[b]جو[ب این سوالوفک کنم فهمیدی/b]نقل قول:
سلام مادر جوان ، خوبی ؟خوشی؟ نی نی خوبه؟:72:سلام دختربیخیال عزیز...چه عجب!!!
اول بگم ببخشید من وقت نکردم همه تاپیک و بخونم ، پست اول و خوندم دیدم گویا همون صندلی داغ خودمونه، با مدیریت جناب باغبان ، الان نوبت خانم پاییزه است گویا،حالا نمیدونم قانون جدیدی اضافه شده یا خیر ، اگر پستم خلاف قوانین جناب باغبانه گزارش ویرایش و حذف با خودتون دیگه:18: پیشاپیش ممنون
سوال 1) پاییزه جون اینطور که فهمیدم تو هم سن منی ؛ روزی که ازدواج کردی چند سالت بود؟ اصلا تمایلی داشتی تو اون سن ازدواج کنی؟ نظرت در مورد ازدواج چی بود؟چهارسال پیش بود میشه21..اگه تمایل نداشتم که ازدواج نمیکردم دختر!!نکنه فکرکردی منوبه زورشوهردادن!!!اتفاقا خودم خواستم!!!یادم نیست چه نظری داشتم...عاشق بودم دیگه
سوال 2) با همسرت چند جلسه آشنایی گذروندی ؟ از نظرت تعداد جلساتش کم بود یا زیاد؟ سه جلسه...نه کافی بود اما من آگاهی لازم رونداشتم...متاسفانه بعدازازدواج بااین سایت آشناشدم
سوال 3) قبل از ازدواجت دانشگاه هم میرفتی دیگه ؟ قبل از ازدواج نگران ایجاد تعادل بین درست و زندگیت نبودی؟ بنظرت چقدر تونستی این تعادل و ایجاد کنی؟آره من دانشجوبودم...کلاسهام روکمترمیگرفتم تابتونم به زندگیم هم برسم...آره تونسته بودم تعادل ایجادکنم حتی میشه گفت خیلی بیشتربه زندگیم رسیدم تادرسم
سوال 4) همسرتون موافق تحصیلاتت بودن درسته؟ خب در جلسات آشنایی ازشون خواستی در این راستا کمکت کنند چقدر تونستن همراهت باشند و کمکت کنند؟آره موافق بودن...امابعدش کمی اذیت کردن که گفتم منم مجبورشدم واحدهای کمتروکلاسهای حضوری کمتری بگیرم
سوال 5) الان که چند سال از ازدواجت گذشته ، آیا مسله ای پیش آمد که با خودت بگی کاش قبل از ازدواجم نظر همسرم و در خصوص این موضوع میپرسیدم؟ میتونی بگی چه مسایلی یا مسله ای بوده؟آره خیلی پیش میاد...مثلا نگفتم که مستقل بودن ازنظرمن یعنی چی؟!!!!یانگفتم که من اجتماعی واهل ورفت وآمدهستم یاخیلی چیزهای دیگه
سوال 6) راستی نی نی کوچولوی نازت دختره یا پسر؟:18: یادم رفته، :18: الان که نی نی دار شدی به درست هم میتونی مثله قبل برسی؟ همسرتون هم کمکت میکنند؟ مثلا تو اگر امتحان داشته باشی ایشون نی نی و نگه دارند؟ یا غذا درست کنند ؟ در خصوص این موضوع و کمک ایشون قبل از ازدواج هم صحبت کرده بودین؟پسره...عزیزم درسم تموم شده...امااون موقع که درس میخوندم آره کمکم میکردن...موقع امتحانها واقعا کمک میکردن...غذادرست میکرد..توقع کمتری ازم داشت..آره قبلش باهاش صحبت کرده بودم
سوال 7) مسله ای تا حالا با خانواده همسرت از همون اول تا الان پیش آمده که بعد ها با خودت بگی کاش قبل از ازدواج این مورد و بررسی میکردم؟میتونی بگی چه مسله ای بوده؟بوده اتما نمیشه بگم عزیزم اگه خواستی بعداخصوصی بهت میگم
سوال 8) تو میدونی فرشته اردیبهشت هم روی صندلی داغ میشینند یا نه ؟ یا میدونی این سوال و باید از کی بپرسم ؟ تایم نشستنشون هم بهم بگو:18: مرسی:72: