RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
سلام
امیدوارم با شروع ماه عزیز ذیقعده همگی به حاجتهای دلتون برسید از این زمان تا عید قربان ، 40 روزی است که خیلی فضیلت دارد ، بیایید نیت کنیم و از این فرصت بهره کافی رو ببریم .
موعود جان :
صدقه به نیت سلامتی اما زمان عجل ا.. تعالی فرجه ، خیلی مجربه ، به نیت سلامتی امام زمان برای شفای بیمارت هر روز این صدقه رو بده و عهد کن در این چهله مدوامت کنی و ترک نشه ، دلم روشنه که نتیجه بخشه .
امام حی و حاضر است و ولی همه ما ، پس حاجت آن به که بر قاضی حاجات بریم ، با توسل به مولای حاضرمون .
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء ....... اشفع مرضانا به حق امامنا مهدی علیه السلام
آمین یا رب العالمین
التماس دعا
سلام
ممنون فرشته جان
خودم همیشه بعد از نماز صبح صدقه میذارم اتفاقا" اول به نیت امام زمان (عج) بعد اعضای خانواده .این کار همیشمه .اما چشم این چهل روز رو برای آقامون جداگانه صدقه میذارم و از یادآوری به موقعت خیلی ممنونم خواهر عزیز.
دستها بالا بود
هر کس سهم خودش را می طلبید
سهم هر کس که رسید داغ تر از دل ما بود
ولی نوبت من که رسید !
سهم من یخ زده بود !
سهم من چیست مگر؟
یک پاسخ !
پاسخ یک حسرت !
سهم من کوچک بود قد انگشتانم ...
عمق آن وسعت داشت
وسعتی تا
ته دلتنگی ها ...
شاید از وسعت آن بود که بی پاسخ ماند ...
سلام دوستان
خيلي به جاست كه امشب براي حاجت و شفاي دو نفر از عزيزاني كه در اين تالار ازشون اسم بردن يكي ( بلوم و ديگري برادرزاده خانم موعود ) دستامون رو بالا ببريم و دعا كنيم .:203: دعا براي سلامتي و تعجيل در فرج آقا امام زمان(عج) هم فراموش نشه :203:
اميدوارم هر كس هر حاجتي داره خداوند برآوردش كنه . دوستان من هم از شما التماس دعا دارم :203:
موفق و سلامت و تندرست باشيد.:72:
خدا خیرتان بدهد .
این دستهای رو به آسمان بی هیچ دریافتی از درگاه ات نمی روند . خودت به همه نظری کن و حاجتمان را بده .
برای شفای بیماران - دردمندان - دلشکستگاه و بد وارثان و بی وارثان هم دعایی کنیم .
پناه بر دادرس عالم که دو رکعت کریستن بر همه ما واجب است
از چنین محسن نشاید نا امید
دست در فتراک آن رحمت زنید
شب است و آسمان پرستاره ، و تو گویی که دکمه های تن پوش، شب هستند این همه ستاره ، و حال در این لحظه که فردا برای امروز شدن در صف نوبت ایستاده است بیائید دست هایمان را به سوی آسمان بلند کنیم و در دل دعا کنیم آسمانی شویم تا حاصل جمع مان پرواز باشد
بیائید دعا کنیم که اگر تقدیر مان سوختن است همچون آن هیزم تری شویم تا جان آتش را به لب نر ساند خاکستر نمی شود
بیائید از خدا بخواهیم همه عاشق باشند، عاشق لبخند، تا در مقابل غم روئنتن شویم
بیائید از خدا بخواهیم تا همچون پروانه ای باشیم ،که مرگ در آغوش شمع را به زندگی در تاریکی ، ترجیح می دهد
بیائید با دل شکسته از خدا بخواهیم هرگز اسیر سکوتی نگردیم که فریادی در پی آن باشیم
و با دل صدق از خدا بخواهیم هرگز باغبانی نباشیم که کلید گلخانه اش را به زمستان می سپرد
وآخر اینکه بیائید استغاثه کنان به در گاه عبودیتش سجده کنیم و از او بخواهیم که هرگز آبی نباشیم که تشنه تر از ماهی است
التماس دعا
سلام:72::
من الان این تاپیک را دیدم..
موعود جان خدا بد نده ....خیلی ناراحت شدم که بیماری در منزل دارید....
در محل کار من ..دقیقا سر کوچه اون یک مقبره هست که من تا امروز صبح اصلا نمی دونستم چیه...خیلی ساده و زیبا و کوچک است...از روز اول کارم بهش نگاه می کردم و صبح و ظهر براش فاتحه می خوندم ..امروز از بچه های اون جا پرسیدم اینجا کجاست ..من خیلی بهش کشش خاصی دارم...
گفتند مقبره ....... (اسم فردی را گفتند) که موجز گرفته و از بیماری نجات پیدا کرده و می گفتند هرکس چیزی نذر اونجا کرده بهش رسیده...و می گفتند چون تو نمی دونستی چیه و این همه کشش بهش داشتی باید بری زیارتی بکنی..
خودمم رازش رو نفهمیدم ولی همون جا برای مسافر یکی از همین دوستان تالار نذر کردم مسافرش اومد برم....و.....
الان که این تاپیک رو دیدم برای فامیل شما ..آنی و بلوم(که افتخار آشنایی نداشتم) نذر کردم..فقط بهم اطلاع بده اگر براورده شد که برم ادا کنم.....
ان شا الله سلامتیشون رو بدست میارن....
من خیلی دلم روشنه به حق همین زیارتگاه.......
التماس دعا...
امشب براي برادر زاده موعود خانم دست به دعا بر داريم براي شفا برادر زاده موعود خانم ايشان خداوند اين عزيز شفا بده
سلام دوستان خوبم
واقعا" از همه تون ، تک تک تون ممنون و سپاسگزارم :72:
خیلی ممنون که برای حمزه دعا کردید خدا خیرتون بده .........یه خورده بهتره .ما راضی هستیم به رضای خدا هر چی خودش بخواد همون میشه .اما دعا بی تاثیر نیست.
انشاء الله خداوند حاجات شرعی همه شما رو برآورده کنه .:203:
بچه ها میخوام یه روز بخصوصی رو این هفته(اگه مشکلی نیست همون 5شنبه شب ولی این دفعه ساعت 00:00عاشقی)قرار بذاریم و حتما تو اون لحظه واسه بچه های تالار(همه،چه اونایی که الان هستن و چه اونایی که قبلا بودن و از تالار رفتن )دعا کنیم
حتما تو اون لحظه بخصوص