ان شاالله که خداوند همه بیماران رو شفا بده
دوستانمشکلی خیلی حادی در زمینه مالی برام پیش اومده
ازتونم می خوام برام دعا کنید استرس شدیدی گرفتم
ممنون از دعای خیرتون
نمایش نسخه قابل چاپ
ان شاالله که خداوند همه بیماران رو شفا بده
دوستانمشکلی خیلی حادی در زمینه مالی برام پیش اومده
ازتونم می خوام برام دعا کنید استرس شدیدی گرفتم
ممنون از دعای خیرتون
خدایا
بابت هر شبی که بی شکر سر به بالین گذاشتم
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم
بابت لحظه های شادی که به یادت نبودم
بابت هر گره که به دسته تو باز شد و من به شانس نسبت دادم
بابت هر گره که به دسته خودم کور شد و مقصر تو را دانسته ام
مرا ببخش...
کمکم کن بفهمم که تو کنار من هستی نه رو به روی من...
سلام به همه دوستان خوب همدردی:72:
من فردا ی شب ی کار خیلی مهمی دارم که میترسم وقتی به پای عمل میرسه
نتونم انجامش بدم...اون وقت دیگه از شرمندگی خودم نمیتونم در بیام:47:
گفتم بیام از دوستان همدردی خواهش کنم تو دعاهای شب و روز جمعه تون برای منم دعا کنید.:203:
از همگی سپاسگزارم:72:
هلیا جون واست دعا میکنم حتما
از همه دوستان میخوام واسه منم دعا کنن شرکتمون ورشکست شده و بیکار شدم
التماس دعای خیر دارم
کاشکی دلم زنده میشد میتونستم زندگی کنم
کاشکی خدا میومدپای معامله من بهش میگفتم خدایا به جز پنج سال از عمرم همشو بگیر
اما فقط پنج سال با طمع عشق و عاشقی سلامتیذو.ارامش و اسایش زندگی میکردم
پنج سال شوهرم عاشقم میشد و عاشقم میموند دوستم داشت و از ته دل با همه وجودش عاشقم میشد و عاشقم میموند پنج سال دل خوشی بهم میداد کنار شوهرم با ارامش زندگی میکردم پاداش 27سال بدبختی و رنجی که کشیدم پاداش عشقی که به شوهرم داشتم و شوهرم بهم نداشت پاداش محبتی که داشتم و اون نداشت پاداش صبری که با کارهاش کردم
پاداش همون سردی و سنگی شوهر عروس یک روزه
پاداش التماس هام به خدا که ندیده گرفت
فقط پنج سال زنده بمونم و زندگی کنم بعد بمیرم جسمم بمیره نه مثل این 27سال که با دل مرده زندگی کردم
کاش منم طعم عشق و عاشقی و محبت شوهرم رو.میچشیدم
کاش منم دوست داشتن مرد زندگیم رو میدیدم
کاشکی تو هم دوستم داشتی مردونه دوستم داشتی و وفادار بمونی
زانکوی عزیز و عروس خوشبخت ان شاالله گره کارتون به دستان توانای خودتون و با توکل به خدا باز بشه.:72:
ای بابا اومدم این تاپیک رو ببینم تا دلم از فضای معنوی بهره ای ببره اما دلم گرفت.
چرا واقعا یه دختر وقتی که بیکار میشه باید غصه دار بشه یا چرا یه مردی اونقدر همسرش رو ساپورت عاطفی نمیکنه و اونوقت اون دختر باید غصه بخوره؟ :huh:
گاهی چقدر مشکلهای آدمها با چیزهای کوچیک حل میشه، مثلا دست بر قضا تو این هفته برای زانکو یه پیشنهاد کاری خوب بشه یا برای عروس خوشبخت شوهرش بهش توجه بیشتری بکنه و عشق و محبت هدیه کنه. :323:
ممنونم مهرایین و زانکوی عزیز
نمیدونید چقدر سخته روز اول عقد شوهرت بکه میام بهت سر میزنم
بعد زنگ بزنی بگه با دوستم رفتم بیرون نمیرسم بیام دیگه اونم روز جمعه
نمیدونید چقدر گریه مردم روز اول عید بره با دوستش بیرون بهت محل نده بری خونشون نگه تو کی هستی
بذاره بی خبر بره تفریح گشت و گذار
خیلی اذیتم کرده هبچوقت حلالش نمیکنم خداکنه بعد من یکی گیرش بیفته که هزار برابر بلاهایی که اون یوسر مت اورد رو سرش بیاره باهاش مثل یه اشغال رفتار کنه بهش محل نده ادم حسابش نکنه
خداکنه برسه که بیاد روی سنگ قبرم اب بریزه و از بخواد حلالش کنم
خداکنه برسه روزه که با دستای خودش منو توی قبر بزاره حسرت منو بکشه یادش بیاد یاهام چه کارها کرده براش چه کارها کردم
یادش بیفته چقدر دوستش داشتم و بهم بیمحلی میکرد ادم حسابم نمیکرد
رحمت بی انتهای پروردگار عالم بر کسانی که آمین گویند برای قبول شدن دعای دیگران:72:
از برکت دعای شما دوستان خوبم کار من عالی انجام شد:43:
الهی که توی خونه دلتون همیشه خدا مهمون باشه:72:
زانکو جان دعا می کنم که ان شاالله هر چی خیره برات رقم بخوره:72:
از خدا می خوام که مشکلات همه رو بهترین صورت حل کنه و همه دست پر برن
مطمئن باشید از درگاه خدا کسی نا امید بر نمی گرده
جواب همه رو میده اما زمان و حکمتش رو خودش می دونه
از دوستای گلم می خوام که برای منم دعا کنید که این بحران اقتصادی رو رد کنم و بدهی هام تموم شه
ممنونم
سلام بر همیاران عزیز همدردی
خیلی نیاز به دعا دارم .... موضوع مهم هست و حیاتی و می دانم دعای شما می تواند بسیار موثر باشد
با سلام و احترام
انشاء الله خدا گشایش در کار شما و همچنین همه نیازمندان ایجاد کند.
فرشته مهربون عزیز انشاءالله که جاجت روا بشین ما دعاگوی شما هستیم.:203::203:
فرشته مهربان عزیز
شما روزها وقت گذاشتی و با دلسوزی تمام برای مراجعین مختلفی که مستاصل و آزرده به این سایت پناه آورده بودن، تلاش کردی تا بتونی کمکی یا راهنمایی کرده باشی.
انشالله به ثواب همان گره هایی که با کمکت گشوده شد، هرچه زودتر و به بهترین نحو به کمک خداوند مشکل شما برطرف بشه
:72::72::72::72:
التماس دعای ویژه دارم
بازممننون که تو دعاهاتون به یاد ما هم هستین
یه گرفتاری دارم امیدوارم به حق دعای شما عزیزان زود حل شه
سلام
احساس کردم کم لطفی ما است که استارتر این تاپیک که موجب رفع مشکل خیلی ها شده رو فراموش کنیم.
احساس کردم کم لطفی هست که شخصی رو که برای خیلی ها دغدغه رفع مشکل داشت و میومد ما رو بسیج میکرد برای دعا کردن فراموش کنیم.
------------------
شاید شخصیت کاریزمای خانوم فرشته مهربان رو نداشته باشم که بتونم شما همراهان عزیز رو بسیج کنم.
ولی هر شخصی به قدر توانش اگر وقتش رو داشت، به نیت رفع گرفتاری ایشان، تعدادی صلوات نذر کنه و بفرسته ( تعدادش مهم نیست، اینکه خالصانه بفرسیتد مهمتره)
------------------
بسم الله :
اول خودم:
200
سلام محمد رضا
خوبی برادر
ممنون از توجهتون:72:
من هم 14 تا صلوات + 14 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ با کیفیت ،،، ( خدا به خیر کنه به قول دوستم )
می فرستم برای رفع گرفتاری همه ،، بخصوص خانم فرشته مهربان
ان شالله خیره:72:
سلام
من هم 100 تا صلوات میفرستم به نیت رفع گرفتاری فرشته مهربان وزندگی موفق و بقیه دوستان همدردی.
التماس دعا:72:
من هم برای رفع گرفتاری و حاجت روایی خانم فرشته مهربان 140صلوات می فرستم
ازتون می خوام منو در کنار بقیه دوستان دعا کنید خیلی درمانده م و واقعا احتیاج دارم برام دعا کنید تا حاجتم را از خدا بگیرم
دلم گرفته
چند روزیه هوای دلم ابریه:hopelessness:
زیر بار مسائلی که برام پیش اومده احساس فشار میکنم
میدونم هیچ کس جز خدا نمیتونه کمکم کنه
خدایا من دارم تمام تلاشم میکنم استوار باشم
خدایا تنهام نگذار
خدایا پناهم باش
:203:
سلام دوستان
ان شاالله عزاداریهاتون تو این ایام مورد قبول خدا باشه
اگه موافقید از عاشورا تا اربعین 40 روز مراسم دعا بزاریم
من سه بار سوره حشر می خونم
سلام
برای منم خیلی دعا کنید
من زیارت عاشورا می خونم
پس ان شااللله برنامه از روز عاشورا شروع میشه هر شب دعا
1-zendegiye movafagh سوره حشر
2-لبیک یا حسین زیارت عاشورا
دوستان کی می خواد به این لیست اضافه شه ؟؟
سلام دوستان
خیلی به دعای خیرتون نیازمندم.
من هم از عاشورا تا اربعین هر روز حدیث کسا میخونم. :72:
دلم!
التماس دعا میخواهد!
از همان التماس دعاهایی که آدمیزاد!
یک وقت هایی دلش را به دریا می زند و به خلق الله رو می اندازد,که برایش دعا کنند
آنوقت با همه ی وجودت دلت را به زمزمه ی "خدایا گفتن "خلق الله خوش میکنی
که اگر صدای تو به عرش نرسید...!
لااقل یکی از همین خلق الله صدایش آنقدر رسا است,که عرشیان و فرشیان از "خدایا گفتنش" خدایا بگویند
وقتی می گویم برایم دعا کنید یعنی کم آورده ام!
یعنی دیگر کاری از دست خودم برای خودم بر نمی آید!...
حرفی نمی ماند!...
فقط!...
ملتمس دعای شما خوبانم...
ممنونم
سلام دوستان عزیز من به نیابت از همه شما و همه بندگان خدا به نیت براورده شذن حوایج قلبیتون 500صلوات میفرستم انشالله خدا نذرمو قبول کنه و مشکلات منم حل بشند شوهرم یه کار خوب کردی هر جا که مصلحت و خواست خداست گیرش بیاد
خودمم به ارامش ذهنی و روحی جسمی برسم و برم دنبال کار یه کار خوب پیدا کنم انشالله
دوستان اگه به دلتون افتاد منم دعا کنید شوهرم دوشتم داشته باشه درکم کنه عاشقم بشه ان شالله
سلام .واسه منم خیلی دعا کنید.انشاالله همه حاجت روا بشن:323:
سلام - اومدم اینجا تا از شما خواهش کنم که برای من دعا کنید که خیلی اوضاعم پیچیده و ناگواره شما برای من دعا کنید بلکه صدای شما به خدا برسه و من از این وضعیت نجات پیدا کنم
سلام دوستان عزیز:72:
14000 صلوات برای خشنودی قلب آقا امام زمان (عج) و هم چنین شادی روح مدافعان حرم در نظر گرفته شده است.مایلید در این اجر معنوی شریک شوید بسم الله...
بنده 1400 تا متقبل شده ام
:72::72::72:
با سلام
هر روز روزنه های امید را خدا به واسطه دعاها بهمون نشون می ده ، گره ها زیادند و من به تنهایی شایستگی اون رو ندارم که گشایش همه اش را از خدا بخواهم.
می دانم که اگر شما ها دست های پر از مهرتون را برای من گرفتار بالا ببرید خدا نظر خاص تری هم به من هم به شما خواهد داشت.
برای من و همسرم روزگار به سختی می گذرد .
هر دم از این باغ بری می رسد .
تا می اییم کمی کمر راست کنیم آدم های جدید با ادعاها وطلب ها و تهدید ها و تهمت های جدید فرسایش روح و جسممان می شوند.
دعای شما معجزه می کند.
یک نذر ختم قرآن برداشتم تا آخر جزء 5 را خودم خوانده ام شاید تلاوت آیه های نور از لبان پاک تو دوست عزیز بهتر بالا رود.
حتی اگر هیچ کس هم دعوت من محتاج را نپذیرد باز هم همان که در دلتان برایم دعا کنید بدهکار مهربانیتان خواهم بود.
........................
با سلام
خانم بی نهایت انشا الله این مساله از زندگیتون حل بشه - و خداوند در این راه به شما و خانواده محترم صبر و روحیه ای دو چندان برای حل این مسائه عنایت فرماید
( تو دبستان یه معلم داشتیم می گفت : مشکل را از ذهنتون پاک کنید و به مشکل بگید مساله - چون مساله یعنی راه حل ! )
نوشته ی آقای مدیر در تاپیکتون را یادتونه :
واقعیتش سالهاست خودم دارم به این جمله فکر می کنم ،،،
فهمیدم بعضی موقع ها ما باید اشتباه کنیم !! - شاید بعضی موقع ها،، باید اتفاق بیافته چیزی
در آخر رسیدم به این : * إلهی رضاً برضاک،، تسلیماً لأمرک،،، صَبراً عَلى قَضائِک،،،، یا رَب ،،،،لا معبودَ سِواک،،،، یا غیاث َ المُستغیثین *
جزء 6 تا آخر جزء 10 با من
موفق باشید .
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...3df1dd7f2a.jpg
سلام عزیزم :72:
جزء های 30-25 با من. امیدوارم اینکار بهت دلگرمی بده و مصمم تر بشی که این برهه از زندگیت رو عاشقانه طی کنی. تو هم هروقت یادت بود برای من دعا کن.... که من هم این دوره رو شرافتمندانه پشت سر بزارم.
سلام، منم لایق هستم شرکت کنم؟ همسر خانم بی نهایت قهرمان منه، به خانم بی نهایت هم بابت آموزه هاشون خیلی بدهکارم.
11 تا 15با من.
پ.ن: سلام آقای بی نهایت، قهرمان من، خیلی خدا دوست داره! اگر لایق باشم خیلی برات دعا میکنم دوست من.
سلام به بي نهايت عزيز و دوستان بامعرفت
من هم جزئ هاي 16 و 17 رو ميخونم.
به اميد خدا از اين مرحله دشوار هم با سربلندي بيرون مي آييد.
براي من هم دعا کنيد که خيلي محتاج دعاي خير شما هستم.
بی نهایت عزیز منم اگه خدا قبول کنه18و19 رومیخونم.انشالله خدا غم از دل هرکی غم داره برداره ودلشو شاد کنه
20
با سلام و احترام،
بنده جزء ۲۱ را خواندم و انشاءالله جزء ۲۲ را نیز فردا میخوانم.
-------------------------
رفقای همدردی، این توصیه را از دست ندهید. از همین امروز شروع نمایید. تأثیراتش بسیار شگرف است.نقل قول:
... حالا قرآنی که این چنین است، اگر به این طریقه که میگویم بخوانید، همین قرآن به جوری که عقل مبهوت میگردد، منقلب میشود.
آن طریقه این است که از این تاریخ که ختم قرآن را شروع کردید، در هر ماه نیتتان این باشد که من این ختم را میخوانم فقط برای امامِ زمان (ع). اگر این کار را بکنید، اثرش چیست؟
طبق حدیث صحیحی که همهٔ مشایخ مثل کلینی، مثل شیخ مفید، مثل سید بن طاووس نقل کردهاند، جزای آن کسی که این کار را بکند؛ یعنی قرآن را برای امام زمان (ع) ختم کند، این است که از امام زمان (ع) جدا نخواهد شد.
کیست که قدر این نعمتها را بداند؟ عمرمان گذشت اگر تا به حال نفهمیدهایم، لااقلّ از امروز بفهمیم و ختم قرآن برای امامِ زمان (ع) را شروع کنیم. اثرش را در چه زمانی میفهمید؟ اثرش را در شب قدر میفهمید.
اگر هر ماه در دورهٔ سال، یک ختم قرآن برای امامِ زمان (ع) کردی، شب قدر که دفتر عملت را نزد او میبرند، وقتی نگاه کرد دید که در یک سال هر ماه برای او یک ختم قرآن کردی، آیا آن سلیمانِ عالمِ وجود که تمامِ آنچه ۱۲۴ هزار پیغمبر از مناقب داشتند، همه در وجود اوست، آیا او با تو جوان چه خواهد کرد؟ این گوهرها از دست ما رفت و عمر گذشت و ما نفهمیدیم.
قرآن، آن هم فقط به این قصد و نیّت: هدیه به امامِ عصر (ع)؛ قطب دائرهٔ امکان؛ آن کسی که "بیُمنِهِ رُزِقَ الوَری… وَ بوُجُودِهِ ثَبَتَت الارضُ و السَّماء"
نفس نفیس خاتمیّت - برگرفته از بیانات حضرت آیتاللّه وحید خراسانی / صفحه ۳۱۸
با سلام
گفته بودم
اما یقین نداشتم.
الان یقین پیدا کردم.
روزی که اون پست را گذاشتم همسرم رفته بود شهرستان تا کارگاه را جمع کنه و وسایلش را بذاره برای فروش ، دقیقا پارسال همین موقع با کلی آرزو داشتیم کارگاه را می چیدیدم. داشتم اشک می ریختم و خیلی برای همسرم ناراحت بودم که چه رنجی را تحمل می کنه اما دستم از همه جا کوتاه بود . گفتم پستی بذارم دل به نتیجه اش نبسته بودم فقط از این جهت بود که دعای شما دوستان به قول میشل باعث دلگرمی وامیدم بشه .
اما الان این خبر را بهتون بدهم که چقدر زود خدا صدای شما دوستان راشنید.
جمعی از فامیل تو این مدت پشت صحنه به فکر ما بودند و مبلغ قابل ذکری را جمع آوری کردند و به عنوان قرض الحسنه طولانی مدت قراره برای بر طرف کردن بخشی از اقساط و بدهی ها به ما بدهند.
تنها کاری که می توستم براتون بکنم این بود که شما را در شادیمون شریک کنم.
دعای شما معجزه کرد. من بدهکار محبت همتون هستم.
الحمد لله رب العالمين
بزرگ است خدايي که گشاينده گره هاست از آن مسيري که گمان نميبريد.
الهي خدا به حق دل مهربون اعضاي همدردي گره از کار بنده هاش باز کنه.
زندگي يکي از دوستام در شرايط بحرانيه, اگه براش دعا کنين خيلي بر من منت گذاشتين,