میدونم که به این دلیل نیست
چون اونایی که من میدونم اصلا خیلی کم on میشن
در ضمن باید قبول کنیم که تالار انگار شور و حالشو ازدست داده
واقعا نمیدونم چمون شده
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم که به این دلیل نیست
چون اونایی که من میدونم اصلا خیلی کم on میشن
در ضمن باید قبول کنیم که تالار انگار شور و حالشو ازدست داده
واقعا نمیدونم چمون شده
من واقعا شک کردم ،فکر میکردم اشتباه کردم ولی الان متوجه شدم که اشتباه نکردم
اگه وضع تالار اینجوری پیش بره ،این تالار دیگه کاملا ارزششو از دست میده
گل مریم عزیز در نظر داشته باشید که فصل امتحاناته و بچه ها مشغولن. البته تنش های سیاسی هم شاید در بازگشت اعضا بی تاثیر نباشه. به هرحال مطمئنم که به زودی تالار مثل قبل شلوغ می شه
من که از خدامه
ان شالله
سلام :72:مهربونای عزیز دل:16: همگی خوب هستید؟ (خداروشکر) :203:
می دونید اگه شماها خوب باشید من بهتر از همیشه ام، باور کنید به یادتون هستم و واسه اینکه از حال و احوالتون بدونم هر از گاهی سری به تالار می زدم. اما پیش خودم فکر می کردم نیازی به پست زدن نیست...
راستش منم مدتیه بیکارم(آخه خیر سرم تدریس می کنم و تابستون بیکارم...) و از اون مدل افکار (مخرب و منفی) اومده بودن سراغم و شاید باز هم یکی از ناشکرترین بندگان خدا شدم. (...آخه هنوز زمانی از یه زخم روحی جدید نگذشته و شاید زمان لازمه که کامل بهبود و التیام یابم.
می دونم اینم می گذره و شاید یه روز بیام و کل قصه زندگیمو واستون بنویسم و انوقت با هم بخندیم. اما هنوز باید صبر کنم تا خنده دار شه!)
...
:72::72::72:
به به استر خانم گل
انشالله كه بتواني از روزهاي خوب تابستاني و زمان استراحت خودت به خوبي استفاده كني و يك عالمه كتاب خوب بخواني .كتاب خوب خواندي به ما هم معرفي كن .
سلام
مهربونای تالار همدردی همه خوبند؟
شدیدا دلم واسه «شاد عزیز» تنگ شده بود نمی دونم چرا پستی نمی گذارند؟
خوبی نازنین؟ خواهش می کنم بیا از خودت بگو همگی دلتنگت شدیما...
شادی جونم از روزن خانم چه خبر؟ خوب و سرحالند؟ نی نی شون خوبه؟
ممنونم estar عزیزم :72: علت اینکه پست نمی گذاشتم شرایط روحیم بود که یه کمی به هم ریخته بودم الان دیگه خوبم..
روزن هم خوبه، ازش بی خبر نیستم، فقط اینکه استراحت مطلق شده خونشون خوابیده و مادرش اومده پیشش.. دیروز هم از من خواست که پیغامهاش رو چک کنم.
امیدوارم که هیچ کس هیچ وقت نا امید نشه....
:72:
خیلی متاسفم.:302::302::302:
حرفی نمی تونم بزنم من تازه پست های شما رو دیدم.
الهی بمیرم واسه دلت شادی جونم ...
:302:خدایا خودت کمکش کن :203:
سلام دوستان !:72:
حالتون چه طوره ؟!:43:
اميدوارم همممممه تون دماغاتون چاق باشه !:P
خدارا شكر و سپاس مي كنم كه امروز هم مثل روزهاي قبل اين فرصت رو داشتم كنار دوستانم باشم . بخونم ,بنويسم , درد و دل كنم ,دردو دل بشنوم , با هاشون بخندم و گريه كنم .ياد بگيرم و با خودم عهد ببندم كه فراموش نكنم و بكار گيرم .
مي دونم كه مي دونيد فرصت كم داريم و ......
ثانيه به سرعت برق و باد مي گذرند و.....
بيرون از اين جهان كساني هستند كه دستشون از اين جا كوتاه ست و آرزو مي كنند يك روز فقط يك روز برگردند و جبران كنند .
پس بياييم ما كه هستيم و از اين نعمت بودن بهره مي بريم . دقايق عمرمون رو قدر بدونيم ويك قدم رو به جلو برداريم و دراين راه همديگر را ياري كنيم :203: