RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
baby محترم
اعلام کرده بودند چند روزی کار دارند و بعد هم 10 روز ماموریت می روند و فکر کنم از تاریخ اعلام ایشان 16 روز گذشته باشد . انشالله به زودی و دست پر و پر سوغاتی بر می گردند .:163:
شاید هم از ترس سوغاتی دادن به جماعت عیالوار خانواده ی همدردی حاضر نمی شوند تا آبها از آسیاب بخوابد :82:و از سوغاتی گرفتن منصرف بشویم :324:
انشالله که جای نگرانی وجود ندارد و به زودی شاهد حضور پررنگ ایشان خواهیم بود و البته شاهد کل کل کردنهای سارا و بی دل نازنین با بی بی . دلمان لک زده برای خنده های از ته دل .
آقا کجا هستید که حریف ها آماده هستند و حسابی بدنهایشان را گرم کرده اند و منتظر شما هستند :311:
آنی عزیز
ممنون
سوغاتی و هدیه و... همه رو تو تاپیک "دلم میخواد..." گذاشتم لطفا به اونجا رجوع شود.
چندین بار هم قبلنا گفتم که بچه زدن نداره! ، همینجوری باید از خانمها ترسید چه برسه که دیگه اعلام کنند کاملا بدنهاشونو گرم کردن و آماده مبارزه هستن!
یاد یکی از مربی های وطنی افتادم که قبل از مسابقه ای گفته بود ... بازیکنهام به 80% آمادگی رسیدن و 30% !!!!! بقیه ش رو هم قبل از مسابقه میرسیم!!
خدا به داد برسه بیش از 100 درصد آمدگی رو!!!! :P:D
سلام سلام به همه
سلام آقای بی بی رسیدن به خیر . خوش اومدین .
دوستای گلم نبودم اما به یاد همتون بودم . توی شب آرزوها برای همتون دعا کردم که همیشه از زندگی تون راضی باشید و به تمام خواسته هاتون برسید.
سلام مامفرد عزيز
، :72:
خيلي خوشحالم كه مي بينمتون .:310:
فكر كنم يه مدت تو تالار نبودين .
اميدوارم حالتون خوب باشه . :72:
دوستان کسی از بالهای صداقت خبر نداره ؟
از آنی هم خبری نیست ؛ کسی نمیدونه حال خواهرشون چطوره ؟
سلام خانم اني و خانم غزاله و خانم بالهاي صداقت خبري نيست چند روز ي تو تالار نيستند
بالهای صداقت عزیز که خوب مشغول زندگی است معلومه که وقت کمتری دارند که به تالار سر بزنند .
به هر حال ما اگر بدونیم دوستان روزگار خوشی دارند و تالار نمیان دلمون براشون تنگ میشه اما از خوشحالیشون خوشحال هستیم .
بالهای صداقت هم همینطور به هر حال الان بیشتر وقتش رو باید اختصاص بده به علی آقا و دختر گلش .
آنی عزیز کجایید ؟؟؟
بابا انی جون کجایی؟
یه خبر از خودت بده ،از بی خبری پوسیدیم عزیزم
همچنان منتظریم تا بالهای صداقت جون بیان بگن چه خبر؟!!!!!!!!!
من که از فضولی دارم می میرم
دیدین گفتم
نامه اخراجم زده شده ،هر لحظه امکان اخراجم میره
خانمی که با هر کی رئیس می شه رابطه داره ، داره کار خودش رو میکنه
خدا به خیر کنه ، توکلمون به خداست
خدا رو شکر میکنیم به خاطر بالهای صداقت و موطلایی و علی آقا:316::310:
انشاء الله هر روزشون خوشبخت تر از دیروز باشند:43:
گل مریم خانم نگران نباش.توکلت به خدا باشه و روزیت رو از خدا بخواه که به هر وسیله ای که صلاح بدونه بهت میرسونه و کسی هم نمیتونه مانعش بشه.اون خانم هم اگه واقعا زیر آب همکاراش رو بزنه و فضولی کنه مطمئن باش خودش روزی نتیجه اش رو میبینه
با نشاط کارت رو انجام بده:72:
اخراج شدم
تا مدتی نمی تونم on بشم
خدا حافظ