باشه عزیزم واقعا ازت ممنون ام.هم از شما و هم kamr عزیز.راستی صبوری جان من شاید فردا بخوام چند روزی با خانوادم برم مسافرت ایا گوشیو ببرم البته منظورم این نیست که میخوام زنگ بزنم چون دیگه هیچ وقت این اشتباهو نخواهم کرد فقط خواستم ببینیم ببرمش یا نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه عزیزم واقعا ازت ممنون ام.هم از شما و هم kamr عزیز.راستی صبوری جان من شاید فردا بخوام چند روزی با خانوادم برم مسافرت ایا گوشیو ببرم البته منظورم این نیست که میخوام زنگ بزنم چون دیگه هیچ وقت این اشتباهو نخواهم کرد فقط خواستم ببینیم ببرمش یا نه؟
اگه وسوسه میشی که اون زنگ بزنه یا پیام عاشقانه بده و نتونی تحمل کنی و جواب بدی و اینو تو خودت نمیبینی که بتونی جوابشو ندی نه نبر.
شما پست قبلیه که برات گذاشتم و بخون با خودت همزمان شد موند تو صفحه قبل پست خودت اومد تو یه صفحه دیگه گفتم شاید ندیدی!!
بعدش ببین واقعا باید جوابشو بدی یا نه!! یا حتی وسوسه بشی بهش زنگ بزنی. سخته که اینکارو نکنی اما غیر ممکن نیست دختر خوب !
ستيلا جان همين الان به خودت قول بده راجع به شخصيتش نه مثبت فكر كني نه منفي سعي كن بهش بيتفاوت باشي .
ببين سفرت چطوري بهت خوش ميگذره اگر ميخواي گوشي رو جا بذاري و همش فكرت پيشش باشه ببر ولي نظر من اينه الان بهترين موقع است يكي از وسايل كوله بار سنگينت رو جا بذاري بذارش خونه بهش هم فكر نكن.
از دوست عزیز دختر بیخیال تشکر میکنم که وقت گذاشتن و موضوع منو خوندن .اره عزیزم من خودم همه ی این رو میدونستم اما مشکلم از اینجا بود که متاسفانه بهش وابسته شده بودم.و مطینم اونم متوجه شده بود.حالا هم فقط میخوام وابسگی ام از بین بره و اونم هم اگه منو واقعا بخواد پا پیش میذاره اگه هم نه که دیگه همه چی تموم شده و منم از همین حالا سختی راهو رو تحمل کردم و نشد هم نشد .اینم مثل بقیه خواستگارام.بازم مرسی از لطفتون
- - - Updated - - -
خودم ام دوست ندارم دیگه ببرمش.
مطمعن باش اگه بخوادت با سن 27 زیاد براش سخت نیس واسه اقدام کردن .
تو هر چی بیشتر درگیر رابطه معلق رو هوا بشی وابستگیت بیشتر میشه واسه خودت سختتر میشه. پس از همین الان تمرین کن که دور شی اینجوری اونم 27 سالشه درکت میکنه. بهش بگو شما اگه واقعا دوستم داری از کجا میتونی تضمین بدی که در نهایت میتونی با خانواده اقدام کنی!!!بگو تو دختری و باید بفکر ایندت باشی پس بنفع هردویه این جدایی .
انشالله که اگه به خیرته اقدام کنه بعد بیای اینجا بنویسی فلان تاریخ عروسیته اونم با کسیکه خودت میخواسی:104::72:
به نطر منم اگه نبری بهتره. آخه منم یه بار اینکار رو کردم نتیجه خوبی هم گرفتم. یه ماه گوشیمو گذاشتم خونه و بی گوشی رفتم دانشگاه و یه ماه رو همش تو خوابگاه با بچه ها بودم. باور کن تنهایی هم عالمی داره ها که الکی خودمون درگیر میکنیم. وابستگی شما 3 ماهه ببین من کیم که بعد 2 سال اون کار رو کردم
ستيلا جان منم الان مثل تو بلاتكليفم ولي وابسته نيستم. پس ميشه وابستگي از بين بره.:227:
صبوری جان شما هم مشکلتون مثل منه؟میشه بیشتر واسم حول مشکلتون توضیح بدید؟ من فکر کردم شما متاهل هستین مثل kamr عزیز.فقط میخوام با چشم باز برگردم به زندگی قبلیم
اینجا چه خبرههههههه انگار چه اتفاقی افتاده!!!! خانمی شما چه راحت قضاوت می کنید هنوز از چیزی مطمئن نشده میگید با احساساتتون بازی شده !!! بازی همیشه دو طرفه میشه تا ما نخوایم کسی نمی تونه با احساسمون بازی کنه شما خواستید تا این رابطه 3 ماه طول کشیده 3 ماهم اصلا چیزی نیست اینطوری بزرگش کردین اصلا ایشون شمارو شناختن یا شما ایشون رو شناخین که اینقدر بزرگش کردین. رابطه 3 ماهه نه می تونه توش دوست داشتنی باشه نه واابستگی ( این برا هر دو طرف هم شامل میشه) شما به ایشون گفتید جدی اقدام کنند حالا ایشون اگر شمارو واسه ازدواج خواستن اقدام می کنند همین!!!! اگر قرار بود ایشون با احساس شما بازی کنند خوب شما جلوش رو گرفتید و گفتید از راه جدی اقدام کنند و ایشون هم هنوز که اقدامی نکردن یعنی نه دارن به دوستی با شما ادامه می دن نه اقدام جدی کردن کجای این شد بازی با احساس؟؟؟؟ این قضیه رو شما خیلی بزرگش کردین من اصلا این آقا پسر رو مقصر نمی دونم اگه واقعا این مسائل مهم بود براتون 3ماه رو هم نباید حرف می زدید همون اول باید می گفتید با خانوادتون اقدام کنید.
اینا به خاطر این بود که اینجا هی نگید ایشون با احساس شما بازی کردن این یعنی قضاوت در مورد آدما و بی گناه جلون دادن خودمون
گوشيتو جا بذار خاموش نكن.