به: من حساس نیستم او بی مسئولیت است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
نباید توقع داشته باشی امین قید خانوادشو بزنه عزیزم چون بالاخره مادرشه اونو بزرگ کرده . میدونم که ازشون دلگیری ولی تو باید امین رو با این مادر قبول کنی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloom
اوضاع همیشه اونجور که ما می خواهیم پیش نمی ره
این قطع رابطه ممکنه موقتی باشه پس بهش عادت نکن و سعی کن بودن خانواده امین رو قبول کنی
اگه بیش از پیش روشون حساس بشی خودت اذیت می شی
با آرزوی بهترین روزها برای تو
bloom
ممنون عزیزان.
من نمی خوام همسرم با خانوادش قطعه رابطه کنه . برعکس از عید تا الان به جز 5 شنبه جمعه همسرم خونه خواهرش بوده. خودش دلش نمی خواد بره خونه. اونم ناراحته. من خیلی نصیحتش کردم ساکت باش. دعوا نکن و خیلی عادی برخورد کن .
ولی قبول کنید این اتفاقات کمی هم برای اونا لازم بود. شورشو در آورده بودن. نمی دونید چه ضربات روحی به من وارد شد.
تو خیابون با خودم بلند بلند حرف می زنم. تمام کلمات رو پس و پیش می گم و به شدن پرخاشگر و بدبین شدم. کم تحرک و بی حوصلم.
جالبه که همه این ها رو می دونم ولی هیچ کنترلی روش ندارم.
امروز پیش روانپزشک بودم. چندتا آرامبخش خفیف برام نوشت . امیدوام بتونم به خودم مسلط بشوم و دوباره بشوم نازنین سابق.
تکلیف خانواده همسرم مشخصه . یا معذرت خواهی می کنه ( از من هم نه. از خانوادم ) و بعدش دیگه می دونم چه طور باهاش برخورد کنم و اهمیتی برام نداشته باشه حرفاشون یا برای همیشه دیدن عروسش رو فراموش کنه. من نمی خوامشون ولی خدا شاهده هیچ منعی برای همسرم نیست. حتی من از شمال براشون کلوچه خریدم و به همسرم گفتم دست خالی برنگرد.
خداوند ناظر بر همه اعمال ماست و مطمئننا هر چه کنیم به دیگرا در واقه به خد کردیم :72:
RE: من حساس نیستم او بی مسئولیت است
سلام دوستان خوب.
چقدر دلم براتون تنگ شده :228:و دلم می خواد تند تند سر بزنم ولی به علت مشغله کاری و نداشتن به اینترنت توی محل کارم کمتر می تونم سر بزنم.
همه چیز امان و امانه و دیروز سربازی همسرم برای همیشه تمام شد. خدا رو شکر.
زندگی جدی او شروع شده و من امیدوارم زندگی پر تلاش و پر ثمری برای هر دومون باشه. حال روحیم خیلی خیلی بهتره و کم کم دارم دوباره رو خودم مسلط می شوم.
واقعا که چه سال پر تجربه و سخت اما گرانبهایی رو پشت سر گذاشتم. :shy:
برام دعا کنیدو دوستتون دارم.:203::43:
چه مژده نوید بخشی دادید نازنین جان
انشالله همیشه زندگی پربار و سرشار از شادی و سلامتی داشته باشید . چشم قشنگ ات هم روشن که همسر عزیزت سربازی اش تمام شد . انشالله زندگی بر وفق مرادتان باشد .
من هم امیدوارم زندگی آرومی داشته باشی نازنین گرامی. خیلی خوبه که از تنش خودتون رو دور کردید. برای تو و همسر بزرگوارت آرزوی بهترینها رو دارم
عزیزم بذار شوهرت همیشه عاشقت باشه
نازنین عزیز منم به نوبه ی خودم خیلی خوشحالم که در زندگی به ارامش رسیدی.
امیدوارم خوشبختیت پایدار بماند.
پیروز وموید باشید
:43:
دیدی نازنین عزیز بالاخره سربازی امین هم تموم شد . خدارو شکر که مشکلاتت داره یکی یکی حل میشه . ان شالله یه کار خوب هم پیدا میکنه و دوتایی بهترین زندگی رو میسازین .
در نومیدی بسی امید است
پایان شب سیه سپید است
امیدوارم که هردوتون موفق باشین و تا اخر عمر در کنار هم به خوبی زندگی کنید و بچه های تپل مپل داشته باشین :72::227:
سلام نازنین عزیز :43:من نرسیدم تایپیکهای اخریتو بخونم ولی این تایپیک رو خوندم خیلی خوشحال شدم بهت تبریک میگم :46:مثل اون ضرب المثل که میگه(گر صبر کنی زغوره حلوا سازی) بلاخره با صبرت به هدفت رسیدی امیدوارم همینجور با صبر زندگیت پیش بره و از این به بعد فقط شادی هاتو واسمون تایپ کنی بازم بهت تبریک میگم:73:
سلام نازنین جان خیلی ذلم براتون تنگ شده . من از کارم اومدم بیرون و دسترسی به اینترنت ندارم فقط به عشق شما اومدم کافی نت.:16:
خیلی خوشحالم که اوضاع زندگیت رو به راه شده . برات بهترینهارو آرزو دارم.:228:
خريد اينترنتي مقالات و تحقيقات علمي روانشناسان ايراني
من و همسرم به دليل مشكلات عديده اي كه در پيدا كردن مقالات معتبر علمي داشته ايم ،
بر آن شديم تا ديگر دوستان رشته هاي روانشناسي ، علوم تربيتي، و پژوهشگري را در اين زمينه ياري نماييم.
شما مي توانيد با سفارش اين مجموعه خود را براي ارائه هرگونه تخقيقي آماده نماييد.
سي دي مقالات علمي روانشناسان ايراني بيش از 250 مقاله و تحقيق معتبر و به همراه چندين پايان نامه روانشناسي
اين سي دي براي دانشجويان رشته هايروانشناسي ، علوم تربيتي، و پژوهشگري كاربردي فراواندارد.
اين مجموعه شامل:
بيش از 250 مقاله و تحقيق معتبر و به همراه چندين پايان نامه روانشناسي است.
بر روي لينك كليك نماييد.
در فروشگاه بر روي آيكون سبد خريد كليك نماييد. بعد از آن تعداد مورد نظر خود را انتخاب و بر روی گزینه ذخیره اطلاعات کلیک نمایید سپس بر روی خرید نهایی کلیک نمایید و اطلاعات کامل به همراه کد پستی وارد نمایید. و سفارش خود را تایید نمایید.
http://farakav.wordpress.com/