سلام
تا اين جا خوب پيش رفتيد:104:
به حرف كارشناسان خوب دقت كرده وعمل كنيد.
ارزو مي كنم گذر زمان همه چيزو بهبود ببخشه و به زندگي عادي برگرديد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تا اين جا خوب پيش رفتيد:104:
به حرف كارشناسان خوب دقت كرده وعمل كنيد.
ارزو مي كنم گذر زمان همه چيزو بهبود ببخشه و به زندگي عادي برگرديد.
کار خیلی خوبی ردی که آروم بودی و درجواب اس ام اس هاش اینجوری بامحبت باهاش حرف زدی...همین که درجواب چیزی نگفته یعنی داره نرم تر میشه و کوتاه میاد........... عزیزم میدونم همین روزا همه چی درست میشه:43::43::227::227::43::43::43:
سلام آرام جان!ناراحت شدم ازاین نحوزدن شوهرتون :97:
خوشحالم که اشتباهش باعث نشدازش طلاق بگیری آخه پسرت گناه داره
یه کم خودتوبگیر یه کم ببخشیدفکزکن مرده بروپزشک قانونی نامه بگیردرضمن اینکه خودتومی گیری مظلوم نمایی هم بکن بابغض وگریه باهاش حرف بزن وقتی اومدخونه ورابطه جنسیتون شروع شدگریه کن بگو اون دنیاحق به حق دارمی رسه بگوقول بده دیگه دست روم بلندنکنی وهردوتاییمون قول بدیم دیگه خانواده هامون دخالت نکنندتوزندگیمون برایت دعامی کنم برایم دعاکن:323:
- - - Updated - - -
به نظرمن هم خانه یه سرمایه است وفروختنش به صلاح نیست خانواده ی شوهرت نمی ذارندبری خونه ی شوهرت زندگی کنی؟!به اوناچه ربط داره
شمابانرمی ازشوهرت بخواه بریدخونه ی اون زندگی کنیددعاکردن به درگاه خداوندهم برای تاثیزگذاری حرفت یادت نره موفق باشی گلم :72::72::72:
سلام
به نظر من اگه شوهرت مشکل داره و مشگلش حل بشو نیست طلاق بگیر اگه هم که زندگیتو دوست داری بمون زندگی کن:47:
دوریتون از هم نباید طولانی شه وگرنه به نبود هم عادت میکنین زودتر پسرت رو واسطه کن که شوهرت رو برگردونه به پسرت بگو زنگ بزنه به شوهرت و بهش التماس کنه که برگرده خونه فکرکنم شوهرت هم منتظر همین باشه که بگه من بخاطر علی برگشتم نه بخاطر تو
تو این مدت که قهرین خونه کی هست؟
آرام خانوم چندسالته شوهرت که فکرکنم گفتی35سالشه چند ساله ازدواج کردین
تازه پدرهمسرم با پدرم تماس گرفت قرار شد امشب بیان و واسمون جلسه بذارند
همشو مدیون دعاهای شما هستم
خیلی خوشحالم که همسرمو میبینم خدا کنه قلبش آروم گرفته باشه
اما دلم شور میزنه پر از استرسم:47:
دعا کنید امشب همه چی خوب پیش بره
آرام دل عزیز، با دلی آرام تو جلسه شرکت کن! دعای بچه های همدردی پشت سرت هست!
این دعا ها به هرکسی آرامش می ده! پس الکی استرس نداشته باش.
احتمالا این استرس نشون از هیجان وصل هست! همین حس را هم حتما همسرت داره تجربه می کنه! آخه دل به دل راه داره.مگه نه؟
تو هم میای خبرهای خوب می دی و هممون خوشحال می شیم. منتظر خبرهای خوش هستیم.(با دید مثبت جلو برو.)
مطمئنیم هر اتفاقی بیفته تو با صبر و آرامش و سیاست رفتار می کنی. مهم هم همینه.
موفق باشی خواهرم :72:
اگر به عنوان مهمان داری تاپیک را چک می کنی پیام خصوصیت را هم یه چک بکن.
مصباح الهدی ممنونم
نمیدونم بخاطر این همه محبت شما چطوری ازتون تشکر کنم
پیامات خیلی آرومم کرده
کمتر استرس دارم
میرم مزار شهدا
نمیتونم خونه بمونم
اونجا شما عزیزان رو دعا میکنم که انقدر دلسوزانه راهنماییم میکنید و به من آرامش میدید
خدا حفظتون کنه
آرام جون منتظرم با خبرای خوب بیای....فقط شب آروم باشیا...اگه شوهرت ناراحت بود یا خواست جبهه بگیره( ظاهری البته) عصبانی نشیاااااااااااااا دوباره..............:311:برات دعا میکنم عزیزم:72::72:
:323:بانو آرام سلام .
خیلی برات دعا کردم فقط خبر خوش برامون بیار
مرد غرور داره شما کوتاه بیا اونم ناراحته
دیر رسیدم نبودم امیدوارم بر سر موضوع ناراحتی هم صحبت بشه و تکلیف روشن بشه . سعی کنید برا آشتی چیزی یا تعهدی به هم ندید و آشتی از سر عشق باشه .
در هر صورت شما خواهرم کوتاه بیا تا آرامش به علی برگرده و خودت بعد زندگی با سیاست تر و با فکر و آرامش بهتر سپری کنی
فقط خبر خوش انشالله :72::203: