سلام
واقعا چهل شب شد؟
من صبح ها 7 تا آیت الکرسی رو می خوندم. فکر میکردم فردا باید روز آخر بشه، حالا هم فردا رو به نیت حل مشکل دوستان و اختتام این دوره می خونم. ان شالله که مشکلات همه دوستان حل شده باشه و همه حاجت روا بشن.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
واقعا چهل شب شد؟
من صبح ها 7 تا آیت الکرسی رو می خوندم. فکر میکردم فردا باید روز آخر بشه، حالا هم فردا رو به نیت حل مشکل دوستان و اختتام این دوره می خونم. ان شالله که مشکلات همه دوستان حل شده باشه و همه حاجت روا بشن.:72:
تو این لحظه آخر بانو زندگی موفق فراموش نکنید .........................
حاجت روایی پاییز گرامی و مائده خانم رو تبریک میگم ..........
صبا جان ممنون منم فراموش نکن ..............
دعاگوی همگی شما هستم
سلام دوستای خئبم
از شنیدن خبرهای خوبتون خوشحال شدم از دعای خوبتون ممنونم
اما تو زندگیه خودم انگار یه دیوار کشیدن بین من و همسرم
مثل یه جادوی بزرگ
دیگه تلاشی نمی کنم هر چی خدا بخواد
سال خوبی رو برای همه تون آرزو می کنم
لحظه تحویل سال به یاد همه تون هستم
سلام دوستان
سال93 برای من شروع یه اتفاق قشنگ بود.امیدوارم سال 94 به نتیجه برسه.من نیمه گمشدم رو پیدا کردم.امیدوارم سال 94 بدون هیچ مشکلی کامله کامل برسیم به هم:43:
برام دعا کنید توی این یکی دو سال سختی زیاد کشیدم.دیگه تحمل اتفاقهای بد رو ندارم.:203:
سلام به همه دوستای مهربون و گوگولی خودم:43:
هر شب خیلی دلم واستون پر میکشه و به یادتون ذکر میگم! واسه آبجی گلم خیلی خوشحالم که نی نی نازنازیش حالش خوبه و حسابی مثل مامانشم انگاری شیطونه:43:
واسه بقیه دوستان عزیزم مخصوصاً زندگی موفق مهربونم و آرامم عزیز دلم همیشه دعا میکنم که به آرزوهای دل پاکشون برسن و واسه همه خوبانم تو این تالار که انشاءالله امسال واسشون بهتریت اتفاقا بیفته و مزه خوشبختی و عشق واقعی رو بچشند و همیشه سلامتی سلامتی حاصل باشه:43:
یا حق خودت حاجت روای کن و حاجت دلهای پاک دوستان عزیزمو بده،خدا جونم ما همه توکلمون فقط به خودته،تو خودت چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار :203:
دوستان خوبم، من هم واسه شروع فصل جدیدی از زندگی تصمیم گرفتم که توی سال 94 سرکار نرم و اگه خدا بخواد دارم میرم دنبال اینکه جمع دونفری مون رو تبدیلش کنیم به سه نفر (ان شا الله)
هم خوشحالم؛ هم نگران و هم اینکه ترس دارم، نمی دونم
دیشب کلی گریه کردم، توی تاریکی شب و با نگاه کردن به ویدئوهای مدینه، آخه دلتنگ بودم و هستم،
آخه! توقع داشتم و نشد،
آخه! قول گرفته بودم و نشد
آخه! خواهرم به مشکل برخورده و نیاز به دعا داره
آخه! من نباید با وجود تمام نعماتی که توی زندگیم دارم، برکتی که حسش میکنم ناشکر باشم
واسه همه ی این آخه ها! ازتون خواهش میکنم توی دور جدید چهل شب تون، منو هم فراموش نکنید
من و خواهرانم
من و دوستانم
من و همکارانم
من و پدر و مادرم
من و آشنایانم
و من و همسر مهربونم
نیاز به دعای خیر شما عزیزان داریم:43:
میشه از اعماق وجودتون با اون دل های پاک و خدایی تون واسه ی منه حقیر دعا کنید
شرایطم خوب نیست محتاج به دعای شما خوبان هستم
پروردگارا در این لحظه های پایانی سال به خواب دوستانم آراامش
به بیداریشان آسایش،به زندگیشان عافیت،به عشقشان ثبات،به مهرشان وفا
به عمرشان عزت،به رزقشان برکت،و به وجودشان صحت عطا بفرما
آمین
سلام رفقا :) چقدر بد،انگاری دیر رسیدمو شما خیلی وقته شروع کردید،کاش زودتر عضو شده بودم...
اولین مرتبه است این تایپیک رو میخونم... من شمع روشن میکنم :blush: