بی دل عزیز یه خبری از خودتون بدید ،که سخت دلتنگتیم
نمایش نسخه قابل چاپ
بی دل عزیز یه خبری از خودتون بدید ،که سخت دلتنگتیم
سلام به همه دوستان خوب و مهربون :72:
خيلي خوشحالم كه مي تونم تو اين تاپيك باهاتون احوالپرسي كنم . اميدوارم حال همتون خوب باشه .:43:
دلم براتون تنگ شده بود دوستاي گلم . موعود عزيز ، فرشته مهربان ، سارا خانم ،بالهاي صداقت ، بي دل و .......... باقي دوستان خوبي كه خيلي زياد هستند و اگه بخوام بنويسم يه صفحه پر ميشه . تواين مدت چيزهاي زيادي ازتون ياد گرفتم و تغييرات خوب زندگيمو مديون شما هستم .
در كنار شما دوستان احساس خوبي دارم . براي همتون آرزوي موفقيت دارم . :323:
علیک سلام پریوش خانم گل
انشاء الله که حال شما هم خوبه:43:و زندگی تون سرشار از محبت و صفا و دوستیه ....التماس دعا عزیزم:323:
به به پریوش جون :46:
تو که برای من همیشه پر رنگی بودی ولی این پررنگی نام تو برای من مفهوم خیلی خوبی دارد و حس خوبی از آن می گیرم .
پاینده و موفق و پویا باشی نازنین .
بچه ها من دلم برای baby عزیز تنگ شده
وقتی اسمشو جزء بچه های آنلاین نمی بینم اعصابم خورد میشه
کجاست این baby تالار
baby محترم
اعلام کرده بودند چند روزی کار دارند و بعد هم 10 روز ماموریت می روند و فکر کنم از تاریخ اعلام ایشان 16 روز گذشته باشد . انشالله به زودی و دست پر و پر سوغاتی بر می گردند .:163:
شاید هم از ترس سوغاتی دادن به جماعت عیالوار خانواده ی همدردی حاضر نمی شوند تا آبها از آسیاب بخوابد :82:و از سوغاتی گرفتن منصرف بشویم :324:
انشالله که جای نگرانی وجود ندارد و به زودی شاهد حضور پررنگ ایشان خواهیم بود و البته شاهد کل کل کردنهای سارا و بی دل نازنین با بی بی . دلمان لک زده برای خنده های از ته دل .
آقا کجا هستید که حریف ها آماده هستند و حسابی بدنهایشان را گرم کرده اند و منتظر شما هستند :311:
سلام چرا اینجا هیشکی هیش خبری از من نمی گیره؟؟ (غلط گیری نکنیدها)
بابا منم هستمااااااااااااااااا آرمان کوچولوی منم هستاااااااااااااااااااااا ااااااااا
آرمان که انقدر مهربونو کوچولوهه، چرا حالی ازش نمی پرسید؟
تا آرمان کوچولو باهاتون قهر نکرده تحویلش بگیرید..
می شمارم:
3
2
.
.
.
عزیزم دلگیر نشو ،خودم حالتو می پرسم
خوبی روزن جون؟ ارمان کوچولو چطوره؟
بازم به دخترا گیر میده؟
از لپاش دو تا بوس ابدار بگیر:46::46:
آخ جوووووووووووووووووووووووو ون تحویلمون گرفتن :D
آرمان که یک فمنیست به تمام معناست. در جمع آقایون فقط باباش رو قبول داره، چون باباش هم بگی نگی فمنیسته :P
دیگه نمیتونم بوسش کنم، از بس بوسش کردم دکترش گفته که پوستش حساس شده و دیگه نباید کسی بوسش کنه:302: ولی سرشو بوس می کنم.
مرسی که تحویلم گرفتین :D
سلام به همه دوستای گلم
سلام به روزن عزیزم و آرمان کوچولو
سلام به پریوش خانم گل
سلام به بی دل عزیز که وفتی نبود ،جاش خیلی تو تالار خالی بود . بابا کجایی دختر دلمون برات تنگ شده.
امیدوارم همگی شاد و سرحال باشید:43: