-
وای چه بحث جالبی.
اول از همه اینکه من نفهمیدم پاک بودن خوبه یانه؟؟؟؟؟
اخه هر پسر پاکی که دیدم گیر یه دختر ناپاک افتاد و هر دختر پاکی که میشناختم گیر پسر ناپاک تهشم گفتند طرف ناپاک زرنگ بوده.
اقا پسرهای محترم ایا مشکل شما فقط پول نداشتنه؟؟؟ببخشید ولی نصفتون از قبول مسوولیت میترسید و بعضی هاتون میگید بی خیال ازدواج میرم کوچه و خیابون پر دختره.
من خیلی از دخترها رو میشناسم که فقط یه جو غیرت و وجود و ایمان از طرفشون میخوان همین ولی پسر میره خواستگاری سریع تعداد بچه هارو میشماره میگه نه فردا روز به طرف ارثیه کم میرسه.یا اشتباهی به جای اخلاق و رفتار دختره به هیکل و قیافه اش نگاه میکنن.
یه ایرادم به دخترها خواهشا تا عقدتون رو خوندن فکر نکنید پسر مثل ماشین به نامتونه بابا طرف ادم.بعضی دخترها عادت دارند بعد عقد پسرها رو به طور کاملا موذیانه از خانواده اش جدا میکنند به خدا گناه داره مادر و پدر اونم ادمند.(این تیکه درد و دل یه خواهر بود)
-
هر چند این موضوع مربوط به گذشته اس. اما برای خنده هم شده بزارید بگم. ما اینجا هستیم. جایی نرفتیم. از دست ایرادهای شما دخترا سنمون رفته بالا پیر شدیم .:305:
اما خدائیش. من کلی دختر دیدیم که از بی شوهری رنج میکشیدن همین که یه خواستگار پیدا میشد یه طومار از درخواستها و آرزوها جلوش میذاشتن. طرف کپ میکرد عقب می نشست. تازه خودشون کوتاه می آمدن مامان جونشون ، آبجیو خاله و خان باجی ها براشون آرزوها که نداشتن. :323:
در مورد خودم یه خانم دکتر یا مهندس ،قد بلند، گیسو کمند ، خوشگل ، فهیم ، پولدار، قانع ،مهربون ، مطیع و حرف گوش کن پیدا بشه من هم بدم نمیاد.:58:
- - - Updated - - -
هر چند این موضوع مربوط به گذشته اس. اما برای خنده هم شده بزارید بگم. ما اینجا هستیم. جایی نرفتیم. از دست ایرادهای شما دخترا سنمون رفته بالا پیر شدیم .:305:
اما خدائیش. من کلی دختر دیدیم که از بی شوهری رنج میکشیدن همین که یه خواستگار پیدا میشد یه طومار از درخواستها و آرزوها جلوش میذاشتن. طرف کپ میکرد عقب می نشست. تازه خودشون کوتاه می آمدن مامان جونشون ، آبجیو خاله و خان باجی ها براشون آرزوها که نداشتن. :323:
در مورد خودم یه خانم دکتر یا مهندس ،قد بلند، گیسو کمند ، خوشگل ، فهیم ، پولدار، قانع ،مهربون ، مطیع و حرف گوش کن پیدا بشه من هم بدم نمیاد.:58:
-
من به نكته زيبايي رسيدم...
اميدوارم خودم هميشه يادم باشه...
زماني كه انگشت اشاره ي تقصير را به سمت كسي ميگيريم 3 انگشت به سمت خودمان استوانگشت شست به سمت آسمان كه يعني خدا شاهده تو مقصري!!!
دوستان خوبم"
نميخوام اسم كسي رو بگم اما بهتره كمي انصاف داشته باشيم وهر كسي با كفو خودش ازدواج كنه.
من ديدم خواستگارهايي كه حداقل امكاناتو براي زندگي نداشتن اما ميخوان با همسرشون به خيلي چيزا برسن.
بالاخره بايد همه چي تقريبا مساوي باشه نه اينكه يكي همه چي داشته باشه اما يكي ديگه هيچي نداشته باشه.
يادمه23سالم بود ويك خواستگار سمج داشتم.هرچي ميگفتم به دردهم نميخوريم اصلا گوش نميكردن وبه زور ميخواستن ادامه بدن.
مثلا من دوست داشتم سر ليوان شربت يك حلقه پرتقال بزارم.به جاي اينكه بگه چه دختر باسليقه اي همش ميگفت ما مثل شما تجملاتي نيستيم.يا من اونموقع از چادر نفرت داشتم وپدرم از يك سني مارو تو حجابمون آزاد گذاشته بود.اون خواستگارم ميدونست من اصلا چادر دوست ندارم اما ميگفت به خاطر مادرم بپوش.هزارتا اختلاف ريزو درشت باهم داشتيم اما ميخواست به زور همه چي درست بشه.چون به قول خودش سني ازش گذشته بود وآرامش ميخواست.ويك دليل خيلي مسخره شون اين بود كه ما استخاره كرديم وبسيار بسيار عالي اومده ما ميخوايم هرطور شده اين وصلت انجام بشه.
آخرشم كه همه چي به زور مثلا حل شده بود ميگفتن مابايد همون اول عقد كنيم واينا ديگه زنو شوهر بشن.بابامم كه ديد اينا تو همه چي اصرار زيادي ميكنن ومنم گفتم خيلي اختلاف عقيده داريم بهشون گفت يك ماه صيغه محرميت ميخونيم وبعد عقد ميكنيم.(البته از مشاور پرسيدم گفت صيغه هم خوب نيست چون تو همسرش ميشي وخيلي بايد مراقب باشي).
خلاصه مشاور گفت اينا از هيچ نظر به شما نميخورن و اصلا ازدواج نكنين.
تا موضوع صيغه رو فهميدن گفتن نه حاج آقا اگه اينا صيغه بشن وارتباط نداشته باشن شيطون بينشون تا ابد جدايي ميندازه.
خلاصه پسرشون قهر كردوبه سلامتي رفت.
بعد دوماه ازدواج كرد اما اصلا خوشبخت نيستن.
- - - Updated - - -
من به نكته زيبايي رسيدم...
اميدوارم خودم هميشه يادم باشه...
زماني كه انگشت اشاره ي تقصير را به سمت كسي ميگيريم 3 انگشت به سمت خودمان استوانگشت شست به سمت آسمان كه يعني خدا شاهده تو مقصري!!!
دوستان خوبم"
نميخوام اسم كسي رو بگم اما بهتره كمي انصاف داشته باشيم وهر كسي با كفو خودش ازدواج كنه.
من ديدم خواستگارهايي كه حداقل امكاناتو براي زندگي نداشتن اما ميخوان با همسرشون به خيلي چيزا برسن.
بالاخره بايد همه چي تقريبا مساوي باشه نه اينكه يكي همه چي داشته باشه اما يكي ديگه هيچي نداشته باشه.
يادمه23سالم بود ويك خواستگار سمج داشتم.هرچي ميگفتم به دردهم نميخوريم اصلا گوش نميكردن وبه زور ميخواستن ادامه بدن.
مثلا من دوست داشتم سر ليوان شربت يك حلقه پرتقال بزارم.به جاي اينكه بگه چه دختر باسليقه اي همش ميگفت ما مثل شما تجملاتي نيستيم.يا من اونموقع از چادر نفرت داشتم وپدرم از يك سني مارو تو حجابمون آزاد گذاشته بود.اون خواستگارم ميدونست من اصلا چادر دوست ندارم اما ميگفت به خاطر مادرم بپوش.هزارتا اختلاف ريزو درشت باهم داشتيم اما ميخواست به زور همه چي درست بشه.چون به قول خودش سني ازش گذشته بود وآرامش ميخواست.ويك دليل خيلي مسخره شون اين بود كه ما استخاره كرديم وبسيار بسيار عالي اومده ما ميخوايم هرطور شده اين وصلت انجام بشه.
آخرشم كه همه چي به زور مثلا حل شده بود ميگفتن مابايد همون اول عقد كنيم واينا ديگه زنو شوهر بشن.بابامم كه ديد اينا تو همه چي اصرار زيادي ميكنن ومنم گفتم خيلي اختلاف عقيده داريم بهشون گفت يك ماه صيغه محرميت ميخونيم وبعد عقد ميكنيم.(البته از مشاور پرسيدم گفت صيغه هم خوب نيست چون تو همسرش ميشي وخيلي بايد مراقب باشي).
خلاصه مشاور گفت اينا از هيچ نظر به شما نميخورن و اصلا ازدواج نكنين.
تا موضوع صيغه رو فهميدن گفتن نه حاج آقا اگه اينا صيغه بشن وارتباط نداشته باشن شيطون بينشون تا ابد جدايي ميندازه.
خلاصه پسرشون قهر كردوبه سلامتي رفت.
بعد دوماه ازدواج كرد اما اصلا خوشبخت نيستن.
-
با عرض سلام خدمت تمام اقایون محترم
وَ أَنکِحُواْ الْأَیَامَی مِنکم وَ الصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکم وَ إِمَائکُم إِن یَکُونُواْ فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِه وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیم.
مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بینیاز میسازد خداوند گشایشدهنده و آگاه است.
سوره نور آیه 32
وَ مِنْ آیاتِهِ اَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ اَنْفُسِکُمْ اَزْواجاً لِتَسْکُنُوا الیها وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً اِنَّ فی ذلِکَ لاَیات لِقوْم یَتَفَکَّرُونَ.
و از نشانههای او اینکه همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید، ودرمیانتان مودّت ورحمت قرار داد. این نشانههایی است برای گروهی که تفکّر میکنند!
:305:چرا شما زمینی ها چشمتون به یک زمینی دیگه است که دستونو بگیره چرا خدا به اون بزرگی رو فراموش کردین خدا به مل قول داده گفته شما ایمان داشته باشید من همه چی به شما میدم چرا شما پارتی به این بزرگی مثل خدا رو فراموش کردین چشم دوختین به بندهای خدا باور کنید باور کنید من ادعای با ایمانیم نمیشه خیلی جاها ضعف دارم و راستش برای دوری از گناه ازدواج کردم و خودم به دست خدا سپردم و همسرم به من گفت به همین دلیل ازواج کرده و باید بگم به طور کاملا اتفاقی خانواده انها امدن خواستگاری من و هیچکدوم از طرفین حتی تحقیق درستی هم نکردن و همسرم در اویل ازدواج هیچی نداشت :203:ولی با توکل خدا به یاد خدا ازدواج کردیم الان شکر خدا یک مجلس خوب گرفیم و یک خونه خریم کاربار رو روال سختیم کشیدیم و الانم خیلی سخته ولی خدا شکر داریم میسازیم باور کنینید:81: ما برای خرید خونه حتی یک ملیونم نداشتیم ولی از اسمون واقعا امد برای مجلس مونم همیطور اونم از اسمونم امد هنوز خودمون تو کفیم که این پولا رو جمع کردیم باور کنید خدا بزرگ خدا حواسش به همهی ما هست باور کنید:103:
-
نیلو خانم. جان مادرت اینجارو دیگه با شیخ و ملا مزین نکنید. لطف کنید یه سر برید جلو دادگستری ببینید چه جونهای نازنینی بخاطر عدم استطاعت مالی زندگیشون به جدایی نمیکشه. شما ریسک کردید و شکر خدا با همت شما و همسرتون شرایط خوب پیش رفته. درسته که نباید از جوونهایی که تازه چند سال از کارکردنشون میگذره توقع زندگی کاملی رو داشت اما برای شروع هر زندگی باید حداقل ها را نیز در نظر گرفت. دوست عزیز در همین تهران کنار گوش من و شما هر روز نوزادانی در همون لحظه اولیه تولد بخاطر اینکه پدرشون هزینه تهیه یک آمپول را نداره تا ریه این کودکان برای تنفس فعالیتش رو شروع کنه جانشون رو از دست میدهند. دلتون رو پیش دل مادرشون ببرید تا ببینید چه حس تلخیه. اما من کاملا میتونم احساس شرمندگی و خجالت اون پدر رو درک کنم. میتونم بغضی که گلوشو میفشره حس کنم.
بنابر این خواهش میکنم هیچ وقت جونهایی که برای شروع زندگیشون آمادگی اولیه را ندارند تشویق به این کار کنید.
- - - Updated - - -
نیلو خانم. جان مادرت اینجارو دیگه با شیخ و ملا مزین نکنید. لطف کنید یه سر برید جلو دادگستری ببینید چه جونهای نازنینی بخاطر عدم استطاعت مالی زندگیشون به جدایی نمیکشه. شما ریسک کردید و شکر خدا با همت شما و همسرتون شرایط خوب پیش رفته. درسته که نباید از جوونهایی که تازه چند سال از کارکردنشون میگذره توقع زندگی کاملی رو داشت اما برای شروع هر زندگی باید حداقل ها را نیز در نظر گرفت. دوست عزیز در همین تهران کنار گوش من و شما هر روز نوزادانی در همون لحظه اولیه تولد بخاطر اینکه پدرشون هزینه تهیه یک آمپول را نداره تا ریه این کودکان برای تنفس فعالیتش رو شروع کنه جانشون رو از دست میدهند. دلتون رو پیش دل مادرشون ببرید تا ببینید چه حس تلخیه. اما من کاملا میتونم احساس شرمندگی و خجالت اون پدر رو درک کنم. میتونم بغضی که گلوشو میفشره حس کنم.
بنابر این خواهش میکنم هیچ وقت جونهایی که برای شروع زندگیشون آمادگی اولیه را ندارند تشویق به این کار کنید.
- - - Updated - - -
-
از نظر من اشکال اینه ادما نمیدونن چی میخوان
از مادرشون میخوان برن براشون عشق پیدا کنن
خودشون میرن تو محله و خیابون و دانشگاه میخوان مادرترزا رو داشته باشن
اول باید تکلیف خودتون رو روشن کنین دنبال چی هستین بعد بگردین پیداش کنین
اقا مجیدم فکر میکنم مطلب درستو جواب دادن به شعار و حرفای بی پایه ای که فقط در کتابها و شعرها میشه پیداشون کرد ولی واقعیت چیزای دیگه ای به ما نشون میده
-
عجب تاپیک عهد عتیقی رو بالا کشیدید
یکی هم بگرده یه تاپیک به اسم دخترا رو بکشه بالا والا ما هم کلی حرف برای گفتن داریم
من خودم خواستگاری زیاد رفتم و تقریبا تمام مواردی که جواب منفی دادند به خاطر خونه و ماشین بود یعنی حداقل یکی نگفت این اخلاقش خوب نیست یکی نگفت بی فرهنگه یکی نگفت بی عرضه هست و ...
حالا خوبه حقوق من نسبت به نرم جامعه بالاتره
نه اینکه دختر کم توقع نباشه ولی کمه و کسی مثل من باید زیاد بگرده
اینکه یکی گفت دختر تا خواستگار نداره خواستش کمه بعد که بیاد یه لیست میذارن جلوش رو من به عینه خودم تجربه کردم . سن ازدواج میره بالا چون بلوغ فکری چه در دختر و چه پسر در سن بالاتر از گذشته شکل میگیره یسریا واقعا راحت طلب شدن(دختر و پسر هم نداره)
- - - Updated - - -
عجب تاپیک عهد عتیقی رو بالا کشیدید
یکی هم بگرده یه تاپیک به اسم دخترا رو بکشه بالا والا ما هم کلی حرف برای گفتن داریم
من خودم خواستگاری زیاد رفتم و تقریبا تمام مواردی که جواب منفی دادند به خاطر خونه و ماشین بود یعنی حداقل یکی نگفت این اخلاقش خوب نیست یکی نگفت بی فرهنگه یکی نگفت بی عرضه هست و ...
حالا خوبه حقوق من نسبت به نرم جامعه بالاتره
نه اینکه دختر کم توقع نباشه ولی کمه و کسی مثل من باید زیاد بگرده
اینکه یکی گفت دختر تا خواستگار نداره خواستش کمه بعد که بیاد یه لیست میذارن جلوش رو من به عینه خودم تجربه کردم . سن ازدواج میره بالا چون بلوغ فکری چه در دختر و چه پسر در سن بالاتر از گذشته شکل میگیره یسریا واقعا راحت طلب شدن(دختر و پسر هم نداره)
-
:163:وای خدا یا فهمیدم گفتم که منم زیاد مومن نیستم فقط گفتم تو این مورد بجز خدا نمتونیم به کسی اعتماد کنیم کمک بخوایم فقط همین منظور بود منظورم این بود انقدر گله نکنید پاشید خدا دستتون میگیره من نمیگم بی فکر عمل کنید خوب ما هم مسلما یک چیزای رو در نظر گرفتیم و ازدواج کردیم میگم سخت نگیرید زندگی زیباست زیبا نگاه کن برادر عزیز انقدرهم از دست من حرص نخور سرخ میشی ها:311::311: