سلام
شما خیلی دیگه دارین قضیه رو کش میدین.باید رابطون رو کامل قطع کنین و به یه روانپزشک مراجعه کنین باور کنین جواب میده من خودم امتحان کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما خیلی دیگه دارین قضیه رو کش میدین.باید رابطون رو کامل قطع کنین و به یه روانپزشک مراجعه کنین باور کنین جواب میده من خودم امتحان کردم.
پارمیس عزیز من تا حالا برات هیچ جوابی نذاشته بودم ولی دیگه دلم نیامد عزیزم خودت رو آزار نده این خواست خدا بوده که برات اتفاق افتاده من دقیقا میدونم چی میگی چون منم از بچگی با یکی بزرگ شده بودم خانواده ها همه ما رو مال هم میدونستن منم دوسش داشتم او هم بی نهایت به من ابراز علاقه میکرد ما هم تقریبا 6 سال با هم یکی بودیم وضع من از تو بدتر بود چون اورو به چشم همسر آیندم میدیدم ما شدید به هم وابسته بودیم که یکدفعه همه چیز از هم پاشید تمام این لحظات تورو من پشت سر گذاشتم وقتی پست تورو دنبال میکردم قلبم میلرزید چون حست میفهمیدم من الان ازدواج کردم و بچه دارم ولی این هیچ منافاتی با عشقی که در دل منه نداره هیچ وقت به شوهرم خیانت نکردم تاپیک دوست داشتن برتر از عشق من را بخوان عزیزم عجله ای برای ازدواج ویا دلبستن به کس دیگه نداشته باش به خودت فرصت بده تا کمی آروم شی ارتباطت رو باهاش کامل قطع کن این ارتباط مثل استخوان لای زخمه هر چی ادامه بدی بیشتر اذیت میشی اجازه بده گذشت زمان آرومت کنه
سلام خانومی
من کاملا درکت میکنم و میدونم چی میگی و از حال و روز شما بدترم ، اما یه چیزی ، به قول خودتون شما رو بعد 6 سال نادیده گرفته ، پس خودتون فکر کنید این آدم ارزش فکر کردن داره ؟ به نظر من که نداره ، آدمی که بعد 6 سال عشق و محبت شما رو نادیده گرفته و رفته پس حتی ارزش فکر کردن نداره چه برسه به غصه خوردن ، اما چون میدونم که چی میگی منم بهت پیشنهاد میکنم به یه روانپزشک مراجعه کنی و سعی کنی با کارهای مختلف سر خودت و گرم کنی
گر چه من خودم گر طبیب بودم سر خود دوا مینمودم ولی خوب
سلام پارمیس عزیز
من 8 سال با پسری دوست بودم اره دل کندن و جدا شدن سخته من 1 ماه از دوستم جدا شدم اون هم ازدواج کرد . خیلی سخته ولی خدا صبرش و می ده به خدا توکل کن خدا همه چیز و درست میی کنه شما 6 سال رابطه داشتید مشکلی برایتون بوجود نیاورد ؟ این جای شکرش است چون کمن 8 سال دوست بودم پردم و از دست دادم حالا تا اخر باید تنها باشم چون هیچ پسری این را قبول نداره
خدا را روزی 1000 مرتبه شکر کن
مرسی عزیزم . عمادم پسر با وجدان و با فهم و شعوری بود اگه منم بهش می گفتم پردمو بزن نمی زد . به هر حال ممنون که با من همدردی کردی و متاسفم از اتفاقی که واست افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pantea_8
سلام
خوب من هم آرزو می کنم ناراحتیت هر چه زودتر برطرف بشه اما چند توصیه برات دارم.
1:تا قبل از اینکه کاملاً فراموشش نکردی و برای فرار از ناراحتی وارد رابطه جدید نشو(این خیلی مهمه) زیرا هم به خودت هم به طرف مقابل ضربه زیادی می زنی.
2- چطور اون آقا شش سال بازیت داده و باهات ازدواج نکرده باز می گی دوستش داری.می دونی چقدر فرصت رو ازت گرفته.
3-مطالب مربوط به خیانت بزرگ رو بخون و تا زمانی که احساس کردی نمی تونی کسی رو کاملاً دوست داشته باشی ازدواج نکن.
با سلام parmis08
به علت طولانی شدن تاپیك و اینكه دارای بیش از 100 پست بوده و در حوصله اعضاء مخصوصا تازه واردین نیست كه با دقت همه آن را بخوانند، بنده این موضوع را می بندم.
پیشنهاد می دهم اگر مشكل یا مسئله جدیدی دارید به طور جداگانه در تاپیك جدیدی ایجاد كنید. اگر هم در همین رابطه هنوز مشكل دارید.
یك تاپیك جدید ایجاد كنید و سعی كنید با توجه به 100پستی كه ارسال شده است به طور خلاصه در چند خط مشكلتون را بنویسید و در چند خط نتیجه ای را كه از این پستها تا كنون گرفتید بنویسید و بعد منتظر بمانید بنده و سایر اعضاء پاسخ بدهیم. اینطوری فكر كنم همه افراد با توجه به خلاصه شما بیشتر بتوانند كمك كنند.
یك توصیه عمومی به همه دوستان:
سعی كنید وقتی مشكلی طرح می كنید به راهكارها و روشهای حل مشكل توجه كنید. اینطوری با یاد گرفتن روش می توانید مشكلات و مسائل مختلف را حل كنید.
اما اگر بخواهید برای هر مشكلی جداگانه منتظر پاسخ و راه حل بگردید، همیشه محتاج و وابسته به نظرات دیگران خواهید ماند.
لذا سعی كنید با خواندن مقالات تالار این روشها را خوب بیاموزید و بعد با چند مورد از مشكلات خود تمرین كنید.
اینطوری نیاز نیست كه موضوعی با صدها پست داشته باشید و هر روز با نوشتن یك مسئله و نظرخواهی مسائل را حل كنید.
استقلال و خودبسندگی در حل مشكلات هدف نهایی همه ماست.