-
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
اقای بی بی من اولین باری بود که انقد احساس نیاز میکردم
این دفعه فرق داشت ،فقط نیاز مند بودم ،نیاز مند یه ایمان واقعی
احساس نیاز رو با تمام وجودم حس می کردم
ولی الان برگشتم به همون احساسای چند ماه پیش که احساس ارامش وافر و عشق به خدا داشتم
اینو با هیچ لذتی عوض نمی کنم
ای کاش می دونستین با چه حالی رفتم و با چه ارامشی برگشتم
-
سلام بر زائر حریم دوست .
گل مریم عزیز!
ان شاءالله همیشه به زیارت .
خوشحالم که آرامش پیدا کردی ، این اثرات رأفت اما رضا علیه السلام است . بیخود اما رئوف ننامیدنش .
من که دلم پر پر می زنه برای مشهد و کربلا ، خیلی عطش پابوسی این دو امام بزرگوار را دارم .
یاد پنجره فولاد امام رضا و گودال قتل گاه امام حسین ، حسابی هوائیم کرده ......
خوشا به سعادتت ، مطمئنم دعوت شده بودی و آقا پذیرائیت کرده که این احساس خوب و شیرین رو دادی .
سعی کن با توکل و توسل حفظ کنی این حال رو .
-
خدا کنه اقا امام رضا من و شوهرم رو دوتایی به طلبه بریم پابوسش
یعنی خدا میشه؟
-
سلام
دوست عزیزم در ملک و در قبضه قدرت خداوند هیچ چیز غیر ممکن نیست .توکلتون رو از دست ندید خواهر من.
انشاء الله با موطلایی یعنی سه نفری !
-
گل مریم عزیز
... وچقدر خوبه که نیازهامون از این حضرات نیازهای معنوی و حاجتمون تقویت ایمان واقعی ، علم توام با عمل ، کسب فضائل اخلاقی ، توفیق حرکت درمسیر بندگی خدا، و....باشه . این نشون میده که دغدغه هامون از سطح مسائل روزمره وگذرای زندگی عبور کرده و هدف رو گم نکردیم. :104:
-
beby عزیز
نیازهامون از هر جنس که باشه درگاه این بزرگواران مطمئن ترین محل درخواسته که چه به خواسته برسیم چه نرسیم آرامش را مهمان دلمان می کنند .
خود گفته اند حتی نمک سفره یتان را هم از ما بخواهید و من عمیق روی این تمرکز کردم و دیدم همین خود یعنی نه مغرور به اهل معنا بودنتان باشید و نه خجل از عرض حاجت مادی ، بلکه با امید بخواهید ، فقط مشروع باشد ، حتی توصیه داشته اند کم نخواهید یعنی طبعتان بلند باشد و همتتان عالی
-
سلام
من هم دلم میخواد برم زیارت خیییییلی
دوساله که نرفتم مشهد .:302:
-
فرشته مهربون
بله درسته ومن هم با شما هم عقیده ام که "حتی نمک سفره یتان را هم از ما بخواهید " نه اینکه فقط نمک سفره رو بخوایم (منظورم خونه و شغل و زندگی مرفه و...)
یعنی همه چیز رو از اونها بخوایم وبه ترتیب اولویت بخوایم. اگه دغدغه هامون مسائل معنوی باشه خب اونهارو میخوایم واگه مادی باشه ، مادیات رو طلب میکنیم.
بزارین یه چیزی رو بگم ، من کلا از اینکه "وجود امام رو فقط برا رفع حاجتها و نیازهای خودمون بخواهیم مخالفم این میشه دوستی یه طرفه ، همیشه بخودم میگم تو برا اون حضرات (در حال حاضر امام زمان ، حضرت حجت بن الحسن المهدی عج) چیکار کردی که با پرروئی همش میگی اینو بده ، اونو بده ، گاهی هم به یه مواردی (پهلوی شکسته مادرشون)قسمشون میدیم که بنظر من گستاخی می خواد که به قیمت رسیدن به خواستمون اونها رو آزار بدیم.:72:
-
سلام
به نظر من کسی که میره زیارت نباید حتما" خواسته ای داشته باشه . فلسفه زیارت در اصل تجدید عهد و پیمان و بیعت با امام معصوم هست چه خواسته داشته باشیم و چه نداشته باشیم اصل باید این باشه .نباید امام رو مثل دیگران کسی که از دنیا رفته بدونیم .امام حی و زنده ست و وقتی به دیدارش میریم باید دقیقا" خودمون رو در محضرش ببینیم انگار که روبروشون نشستیم و دردو دل میکنیم .
