سلام به همه دوستان خوبم اميدوارم همگي شاد شاد باشيدو سلامت:72::72::72::72:
ساراخانم
اقاي كيوان
خانم اني
خانم شادي
خانم باران 68
خانم غزاله
خانم بالهاي صداقت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان خوبم اميدوارم همگي شاد شاد باشيدو سلامت:72::72::72::72:
ساراخانم
اقاي كيوان
خانم اني
خانم شادي
خانم باران 68
خانم غزاله
خانم بالهاي صداقت
سلام محمد اقاي گل
حال ما خوبه ...حال شما چه طوره؟خوش ميگذره ايشالله؟
خوشحالم كه تاپيك پريماه و مخصوصا ستاره كه ذهنمو رو بدجوري درگير كرده بود ، به نتيجه رسيد ...شايد اين نتيجه براي خودشون زياد جالب نباشه اما شك ندارم كه به نفع هر دوشون تمام شد...
ارزو ميكنم كه هر چي خير باشه نصيبشون بشه...
سلام به همه دوستان خوبم اميدوارم همگي شاد شاد باشيد و سلامت:72::72::72::72:
خانم فرشته مهربان
خانم نيلوفر
اقاي كنجكاو
اقاي مسلمان
خانم بلوم
خانم گل مريم
خانم ستاره
خانم موعود
اقاي بي بي
اقاي ارمان 26
اقاي لرد حامد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
سلام:72::
ممنونم باران جان..
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااای دست رو دلم نذار که خونه ..
نه هنوز تنهــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــام و واقعا داره سختم میشه دیگه ولی خب زندگی این چیزا رو داره دیگه باید تحمل کرد تا رشد کرد ...
دیروز بهش میگم بابا من دیگه قیافت یادم رفته!!!!!!!!!!:302:می فرمایند بیچاره من که 2 روز نیستم قیافه ام یادت رفته!!!!:311:
منم فرمودم تشریف بیاری با ملاقه میام پیشوازت!!!!:163:
خلاصه باران جان.....همین...
یک چیز دیگه هم هست ..حدود یک ماه تا مراسم مونده و من آنقدر استرس دارم که بیشتر شبها تا صبح بیدارم!!!با وجود اینکه از همه لحاظ مطمئنم و می دونم انتخبم کاملا صحیحه ولی این استرس رهام نمی کنه..
برای منم دعا کنید...
مامفرد عزیزم ..کجایی خانم؟چکار کردی ..آیا مراودات با احسان خان برقرار شد و به منزل برگشتی؟من خیلی به فکرتم حانمی یک خبری بده ...
بچه ها من دلم برای امریم هم خیلی تنگ شده .کسی ازش خبری نداره؟
دوستان برای همه شما آرزوی خوشبختی و سعادت می کنم.برای من و نازنینم هم دعا کنید و دعا کنید کمی از این استرس رها بشم..راستش روم نمیشه بگم ..گاهی اوقات میام و اون تاپیک پر از ابهامو می خونم..به عکس هام با نازنسنم نگاه می کنم و روزی هزار بار خدا رو شکر می کنم که تونستم امروز کنارش باشم...و بعد بلافاصله یاد تالار و دوستان خوبم می افتم..نمی دونم این روزها فکرم خیلی درگیره..درگیر سرنوشت..آیا راه من درسته؟به خدا توکل کردن تنها چیزیست که آرامم می کنه...:310::323:
سلام
واااااااااای چقدر خوشحالم که بعد از یه هفته تعطیلی امروز سر کار هستم ،هم میتونم مفید واقع شم
و هم اینکه بیام تو تالار پست بذارم
اقای مدیر که مارو تحریم کرده بودن ،حتی اگر از ناراحتی و دلتنگی هم مردیم به هیچ وجه پست نذارم (چون مجبور بودم فینگلیش بذارم):311: ،البته حق داره ،چون زحمت فارسی نگارش گردن ایشون افتاده بود
خلاصه ما که از دلتنگی ترکیدیم:316::316:
این هفته امتحان نظام مهندسی دارم ،واسم نتیجه اش به دلایلی خیلی مهمه ،واسم دعا کنید
:72::46:
به قول صبا می دوستمتون
هووووورا من در اخرين روز عضويتم تونستم به چند نفر كه عضويت نداشتن رتبه بدم.....فكر كنم اين سيستم تازه راه افتاده اره؟؟:310::310:
سلام چند وقت اقاي بي بي در تالار نيستند خبري داريد 11 روز تو تالار نيستند
سلام سلام سلام
سلام به همه دوستان خوبم در تالار همدردی :43:
میدونم جمعه است و خیلی از شما دوستان گلم در تالار نیستید
اما نمی تونستم نیام و این خبر رو ندم...
خبرهای خوب خوب خوب خوب دارم......... :227:
خودم از این خبر خیلی خیلی خوشحالم :310:
خدایا شکرت
خدایا چقدر مهربونی
خدایا هزاران بار شکرت
خدایا پشت هر اتفاقی حکمت تو نهفته و چقدر شیرین است این حکمت و ما از آن بی خبریم.....
فعلا نمی خوام چیزی بگم اما میدونم همه شما دوستای خوبم از شنیدنش مثل من بسیار بسیار خوشحال می شید :163:
خدایا بازم شکرت از این همه لطف و مهربونی و رحمت :203::203:
وایــــــــــــــــــــــ ــــــــی که چقدر من خوشحالم :227::227::227:
باران جان اگه خبر خوبیه پس چرا طولش میدین
زودتر بگو ماهم خوشحال بشیم:227:
چرا دله بچه ها رو میسوزونی بگو ماهم بدونیم :310: