بهار چرا حال و احوال یاران همدردی(4) دو تا هست؟
این باید 5 باشه نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بهار چرا حال و احوال یاران همدردی(4) دو تا هست؟
این باید 5 باشه نه؟
اه آره !
اهالی ذکور خونواده ما هم هر وقت میخواهند یک چیزی را درست کنند یا کلا نیست و نابودش میکنند، یا دو تا دیگه لنگه خودش از بغلش در میارند:311:
ارتقای سیستم تالاره دیگه!
جای تعجب نداره اگه فردا دیدید مدیر همدردی شد دوتا!
آنی هم چند وقته غیبش زده:163: اشتباه نکنم زیر سر همین تغییراته. آآااااااااانی من کووووووووووووووو؟:102::97::302:
اومدم یکم کل کل کنم برم. بچه ها دیدید تازگی ها چقدر تو تالار بعضی ها دل ما رو با پستهاشون می سوزونن .
اون از قهوه ای رنگ های گرامی که تاپیکهای انجمن ازادی باز می کنند. با شمام بله با شمام پاییزان خانم.
اون از بعضی بی دل ها که غذاهای رنگارنگ برای خودشون درست می کنند وقتی پسرمون با تخم مرغ خودشو سیر می کنه.
اون از مدیر همدردی که به طور واضح می گویند که تو 20 سالگی به بلوغ ازدواج رسیدند مخصوصا اگر یکی مثل من تو 30 سالگیشم هنوز مطمئنن نیست اگر مجرد بود ایا هنوز به بلوغ رسیده بود.
اونم از بعضی بهاری ها که با لات بازیشون منو یاد ایران میندازند.
و ... بقیه رو اگر حال داشتم بعدا می نویسم. فعلا همینقدر حریف که برا خودم درست کردم بسه.
نازنین منم مثل اینکه به درد شما مبتلا شدم (حسادت).
اون پست من حال و احوال بود..اخه كجاش به كل كل شبيه بود كه اوردينش اينجا؟ميشه يه توضيح مختصري درباره كل كل بهم بدين كه چيا رو جزء كل كل حساب ميكنيد؟
چرا ابرو رو ميخواين درست كنيد چشم رو كور ميكنيد؟اينجوري دو تا پستم پشت سر هم شد..
:311::311::311::311::311::311::311::311::311::311:
اينم واسه اينكه نگن عصبانيم.هه هه هه هه
:311:دلتنگ :302: درکت می کنم عزیزم :302:
حالا بعضی هام فرنگستونن هی می ان می گن ما فرنگی هستیم خوب نمی گم ادم دلش می خواد...
بهار 66 خوب حالا چرا عصبی میشی آروم تر عزیزم اروم تر :311:
من موندم شماها چرا روحیه هاتون انقدر مغشوش شده
یکی می خواد کل کل کنه
یکی می خواد بابا لنگ درازشو پس بگیره ،از راه مسالمت امیز هم میشه ها ولی دست برده به خشونت.
یکی رو تک درخت خونشون کرگدن نشسته
یکی لات بازی در می اره
یکی علاقه خاصی به موضوعات بو دار داره
یکی استقبال شدیدی از موضوعات بو دار می کنه...........
واقعا من روحیه ام با این موارد سازگاری نداره.....
من دوست دارم مهربونی کنیم :228:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
آنی چرا کم پیدایی؟
منتظرت هستیم زیاد
پاییزان عزیز رنگ قهوه ای هم بهت میاداااا
چه خبر از انجمن؟؟
[quote=بی دل]
ای بابا چرا اسرار فاش می کنی بی دل جان مثل اینکه توام اغتشاش می کنی هااااا:324:نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
ولی بهار تعهد داد که دیگه لات بازی نکنه آزادش کردیم :311:
ولی بهار جون اگه تو لات بازی درنیاری و بی دل شر نکنه و دلجو و نازنین حسادت نکنن پس کی باید برای ما اواز بخونه!!!!!!!! :311:
انوقت کمبود محبت می گیریم و باید بپریم بغل آنی جون ... وای ...به اون موقعی که انی نیاد ما بپریم بغلش مجبوریم از روی بی عصبیمون و بی دلیمون این بی دل هارو ببیریم پیش خودمون آواز بخونند:311:
بی دل جان تو که اینقدر بی دلی واسه چی خودتو انداختی تو هچل کلکل، دل که نداری می ترسیم هوری کنیم بی سر هم بشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
سلام
سلام
سلام
شلوغش نکن بهارررررررررررررررررر
تو باغ همدردی یه آلاچیقش برا کل کل هست . باغ مال تفریح هم هست ، مال شوخی هم هست ، مال سر به سر گذاری هم هست ( با رعایت مصالح و مواضع و موارد و هرچه میم هست )، پس هر پستی توی حال و احوال غیر از حال و احوال باشه میاد باغ .
باغ خیلی شلوغ شده :316:، مثل اینکه باید برم یه باغ وسیع تر بخرم:323: .
آخی ، آخی ..... میگن فرزند کمتر....... رفاه بیشتر ؟ ها ؟ چی میگن ؟ همدردی خیلی ایال وار شده ، بیشتریا هم باغی شدن ( خدا کنه یاغی نشن :323:) اینه که جا کم میاریم .
بی دل بیا بریم سراغ بالهای صداقت .... بانک زنی نه ها !!! وام بگیریم ....... باغ بخریم ....... آش بپزیم ......... آش شک خاله ، عجب حالی داره.......... باز هم حس شاعری اومده ....:311::311:
ای بابا من کار دارم .... خط کشم کو ؟؟؟؟؟؟ چکارش کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیالی نیست اینجا درخت زیاددددددددددد .... ترکه فراوان ن ن ن ن ن ن
من رفتم .... کار دارم ...... مواظب خودتون باشین . آتیش پارگی در نیارین باغو به آتیش بکشین .... تا برمیگردم .......
.
فرشته جون هی یه کاری میکنی ادم سند رو کنه ها.
خوب این احوال پرسیه دیگه..پس احوال پرسی چیه؟سلام .خوبی؟خانوم بچه ها خوبن؟نقل قول:
حالا بگید کی به کیه؟چه خبرا؟تالار در چه حاله؟
نوه عمه قزی دندون در اورد؟
دختر فخری خانوم شوهر کرد؟
اینا حال احواله؟
فرشته جون...عزیزم...قربونت اون عیال هست...اما میدونم از دست این بچه ها چه میکشی که عیال شد ایال...عیالوار...یعنی طرف یه عیال یعنی خانوم داره که عیالش خیلی وار داره این وار کنایه از بچه های زیاد است.
زندون ادمو مرد میکنه....اما ای دل غافل..یه شب زندون قد هزار سال میمونه...(لطفا صدا رو کلفت کنید و بخونید)
اون یاکریم اقا حامد بود.منو یاد کفتر کاکل به سر انداخت.
کفتر کاکل به سر های های
این خبر از من ببر وای وای
بگو به ...
که دوسش....
همه با هم هماهنگ بخونید.لات لات لاتم من --------------خط کش، ترکه، مرکه ، کشم من
....................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
ای بابا من کلی تو محل قمپز در کردم که آهنگای جواااات تو زندون خوندی! کل جوات بازی و لات بازی ات تو زندون همین اآهنگ قرتی کفتر کاکل بسر بود؟ ای بابا این که خیلی ضایع بازاره که! ببین جوات اینه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بهار66:
زن بابای بد من آتیش زده به جونم (صدا همچین خش دار و کش میااااد)
غم گلومو گرفته نمیتونم بخونم
گروه کر متشکل از هم سلولی های گرامی آقایون اراذل اوباش :
غصه نخور خدا تقاصتو ازش میگیره
غم میخوره یه گوشه ای میفته و میمیره
اون شعر کفتر کاکل به سر که شما خوندی نه تنها جوات نیست بلکه چون در مورد دوستی دختر و پسره کلا مشکل داره و در راستای فعالیت تالار نیست! اما این شعر اخیر از یک نظر دیگه هم حائز اهمیته و اون اینکه کلا به مشکلات و مسائل خانواده میپردازه و در راستای "همدردی" هستش!
البته این آهنگ جوات عباس قادری هم حرف ندااااره. این هم در راستای اختلافات و مشکلات زوجین هستش:
دیشب اومدم خونتون نبودیییییی
راستشو بگو کجا رفته بودیییییی؟
بی دل جان هر گونه کپی برداری ،سو استفاده ،تقلید .....از ورژن دختر مهربون ممنوع می باشد و پیگرد قانونی دارد...:305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
درضمن شما می خوای کل کل کنی ی آلاچیق برای کل کل اختصاص دادن!
نمیشه کل باغ رو به اغتشاش بکشی
خود فرشته جون گفتن فقط یک آلاچیق برای کل کل هست و در بقیه آلاچیق ها می تونیم لووس شیم :310:
امروز رفتم زیر بارون قدم بزنم چترم خراب شد :D مگه باز میشد ...تگرگ هم که گرفته بود افتضاخ منم هی در تلاش بودم
برای باز کردن چتره ... مثلا رفته بودم از بارون لذت ببرم ... تو همین گیر و دار 1 آقای موجه گفت خانوم میتونم کمکتون
کنم؟ منم مستاصل گفتم آره آقا این چیتر رو میتونید باز کنید...چترشو داد به من و چتر منو درست کرد...وسط این تگرگ
و چتر خراب میگه خانوم من تنهام از نجابت شمام خوشم اومده ...میشه آشنا شیم؟ :163: منم وسط بارون با اعصاب
خورد از کارای شرکت و چتر خراب گفتم آقا دلت خوشه ها ... وقت گیر آوردی ... شما 2 دیقه ای از کجا فهمیدی من
نجیبم...بعدم مرسی نخواستیم کمکتون رو :160: بعد تو بارون تند تند می رفتم زمین هم خوردم :311: :311:
ملت خوشحالن ها....
توصیه ایمنی : خواستید از بارون لذت ببرید با یک همراه برید! :163: :305:
======================================
بی دل جان
پایه کل کل شدی موضوع بده تا ته خط باهاتم آبجی :D
======================================
راستی فکر کنم جارپشت رفته پیش یا کریم hamed65 کز کرده و گریه می کنه...مامانش رو صدا کنین بیاد بچش رو
ببره خونه...بارون هم میاد خیس میشن هااا...از ما گفتن بود
ببخشید منظور از جارپشت همون خارپشت بود :D پوزش می طلبیم
خانم بی دل خیلی شوخ طبع طنز گفتن است روحیه خوب نیست به من روحیه و محبت بدهید خانم بی دل امشب از من انتقام بگیرد من اماده ام :311::311::311:
ولی توصیه جدیه من: قبل از اینکه بیایید زیر بارون چترتون رو باز کنید...:P
آخه همراه چیکار دارم دختر خوب یکمی زیر بارون خیس شدن که خوبه مخصوصا اگه تگرگ باشه:D ...همراه ببرم که همش بگه بدو بدو خیس شدم ...:311:
بهار شادی از بی دل موضوع نگیر اون بی دلی رو پیش گرفته و یکه در حال تاختنه و همچنان هر که جلو باشه کنار زده و می تازد و اگه می خواهی باهاش کل کنی باید بی دل بشی:311:
این خارپشت هم خوبه اگه بمونه یه مدت پیش یاکریما خودش پیدا میشه:D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
وا ممد آقا خدا بد نده .آخه چرا روحیه خوب نیست؟؟؟
اخه کی دلش میاد از آقا محمد مهربونمون انتقام بگیره؟:163:
البته بی دل عزیز فکر نکنم به کسی رحم کنند:311:
راستی شما هم که وقتی روحیه بد است میخندید :311::311:
من کی گفتم این اهنگ جواته؟!!!!!نقل قول:
اون شعر کفتر کاکل به سر که شما خوندی نه تنها جوات نیست
این اهنگ بعد از دیدن یاکریم اقا حامد به ذهنم رسید.
من که دیگه لات بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار.
اخه یعنی چی این کارا؟!
دختر باید خانوم باشه.از هر انگشتش هزارتا هنر بچیکه..وای مامانم ایناااااااااااااا
در جهت مهربونی کردن این فرگستون رو با تمام خوشی هاش (بدبختیهاش) تقدیم شما می کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
راستش بی دل عزیز من فکر کنم فهمیدم کلید قفل ما کجاست. البته خودم رو عرض می کنم. تا اونجا که یادم میاد تو 5 سالگی من حس مسولیت پذیری زیادی داشتم و برنامه های شغلی و تحصیلیمم (عوامل نشان دهنده بلوغ ازدواج)مشخص بود. تازه 7 سالگی هم از دو تا بچه نیم وجبی نگهداری کامل می کردم. اما همینطور که سنم بالاتر رفت هی از سن بلوغم گذشت و این شد که با سن بووقو اندی هنوز مانند شما توش موندیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
اگر آنی بیاد که ما نمی تونیم هی تو سر و کله هم بپریم. هی میاد بپر تو بغل و لاو می ترکونه از حال و احوال کل کل در میایم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
منم تو کل کلتون راه میدین؟
به به آفتاب در اومد از کدوم ور در اومد...
چرا که راه ندیم اینجا منتظر تا یکی بیاد برای کل کل ....
افتاب جون خط بده کل بندازیم .....
به قول خارپشت عزیز
راستی بچه هاجون آقای تسوکه چی شد؟بالاخره آشنایی اینترنتیشو ادامه داد یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
فکرکنم ازدواج کرده دیگه نمیاد.
سلام
کاربر محترم، گلنوش خانم ِ67، واسه چی انقدر عکستو عوض میکنی؟
این عکسو عوض میکنی تمام پروفایلت توی ذهن من تغییر میکنه.
بعدش دوباره میبینم این که همون گلنوش خودمونه.
بعد فرداش میام میبینم دوباره عوض شده!
مردم آزاری مگه شاخ و دم داره؟!:)
نکن این کارو دوست عزیز.
:46:
در راستای شفاف سازی اذهان عمومی، گفتیم ملت یه وقت فک نکنن ما بلد نیستیم آواتار عوض کنیم!!!!!!!!
منم عوضش کردم.
اولش بگم ما با قهوه ای جماعت کل کل نمیکنیم........
صحبت از آواتار شد، چشمک جون خداییش با اون آژیر و ماشین پلیس کی جرات داره کل کل کنه با تو؟ (اگه نازنین بود الآن آخرش مینوشت "آیا")
مگه اینکه بچه محلای ما باشن (شب چارشنبه سوری دنبال ماشین پلیس میدویدن و ترقه پرت میکردن:311:)
ما اینباکسمون خالیه داداش خارپشت ولی دریغ از یه پیام:302:
مث اینکه زحمت آشغال های خونه با شماست نه؟:311: آخی.... حالا که هوا خوبه زمستونا چکار میکردی........ بیششششششاره............ خارات نگیره به کیسه پاره بشه آشغالا بریزه کف زمین...
خب حالا که روز زمین پاکه به زحمتکشان این عرصه مخصوصا برادر خارپشت که از خارهای تیزشون در این راه مایه گذاشتن تشکر و قدردانی میکنیم:104::104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
به هدف پلیدم که مردم ازاری بو د رسیدم:311::311:
حالا از شوخی گذشته
باور کنین مردم ازاری نیست
فقط کلی عکس قشنگ دارم که دوست دارم هر روز بذارم جای اواتارم.
خب چیه ؟؟ عاشق تنوعم تو این شرایط که نمیتونیم خونه و ماشین و تیپمونو هی عوض کنیم با این گرونی، اواتار که میتونیم عوض کنیم.
ولی سعی میکنم کمتر عوض کنم یا شاید هم به ثبات رسیدم یکی گذاشتم واسه همیشه
آخه گلنوش جان این کجاش قشنگه؟ :302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
یه چشم و ابروی تصنعی و یه عکس بی کیفیت!
خداییش قبلیه خیییییییلی قشنگ تر بود.
بابا کل کل که بلد نیستیم بکنیم همش میره تو فاز صحبتهای اوا خواهر کجا بودی و حال و احوال و...
لااقل یه توپ بیارید واسمون وسطی بازی کنیم یه کمی همو کتک بزنیم با توپ!!!:D
فرشته جان لطفا یه شصت هزار توپ واسمون بخرین بیارین باغ تا اعضای سایت همگی بتونن با هم بازی کنند دستتون درد نکنه...
خب یاسا از نظر تو قشنگ نیست صاحبش باید خوشش بیاد که اومده
شما چرا نظر میدی خواهر:311:
بعدشم این واسه دو روزه دوباره عوضش میکنم
خانومی که توپ میخواست........
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/28130/...ecc02614d6.jpg[/img]
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/28130/...3136c3e547.gif[/img]
فقط دقت داشته باشین شیشه مردم نشکنه
البته چون اینجا آلاچیق کل کله من با این توپ بیشتر موافقم
http://www.hamdardi.net/imgup/28130/...93d4e21c40.gif
سلام منم اومدم :46:
دانوب اگه من آژیر کشون نیام که می زنید اینجا رو داغون می کنید ....آخه این توپ و تشکیلات رو از کجا اوووووردی !!!!
مگه ندیدی فرشته خط کش به دست اومد گفت باغ رو بهم نریزید چون پول نداریم یه باغ دیگه......و این حرفها و وام ..... کلی حرفهای دیگه ....:316:
حالا زود باش بگو با این توپ کدوم آلاچیق رو نشونه گرفتی....یاسا یه حرفی زد حالا چرا باور کردی....:311:
گلنوش جون با این اواتور ها بیا مسابقه:311::311:
دختر مهربون اگه کیک نیاری امشب اینجا اونوقت با همون توپ دانوب به آلاچیقت حمله هااااا:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
دقت کردین جناب فرشته مهربان، خودشان هم به نحوه غلط تربیتی خودشان واقف هستن؟!
ببین دیگه اوضاع چقدر خرابه، که رسما خط کش بدست میان سر کلاس!
موید باشند انشاالله ولی عجب می چزاندند کودکان بی سرپرست تالار را
ولی خیلی وقته دیگه خط کشش نصیب ما نشده
این انی هم که نیست بریم قاطی سگ و گربه هاش
اینقدر جمعیت زیاد شده دیگه نوازش یارانه ای هم بهمون تعلق نمی گیره
دیگه فرقی نمی کنه خط کش باشه یا دستی نوازشگر
بابا یکم به ما توجه کنین:(
بوس نمیخوام
حداقل یکی بیاد منو بزنه
یه دعوای حسابی میخوام
یه کتک کاری جانانه
تنوع می خوام
یه چیز جدید
خارپشت اوضاعت بد بهم ریخته انگار ها!
کارت کشیده به نوازش منفی؟!!!:163:
امروز اینقدر گریه کردم، چشمهام پف کرده، قدرت کتک زدن کسی رو ندارم. از فشار غم توی سینه ام نفسم بالا نمیومد نگاه کردم دیدم جز خدا کسی این دور و برها نیست، اگر کسی هم بود کاری ازش بر نمیومد. این بود که رفتم یه خورده توی بغل خدا، یه خورده باهاش درد دل کردم، یه خورده مظلوم نمایی کردم:311: و... خلاصه سریش شدم اساسی ها! نتیجه اش هم اینکه الان توی آلاچیق پا انداختم رو پا و دارم کل میندازم.
قربونت برم خداجون که همیشه هستی :323:
:311: بیا من بزنمت خارپشت خاننقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
خیلی دلم میخواد یکیو یه عالمه بزنم تو هم که دلت کتک میخواد
یکی یکی خاراتو بکنم راضی میشی؟
:311: فرشته مهربونو تربیت غلطو خوب گفتی
یک سوال فنی دارم... جوانه؟؟؟ جان شما همون fa mo خودمونی؟ آیا؟
خواهر من خوب یک اعلامی بکن که کی هستی ما گیج نشیم عزیز دل من :)
ازین به بعد تعویض اسم بدون اطلاع قبلی ، تعویض زیاد آواتار جهت گیج سازی اذهان عمومی (این اذهان
رو خوب اومدم نه؟ :D ) ، غیبت بدون اطلاع قبلی و هرگونه تحلف اینچنینی با ترکه آلبالو و تبعید به نا کجا
آیاد مواجه می شود :) ضمنا چون خارپشت دلش نوازش منفی می خواد میتونه به جای خاطیان ترکه
فرشته رو نوش جان کنه :D
برای تنوع در روحیه خارپشت هم باید یک مقدار آدم مشکل دار به تالار هدایت کنیم و از همشونم بخوایم
بیان و از خارپشت مشاوره بگیرن تا روحیه اش عوض شه!