زیارت باید با معرفت باشه یعنی ما بدونیم کجا میریم ؟ چرا میریم ؟ چی میخوایم ؟
چرا میخوایم ؟ تا چه حد بخوایم ؟ چه طوری بخوایم ؟
در زیارت معصومین و فرزندان این بزگواران ( امام زاده ها ) اگر هم خواسته ای داشتیم که حتما" داریم چه مادی و چه معنوی چه بزرگ و چه کوچیک میتونیم بخوایم و در کنار نمک سفره حتی گفتند « بند کفش » تون رو هم از ما بخواید !
یعنی حتی از مادی بودن یا کوچیک و بی ارزش بودن خواسته تون خجالت نکشید و درخواست کنید. این دیگه بستگی به زائر داره که چی بخواد و به قول آقای baby بهتره که از اولویتها شروع کنیم و آنچه که به حال دنیا و آخرتمون مفیدتره . به نظر من عاقبت بخیری یعنی همه چیز .........
در ضمن هنگام زیارت نباید صرفا" امام رو برآورنده حاجات بدونیم بلکه باید در حضور امام خواسته مون رو از خدا بخوایم و امام رو واسطه فیض و طلب خیر قرار بدیم
به امید اینکه دوستان عزیزم همگی به حاجات شرعی شون برسند:203:
-
اتفاقا اخرین روزی که اونجا بودم یه لحظه از ذهنم گذشت که یا امام رضا حاجات منو بده ،بعد یه لحظه احساس کردم دارم کفر میگم ،چون امام رضا فقط یه واسطه هست ،به جبران اون کار زود اونجا رو ترک کردم
میخوام بگم که باید حواسمون باشه که تو اینکار انقد زیاده روی نکنیم که خدا رو فراموش کنیم
-
بابا ، چه خبره اینجا ؟!
مشهدی گل مریم زیارت قبول عزیزم . التماس دعا داشتم. دیر رسیدم همبازی ؟!
-
نه انی دیر نرسیدی
مگه میشه انی جونم یادم رفته باشه؟ واست دعا کردم هر چه زودتر مشکلاتت برطرف بشه:203:
در ضمن خیلی خوشحالم که برگشتی :227::227::227:
،می ترسیدم تولدت یادت بره برنگردی:P:D
-
سلام
به به خانم آنی مادر :43:
خوش اومدی آنی خانم .........جاتون خیلی خالی بود .
شما نه از دلمون رفتید و نه از یادمون .مگه میشه کسی شما رو فراموش کنه ؟
من هم دعاگوی شما خواهر بزرگم بودم .
تولد شما هم انشاء الله به زودی برگزار میشه :72:
-
شما لطف دارید . صندوق پیامها پر بود از نامه های پر مهرتان
کیوان نازنین - ستار ه ی پرفروغ من - خانم دکتر دهکده همدردی - آقای ابراهیمی - گل مریم - بالهای صداقت وآقای سنگ تراشان محترم و.... از همه ی ایمیل ها و پیام های خصوصی که در این مدت برایم فرستادید و جویای حالم شده بودید ممنون .
دل من به واقع برای همگی تنگ شده بود .دلتنگی ام هزار و یک علت داشت .
گفته بودم برای تولدم بر می گردم . خلف وعده در قاموس آنی جا ندارد ( کیوان دعوا نکن تولد بازی اشکال ندارد :D) در ضمن بابت به یاد داشتن تاریخ تولدم از همگی تشکر می کنم .
-
سلام
خانم آنی !؟ :302::302::302:
وقتی گفتید میرید مرخصی یعنی از تالار میرید ولی از یاهو نه برای همین براتون پیغامی نذاشتم اما از گل مریم بپرسید ببینید ایمیلتون رو خواستم یا نه ؟ گل مریم هم گفت تو پروفایلتون هست اما من ایمیل شما رو نمیبینم فقط گزینه ارسال ایمیل به ... هست که من از این طریق به هیچکس نمیتونم ایمیل ارسال کنم .نمیدونم چرا ولی نمیشه تاحالا خیلی سعی کردم .
اما عذرخواهی میکنم که پیغام نذاشتم .و جدا" به یادتون بودم بدون تعرف میگم حتی بعضی از دوستان خصوصی روز تولد شما رو از من میپرسیدن چون حفظش کردم .
-
عزیزم چرا گریه میکنی . ایمیل و پیام خصوصی وسیله هستند ولی من مطمئن هستم که تو به فکر من بودی .
می دانی چرا ؟!برای اینکه من هم به تو عمیقا فکر می کردم و بسیار اعتقاد دارم که دل به دل راه دارد . من از طرف تو کلی موج مثبت گرفتم . ایمیلهای تو را از طریق دل دریافت کردم :228:.
پستی که ایمیل من ر ا از گل مریم خواستی ، دیدم . حالا چشمهای قشنگ خودت را پاک کن . خودم ایمیلم را برات می فرستم . :46:
از بابت یاد آوری روز تولد و به خاطر سپردن آن از تو نازنین همبازی ام تشکر می کنم . این محبت کمی نیست . افتخاری است برای من که دوستان خوب و محشری دارم . بترکه چشم حسود:46:
تو و گل مریم و خانم دکتر سارا و محمد ابراهیمی و...مداوما یاد آوری می کردید . این را هم خوب می دانم .:72:
-
آنی عزیز خیلی خوشحالم که برگشتی
امیدوارم آرامش لازم رو تو این مدت بدست آورده باشی و مثل سابق با انرزی تو تالار حضور داشته باشی
-
سلام:72:
من هم از اینکه برگشتید خیلی خوشحالم اما امیدوارم فقط به خاطر تولد نبوده باشه و دیگه از بین ما نرید .
تولدتون رو از همین الان تبریک می گم :72::72::72:
به به چه روزی بشه 28 آبان ، همه از همین الان تو فکر یه تولد حسابی برای آنی عزیز هستند.
-
موعود جان من اگه می دونستم تو نمی تونی از طریق همدردی به انی ایمیل بزنی ،حتما با اجازه انی بهت میدادم
چرا نگفتی عزیزم؟
شرمنده:shy:
-
آنی اسطوره صبر مادر نمونه امدنت مبارک:73::104::73::227:
-
بالهای صداقت شرمنده می کنی ؟! در ایمیل هم لطف کرده بودی و مرا اسطوره ی صبر خطاب کرده بودی .
اما عزیزم یک نکته ، من آدم صبوری هستم اما اسطوره هنوز نه .شکسته نفسی نیست . بلکه یک واقعیتی است که خودم بهتر از هر کس دیگری از آن آگاه هستم .
شاید تصمیم داشته باشم در مراحل مختلف زندگی با فاکتور صبر کارخودم را پیش ببرم و لی خیلی جاها بریده ام با یک فاکتور ساده نشان داده ام و ثابت کرده ام که انسان صبوری نیستم .
شاید دیگران به من رتبه خوبی در صبوری بده اند اما درست این نقطه ای است که من همیشه مورد آزمون قرار می گیرم و بعد می بینم و به من ثابت می شود که آن جورهایی که دیگران فکر می کنند و روی صبوری من حساب کرده اند صبور نیستم .
هر چیزی به قول غزاله اعتدالش خوب است . نباید با واژه ها به طور ایده آلی بازی کنیم .
نمی دانم چه حکمتی در کار است اما من همیشه در مسیر زندگی صبرم مورد آزمایش قرار میگیرد . گویی باید میزان صبر من به بی نهایت برسد و خودم می دانم که هنوز نرسیده .
اسطوره صبر ایوب است و متاسفانه من هنوز ایوب نیستم .
این داستانهای مذهبی بار آموزشی قوی دارد ( می دانید که من انسان مذهبی نیستم ولی به واقع با نوع نگاه خودم هم بسیار می آموزم از هر آنچه آموختنی است )
-
انی جان به طور اتفاقی من قسمتی از زندگی ات رو خوندم و هر لحظه اش را با خودم مقایسه کردم تو داشتی به مادر دیگری دلداری می دادی در حالی که خودت همون مشکل را داشتی و من می دیدم اگر من جای تو می بودم
واقعا کم می اوردم و از این همه مشکلات سر بلند اومدی برای من اسطوره شدی
با کلمات بازی نمی کنم مسلما ما انسانهای عادی هستیم نه پیامبر
به همین خاطر صبر تو برایم ستودنی است:73:
-
كسي از آقاي asrin gozali خبر نداره؟!؟؟
-
سلام...
خيلي از عزيزان ديگه نيستن....
كسي از سورنا آرمان عزيز و شاد دوست داشتني و estar 7 مهربون و روزن و mke مخترع! و .... خبر نداره....؟
جاشون خاليه...
-
سورنا هفته پیش on شده بود ،شاد که گفته نمی خواد بیاد ،ان شالله که برگردن
از هم خبری نیست،star
mkeهم موعود بتید ازش خبر داشته باشه
بچه ها بیاین این 5شنبه دعا کنیم همه بچه های تالار یه بار دیگه دور هم جمع بشن:203:
-
مرسي گل مريم عزيز... با پنجشنبه و دعا موافقم ...
كسي از " مثل من" عزيز خبر داره؟؟؟؟
-
اینجا چقدر یار باوفا بوده که الان دیگه نیست
من چقدر دیر به این جمع پیوستم
با این حال از اینکه منو هم در جمعتون قبول کردید خوشحالم:72::72::72:
اگه مشکل من به امید خدا حل شد :203:یه جشن حسابی توی تالار برای همتون میگیرم که غافلگیر بشید:227:
-
انشاالله مشکل همه دوستان در این تالار حل بشه به خصوص بالهای صداقت عزیز .
بالهای صداقت عزیزم همیشه به یادت هستم و برات دعا می کنم انشاالله هر چه زودتر به مراد دلت برسی .:203:
آره واقعا کاش یکبار دیگه دوستای قدیمی رو تو تالار ببینیم .:203:
-
سلام 5 شنبه دعا كنيم بچه هاي قديمي تالار يه بار ديگه دور هم جمع بشن
-
..........
خانم مهربان و عاشق(بالهای صداقت) تولد تو کی هست ؟! :228:
-
RE: ســلام
زیاد دور نیست توی آذر ماه هست
-
بالهای صداقت دقیقا چه روزی ،چند آذر ؟!
-
اهههههههههههههههههه
می خواهی غافلگیرم کنی :46::46::46:
نخیر این بار من غافلگیرتون می کنم
انی جون فرشته جون دکتر خانم اریو جان کیوان
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــتتلام به همتون
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــلی خوشحالم:227::227:
تشکر مخصوص واسه آقا کیوان:73::73::73::73::73::73
-
عزیزم بگو چه روزی به دنیا اومدی دیگه اگه نگی از کنجکاوی می میریم . بگو می خوایم یه تولد حسابی برات بگیریم .
خوشحالــــــــــــــــــم که خوشحالـــــــــــــــــی :227::227::227:
-
علاوه بر بالهای صداقت باران جان یک برنامه بریز به زور هم که شده تاریخ تولد
فرشته مهربان
مامفرد
موعود
امریم
دلداده
دیجیتالمن و
همچنین به خصوص تولد خودت رو یک جا بزن.........
اگر حوصله داری همه اعضا رو ردیف کن و یک تقویمی از تولد ها درست کنیم که بفهمیم کی چه جشنی داریم..
من خودم که باز از فردا میرم ادامه مرخصی تا باز اگر تولدی بود بیام برای همین به شما پیشنهاد این زحمتو دادم!!!!!
تا سایر نظرات:46:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
سارا خانم حداقل شما بگو تولدت کی هست ؟؟؟؟
عزیزم مال من 25 تیره ..همه اعضا هم جشن خیلی خیلی خوبی برام گرفته بودند که هنوز همشونو دارم و عالی بود..شما اون زمان نبودی..جات خالی..باید امسال جبران کنی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته اگر بازگشتم......:227::54:
-
دوستان كسي از خانم عسل اگه اشتباه نكنم!!خبر نداره؟؟كي برميگرده؟حال نينيش خوبه؟؟:46:
-
چند نفری هم از دوستان بودند که خیلی وقته ازشون خبری نیست:
-نقطه سرخط
- نرگس
-اسماء
-Mke
-سیدممد
اگه کسی خبر داره اعلام کنه.
گفتار نیک هم چند وقتیه غایبه ، کسی خبری ازش نداره؟
-
فقط این را می دانم که سید ممد کاربر مسدود شده است علتش را نمی دانم و ارتباط ندارم.
-
سلام
آقای baby از mke پرسیدید ، ایشون فکر نمیکنم دیگه برگردند تالار .خودشون که اینطور گفتند.