-
سلام آقای محمد.
خوشبختانه انتظاراتی که همسرتون مطرح کرده نشون میده ایشون پتانسیل های بالایی دارند تا بتونی کنارش به خوشبختی برسی.انتظاراتش کاملا منطقی و معقوله و عدم انجام اونها از طرف هر مردی میتونه باعث دلسردی و بی علاقگی.
من خودم به شخصه دوست ندارم همسرم خیلیییی زیاد رمانتیک باشه((مخصوصا از مردای (ببخشیدازین تعبیر) آویزون بدم میاد فک کنم همه ی خانوم ها بدشون بیاد))خصوصا توی جمع دوست دارم یکم سنگین باشه.ولی نه اینکه شورشو دربیاره.بهت قول میدم شما از حساسیت هاتون کم کنین اون خودش توی خیابون یا توی شلوغی بازار میاد دست شمارو میگیره. اصلا ذات خانوما اینه یکم ببینه تو حساسیتت کم شده خودت میاد سمتت.یه موع شاید از شما هم رمانتیک تربشه.خانوما میخوان در عین آزادی عاشق باشن نه محکوم به عاشق بودن.اون موقع بمیگه به عشقم ایمان دارم نه شک!!!
درمورد حرف خانومتون که گفته مطمئنه همه چی درست میشه باید به شما آفرین گفت.چون اون روز انقدر کارتون خوب بوده که اون لحظه مردزندگیشو جلوی چشماش دیده.کسی که آرزو داره همسرش باشه.ولی شک شما احتمالا به این علت بوده که هنوز تغییر واضحی در رفتار همسرتون ندیدید. ولی با ادامه دادن روشی که درپیش گرفتین موفق میشین.نکاتی که همسرتون اشاره کرده رو با دقت پیگیری کنین حرفای خوبی زدند.
باپختگی بیشتری عمل کنید صبور باشید رفتار قاطعانه رو حتما تمرین کنید که عالیه باعث میشه همسرت هم بهت بیشتر افتخارکنه و هم خودت موفق ترازهمیشه میتونی عمل کنی.
ضمنا مشاوره هم حتما برینچون توی مشاوره تست های شخصیت هم انجام بدین شاید بتونه بیشتر کمکتون کنه.
موفق باشید
-
چند روزی مشغله داشتم نرسیدم بیام از پیام های همگی ممنونم خیلی دقیق نوشته های همه رو خوندم و بیشترش قابل باور بودن برام...
اینکه گفتین دوستت داره رو هنوز خودم شک دارم
ولی رفتار های مردونه رو سعی میکنم خیلی منطقی تر باشم و باهاش خوبتر برخورد کنم. البته میخوام در کنار اینکه دوسش دارم یکمی برخوردم جدی تر باشه و کمتر رمانتیک باشم . الانی که دارم مینویسم رابطمون خوبه و خداروشکر مشکل خاصی نیست...
یه سری استرس های شخصی دارم که از اینده و اینجور چیزاست و اگر این مسایلم که کاملا شخصی و اکثرا مالی هستش حل بشه واقعا مشکلاتم تا حد زیادی حل میشه... برام دعا کنین.
یه مساله ای که داریم و به زبون نیاوردم تا الان اینه که مثلا الان تولد برادر زادش هست خیلی براش مهمه و همش میگه بریم اینو بخریم براش اونو بخریم و .. ولی تولد خواهر زاده من که بود حتی بهش گفتم اصلا خیلی اهمیت نداد یا مثلا تولد داداشش که بود بهم گفت براش پیام بفرست تبریک بگو ولی اون خودش اگر اینو بخوام ازش فک میکنه زورش میکنم.. نمیگم اهمیت نده بخانوادش شایدم من زیادی حساسم
این مشکلاتی که توی این مدت داشتیم باعث شده خانوادم حساس بشن و این کارای اون رو مبنی بر باج گرفتن بدونن (مثلا وقتی ازم میخواد براش مانتو یا کفش یا.. بخرم فک میکنن داره ازم سو استفاده میکنه و حتی مستقیم بهم میگن زیاد براش چیزی نخر من خیلی ناراحت میشم از این رفتار خانوادم چون اون زنمه و دوست دارم براش هدیه بخرم . کلا خانوادم از اون خوششون نمیاد زیاد و مادرم هم گفته زندگیت پای خودته و بعدا که مشکل خوردی نیای بگی نگفتی !!! ینی یه جورایی میگن صد در صد مشکل میخوری و این ترس توی وجودم هست که مشکل اگر بخورم همه انگشت میگیرن سمت من و میگن مقصر خودتی ما گفتیم این بدردت نمیخوره)
دوم اینکه من و خانمم به گفته خودش قرار گذاشتیم تا وقتی خونه نخرم نریم سر خونمون و خونه خریدن من هم بستگی به فروش خونه پدریم و گرفتن ارثیم داره که با وام و... بتونم یه خونه کوچیک بخرم. قرار ما دو سال عقد بوده و یه سال دیگه تموم میشه عقدمون و اگر خونه فروش نشه تا اون موقع و این قضیه هم بین خودمونه احتمال بروز اختلاف خانوادگی هست و بازززز حرف و حدیث شرو میشه. خانواده من اعتقاد دارن باید سختی بکشیم و از خونه اجاره ای شروع کنیم ولی چون من درامد ثابت و خوب ندارم سخته اجاره دادن. ولی نه من خیلی اهل سختی ام نه خانمم برا همین این تصمیم ر.و گرفتیم. نمیدونم چی پیش میاد...
-
جناب محمد
تاپیک شما دوبرار ظرفیت پیش رفته ......
راه کارها را جمع بندی کرده مورد استفاده قرار دهید . اگر نیاز به دریافت راهنمایی داشتید بهتر هست تاپیک جدید را در خصوص
خودتان و رفتارهایتان باشد . اگر سراغ تاپیکهای اولیه خود بروید و حرفها و راهکارهای بنده را بخوانید یادآوریتان می شود که
بارها گفتم از نکته سنجی رفتار وحرفهای همسرتان یا به عبارتی تمرکز بر او بیرون آیید و رفتارهای خود را تغییر دهید . ازجمله
تأکید داشتم مردانه رفتار کنید . در این تاپیک در یکی از پستهایتان خواندم که همسرتان همین را از شما خواسته . پس بهتره
اگرتاپیکی باز می کنید در این زمینه راهنمایی بخواهید و کلاً روی خودتان کار کنید . مشاوره حضوری را هم با همین
هدف دنبال کنید .