RE: دعاي خير براي نفر بعد . . .
ممنون shomila عزیز از دعاهای خوبی که نصیب من و تمام آدم های روی این کره ی خاکی کردی؟!
من برای نفر بعد دعا می کنم که همیشه احساس کنه که خوشبخت ترین آدم روی کره ی خاکیه و این احساس خوب خوشبختی و تصور خوشبختی اون رو به سمت منبع خیر و نور؛ خداوند عزیز راهنمایی کنه!
الهی آمین :323:
ممنون del عزیز دعای خیلی به جا و خوبی بود
منم واسه نفر بعد دعا میکنم عاقبت به خیر بشه و هیچ موقع از لطفای خدا محروم نشه :321:
الهی آمین!:323:
برای نفر بعد دعا می کنم که هیچ وقت فکر نکنه که اگر جای دیگری بود خوشبخت بود؛ مطمئنا خداوند بهترین جایگاه رو نصیبش کرده، تنها کافیه که شناخت داشته باشه نسبت به جا و موقعیتش!
پس؛ خدایا! من و همه ی بچه های عزیز این تالار و نفر بعد رو نسبت به جایگاه خودمون در این دنیا و زندگیهایمان آگاه تر ساز و به ما چشمانی بینا و با بصیرت بده تا درک کنیم که تو بهترین ها رو نصیب ما کرده ای!الهی آمین!
:323:
امیدوارم همیشه در زمان حال زندگی کنی و از الانت رضایت کامل داشته باشی همیشه سالم و تندرست باشی و در عین حال شاکر
این چند روز عاشورا تاسوعا رفتم مشهد حرم امام رضا واسه همتون دعا کردم
ازتون یه خواهشی داشتم یکی از پسرای اقوام 17 سالشه سرطان داره واسش دعا کنید ممنون ان شاالله شفا بگیره:323:
shomila جان ان شاء الله بیمارت شفا بگیره
ممنون از دعای قشنگت
برای نفر بعد ، روزهایی پر برکت ، دلی روشن ، بینشی عمیق ، و زندگی ای سراسر آرامش و رضایت و مملو از رنگ خدا خواهانم :323::323::323:
فرشته
خودم را در معرض دعا و انرژي هايت قرار مي دهم تا نقطه ي وصل و دوستي باشد بين من و تو و خداي من و تو .با تمام تفاوتها و ويژگي ها و چگونگي هايمان .
و من نيز براي نفر بعدي دعا مي كنم
....نازنينم
اميدوارم در زندگي
به گونه اي گام برداري كه هيچگاه حقي را ناحق نكني - دلي را نشكني -كسي را قضاوت نكني و .....تا به توبه و استعفارو حلاليت خواهي و ...... مبتلا نشوي .
ممنون آنی جان
خیلی زود خودم رو در معرض این دعا قرار دادم ،
البته خدای ما ، توبه بندش رو خیلی دوس داره ،
بار الها !
زندگی مارا به گونه ای رقم زن که مهمترین دغدغه ما یاد و ذکر تو باشه ، و مارو در مسیر بندگی خودت قرار بده.
عاقبت به خیر بشی دوست عزیز
این دعا رو مال خودم کردم چون چیزی که واقعا دلم می خواد :227:
ممنون بی بی گرامی
واسه دوست بعدی دعا می کنم زودتر عروس بشه و بره خونه بخت http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...9b3f16d199.gif
اول دعای ویژه برای آنی
از خدا می خواهم هر چه می طلبی جمله به خیر و خوبی ، موجود گردد ............... آمیــــــــــــــــــــــ ــــن
و اما برای دوست بعدی می خواهم :
روزی فراخ ، دیده ای بینا ، دلی گرم و پر نشاط ، و گذران روزگار در کنار همسر و فرزندان به خوبی و سلامت و سعادت و لذت و عشق و شادمانی ......
الهــــــی به کرمت اجابت کن:323: