سلام و ممنون ترنم عشق عزیز، این دقیقا چیزیه که بهش نیاز دارم. :72:
از خدا می خوام به نفر بعد کمک کنه که باهاش دوست باشه، و در غصه ها و مشکلات و تنهایی هاش قبل از اینکه در جستجوی انسانی باشه که باهاش حرف بزنه، اول با پروردگارش حرف بزنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و ممنون ترنم عشق عزیز، این دقیقا چیزیه که بهش نیاز دارم. :72:
از خدا می خوام به نفر بعد کمک کنه که باهاش دوست باشه، و در غصه ها و مشکلات و تنهایی هاش قبل از اینکه در جستجوی انسانی باشه که باهاش حرف بزنه، اول با پروردگارش حرف بزنه.
سلام مممنونم میشل عزیز
واقعا انگار این دعا برای من ساخته شده. کاش برا:43:م عملی بشه و ازین انسان ها بکنم و خدا برام کافی باشه...
برای نفر بعدی دعا میکنم در این ماه عزیز به کشی نجات بشریت اتصال دائم و حقیقی پیدا کنه و از شیعیان و پیروان حقیقی ایشون باشه
خیلی به دعای شما نیاز دارم
دعام برای همه اینه که از شر و مخمصه و بدبختی نجات پیدا کنند
به نام خدا
سلام
برای نفر بعدی دعا میکنم که در سختیها آنقدر خدا بهش توان و بینش بده که با تمام وجود صیقل خوردن گوهر وجودش رو و آبدیده شدنش رو در گذر از سختیها به طور آشکار و با تمام وجود بفهمه و درک کنه و ...... مهمتر اینکه شاکر و قدر دان خدا باشه.
.
در پناه حق.
ممنون از دعاتون
برای نفر بعد دعا می کنم، مسیر زندگیش ، یه مسیر متعالی باشه ...مسیری پر از آرامش و سعادت .
سلام ممنون الهه
منم برا همه و بویژه نفر بعدی میکنم درونش انقدر زیبا بشه که در عالم جز زیبایی ذات حق چیزی نبینه و از بودن لذت ببره.
سلام دوستان خوبم :72:
و سلامی ویژه به فرشته ی اردیبهشت عزیزم ..دوستت دارم :heart:
چقدر دعای زیبایی کردید ..ان شاءالله در حقم به اجابت برسه و معنای زندگی رو بهتر درک کنم و از بودن لذت ببرم.
دعا برای همه و بخصوص نفر بعد :
خدایا ! خانواده و همه ی عزیزانش را در پناه خودت سالم و تندرست حفظ کن و بهشون عمری طولانی و باعزت بده:203: