RE: مولود خانم خانم اني تقدير تشكر كنيم
عجب تاپیک جالبی ، نه به اون تاپیک قبلی که گلایه وشکایت و نمی بخشم و تورو خدا ببخش منو ،(که یکی از دوستان هم نوشته بود نمی دونم براچی اما منو هم ببخش - خیلی باحال بود ) بابا حلالم کن و مرگ منو وجون تو و من بمیرم و تو نمیری و ....
نه به این تاپیک که یه دفعه چقدر نون بهم قرض میدیم و... حالا ما که آشنائیم وبه تک تکتون اردات داریم اما یکی ندومه میگه ...
BABY عزیز :72:قشنگی زندگی به همین نون قرض دادن ها ,... بالا و پایین ها ,... است و اگه این دلخوری ها نبود شیرینی بخشش و گذشت هم بی معنی میشد
البته امیدوارم همه دلخوری ها در همین حد باقی بمونه:203:
سلام خانم اني خواهر خوب مهربان دلسوز در تالار چند وقت خيلي زحمت كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72:
اني خانم جا در تالار خالي دلم تنگ شده است
به نمايندگي از اعضا تالار همدردي اني خانم دوستت داريم :72::72::72: اني خانم دوستت داريم:72::72:
سلام خانم زهرا و خانم اني بهترين اعضا تالار هستند در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم در تالار موفق باشيد خواهر خوبم به نمايندگي از اعضا تالار همدردي دوستت داريم:72::72::72::72:
تشكرو قدرداني از خانم موعود
تشكر و قدرداني از خانم موعود ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشيد با تاپيك خوب مفيد به تالار كمك مي كند از اين خواهر خوب مهربان دلسوز خيلي تشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم اعضا تالار از تجربيات شما در تالار استفاده كنيم اميدوارم در تالار موفق باشيد:72::72::72::72:
خواهر خوب و مومن ايشان با پست هاي مفيد اموزنده جا تشكر و قدرداني مي كنيم اميدوارم مدير همدردي به شما هديه بدهد همه خواهر تالار خوب عالي هستند
RE: تشكرو قدرداني از خانم موعود
با تشکر از اقای ابراهیمی به نکته خوب و بجایی اشاره داشتید
من هم به سهم خودم از این خانم گل و عزیز تشکر می کنم:72:
موعود عزیز
من هم متشکرم و امیدوارم خداوند خواسته دلت رو بهت بده.
عاقبت به خیر باشی دخترم - دعای پیران کهنسال شد!:73:
سلام
آقای ابراهیمی دست شما درد نکنه در مقابل زحماتی که دوستان دیگه میکشن من اصلا" کاری نکردم.
شما لطف دارید و این دومین تاپیکی هست که با این موضوع ایجاد میکنید .
یه تاپیک هم هست کلا" در مورد تقدیر و تشکر همونجا هم میشد اینکارو کرد.
به هر حال ممنون
از لطف شما ممنونم آقای baby ، من همیشه میگم شما برادر بزرگتر و بزرگوار من هستید اما از لحاظ سن و سال نه دیگه انقد مسن که خودتون رو کهنسال حساب کنید:D
خیلی ممنون .........انشاء الله شما و خونواده محترمتون و سایر دوستان عزیز و زحمت کشمون هم در پناه خداوند منان سلامت و عاقبت بخیر باشید .
همه شما رو دوست دارم:43:
سلام
دوباره آقای ابراهیمی یک تاپیک زیبا ایجاد کردند .:104:
موعود عزیز یکی از اعضای فعال هستند واقعا بهتون خسته نباشید میگم .
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید و دلتون همیشه شاد و لبتون همیشه خندون باشه .:72:
آقای ابراهیمی همیشه اهل سورپرایز کردن است ، دست شما درد نکند که همیشه ناقوس محبت را به صدا در میاورید . :72::73::227:
موعود هم کارش درسته دختر باایمان و باور تالار همدردی . با باورهایی قابل احترام و دوست داشتنی . :228: