ممنون که زحمت کشیدید مفصل جواب دادید.
در مورد حال فعلی تون زیاد نگران نباشید ، اکه اتفاق دیگه نیافته خیلی سریع خوب میشید ، این حس ناراحتی ، زود در بدنتون بی خاصیت میشه و از بین میره . ورزش و نوشیدن مایعات کمکتون میکنه سریع تر سرحال بشید.
در مورد نامزدتون ، اینکه زیاد با دوستانش هست شب ها هم با هم هستند ( که البته شما نباید اجازه این کار رو بهش بدید. اصلا مجوز اینکه شب بیرون باشه رو نباید داشته باشه) ، من احساس میکنم با اونها در مورد شما و زندگیش هم حرف میزه و درد دل میکنه ، و اون ها هم به خیال خودشون راهنمایی ش میکنن ( این کارا معمول هست که البته معلومه که چه جور راهنمایی و چه جور حرف هایی اونجا رد و بدل میشه .... )
این که چطوری ایشون رو از دوستانش یکمی جدا کنیم و به شما نزدیک تر کنیم ، یک راه حل میتونه استفاده از غریزه جنسی ش باشه ، هم زمان جوری برنامه ریزی بشه که از بودن با شما احساس خوبی بهش دست بده این کشش جنسی و احساس خوب باعث میشه درطول روز به شما فکر کنه .یک پسر مخصوصا به سن وسال ایشون تقریبا در تمام طول روز به مسایل جنسی فکر میکنه .
مثلا یک راه حل میتونه این باشه :
شما گفتید که با معرفته . پس از این جور چیزا خوشش میاد ، شما هم مثل با معرفت ها باهاش برخورد کنید ( البته نه مصنوعی بلکه واقعی ) هیچ وقت بهش کلک نزنید دورغ نگید و همیشه با احترام باهاش صحبت کنید، اگر شرایط غیرقابل تحمل شد یا سکوت کنید یا محیط رو ترک کنید ، فعلا برای یک مدت مثلا یک هفته این برنامه رو اجرا کنید ، بعد نتایج رو با هم بررسی میکنیم. در مورد بحث رابطه جنسی هم که نظر من رو میدونید ، مطلقا نه . اگر در ذهن ایشون شما یک دختر با معرفت و مودب ( و البته زیبا و خوش اندام هم که هستید) باشید ، منطقا علاقه ش به شما بیشتر میشه احتمالا دوباره کم کم عاشقتون بشه. در مورد رابطه ، اصلا خودتون رو در وضعیت انتخاب قرار ندید ، پیش بینی این موضوع کار سختی نیست ، خود شما از همه بهتر میتونید برنامه ریزی کنید که در این موقعییت قرار نگیرید که ایشون حالا بخواهد شاید ناراحت بشه. این ممنوعیت رو حداقل برای یک هفته انجام بدید ، در شرایط پیشبینی نشده میتونید بگید " آمادگیش رو ندارید و الان نمی خواهید " ، از اینکه از این موضوع ناراحت بشه ، نه ناراحت بشید نه دلسوزی کنید ، ایشون هیچ چیزیش نمیشه ، دوباره میاد پیش شما . اینکه گفتید نگران از دست دادنش هستم ، خانم قبلا توصیه کردم حس " سوگولی بودن " را در وجود خودتون نابود کنید ، شما سوگولی حرم ایشون نیستید که نگران بقیه دختران ( گزینه بعدی)حرم باشید ، شما یک دختر آزاد با شخصیت و البته با اخلاق و مودب هستید .
در مورد ایشون ، با این اوصافی که شما تعریف کردید ، در مورد آینده ، یک دایره کوچک برای خودش در نظر گرفته ، بدونه بلند پروازی . ( این که یک مغازه رو اجاره بده و بره وایسه مغازه پدرش ، این مغازه ی چی هست ؟)
شما چی ؟ شما چه جور آینده ای برای خودتون در نظر داشتید ؟
- - - Updated - - -
خانم البته الان که شما عقد کردید و تمام شده ، اما مهمترین چیز در مورد یک دختر و پسر ، نزدیکی سطح شعور و فرهنگ هست ، مسایل دیگه ازجمله مسایل مالی در درجه بعدی اهمیت قرار میگیره.
شعور ، الزاما متناسب با محیط نیست حتی در یک خانواده ممکنه این اختلاف وجود داشته باشه .