RE: نظر سنجی در مورد حل مشكلات و هزینه های تالار همدردی
poune عزیز حق با شماست ولی باید فرهنگ جستجو رو در تالار جا بندازیم. من که ازش زیاد استفاده میکنم. باید قوانین رو به تازه واردها یاد بدیم یا به اعضا یادآوری کنیم مثلا در قسمت موضوع جدید هشدار بدیم که اول موضوع رو جستجو کنید و اگه موضوع مشابه نبود تاپیک ایجاد کنید. :72:
آقای مدیر بهتر نیست حالا که اعلام کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید بعد در مورد حق عضویت تصمیم بگیرید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
آقای مدیر بهتر نیست حالا که اعلام کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید بعد در مورد حق عضویت تصمیم بگیرید؟
سلام مثل من
بنده بیش از 3 ماه هست كه این تاپیك را زده ام و با توجه به نظرات اعضاء در حال بررسی راههای تخصصی كردن تالار و حل مسائل مختلفش هستیم
ولی چون همیشه صبر و ظفر را قرین می دانم، نمی توانم توصیه مفید شما را نادیده بگیرم.
من صبر می كنم و باز هم جوانب مختلف را بررسی می كنم.
سلام اقای مدیر حالا که اعلام کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید بعد در مورد حق عضویت تصمیم بگیرید من با نظر خانم مثل من موافق هستم اقای مدیر منابع شدید ما لی داریم اعضا حق عضویت بگیرم
سلام:305:
گرفتن حق عضویت برای تالار در این شرایطی که تالار جهت گرفته است مفید خواهد بود.
اما جوانبی نیز باید در نظر گرفته شود که آقای مدیر حتما در نظر خواهد گرفت.
با سلام
دوستان یا بهتر است بگویم جناب مدیر سایت خیالتان تخت که اگر بخواهید حق عضویت را به صورت عمومی بگذارید. سایتتان با سرعتی باور نکردنی تعطیل و نابود می شود.این تجربه من در مدیریت یک سایت تخصصی می باشد. شما یک نگاه به آمار نظر سنجی بیندازید فقط حدود 100 نفر نظر داده اند یعنی فقط 100 نفر حاضر شدند برای یک کلیک وقت بگذارند تا سایت شاید تعطیل نشود چطور انتظار دارید که اعضا و افراد مهمان حق عضویت بدهند.
با توجه به تجربه ام شما را اکیدا از دریافت حق عضویت عمومی نهی میکنم که باعث از دست دادن کاربران که سرمایه اصلی یک سایت می باشند می شود. شما تالارهایی که ببینید که از شما بازدید کنندگان بیشتری دارند ولیکن مشکل هزینه ندارند تازه کسب درامد هم می کنند.
شما تمام تلاشتان را برای جذب تبلیغات متمرکز کنید که تقریبا در ایران تمامی سایت ها بدین روش روزگار می گذرانند.
شاید تنها قسمت تخصصی سایت را جهت مشاوره با متخصصین بشود بدون آسیب به پیکره سایت پولی نمود که البته بنده آن را هم جندان مفید فایده نمی دانم.
به هر حال امیدوار هستم که مشکلتان حل شود.
سلام aliroshan
نمیدونم از اشتباه احتمالی شماست یا من خوب نمی تونم جمبعندی كنم.
شما نظرتون اینه كه تالار رو ببندیم یا تالار به فعالیت خود ادامه بده...!؟
چون در نظر سنجی شركت كرده اید و نظر دادید كه تالار بسته شود. اما در پست 105 نظر داده اید كه چگونه بسته نشود.
در مورد تذكرات شما ،همانطور كه قبلا به طور كلی توضیح دادم مطالبی را عرض می كنم:
اساسا من بر اساس اهدافم و راهكارهای اجرایی آن برنامه ریزی می كنم. و در این راه نگاه می كنم كه افرادی با این هدفها چه تجربه ای دارند. در واقع هدف محوری شاكله تصمیم گیری هایم هست. و بعد به دنبال وسایل صحیح و سازنده در را رابطه با آن هدف می گردم.
شاید سایتی هدف تجاری داشته باشه...
شاید سایتی هدف تبلیغی داشته باشه....
شاید سایتی هدف سرگرمی داشته باشه...
شاید سایتی هدف سیاسی داشته باشه...
شاید سایتی هدف اعتقادی و مذهبی داشته باشه...
و ....
لذا چنین سایتهایی وسایل خاصی را در راستای هدفشان به استخدام می گیرند.
اما سایت و تالار همدردی صرفا هدفش كار تخصصی در زمینه روانشناسی و مشاوره به خصوص ازدواج و خانواده هست. لذا مهم اینست كه این هدف روز به روز پر رنگتر شود. اینكه روزانه هزاران نفر بیایند اینجا و بروند و روز به روزم اضافه شوند اصلا و ابدا هدف ما نیست. گرچه استقبال می كنیم. اما به قول یكی از دوستان عزیزم باید بتوانیم خدمات مناسب و در شان آنها ارائه كنیم.
این روند و جهت كمیتی فعلی كه در تالار به چشم می خورد ، حتی اگر روزانه میلیونها نفر به اینجا سر بزنند باز من شرمنده مراجعین خواهم بود. چرا كه هدف این تالار جواب محتوایی، در حد دادن آگاهی، تمرین مهارتها در تالار، به كارگیری آموخته ها در این بستر، تعامل سازنده و پویا و ... در این تالا ر هست. در واقع یكی از مواردی كه ما را واداشت كه در كنار سایت (كه یكطرفه هست)، تالار همدردی را پایه گذاری كنیم. بسترسازی محیطی جهت تمرین و خودسازی مراجعین هست.
اگر ما هزاران پست در مورد كنترل احساس، هم حسی، مهارتهای ارتباطی، سخنان برگزیده، مقالات آموزشی در در این تالار بزنیم، اما سر هر مسئله ای در یك تاپیك افراد بدون توجه به آموخته هایشان، نیشتر به جان و روح هم بزنند، آیا این تالار به هدف خودش رسیده است؟!
این تالار تا همین جا هم قوام و محتوایی بودنش را وابسته به افراد معدودی دارد كه خودشان را وقف دیگران كرده اند و حتی در برابر اهانت ها و افتراها و ... حتی یك پست عمومی نزده اند، لب به شكایت نگشوده اند و گمنامانه در این تالار روز و شب در لابلای همین اعضاء می گذرانند.
اما اینجا یك تالار تخصصی روانشناسی و مشاوره هست، به این مفهوم اكثر كسانی كه به این تالار دسترسی پیدا می كنند، در پی حل مشكلی آمده اند، بسیاری از آنها هم ممكن است مشكلات خود را به دیگران فرافكن كنند. لذا نیاز داریم به متخصص.....
وقتی یك مراجعی به متخصص روانشناس یا مشاور می گوید تو خود خواه هستید، ریاكاری هستید، یا دروغگو هستی.... ، مشاور به هم نمی ریزد، عصبانی نمی شود، مقابله به مثل نمی كند، عصبانی هم نمی شود. چون او قاعده انتقال را می داند، می داند كه افراد همانطور با دیگران برخورد می كنند كه در رابطه با مهمترین افراد زندگیشان موضع می گیرند. در واقع یك فرافكن از مشكلات خودش را در زندگیش به جلسه مشاوره می آورد.
اما اگر دو مراجع در یك تاپیك فرافكن های زندگیشان را تخلیه می كنند، و مشاوری حضور ندارد، چه می شود:
خانمی می گوید مردها هوسباز و بی مسئولیت و لذت طلبند، آقایی هم در آنجا می گوید زنان هم احساساتی و خودخواه و رفاه طلبند.
