آقای ابراهیمی عزیز اگر دوست دارید شماره فکس بدید براتون شرایطشو فکس کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای ابراهیمی عزیز اگر دوست دارید شماره فکس بدید براتون شرایطشو فکس کنم
فکس ندارم به ایمیل بزن اسم نمایندگی چه است شماره چند نمایندگی هستی زود عصبانی می شوید ادم خوش اخلاق هستی رانندگی بلد هستی شما در شهرقم مدیر همدردی دیدی ایشان می گوید دفتر دارد
چطور ميتونى meyaret كه صداقت رو در طرف مقابل پيدا كنى تا همسرت باشه؟تضمينى به tashkhisesh هست؟
عزیزم چیزی رو در مورد ازدواج نمیشه تضمین کردازدواج یک ریسک فقط همین توکلت الله باید کنی
رانندگی بلد هستم
خوش اخلاق هستم
زود عصبانی میشم
آقای سنگتراشانو ندیدم اما صداشونو شنیدم باهاشون مشاوره تلفنی داشتم شنبه ها باتلفن 148 قم جوابگو هستند
اجازه بدین نگم کدوم نمایندگی هستم
یک بیت شعر درباره حضرت عباس بگوید یک جمله درباره مادر بگوید مکه و کربلا رفتی چه غذایی دوست دارید چه فیلم دوست دارید تتاتر دوست دارید چه کار هنری دوست داریددوست دارید به تهران سر بزنید
عزیزم در مورد شعر و مادر قیلا گفتم
نه کربلا رفتم و نه مکه اما باید بگم ارادت خاصی به امام حسین دارم
غذاماکارونی
فیلم خانوادگی
تئاتر دوست ندارم
کارهنری خیلی اهلش نیستم
نه دوست ندارم
سلام
خدمت خانم مينا 22 اين سئوال رو دارم ؟ شما تا چه حد به حجاب توجه داريد و اصولا حجاب رو براي بانوان تا چه حدي سفارش مي كنيد؟
اگر پدر ومادر شما حرفي خلاف نظرو عقايد شما بزنن به چه طريقي عكس العمل نشون مي ديد؟
سلام مینا جان
بهترین کتابی که در زندگیتون مطالعه کردید و تاثیر داشته بر زندگی تون چی بود؟
شعر کدام شاعر را بیشتر دوست دارید؟
مرسی...:72:
سلام!
بازم این بحث داغ رو راه انداختین وبازم طبق معمول من جا موندم.کلی سوال داشتم از کسائی که روی صندلی نشسته بودن ولی حیف که حالا نیستن!!!
مثلا از خانم دانه!؟
اگر کسی که از وضعیت زندگیش خبر دارین تو شرایط بحرانی ازتون کمک بخواهد چه جوابی بهش میدین!؟آیا از این اینکی یکی از فرصتهای زندگیشو با جواب نامناسبی که میدین کم بکنید ناراحت نمیشین!؟!
یا مثلا خانم شاد عزیز:تا به حال شده خاطره یه زخم قدیمی باعث بشه جواب نابجائی رو به طور عمدی به کسی بدین!
اگه نوبت من شد خبرم کنید !من خیلی فراموشکارم!!!
موفق باشید!