RE: من همیشه خوشبخت بوده ام
آیا سقفی بالای سرت هست؟
نانی برای خوردن
لباسی برای پوشیدن
و ساعتی برای خوابیدن داری؟آری
نامی برای خوانده شدن
کتابی برای آموختن
و دانشی برای یاد دادن داری؟آری
بدنی سلامت برای برداشتن سبد یک پیرزن
سخنی برای شاد کردن یک کودک
دهانی برای خندیدن و خنداندن داری؟آری
لحظه ای برای حس کردن
قلبی برای دوست داشتن
و خدایی برای پرستیدن داری؟آری
پس خوشبختی بسیار خوشبخت:16:
سلام به همه. و سلام مخصوص من به شما كه با خوشامد گويي زيباتون من رو به وجد آورديد
من فرد خوشبختي هستم. خوشبختي من درون من است مثل چشمه اي كه مي جوشد و با هيچ تغييري پايان نمي يابد
كشف سختي بود . و از وقتي كه اون رو كشف كردم 4 سال ميگذره و احساس زيبا و نا متناهي اون هميشه با منه
خدا رو شكر كه اين اتفاق قبل از ازدواج برام رخ داد.
بدون اغراق براتون بنويسم
من چه لحظه اي ديگر زنده نباشم چه صد سال عمر كنم از زندگي لذت ميبرم قلبم سرشار از زيبايي است
و خوشبختي من به هيچ چيز وابسته نيست
چون او مرا اينگونه خواسته آزاد رها خوشبخت و در دامش اسير
سرتون رو درد نيارم يه جورهايي عاشق همه چيزهايي هستم كه بايد باشن
و اعتقاد دارم چيزي رو كه اون برامون بخواد بهترين چيز ممكن در دنياست حتي اگه باب طبع ما نباشه
سختيها هميشه هستن و طبيعي است در هر مرحله از زندگي به نحوي
از سايت مفيد و دلنشين شما بسيار سپاسگزارم
سلام لبخند
به تالار همدردی خوش آمدید
بعضی اعضاء به سادگی و آرامی در خاطر آدم می نشینند.
نام کاربری انرژی دهنده و صمیمی
شروع با پستهای پرمحتوا و ساده
و آغاز از انجمن افراد خوشبخت
ازتون تشکر می کنم که راز وتجربه خودتون از خوشبختی را به رایگان به ما هدیه کردید، امیدوارم با استمرار فعالیت های سازنده اتان در این تالار بتوانیم از وجود شما بهره مند گردیم.
وقتی آدمها هرروزسپاس نعمت هایی که خدابهشون داده روبجابیارن اون موقع متوجه میشن که چقدرخوشبختن.(بیشتراوقات غفلت میکنم وگاهی چیزهایی رومی بینم که ندارم غافل ازاینکه به من فرصت های داده که شده که دیگران آروزی داشتن اون رودارن.......................الهی شکر)
با سلام به مديرمحترم همدردی و اعضا محترم اين سايت
قطعا اگر من آدم خوشبختی نبودم هيچ وقت عضو اين گروه نمی شدم چون به جرات می توانم بگويم که بلدنيستم نقش بازی کنم
برای بهتر معرفی کردن خودم فقط اين نکته را می توانم بگويم که من رسيدن به خوشبختی را در عشق خلاصه می کنم
و الان بعد از گذشت يک دوره سختی و رنج طاقت فرسا ، فکرمی کنم که ديگه روحم صيقل پيدا کرده و لياقت درک عشق را تا حدود عقل و شعور خودم پيدا کرده ام . من هميشه خواهان حس خوشبختی چه در دوران مجردی و چه در دوران متاهلی بوده ام . چون هميشه يک حسی در درونم بود که برای زندگی بهتر هرروز بيشتر تلاش می کردم و با يک نگاه مثبت روزمو آغاز می کردم و اينکار در دوران سختی و مشکلات چقدر سخته .
در آن زمان که با مشکلات دست و پنجه نرم می کردم ، چقدر دوست داشتم که کسی مرا همراهی می کرد ايکاش آنموقع با شما آشنا می شدم چون انقدرعرصه برام تنگ شده بود که ديگه احساس می کردم حتی خدا هم صدامو نمی شنوه
ولی قسمت اينطور بوده که به تنهائی اين مرحله را بگذرانم تا لياقت آسايش بعد از آن را داشته باشم و مهمتر اينکه قدر اونو بيشتربدونم
من الان هديه و موهبت خدا ونتيجه اون صبروتحملمو با ازدواج و آشنائی با همسرم در يافت کردم .
از اينکه اين راهو انتخاب کردم خدا را شاکرم
سلام
این روزا جای اقای سنگ تراشان توی بحثهای دیگه خیلی خالیه؟؟
سلام
من هم احساس خوشبختی می کنم چون باور دارم خدایی دارم که همیشه همراه لحظه های تنهایی وتکیه گاه روزهای سخت من است خدایی که با وجود بی مهری ها وکم توجهی های ما لطف بی امانش را از ما دریغ نمی کند و یادش آرامش دهنده قلبهای طوفان زده ماست وامامی که انتظارش انگیزه زندگی، انتظاری که زشتی های دنیا را زیبا می کند چون این پلشتی ها نوید آمدنش را می دهد
یاحق
از اينكه وارد سايتتون شدم فوق العاده خوشحالم
من خوشبختم چون خداي بزرگي دارم كه حضورشو در تمام لحظات سخت زندگيم به وضوح احساس ميكنم و زندگي مي كنم چون زنده ام و سرشار از عشق
نور خورشيد كه از لاي اين رشته هاي در هم تنيده ي ابريشم چشمهايم را ميزند،
يعني پروانه شده ام
ديگر به هيچ چيز پيله نخواهم كرد
روزگارم بد نيست
تكه ناني دارم
و خدايي كه در اين نزديكيست.
هوشيار جان متن زيبايي رو انتخاب كرده بوديد.
پيروز و سر بلند باشيد