پونه جان
از اینکه که دعای نور رو نوشتید ممنون. چند وقت بود میخواستم پیداش کنم و بخونم، فرصت نمی شد...
37000+1000=38000
نمایش نسخه قابل چاپ
پونه جان
از اینکه که دعای نور رو نوشتید ممنون. چند وقت بود میخواستم پیداش کنم و بخونم، فرصت نمی شد...
37000+1000=38000
وقتی می بینم شما دوستان خوب و پاک انقدر برای شادی عزیز دعا می کنید دلم گرمتر و گرمتر به اومدنش میشه، من که منتظرم بیاد، اما از وقتی شنیدم میخوان ببرنش انگلیس خیلی بیشتر دلم گرفته.
حالش تغییری نکرده، شنبه قراره ببرنش انگلیس، نمیدونم چه اتفاقی بیفته، اگه بشه اونجا عملش می کنن، هنوز چیزی معلوم نیست!
در مورد آلمان و دکتر سمیعی گفتم، اما همسرش میگه در انگلیس هم دکترای خوبی وجود داره.
مرغ یه پا داره! میگن حتما نباید که پزشک ایرانی عملش کنه.
خواهش میکنم
منم به خاطر اینه دم دست همه دوستان باشه نوشتم سعی می کنم تو همه صفحات بذارمش
به امید شفای کامل و عاجل شاد عزیز
300 تای من حساب نشده
جمع=38300
خانم روزن پروفسور سمیعی بهترین و ماهرترین جراح مغز است،از همه بهتر است،ربطی به خارجی و ایرانی ندارد؛شوهرش هر چی می خواهد بگوید به خودش مربوط است به شما گوشزد کردم که با پدر و مادر شاد نازنین ما حرف بزنید.
اتفاقاً خوبیش اینجاست که رفتن به آلمان راحت تر و کم خرج تر است،با والدین شاد صحبت نمایید.
سلام انشاالله حال خانم شاد هر چه زودتر خوب بشه
ولی جایی یادم نیست تو همین پست بود یا پست دیگر خانوم روزن ایشون دیلوگ خانوم شاد رو با شوهرشونو نوشته بودن!!!
شما خانوم روزن این دیلوگارو از کجا شنیدین؟؟از زبان خانومی که در کما هستن؟؟یا شوهرشون؟؟ اونم توی این وضعیت ایشون صحبتای خانوم شاد رو به این کاملی و واو با واو از بر بودن؟؟؟قلم کاغذ دستتون بود ؟؟شما چطور اون صحبتارو کامل نوشتین ؟؟عجب حافظه ای!!!!!قصد توهین ندارم..ببخشد ...فقط واسم سئوال شده بود...
به یاد نوحه سرایی بعضی از مداحان اهل بیت افتادم!!!با اعتماد به نفس کامل از صحبتهای امام حسین (ع)توی اون لحظه های آخر با اسبشون میگن!!!جملاتو کامل میگن همه هم بدون فکر های های گریه میکنن...من هر چی به ذهنم فشار میارم نمیدونم این صحبتارو کی اومده تعریف کرده امام حسین که خودشون شهید میشن...اسبشون گفته؟؟؟اسبشون هم که کشته شده!!! نمیدونم...
آقای گردآفرید من همه تلاشم رو دارم می کنم، به پدر و مادرش هم گفتم ولی همسرش اونقدر با قاطعیت حرف میزنه که همه رو متقاعد می کنه!!!
ester مطلبی که شما گفتین رو توی تایپیک جنگل نوشتم نه اینجا، در ضمن درست نیست در این وضعیت شما بخواین به کسی توهین کنین، من اون چیزی که از صحبتهای همسر شادی یادم مونده بود رو نوشتم خیلیهاش هم فراموشم شده بود راست و دروغش به گردن همسر شادیه که البته من مثل شما فکر نمی کنم! قلم و کاغذ هم همراهم نبود، ضبط هم کنارم نبود، دوربین فیلمبرداری هم نداشتم، شما احتمالا تا به حال برای شخصی از عزیزانتون اتفاقی نیفتاده چون اگه افتاده بود می فهمیدید که همه سعی در بازگویی خاطرات و صحبتهای اون شخص دارن حتی با اغراق بیشتر! اگه حرفهای مادر شادی رو بنویسم چی؟ حرفای پدرش؟ این چند روزه انقدر در مورد شادی توی این خونه لعنتی صحبت شده که همه حرفاشو از حفظ شدم، میخواین همه رو براتون بنویسم؟ کاش یه کم شرایط رو درک می کردین بعد نظر می دادین!
با این شرایط روحی که دارم این برداشت شما واقعا محشره! به هر حال من آدمی نیستم که قصد شما رو از حرفاتون نفهمم یا به روی خودم نیارم، لطف کنید همدردی نکنید!
38300+1500=39800
روزن عزیز از شاد عزیزمون چه خبر؟
خدای من، امروز بعد از مدت ها امدم تالار و به صورت اتفاقی تایپبک لطفا منو راهنمایی کنید شاد رو از اول تا آخرش خوندم. با خوندن آخرین تایبپیک هاش متوجه موضوع بیماری اش شدم. در تمام لحظاتی که داشتم نوشته هاش رو میخوندم. در حال تحسینش بودم. از وقتی متوجه بیماریش شده ام گریه امونم نمیده. خدایا به حق اون کسایی که برات عزیزند شاد رو برگردون.
شاد عزیز میدونم الان تو همه اون کسایی که به فکرت هستند رو میبینی. پس زیاد منتظرمون نذار.
باید بمون اینجا تا که یه روز بیای ببینی .
تموم روزها مثل هم مثل همیشه؛حرفهای قشنگت، وجود عزیزت؛ویادت و دلتنگی ما همه جا دیده میشه.....
اما خوت که الان نیستی ببینی .عین سرابه مثل عذابه
وقتی میخوایم دیگه نیستی
نیستی که ببینی اشکهام دیگه نمیتونن نریزن ؛بمونن ؛بسازن؛ نمیرن
خدایا به حق خدائیت به حق بزرگی و الرحمن والرحیمت
شاد رو برگردون .خدایا سلامتی رو به شاد عطا کن.
تا شاد عزیز دیگه ننویسم خودت که نیستی ..
اگه مراد ما براید چه شود /شب فراق ما سر آید چه شود
39800+2000=41800
روزن جان
من بهت حق میدم از استر ناراحت بشید. فکر میکنم ایشون تمام ارسال شما رو نخوندند.
ما همه نگران شاد عزیز هستیم. تقریبا تو همه تاپیک ها یک ارسال ازش داریم. با خوندن اونا میشه فهمید که چه دختر مهربون و پاکی بودند.
شاد عزیز برگرد. همه منتظرتند.
استر! این چه ربطی به موضوع دارد که مطرح کردید؟؟؟ درباره اون حرف زیاد میشه زد. نزدیک محرم هم هست. خیلی علاقه مندید یک تاپیک بذارید، استقبال میکنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
41800+1200=43000
خدایا چگونه تو را بخوانم در صورتیکه معصیت کارم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم در صورتیکه تو با نیک و بد احسان می کنی
خدایا هر گاه که از تو در خواست نکردم تو به من عطا فرمایی پس کیست آنکه چون در خواست کنم عطا کند
هر گاه ترا نخوانم باز حاجتم بر آوردی پس کیست آنکه هر گاه او را بخوانم حاجتم روا می گرداند
خدایا هر گاه زاری بدرگاهت نکردم باز به من ترحم می کنی پس کیست آنکه چون زاری کنم ترحم خواهد کرد
خدایا چنانچه نیل را برای موسی علیه السلام شکافتی و او را نجات دادی از تو درخواست می کنم که درود فرستی بر محمد و آل او و مرا این حالی که هستم نجات دهی و به شادی عزیز شفای عاجل عطا کنی به فضل و رحمت بی منتهایت ای مهر بان ترین مهربانبن
اللهی امین
خانوم روزن اگر در همچین شرایطی موجب ناراحتی شما شدم متاسفم...از صمیم قلب
من فقط با اغراق مخالفم...باز م میگم برای سلامتی خانوم شاد از صمیم قلبم دعا میکنم اگر قابل باشم.. هر چند خودم محتاج دعا هستم...من پست های ایشون رو از همون ابتدا میخوندم و برای همین وقتی دیدم شوهرشون حرفاشونو اون جوری از بر بودن تعجب کردم...متاسفانه ما قدر عزیزامونو نمیدونیم مگر خدای نکرده در مواقعی که احساس کنیم ممکنه از دستشون بدیم... به شما هم حق میدم باید حرفمو به شکل دیگه ای بیان میکردم...امید وارم عذر خواهی منو بپذیرید.
درود
ester عزیز روزن نیاز به حمایت شدن در این شرایط بحرانی داره. ممنونم که درکش کردی. تصور می کنم حضور اون خیلی برای خانواده شاد و خود شاد تو این شرایط ضروری باشه. من صمیمانه ازش قدردانی می کنم.:72:
اینا چیزایی نیست که بشه زیر سوالشون برد . حتی اگر یقین داشته باشیم اشتباهه!! ( به حتی دقت کنید. کسی نمی گه اشتباهه می گم اگر یقین داشته باشیم مردم ما اصولا بدون فکر پذیرفتنشون)پس بحث بر سر این قضایا جنجالی می شه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sade begham...
ester من هم از شما عذر میخوام، من الان در شرایط روحی بسیار بدی هستم و در مقابل هر حرفی سریع جبهه می گیرم، برداشتم هم از حرف شما خوب نبود. اگه تند رفتم شما منو ببخشید، این چند روزه با همسرم هم خیلی بد برخورد می کنم!
خبری نیست، فردا میره، با برانکارد می برنش، امیدوارم با پاهای خودش برگرده ایران!
43000+10000=53000
روزن جان مرسی
خوشحالم که این ذکرو گفتی هم به کمک به شادی و هم به خاطر آرامش خودت
53000+500=53500
کاربر محترم لطفا این دعا رو برای سلامتی شاد بخونین
بسم الله الرحمن الرحيم
بسم الله النور
بسم الله نور النور
بسم الله نور علي نور
بسم الله الذی هو مدبر الامور
بسم الله الذی خلق النور من النور
الحمد الله الذی خلق النور من النور
و انزل النور علی الطور فی کتاب مسطور فی رق منشور بقدر مقدور علی نبی محبور
الحمد الله الذی هو بالعز مذکور و بالفخر مشهور و علی السراء و والضراء مشکورو صلی الله علی سید نا محمد و اله الطاهرین
انشاالله ما هم دعا میکنیم تا به امید حق برگرده و توی تالار تو جمعمون ببینیمش.
ضمنا ما رو بی خبر نذاری روژن عزیز هر خبری که ازاحوال شاد عزیز از اونور اومد ما رو هم در جریان بذار.
به خدا توکل کن و امید وار باش.
سلام.خدای من
شاد عزیز داره میره
خدایا کاری کن با پاهای خودش برگرده
خدایا
53500+200=53700
سلام روزن جان .
از شاد عزیز چه خبر؟
الهی به امیدتو!یا قریب المجیب:
53700+200=53900
سورنا-آرمان عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
باهاتون موافقم. بحث روی مسائل اعنقادی هیچ وقت نتیجه ای ندارد. بعضی وقت هام خطرناک است. چون نمی تونیم درست اون رو اثبات کنیم یا علم کافی رو نداریم، در نتیجه ممکن است روی افرادی که با نظراتشون مغایر است یا دنبال بهانه برای کوبیدن اسلام میگردند اثرات عکس داشته باشد.
هر چند نظرم اینه که یه جاهایی اون قدر شاخ و برگ دادند به این مسائل که گاهی اوقات اصل موضوع فراموش میشه.
ممنون از تذکرتون
53900 + 500= 54300
عم یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء
خدایا!
خودت شنوایی و دانا
صلاح مریضمون رو در شفای اون قرار بده. آمین
:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sade begham...
در این حریم شبانه ماتم گرفته
در این شب خاک وخاکستر که غم گرفته
رفیق روزهای روشن رهایی من
ستاره ها را صدا بزن دلم گرفته
قامت یاران اگر شکسته
جنگل جاری رو به بیداری به گل نشسته بهار من
رفیق شب های بی کسی...
در این سکوت سترون سنگر به سنگر
چراغ خورشید واره ؛چشم تو روشن
خدایا با زبان بی زبانی .همه امید به تو دارم.خدایا تو که بنده هات رو نا امید نمیکنی .......
سلام !
آقا یکی برای ما تازه از راه رسیده ها توضیح بده این جا چه خبره ؟! برای خانم «شاد» چه اتفاقی افتاده ؟! اگر خصوصی هست لطفا در پیام خصوصی مطلع کنید . من که گیج شدم !!!:162::33:
امشب دکترش می گفت که حالش اصلا برای یک سفر چند ساعته با هواپیما مساعد نیست، گفته براش خیلی خطرناکه، باید صبر کنید.
من خودم با دکتر سمیعی از طریق ایمیل تماس گرفتم، (با تشکر از آقای گردآفرید که ایمیل ایشون رو در اختیار من گذاشتن)، ایشون هم در کمال تعجب پاسخ دادن، با توجه به شرایطی که هست، قرار شده پرونده پزشکی ایشون رو اسکن کنم و از طریق ایمیل براشون بفرستم، حرف ایشون این بود که اگه تشخیص تمام دکتران داخل ایران این بوده که در صورت عمل کردن فقط 10 درصد امکان برگشتن دارن، عمل ایشون در خارج از کشور ممکنه 10 درصد رو فقط تبدیل به 20 درصد کنه که این باز هم ریسک بزرگیه، فردا حتما این کار رو می کنم.
با توجه به حرفهایی که دکتر شادی امروز گفت احتمالا سفر فردا کنسل بشه، حالا قراره فردا با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کنن.
خدایا؟؟؟؟.......... :203::203::203::203:
من براتون توضيح ميدم
اگه بخوام در يك جمله خلاصه اش كنم فقط مي تونم بگم كه شاد عزيز ، يكي از بهترين هاي تالار همدردي به شمار مياد كه ايشون به مدت يك هفته هست كه متاسفانه يك تومور غير فعال بدنشون مجددآ فعاليت ميكنه و ايشون رو به كما ميبره و همونطور هم كه ملاخظه كرديد ، دوستان عزيزش براي بهبودي حال شاد عزيز نذورات خودشون رو به اتفاق هم انجام ميدن ، شما هم در اين امر سهيم شويد .
امن يجيب المضظراذا دعاه
خدایا فقط خودت میتونی شاد و برگردونی
روزن عزیز
اگه کاری از دست ما بر میاد کوتاهی نمی کنیم
من فقط دارم دعا می کنم و صلوات می فرستم.:72:
سلام
هر روز میام..به امید اینکه بگین این تاپیک با به هوش اومدن شادی و بهبودیش بسته شد...میخوام بنویسم اما نمیتونم...من از اون آدمایی هستم که موقع ناراحتی سکوت میکنم و وقتی خیلی ناراحتم یه جور کرختی همه وجودم رو میگیره...توی خونه وقتی از شاد حرف میزنم شوهرم با تعجب نگاه میکنه...وقتی در موردش حرف میزنم ...و بهش میگم که واسش دعا کنه..با نگاه های تعجب انگیزش میخواد اینو بگه که چطور اینقدر غرق دنیای مجازی و شخصی شدی که نه دیدیش و نه از نزدیک می شناسیش
اما اون نمیدونه چیزی که هر انسانی رو به خودش جذب میکنه محبت و آرامش و متانت یه شخصه حالا حتی اگه توی دنیای مجازی باشه
خدایا شاد رو برگردون...دیگه نمیتونم چیزی بگم
روز زن عزیز واقعا خدا بهت صبر بده ، ولی وضعیت ما از توحادتره چون تو لااقل لحظه به لحظه از حالش خبر داری ولی ما چشممان به اینه که خبری از طرف تو برامون بیاد . میدونم برات سخته ولی ما رو بی خبر نذار