-
RE: میشه کمکم کنین
bloom عزیز، بهت پیشنهاد می کنم یه لیست از تمام وابستگی هات تهیه کنی، تمام اون کارهایی که انجام میدی و باعث ناراحت شدن آرش میشه، بعد از کوچکترینش شروع کن، سعی کن چند روز تمرین کنی که یکی از اون کارها رو انجام ندی، بعد یه کار دیگه رو اضافه کن. اینطوری بهت فشار نمیاد و میدونی که داری چی کار می کنی. اگه هم دیدی آرش متوجه تغییراتت نمیشه ناامید نشو ادامه بده چون بالاخره به نتیجه می رسی. برای اینکه بتونی گریه هات رو کنترل کنی، اول سعی کن وقتی گریه ات می گیره یه جوری اون مکان رو ترک کنی، مثلا اگه تلفنی صحبت می کنید بگو بعدا تماس میگیری، یا اگه رو در رو هستین به یه بهونه ای برو یه اتاق دیگه، بعد کم کم سعی کن کنترلش کنی.
عزیزم سعی کن نماز بخونی، نماز رو نه فقط برای اینکه مسلمون هستی به خاطر خودت بخون، به خاطر آرامشی که بهت میده.
:72:
-
سلام Shad عزیزم
ممنون از راهنمایی هات خانومی دارم سعی خودمو می کنم می دونی مشکل من اینکه دیگه کم آوردم خسته شدم حاضرم هر شرطی رو قبول کنم تا اونا بیان جلو این وسطم دارم به آرش فشار می یارم
ولی آرش بر عکس منه حاضر نیست هر شرطی رو قبول کنه می گه صبر کنیم تا کوتاه بیان یکم اینجوری برخوردها بهتر می شه نمی دونم دیگه چیکار کنم
دیروز بهم میگه حالا که ما شرایطتمون جوریه که فعلا نمی تونیم رسمی کنیم سعی کن از لحظاتی که با همیم لذت ببریم اگه قرار باشه همش سر اینکه کی می خواد بشه چرا نمی شه چرا این جوری شد و .... این حرفا بگذره بعدا افسوس این روزها رو می خوریم
باید یه مدت رسمی شدنو این مسئله ی خاستگاری و مدام بهش گوشزد کردنمو بزارم کنار اجازه بدم هم اون خودشو پیدا کنه هم من یکم رو پا هام وایسم
من خیلی دختر شیطونو شادابی بودم ولی الان پژمره ی پژمردم انرژی و حوصله ی هیچ کاری رو ندارم
در باره ی نماز خوندنم باید بگم خودمم دلم می خواد دوباره شروع کنم به خوندن چون شدیدا به آرامشش نیاز دارم شاید این بار دیگه خدا کمکم کنه
-
سلام بلوم عزيزم. من هم با نظر آرش موافقم . هر شرطي رو نمي شه عزيزم قبول كرد . شايد بعدها براي خودت بد بشه. آرش پسر منطقي هستش ولي يه كم ديگه بهش فرصت بده. فشار زيادي بهش وارد نكن. من در حدي نيستم كه بخوام تو رو نصيحت نكنم ولي اينو بدون خدا بنده هاي خوبشو بيشتر در معرض سختي مي ذاره تا امتحانشون كنه و تو داري از اين امتحان سرافكنده بيرون مي ياي. الان موقعشه كه بيشتر به خدا نزديك بشي هر چند كه آدمي در همه حال بايد به خدا نزديك باشه. عزيزم به خدا بيشتر توكل كن فقط اونه كه مي تونه بهت كمك كنه. نه من و نه هيچ كس ديگه. اون اين سرنوشت برات خواسته خودش هم برات درست مي كنه. پس توكل كن.
-
مرسی hsrfedele عزیز
شاید داری درست می گی چشم سعیمو می کنم خیلی ازتون ممنونم که امیدوارم می کنین
-
bloom عزیز، تو نباید به کسی اجازه بدی که بهت بی احترامی کنه، آرش هم به خاطر زندگی آیندتون اینو میگه.
اما عزیزم سعی کن بهترین باشی، یکی از دوستان من مشکل شما رو داشت البته خیلی بدتر، نمی دونی پدر شوهر و مادرشوهرش قبل از اومدن به خواستگاریش چه طعنه هایی که بهش نزدن، همیشه توی پیغامهاشون دوست منو کوچیک می کردن، البته پسر مال یه شهرستان خیلی دور بود و دختر هم تهران، خلاصه به هر روشی بود پسره خانواده اش رو راضی کرد اومدن خواستگاری، الان 5 سال گذشته و دوست من هم شهر همسرش زندگی می کنه، اما باور نمی کنی دوست من با اخلاقی که داشت باعث شده مادر شوهر و پدرشوهرش بیشتر از پسرشون دوستش داشته باشن، اونقدر باهاشون راحته که باور کردنش مشکله...
اینو گفتم که بدونی این روزها میگذره و برای خیلیها اتفاق افتاده اما سعی کن با رفتارت بعدها کاری کنی که خانواده همسرت به داشتنت افتخار کنن. فقط کافیه بدون اینکه به کسی کاری داشته باشی خودت بهترین باشی.
-
shadعزیزم ممنون
حرفت کاملا درسته ولی باور کن من تا حالا هیچ وقت به خانواده ی آرش بی احترامی نکردم و همیشه احترامشونو نگه داشتم همیشه
حتی حرفی که مامانش در مورد من زده به آرش نگفتم دلم نمی خواد شر به پا کنم تو اون خونه
هفته ی آیینده تولد خواهر آرشه باور کن من دارم آرشو وادار می کنم که برای خواهرش کادو بخره با اینکه این دختر خیلی منو اذیت کرده و بارها شده من تو جمع بهش سلام دادم حتس جواب سلام منو نمی ده
باور کردنش سخته ولی من هیچ کاری نکردم که بخواد اینطوری برخورد کنه اینایی که میگم بزار به عنوان دردودل ولی با وجوده این من اصلا به روی خودم نمی یارم باهاش حرف می زنم
شوخی می کنم و...
با تمام این چیزها دارم آرشو وادار می کنم به اون احترام بزاره و خودم هم احترام می زارم همین طور به مادرو پدرش
ولی بازم اگر ببینم دارم کوتاهی می کنم حتما جبران می کنم
-
bloom عزیز کاملا مشخصه که الان هم برخورد خوبی داری، اما برای چیزی که من میگم، شاید کلمه سیاست خوب نباشه اما باید بدونی که هر کاری و هر چیزی رو کی انجام بدی و کی بگی، یه کم دقیق تر به روابط نگاه کن، ببین چه کاری بهتره انجام بدی، در شرایط مختلف باید عکس العمل مناسبی نشون بدی شاید یه عکس العمل برای یک عمل مشترک در یه شرایط خاصی مناسب و در شرایط خاص دیگه ای مناسب نباشه. سعی کن بتونی این جور مواقع بهترین تصمیم رو بگیری.
-
-
سلام الینا جان ممنون از پیگیریت
امروز قرار با آرش برم برای خواهرش کادو بیگیریم منم براش یه هدیه گرفتم می خوام بدم آرش بهش بده خودمم زنگ می زنم تولدشو تبریک می گم نمی دونم دارم کاره درستی می کنم یا نه ولی می دونم اگه زنگ نزنم و تبریک نگم اولا بی ادبی خودمو نشون می دم بعداشم بهانه دستشون می یافته نمی خوام جایی واسه حرف زدنن براشون بزارم
به نظرت کارم اشتباهه؟
-
راستش نمیدونم بلوم جان
بالاخره باید امتحان کنی ببینی نتیجه چی میشه
به نظر من زنگ نزنی بهتره همین که کادو میدی کافیه چون اونجوری ممکنه باهات خوب برخورد نکنه