اصلا گریه نکن و ضعف نشون نده. اصلا اصلا ضعف نشون نده جلوی همسرت. ارام باش. گریه نکن خانمی :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا گریه نکن و ضعف نشون نده. اصلا اصلا ضعف نشون نده جلوی همسرت. ارام باش. گریه نکن خانمی :72:
bloom
عزيز تازه به من ميگه به خاطر توهمت هاي كه زدوم بايد عذر خواهي كنم! ميگه وقتي دست رو قران گذاشته و جون عزيز هاش رو قسم خورده پس كاري نكرده...باور ميكني دوست ندارم شب بشه و بياد خونه!!! بيشتر از همه چي هم از اين ميشوزم چون نميدونم واقعا رابطه اي بوده يا نه؟نيم ساعت پيش آرميتا(همون دختره)زنگ زد حالو بپرسه وقتي ديد دارم با بضغ حرف ميزنم گريه كرد و گفت منو ببخش كه ناخواسته كاري كردم كه عذاب بكشي.كلي قسم خورد كه هيچ دوستي نبوده و اولين باري بوده كه تماس گرفته.
نميدونم سياه كاريه يا واقعيت؟
نازنین خوبم
اصلا دست خودم نيست وقتي ميبينمش بد تر ميشم ، چند لحظه پيش كه زنگ زدم ناراحت بود منم به حالت طعنه بهش گفتم چيه معشوقت نيمومده؟تلفن رو قطع كرد و اس ام اس داده كه:براي خودم متاسفم كه انقدر زنم بايد بهم شك كنه و براي تو متاسفم كه بعد از 4 سال دوستي و 1 سال عقد و چهار ماه زندگي مشترك شوهرت رو نشناختي.اينم بزرگتر نوشته:يه زماني به خودت ميايي و ميبيني اشتباه كردي ولي اونجا از من نخواه ببخشمت.
به نظرتون به آرميتا زنگ بزنم؟
عزيزم بهت گفتم سياست داشته باش. با سياست مي توني بفهمي كه داره چه كار مي كنه. اگه كاري كرده بود كه مي توني آتيش به زندگيت بزني. ولي اگه كاري نكرده باشه دو روز ديگه پشيموني براي خودت مي مونه و بس. مي شي عين چكامه جان كه كاسه چه كنم چه كنم دستت بگيري. يه خورده محكم باش. اينقدر ضعف از خودت نشون نده.
فقط با كارهات داري اوضاع رو بدتر از ايني كه هست مي كني. مقاوم باش.
من می گم ضعف نشون نده تو به شوهرت به متلک می گی : معشوقت زنگ نزده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه واقعا می خوای یک راه حل پیدا کنی. اول گریه نکن. دوما ضعف نشون نده. سوما به راهنمایی هایی که دوستان می کنن گوش بده
طراوت جون تورو خدا تند نرو
حرف دل راست می گه می شی مثله چکامه ها
اصلا در موردش بحث نکن مسئله رو کش نده الکی بهش بال و پر نده عزیزم امشب هم تا اونجایی که می تونی به خودت مسلط باش
نزار سکوت حتی برای چند ساعت هم بینتون جدایی بندازه قهر نکن گریه نکن افسرده نباش
حتی به نظر من برو یه شام خوشمزه هم درست کن و منتظرش باش
به خودتم برس که قیافت مثه این آدمای شکست خورده نباشه
آخه با یه تلفن که همه ی اعتماد آدم نباید از بین بره من نمی گم شوهرت اشتباه نکرده ولی موضوعو بزرگش نکن
خانومی تو زنشی با هاش زندگی کردی دوسش داری اونم تورو دوست داره به این راحتی که آدم از زندگیش نمی گذره گلم
پس سیاست زنونت کجا رفته باید یه کاری کنی که خودش به زبون بگه من گرم تر از خونه ی خودم هیچ جای دنیا رو نمی دونم
اگه کش بدی حالا حالا ها در گیرشی و خودتم یه جایی خسته می شی
طراوت عزیز، نه از خودت ضعف نشون بده (گریه کن) و نه بی جهت بگذر (محبت بی اندازه)، عزیزم باید خیلی محکم خودت رو نشون بدی، به نظر من بشین با همسرت برای اولین و آخرین بار صحبت کن، بهش هم بگو که داری این کار رو برای اولین و آخرین بار می کنی، بهش بگو من حرفت رو باور دارم اما نه به این دلیل که اون دختر زنگ زد و تو قسم خوردی، به این دلیل که به خودم مطمئن هستم، من نه چیزی از کسی کم دارم و نه برای تو کم گذاشتم، پس تو هم آدمی نیستی که هوسباز باشی و دنبال چنین رابطه هایی باشی، و از جانب من هم مشکلی نبوده، اگه میبنی ناراحتم به خاطر اینه که احساس کردم چیزی رو ازم مخفی کردی میتونستی خیلی راحت همون اول بگی که همچین اتفاقی افتاده، من دوست دارم همه چیز رو اولین بار از زبون خودت بشنوم نه کسی که هیچ ارتباطی باهاش ندارم و هیچ توقعی هم ازش ندارم اما از تو به عنوان همسرم توقع دارم و دوست دارم بیشتر از این به رابطه و زندگیمون بها بدی ...
اینطوری هم این قضیه تموم میشه و هم اینکه به همسرت فهموندی که از کنار چیزی بی جهت رد نمیشی و هم غیر مستقیم خصوصیات خوب خودت رو بهش یادآوری کردی
:72:
سلام طراوت جان. چه خبر؟ در چه حالي هستي؟ با شوهرت چه كار كردي؟
شاد عزیز کاملا درست گفتند.