سلام محمد ابراهيمي عزيز
مي دوني خودت كه همه دوستت داريم.
و همه ما به تو نياز داريم.
و هميشه قدردانت هستيم:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام محمد ابراهيمي عزيز
مي دوني خودت كه همه دوستت داريم.
و همه ما به تو نياز داريم.
و هميشه قدردانت هستيم:72:
سلام
کسی را دل مگر از سنگ باشد؛ که بگذار محمد ابراهیمی دلتنگ باشد
محمد جان ما قدر زحمات و محبتهای تو نسبت به دوستان و تالار را میدانیم,منتها گاهی وقتها زیادی سرمان شلوغ میشود,و از تو که چه عرض کنم از خودمان هم غافل میشویم.
سلام دوستان عزیز و مهربونم
خدا رو شکر میکنم که منو با شما آشنا کرد و شما شدید دوست من:310:
یه مدت کنارتون بودم و از راهنماییها و همدردیها و ...اشتفاده کردم
ازتون ممنونم:72:
حالا اومدم باهاتون خداحافظی کنم ...
پیشاپیش سال نو رو به هموه تون تبریک میگم و براتون سالی پر از برکت و سربلندی و سعادت آرزو میکنم.
از خدا میخوام مشکلات زندگی همه تون(و در کنارتون خودم) به بهترین شکل ممکن حل بشه و دلتون همیشه شاد باشه.
فراموشتون نمیکنم و دلم براتون تنگ میشه :72:
خواهش میکنم واسه خودم و خونوادم دعا کنید
مخصوصا واسه خواهرهام
و مخصوصا خواهر بزرگترم...دعا کنید تو سال جدید انشاء الله دیگه ازدواج کنه و بره سر خونه زندگی خودش...بعد از فوت پدرم بیشتر غمزده و افسرده شده
دوستتون دارم
فرانک
سلام فرانک جون:43:
خانومی کجا ؟نیومده داری میری؟ نکنه می خواهی آخر سالی سر به سرمون بذاری؟
دوست عزیز
تا بعد از تعطیلات که به اینترنت دسترسی ندارم. بعدش هم نمیدونم ...
راستش از اینکه هر روز عادت کردم بیام تالار حس خوبی ندارم!
دوست ندارم به کسی یا چیزی وابسته بشم حتی تالار همدردی!
با اینکه اینجا خیلی راحت حرف دلمو میزنم و شماها مثل عزیزانم راهنماییم میکنید و همدردی و ...اما روزی که عضو شدم نمیدونستم تا این حد پیش میرم و تعداد ارسالهام انقدر زیاد میشه.
الان احساس میکنم بدجوری وابسته شدم که باید جلوشو بگیرم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
امیدوارم هرجا که باشی سرحال و سرزنده باشی
هیچ وقت از یاد و خاطره من بیرون نمی ری دوست خوبم :72:
ممنون عزیزم
من هم برای شما عزیزان همدردی لحظات و روزهای خوب و خوشی رو آرزو میکنم:72:
خدانگهدار...
سلام فرانك عزيز~:shy:
اينكه دوست نداري به چيزي وابسته باشي خيلي عاليه عزيزم ولي خاصيت تالار همدردي همينه:311:خودش وابستگي ايجاد ميكنه و مدير عزيزش هم هميشه دنبال دوزهاي بالاتري از ضد وابستگي هستش ولي انگار رو شما اثرش بيشتر شده!:46:
عزيزم بعد از فوت پدرتون ديگه ارسالي برات نداشتم ولي حالا كه نگاه ميكنم 501 ارسال موفق با كلي تشكر و رتبه17 كارنامه خيلي خوب و قشنگيه!اميدوارم تو تمام مراحل زندگيتون و هميشه همينطور صبور خوش قلب و موفق باشي!
هرجا هستي براي خودتو خانواده عزيزت آرزوي شادي و موفقيت و سلامتي ميكنم و اميدوارم سال خوب و خوشي را در پيش داشته باشيد همگيتون!:323:
منتظر برگشتت هستيم هرچند دير يا بسيار اندك در كنارمون باش!:104::72:
:72:
فرانک عزیز؛ راستش خیلی فرصت نشد که با هم تعامل داشته باشیم و بیشتر با هم آشنا بشیم، اما میخوام بگم که یه پستی رو در یه تاپیکی از شما خوندم در مورد رفتارهای خوبتون نسبت به پدربزرگوارتون که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و امیدوارم که همیشه ی همیشه هر جایی از این دنیای خاکی که هستی؛ به این فکر کنی که بهترین دوست و یاور فرانک خداونده که هیچ وقته هیچ وقت تنهاش نمی گذاره و اینکه هنوز هم آدم هایی هستند که به دیگرانی چون من و شما کمک کنند!
امیدوارم سالی پر از خیر و برکت داشته باشی!:46:
سلام فرانک عزیز
خیلی دلم میخواد بگم نرو .چون واقعا دوست دارم و ازت خیلی چیزها یاد گرفتم
تو واقعا دختر و انسانی ارزشمندی هستی امیدوارم سالی پر برکت و پر از موفقیت و بهروزی برای خودت و خانواده ات باشه و خدا توی این سال جدید روح پدر بزرگوارتو هم بیامرزه
توروخدا سرسفره موقع سال تحویل برای من و همه دعا کن
انشااله همراه با خبرهای خوب = ازدواج شما و خواهرهای گلتون و من:311:بر میگردی:104::104::104::10443::43::43::43::227 :
فرانک1389 عزیز
اول اینکه سال نو مبارک.
خوب هر وقت تونستی بیاید لازم نیست هر شب بیایید
از قدیم گفتن ترک عادت موجب :311:
هر وابستگی ایی بد نیست مثل وابستگی به دوستان پدر مادر خواهر برادر
به هر حال امیدوارم موفق باشید هر جا که هستید
فرانک جون! کجا می ری بابا من تازه عضو رسمی شدم! نکنه از پاقدمی منه؟ :311:
انشاء الله هرجا هستی خوب و خوش باشی و بیای اینجا یدفعه خبر عروسی خودت و خواهرتو در سال جدید با هم بدی...الهی آمین
:323:
امیدوارم هر جا هستی سبز سبز باشی و با طراوت
بهترین ها رو برات از خداوند خواستارم
فرانک عزیز ، زمانی که روحیم به شدت داغون بود واقعا کمک زیادی کردی تا از اون حالت در بیام. صمیمانه سپاسگذارم و قدردان. دنیا پر از اومدن و رفتن ها هست. از صمیم قلب آرزوی خوشبختیتون دارم و برای خونوادتون حتما دعا میکنم.:72::72::72:
سلام
فرانک جونم میدونم الان دسترسی به اینترنت نداری. ولی امیدوارم یه روز بیای و اینو ببینی.
من خیلی دوسِت دارم و دوس ندارم که اذیت بشی، حتی از این وابستگی.
پس نبودت رو توی تالار تحمل میکنم. با اینکه سخته. چون مهربونیت هم از تالار میره با رفتنت:46:
امیدوارم به زودیِ زود بیای و خبرای خوش زندگی خودت و خانوادت رو به ما بدی و ما رو خوشحال کنی:72:
ما همیشه دوستت داریم:72:
سلام
این چند ماهی که پیشتان بودم خیییییییلی مطالب مفید از شما یاد گرفتم و نمی توانید تصور کنید که حضورم در این انجمن چقدر روی بهبود زندگیم تاثیر داشت.وقتی برای بار اول اینجا آمدم تقریبا افسرده بودم.ولی حالا حس می کنم که خوشبخت ترین فرد عالم هستم و همه اش به خاطر لطف بی پایان شماست.در این انجمن با خیلی ها آشنا شدم و با اینکه فقط در همین دنیای مجازی رابطه داشتیم ، من حس می کردم که با همه شان دوست هستم.
راستش فرانک عزیز موقع رفتنشان یک موردی را گفتند:
من هم همین حس را دارم!خیلی وابسته شدم.به هر حال تا 1 ماه دیگر باید کنکور آزاد و ایلتس ام را بدهم و وقتم خیلی کم است.بعدش هم کار و مقاله و ... . و عملا دیگر وقت اینترنت را ندارم.از جهتی واقعا به اینترنت معتاد شدم و طی یک تصمیم یهویی:) کلا فیس بوک و وبلاگ و وبسایت و هر چی توی اینترنت داشتم را حذف کردم و گفتم : دیگر نمی آیم ، مگر برای چک کردن میل و یا انتخاب واحد و پروژه و حتما هم همین کار را خواهم کرد.نقل قول:
راستش از اینکه هر روز عادت کردم بیام تالار حس خوبی ندارم!
دوست ندارم به کسی یا چیزی وابسته بشم حتی تالار همدردی!
با اینکه اینجا خیلی راحت حرف دلمو میزنم و شماها مثل عزیزانم راهنماییم میکنید و همدردی و ...اما روزی که عضو شدم نمیدونستم تا این حد پیش میرم و تعداد ارسالهام انقدر زیاد میشه.
الان احساس میکنم بدجوری وابسته شدم که باید جلوشو بگیرم!
خیلی خوشحال شدم که در کنارتان بودم
یک تشکر ویژه از جناب سنگتراشان که این فضا را به وجود آوردند.امیدوارم هزار در دنیا و هزار در آخرت و اگر دنیای سومی هم باشد هزار تا هم اونجا برایشان جبران شود
همه تان را خیلی دوست دارم:16:
خداحافظ
:72::72::72:
:72::72:
arix عزیز،
از اینکه شما هم می خواهی بروی متاسفم.
خواندن پست های شما در تاپیکهای مختلف برای من همیشه جالب بود.
در ضمن یک مطلبی را که برای خودت هم جالب هست می خواستم از طریق پیغام خصوصی برایت بفرستم. فقط چون زدی که غایب هستی، پیغام خصوصیت هم غیر فعال شده. اگر توانستی کوتاه فعالش کن، برایت بفرستم.
به هر حال امیدوارم همیشه در همه کار موفق باشی.
خدانگهدار :72::72:
اين نوع رفتن از آن رفتن هايي است كه رشد و بالندگي به همراه دارد . برايت خوشحالم و بهت تبريك مي گم .
به هر ترتيب هر ورق زندگي بك جوري است . الان در اين مسير گام مي برداري . پس بهترين هاي اين مسير مال تو .
موفق باشي . :72:
حیف شارژته بسوزه،بده من نگه دارم تا یه ماه دیگه بر می گردی بهت پس بدم.http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif
سلام
با اینکه ناراحت میشم از اینکه دیگه پست های مفیدت رو نمیبینم. اما بقول آنی این رفتن با هدف های بالاتر توأمه.
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی:72:
سلام
كجا؟ بودين حالا! من تازه پس از سي بار تعويض امضا و آواتار از جانب شما داشتم بهشون عادت ميكردم!
والا نميدونم اين ديگه چه صيغه ايه ملت ميان پيغام خداحافظي ميذارن و ...
خوب قرار نيست هر روز و هرساعت در اين سايت بود كه ...
هروقت وقت كردي بيا يه سر به سايت و رفقا بزن ... هر وقت هم كه كار داشتي نيا!
يه ربع در هفته كه قراره وقت بذاري بياي اينجا از آدم استاددانشگاه نمي سازه! فكر كن اومدي ايميلاتو بخوني!
الانم خداحافظيتو پس بگير آفرين بچه ي خوب :310: تا ديگه به بقيه ي بچه ها هم از اين كاراي بد بد ياد ندي :327: امان از دست اين فرانك اول ايشون شروع كرد!
من که وقتی کسی باهام خداحافظی میکنه خیلی دلم میگیره:302::302:
اگه خداحافظی نشه یه امید کوچولو ته دلم هست که طرف برمیگرده اما اگه ....
امیدوارم خوشبخت و موفق باشین.
اما حتما به این جا یه سری بزنید حتی شده خیییییلی کم.
سلام:72:
منم از خداحافظی خوشم نمیاد. اما خب چاره ای نیست اینم بخشی از زندگیست. از نظرات و راهنمایی های شما خیلی استفاده می کردی مجناب اریکس.
به هر حال امیدوارم هر جا هستید موفق و موید باشید و همیشه برای مشکل دارا و بی مشکلای سایت همدردی دعا کنید.
یا حق
اگر دقت کرده باشید بهشت هم بیشتر از یک هفته است که نیامده.
:question:
از وقتی من اومدم اینجا، همه رفتند: فرانک، همیشه تنها، arix، بهشت ...
شاید مقصر من هستم! :311:
همواره مطالعه پست های سبز رنگ و منطقی شما در تاپیک های مختلف برای بنده جذاب بود.
امیدوارم به اون چیزایی که لیاقتشونو داری برسی.
راستی ...
چقدر گل های خداحافظیت رو قشنگ تزئین کردی :72:
موفق باشی دوست من.
آریکس عزیز ، روشن فکری شما رو همیشه تحسین میکنم. هر جا هستی موفق باشی.:72::72:
امیدوارم همیشه موفق باشی و به همه خاسته هات برسی اقای اریکس همیشه کمکای بزرگتون برای حل مشکلم به یادم می مونه و از خدا براتون ارامش میطلبم موفق باشیدو خدا نگهدارتون:72:
خداحافظ ای دوست...!
سلام مارو هم برسون...
جناب آریکس امیدوارم هر جا هستید موفق باشید و با آرزوی موفقیت در امتحاناتتون ولی...
من پستتون رو این طوری ویرایش می کنم، با اجازه ی شما
زورم به پست اصلی نرسید وگرنه اون رو هم ویرایش می کردم.:199:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
از دست من ناراحت نشید...
هنوز هم جای خالی فرانک و همیشه تنها دیده می شه.
اریکس زود تند سریع تو تصمیمی که گرفتی تجدید نظر کن :324:
به خدا اول صبحی که چشمم به خداحافظیتون افتاد دلم گرفت
من دیروز رتبه 19تونو20 کردم لااقل بخاطر این بیسته برگردین :311: باشه پسر درسخون؟
جدای از شوخی ،حتما که لازم نیس روزی پنج-شیش ساعت بیاین اینجا،هر از گاهی بیاین یه چرخی تو تالار بزنین لازمم نیس حتما ارسالی داشته باشین (ولی خب ادم وسوسه میشه)یه چند تا تشکر بزنین که ما بدونیم هستین،
من خودم کم میام تالار بخاطر همین عدم وابستگی ، ولی دوس ندارم از اینجا برم هرگززز
منتظرتون هستیم.
اره حامد خان بهشتم از یکشنبه افلاینه و پیداش نیس یعنی چی شده که نمیاد؟!
:72:شما به من خیییلی لطف دارید.نمی دونم چی بگم فقط می تونم بگم خیییلی دوستتون دارم و ممنونم:72:
ARIXجان،
امروز چند دفه سر زدی. خوشحالمون کردی.
خوشحال میشیم باشی. ولی خوشحال نمیشیم دوستمون معتاد باشه:163:
اگه تونستی هم باشی هم تعدیلش کنی خوبه.:72::72:
هستی دیگه از این به بعد؟ غیبتت رو حذف کن اگه هستی.
من هم خیلی خوشحال می شوم وقتی به تالار می آیم و ارسال های دوستان را می بینم.نقل قول:
ARIXجان،
امروز چند دفه سر زدی. خوشحالمون کردی.
خوشحال میشیم باشی. ولی خوشحال نمیشیم دوستمون معتاد باشه
اگه تونستی هم باشی هم تعدیلش کنی خوبه.
هستی دیگه از این به بعد؟ غیبتت رو حذف کن اگه هستی.
در مورد غیبت هنوز مطمعن نیستم.به قول معتادا که می گن : هستم ولی خستم :)
ایشاله همیشه باشی ، و با راهنمائیهای خوبت دوستان رو یاری دهی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
انصافا همشه حرفهات منطقی و تاثیرگذار بوده :72:
نقل قول:
ایشاله همیشه باشی ، و با راهنمائیهای خوبت دوستان رو یاری دهی .
انصافا همشه حرفهات منطقی و تاثیرگذار بوده
مرسي از شما پريساي عزيز.شما خيلي لطف دارين
سلام دوستان
آذرماه سال 89 با سایت همدردی آشنا شدم و واقعا به بانک اطلاعاتی عظیمی دسترسی پیدا کردم، اینجا دیدم که چه مشکلاتی در زندگی می تونه وجود داشته باشه و با چه راهکارهایی میشه حلش کرد، همیشه گفتم که همدردی برای من مصداق شعر بنی آدم اعضای یکدیگرند بوده و هست.
من مشکلم را مطرح کردم و بسیار کمک گرفتم، همدردی نقش مهمی در زندگی من بازی کرده، من دوستان بسیار خوبی از همدردی پیدا کردم !
همینجا می خوام از همه دوستایی که برای من پست گذاشتن و کمک کردن تشکر کنم، نام نمیبرم چون ممکنه اسم کسانی از قلم بیافته .
من در تاپیکم به نام عروسی یا جدایی هم مطرح کردم که متاسفانه همسر من عنوان تاپیک را دید و بسیار کنجاو شده و از مدیران خواستم این تاپیک را حذف کنن، کما اینکه تاپیک های زیادی از اعضا را به دلایل امنیت شخصی حذف کردن و می کنن، ولی فکر کنم متاسفانه تا مدیران سر برند همسر بنده این ها را خواهد خواند و یک مشکل دیگر به مشکلات من افزوده خواهد شد. متاسفانه چندین گزارشی که فرستاده بودم هم خوانده شده ولی دریغ از حتی حذف پست نامناسبی که واقعا درشان تالار نیست و دو روز هست توی تاپیک من باقی مونده.
بازهم از مدیران خواهش می کنم که حدااقل اون یه تاپیک منو حذف کنن تا نشه از طریق اون به بقیه تاپیک هام دسترسی پیدا کرد. به علاوه یادش به خیر اون روزهایی که مدیران نظم بسیار خوبی را در تالار برقرار می کردند که این محیط را با سایر محیط های مجازی متفاوت می کرد.
به عنوان آخرین پست از ته دل آرزو می کنم مشکل تمامی اعضا حل بشه و همه به آرامش برسند. از همه تون حلالیت می طلبم اگر در این مدت دلی را آزردم. برایم دعا کنید.
دوستدار همه شما : سابینا
در خصوص حذف تاپیک
قوانین کلی انجمن های همدردی
شما مسئول و پاسخگوی درج اطلاعات خصوصی خود در تالار هستید:
با توجه به اینکه ساختار تالارهای گفتگو به صورت عمومی بوده و به صورت تعاملی هست، لذا همه اعضاء در تعامل با پست شما و بر اساس آن اقدام به پاسخگویی می کنند،و همه افراد حتی آشنایان شما ممكن است این مطالب را مشاهده كنند، همچنین گاهی موضوع مطرح شده از طرف شما منجر به ایجاد پستهای زیادی می شود، لذا مدیران تالار به لحاظ احترام به همه اعضاء نمی توانند، به صورت یکجانبه اقدام به حذف پست یا موضوع شما کنند، چرا که ممکن است کل موضوع یا پستهای دیگر ناقص گردند. لذا قبل از اینکه پستی ارسال کنید، مطمئن شوید که به هیچ وجه از ارسال آن پیشیمان نخواهید شد. چون به درخواست شما پست یا موضوعی پاك نخواهد شد.
ما قوانین را برای اعضاء وضع نموده ایم، مشکل از مدیریت نیست که کاربری به آن توجه نمیکند
سابینا جان شما از این آیکون http://www.hamdardi.net/imgup/20514/...eed06d2342.gif برای اطلاع خواسته تان به مدیران استفاده کرده اید؟
معمولا به چنین درخواستهایی پاسخ می دهند.
چه بسا دوستانی که به دلایل مشابه شما حتی نام کاربری شان را تغییر داده ند.
از آنجا که امکان ارسال پیغام خصوصی نداری، اگر مایلی من بجای شما با پیغام خصوصی هم خبر بدهم؟
درهرحال که جایت در تالار بسیار خالی می شود و از طرفی هم نگرانی یک دوست از بابت زندگیش، نگرانی همه ماست.
برایت آرزوی بهترینها و حل شدن تمام مشکلاتت را دارم. :72:
بنده در پستم نوشتم که این کار قبلا انجام شده که با همچین جوابی مواجه نشم
ولی مجبورم اسم بیاورم، آیا خانوم بی دل و خانوم فائزه از این قانون محکم و کلی مستثنی هستند؟!!!
نمی خواستم اشاره کنم ولی علت اصلی خداحافظی من همین برخورد تبعیض آمیز است
ضمنا حداقل لطف می فرمودید آن هرزنامه را از تاپیک بنده حذف می کردید! درسته به زبان نمیدونم چی چی هست ولی از کلماتش کاملا مشخصه چی هست و اگر توی گوگل ترجمه ش کنید میبینید چه خبره!