1 راه کار دیگه هم اینه که یه شلوغ کاری راه بندازیم و تا فرشته با خط کش میاد در بریم :D خوبه؟
پاییزی جان خواهر من شمام اذهان عمومی رو مشوش می کنی با اعلام تاریخ تولد الکی ها! :)
بیا واسه تنوع واسه خارپشت تولد بگیر ، گناه داره روحیشم عوض میشه :)
از اونجایی که ادمی که اعتراض میکنه خیلی مستعده تا تموم برچسبها رو بهش بزنیم و مورد و سوژه مناسبیه تا حسابی بدمنش کنیم بنده با کمال میل در جهت تکمیل فرایند متعجب شدن دیگران و بهار تو دیگه چرا؟ این زحمتو میکشم و دونه دونه خاراتو از ته میکنم...وای چه عالی:)نقل قول:
بابا یکم به ما توجه کنینSad
بوس نمیخوام
حداقل یکی بیاد منو بزنه
یه دعوای حسابی میخوام
یه کتک کاری جانانه
تنوع می خوام
یه چیز جدید
بعد میدم اقا روباهه وقتی خارپشت بی خار ما رو نوش جان کرد باهاش دندوناشو خلال کنه:D
حالا اگه دقیقا دلت کتک و مشت و ازاین جور چیزا میخواد باز ما هستیم البته ما میزنیم و در میریما...:)
من اگه خار داشتم الان اینجا نبودم!
گل بی خار دوتاست
یکی منم یکی خداست
:)
:104:
پس این اواتار ابهام امیز چیه؟
پس مشت و ازاین چیزا...
اخ جون دعوا دعوا دعوا سر کره مربا...چه خوب بود دعواهای بچگیامون...اخی الان کاملا شکل تاپیک نوستالژی شدم
اره دیگه شماها از اون دخترایی بودین که دائم موهای همدیگه رو می کشیدین
دست از سر کچل ما وردارین
من اصلا مو ندارم
کرک و پرم کلا ریخته:324:
ممنون از توجهتون
نخواستیم بابا
نه مثبت نه منفی
بی دل جان
یه خرده اونورتر بشین ما هم بیایم زار بزنیم:302:
اینقدر از این شکلک بدم میاد:323:
شبیه شنل قرمزیه
که به تیم محبوبش پشت کرده:)
خانوم بدمن! فکر کنم از اون دعوا نتیجه نگرفتی حالا میخوای یه دعوای دیگه راه بندازی ها:311: جدیدا چی شده توی هر کوچه محلی که پا میکذاری، میخوای یه دعوا راه بندازی؟ مگه نگفتی دور لات بازیو خیط کشدی؟
در ضمن جهت متعجب شدن شما: این جانور که میبینید خارپشت نیست بلکه خود خود سونیک میباشد!
خارپشت، آی گفتی! آی گفتی! منم از اون شنل قرمزی زیاد خوشم نمیاد!
گفتی برم کنار شما هم بیای زار بزنی؟ نخیر آقا! اینجا زردونه است! مردونه اونوره! دیر اومد زود میخوای بری؟
نخیرم خارپشته اما الان دچار اختلال شخصیتی شده
چیکار کنیم دیگه الان بنده بعنوان دستهای پشت پرده که میخواد ارامش تالار رو بهم بزنن و ای بابا...چی بگیم که نگفتنش سنگینتره
بگذریم...شما خیال کن هر چی دوست داری:310:
----------------------------------------
عوضش من این شکلکو :310: خیلی دوست دارم.اینا هم خوبه:43::46: