سلام
:72::46:
يه سري به اينجا بزن:
بيوگرافي يك بلوغ دوماهه
ديگه ضايمون نكن فدات بشم.
:43::43::43:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
:72::46:
يه سري به اينجا بزن:
بيوگرافي يك بلوغ دوماهه
ديگه ضايمون نكن فدات بشم.
:43::43::43:
شما گناهتون اينه كه نمي خواهيد با واقعيت روبرو بشي و واقعيت و نمي بيني و قبولش نداري
همه دوستان دارن شمارو از اينده و اخلاق اين خانوم مطلع مي كنند . خود اين خانوم با رفتارش و حتي با حرفاش به شما نشون داده كه از شما چي مي خواد و علاقه ايد به شما نداره اون وقت شما باز هم به دنبال ايشون هستيد و مي گيد كه چرا به من تولدمو تبريك نگفت واقعا كه ؟ ....
با سلام
من هم بعنوان يك زن واقعاً خجالت كشيدم . شما هنوز خيلي جواني و آينده خوبي مي تواني براي خودت ترسيم كني . فكر اين زن وامثال او را از سرت بيرون كن چون ارزش يك لحظه را هم ندارند. دنبال دختر نجيب باش و سعي كن با چشم دل زيبايي درون راببيني . خيالت را راحت كنم اين زن با دوست جديدش هم عاقبتي نخواهد داشت چون فكرش پليد است و ممكن است مدتي را با هم سركنند و بعدش يكي از آن دو بدنبال يار زيباتر و پولدارتر خواهد رفت .
مرسی دوستان ببخشید من یه خورده لج بازم بازم ممنونم
شاید بخاطر این اتفاقی که برام افتاد طرف هیچ دختری نرم که خدایی نکرده بخوام با احساساتش بازی کنم چون خودم دردشو فهمیم از همه ی دوستان اللخصوص fnh63 بسیار متشکرم
این موضوع بسته شده دوستان
به نظر شما همچين آدم بي قيد و شرطي بدرد فكر كردن مي خوره كه شما در اين دوران شيرين جواني بجاي اينكه فكرتون رو به ادامه تحصيل و شغل خوب مشغول كنيد داريد مثل آب خوردن اين دوران رو تلخش مي كنيد و اميدتون رو هم بخاطر شكست عشقي غلط از دست مي ديد عاقلانه فكر كن و با احساسات تصميم نگير مي خواي يه عمر زندگي كني به چه قيمتي .....
مرسی دوستان خدا کنه هیچ کسی مثل من گیر چنین ادمایی نیوفته
دوستان دیگه ازتون خبری نیست
دوستان من چند وقتی خیلی سرم شلوغه ببخشید اگه نمیتونم به ÷ست ها سر بزنم