در واقع این دو دارند تجارب شخصی خود در زندگیشان را تعمیم می دهند. این دو در جامعه هم فقط مشكلات مشابه خود را جذب می كنند. لذا هم خانم می گوید خیلی از آقایون مشكل دار را می شناسد و هم آقا ادعا می كند بسیاری از خانمها اینطورند.
آیا مداخله مشاور لازم نیست؟!
اگر تالاری باز باشد، منابع مالی نداشته باشد، كارشناس نتواند جذب كند و از طرفی استقبال فزاینده هم داشته باشد، آیا روز به روز به جای همدردی و مشاوره شاهد مشاجره و ... نخواهیم بود.
به هر حال یك سایت یا باید وابسته به ارگان یا كسی یا اسپانسری (با خواسته های خاص خودش باشد)، یا باید كار تجاری كنه، یا اهدافش را محدود كنه، یا صاحبش بچه مایه دار باشه، یا روش معقولانه ای جهت ارتقاء خود دست و پا كنه.
ما ماههاست با قرار دادن این نظر سنجی، نظرات و روشهای مختلف را شنیدیم و در عمل بررسی كردیم. كه در اجرا هر كدام كنار مزایای خود معایبی دارد كه قابل چشم پوشی نیست.
تبلیغات، مشاوره اختصاصی با مدیر، جذب كمك داوطلبانه و ....،را عملا به كار گرفتیم. و مشكلات هر یك را عملا شاهد بودیم. و اگرچه خوشبختانه روز به روز به صورت تصاعدی بازدیدكنندگان افزایش می یابد، لیكن توانایی های تخصصی تالار نسبت به آنها كاهش می یابد و همه اعضاء و بازدیدكنندگان هم انتظارات به حقی از مدیریت تالار دارند. و شاهد گله گذاری اختصاصی و عمومی آنها هستیم.
در ضمن چرا تالار بسته شود؟!
حتی هم اكنون هم اگر كسی عضو نشود باز هم می تواند از همه مطالب این تالار بهره بگیرد. و جای نگرانی نیست. و بعدا هم در صورتی كه حق عضویت بگیریم باز هم خدمات خود را به غیر اعضاء خواهیم داشت.
و حق عضویت موجب می شود كه اعضاء به عنوان یك عضو به اندازه استفاده از منابع تالار همدردی در مسائل مالیش شریك باشند.
در ضمن بدترین حالت مفروض اینه، كه عضو گیری تالار كه روند صعودی دارد به شدت كاهش یابد به طوری كه روزانه پستی ایجاد نشود یا كم باشد. در آن صورت وقت مدیران و اعضاء فعال آزاد می شود كه تمام این تالار را اتاق روبی كنند.
به عنوان نمونه:
صدها یا هزاران پست و تاپیك زائد پاك شود....
صدها یا هزاران پست و تاپیك جابجا شود....
صدها یا هزاران پست ادغام یا تفكیك شود...
صدها یا هزاران تاپیك یا پستی كه بدون جواب تخصصی هست،جواب داده شود....
صدها یا هزاران تاپیك جمبعندی شده و به نتیجه گیری برسند.....
صدها یا هزاران پست و تاپیك مقالات بی منبع، بی محتوا، غیر تخصصی حذف شوند....
صدها یا هزاران پست یا تاپیك پاسخ گرفته شده دسته بندی شده و دسترسی آسان برای مراجعان به آن فراهم گردد.
و هزاران كار دیگر..... كه موجب می شود، وقتی به تالار وارد می شوید، واقعا فضا تخصصی و منظم باشد.
می بینید كه موارد بالا وقتی هست كه بدترین حالت را مفروض كردیم یعنی افراد كمی استقبال كنند و اكثرا حال رفتن به بانك را نداشته باشند...
باز هم تالار بسته نمی شود و كارهای فراوانی در راستای كیفی سازی پیش خواهیم گرفت.
به نظر من فکر خوبی است که حق عضویت دریافت شود با این کار هم راندومان تالار بالا میره
هم از مطالب وبحث های بیهوده جلوگیری میشه.
هم این که سر اقای سنگتراشان یکم خلوت میشه
حالا اومدیم هم کل این اعضا حق عضویت دادن با این کار بازم سر ایشون خلوت میشه
چون با این مبلغی که از اعضا میگیره میتونه تعدادی کارشناس دعوت کنه.
فقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـط
امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــید وارم
زیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــاد
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــرون
حســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــاب
نکـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـنن.:203:
بنده هم با گرفتن حق عضويت به شكل عادلانه و در حدي كه همه توان پرداخت آن را داشته باشند و به شيوه اي سهل الوصول ، موافق هستم .
و نيز اميدوارم همچنان كه با اين كار راندومان ! تالار و سطح تخصصي آن افزايش مي يابد (:203:) ، خصلتهاي نيكو و والاي انساني نيز (صداقت ، همدردي ، محبت و... ) در اين سايت و بالاخص در ضمير گردانندگان اين سايت رشدي مثبت و فزاينده داشته باشد .:203:
من هم با حق عضويت عادلانه موافقم به شرطي كه راهنمايان تالار و مشاوران و همينطور دوستان گرامي كه تصميم به ترك گرفتند در اينحالت فكر مي كنيد كسي هم باقي خواهد ماند تا به مشكلات رسيدگي كنه يا راهنمايي هاي به جا و به موقع ارائه بده ...
سلام
دوستان مشكل اخیر همانست كه اولین بار حدود 4 ماه پیش به آن اشاره كردم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام خدمت اعضاء محترم تالار همدردی
اخیرا ایمیلی از مدیر سرور دریافت كرده ام كه تالارهمدردی را جواب كرده است. و علت را فشار باری عنوان كرده اند كه همدردی روی سرور آنها وارد می كند.
مدیر سرور در این خصوص صرفا 48 ساعت فرصت داده اند. و گفته اند یا تشریف تالارتون رو می برید جای دیگه (كه باز هم احتمالا جواب میشید)، یا اینكه باید سروری با هزینه سالانه بیش از 12000000 ریال به شما اختصاص داده شود تا فشار بار تالار همدردی را تحمل داشته باشد.
لذا جهت بررسی و حل مسائل فنی تالار، جابجایی احتمالی ، و تغییرات احتمالی در چند روز آینده ممكن است در ورود به تالار با مشكلاتی روبرو بوده یا تالار در دسترس نباشد.
البته اطلاعات لازم در مورد مسائل تالار را ازطریق سایت همدردی www.hamdardi.com به اطلاع شما عزیزان می رسانیم.
نظر دوستان در مورد نحوه تامین هزینه های تالار می تواند در برنامه ریزی های آینده برای تالار همدردی مد نظر قرار گیرد. خواهش می كنم نظر دهید
لطفا در نظر سنجی هم شركت كنید.
علاوه بر هزینه مستقیم مذكور در مورد سرور، برای تخصصی كردن پاسخها به مراجعین باید به هزینه متخصص جهت تیم فنی، هزینه ویراستار، هزینه حق الزحمه مشاورین همكار را نیز به آن اضافه كنیم.
متاسفانه تا كنون تالار همدردی، به خاطر نداشتن منابع مالی نتوانسته است در جذب روانشناسان و مشاوران و همچنین متخصصین فنی برای تالار موفق باشد. لذا با استقبال روزافزودن بازدیدكنندگان و افزایش آمار كاربران و بازدیدكنندگان، به مرور شاهد كاهش پاسخهای تخصصی و اعتراض شما عزیزان روبرو هستیم.
فعلا هم از مدیر سرور مهلت گرفتیم كه اقدام لازم را انجام دهیم.:300:
:303:
:305: