-
بهار عزیز میدوارم امروز بهتر باشی. دوست من شما نیاز داری یه انقلاب بزرگ در درون خودت ایجاد کنی. تا 27 سالگی درد 5 سالگی رو همرا ه داشتن خ ازاردهنده است. من نمی دونم چی شده اما نباید بهترین سالهات رو اینجوری قرین احساسات بد کنی. یه تاپیک جدا بزن . بعد یکی یکی مشکلاتت رو بیان کن تا اخر تاپیک حل شن. الان این تاپیکت طولانی شده شما هم هنووز غمگینی.( در هر تاپیک یه دونه مشکل)
من احساس می کنم که شما برای این تنهاییهاتون یه دلیل و شاید دلایل ریشه ای دارین که باید اول یاد بگیرین اونا رو حل کنین. دختری به جوانی تو حتما می تونه این کارا رو بکنه. موفق باشی عزیز
-
عزیز اگه حس می کنی این حالت مال اتفاق 5 سالگیته بعد از پرس و جو برای یه روانشناس خوب حتما برو روانشناس که مشکلتو از ریشه پیدا کنی و یا حلش کنی یا باهاش کنار بیای. می گن زمان همه چی رو حل می کنه اره اما می بینی بیشتر عمرت سر حل کردن چیزایی رفته که مال خیلی وقت پیش بود. بعدش ادم میگه چی شد زندگی نکردم؟ زودتر برو یه روانشناس خوب. احتمالا می بینی مشکلی که واست اینهمه سال بوده توی یه ماه یا کمتر برات حل میشه با کمک یه متخصص.
انفدر خودتو عذاب نده.
به نظرم اگه حوصله نداری که انگار نداری یه راست برو پیش روانشناس خوب. اگه داری یه بار کل تاپیکاتو بخون اون مشکلاتی رو که نوشتی در بیار واسه خودت خلاصه. جوابای بچه ها رو هم خوبه دوباره بخونی. بعدش با اون خلاصه ی مختصری که نوشتی می تونی بفهمی می ری پیش روانشناس چی باید بپرسی و از کجا شروع کنی.
موفق باشی.
-
سلام بهار خانم
چرا نگفتین 5سالگی چه اتفاقی افتاده؟؟؟ آخه تو 5سالگی چه اتفاقی میتونه اینجوری برا آدم بیافته که دردش رو یه عمر همراه داشته باشی
هر چی که هست بهتره اینجا بگی ایجا مطمئنا همدرد پیدا میکنی و بهتر راهنمایی میشی
-
آره اتفاقی که افتاده رو بگین شاید اونطوری که فکر میکنین نباشه ////
-
سلام
- - - Updated - - -
مرسی از همتون ولی نمیتونم مشکلو بگم چون همتون میزنید تو سروکله خودم در صورتیکه من مقصر نیستم ولی شما از دور میبینید:47:فقط بین منو خداست:47:اون باید جوابگوی کودکی از دست رفتم باشه,جوانی از دست رفتم,آینده تباه شدم:47:جوابگوی این دنیام و اون دنیام باشه.ولی نیست که جواب بده
بازم از همتون ممنونم
-
منظورت اینکه ما کاربرای این فروم از یه بچه 5 ساله توقع دارییییییییییییم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
بهار جان اگه بچه ها ازت می پرسن؛ فکر نکن می خان کنجکاوی کنن بلکه می خان مشکلت حل شه. اون کاربری هم بر فرض محال که بخاد تو رو برنجونه اونم به خاطر 5 سالگیت باید به عقلش شک کرد.
من اصراری ندارم که بگی. اما اینو بدون که اینکه ادم بیاد مشکلش رو به اهل فن اونم با شجاعت بگه ( البته اهل فن منظورم متخصصین و حالا بچه های کاربلدن) این خودش یعنی جسارت و جرات مندی. این خودش یعنی پدیرش خودت. یعنی اینکه تو انقدر عزت نفس داری انقدر واسه خودت احترام قایلی که به عنوان یه ادم حق داری اشتباه کنی و حق داری مشکلت حل شه
تا کی می خای این احساسات منفی رو با خودت تو زندگیت از اینجا به اونجا بکشی ! بیا و بشین یه بار تکلیفت رو باهاش مشخص کن. البته اگه قابل حل . اگرم نیس روشهای کنار اومدن باهاش رو یادبگیر.
باز من هنوز از این جملت تو شکم که م یگی میریزین رو سرم. اونم به خاطر 5 سالگیت. دستت درد نکنه دیگه. والله اینی که من دارم می بینم بهاری که خودش داره عرصه رو بخودش سخت می گیره:97:.
-
بهار جان کسی این حقو نداره از یه بچه 5 ساله بازخواست کنه.بهت گفتم منم تو 5 سالگی آسیب جدی دیدم،تا همین سال پیش خودمو بازخاست میکردم که شاید من مقصر بودم.ولی از یه بچه 5 ساله که نمیتونه از خودش مراقبت کنه چه انتظاری میشه داشت؟
من مشکلمو بعد از 20 و اندی سال به یه نفر گفتم.فکر میکردم بزرگتر از مشکل من وجود نداره.ولی اون فرد بهم کمک کرد که مشکلمو حل کنم.منی که خیلی شبا با گذشت 15-16 سال از اون حادثه با گریه میخابیدم بالاخره مشکلم حل شد.تو هم مطمئن باش مشکلت حل میشه یا حداقل بار سنگینش کمتر میشه.
-
خانم تا مشکلت نگی راهنمایی چندانی نمیشه ارائه داد!! اینجا میشه و شده یه جایی برا درددل کردنت!
اگه یه سری به بقیه تاپیکا بزنی میبینی خیلیا هستن اومدن اینجا مشکلاتی رو گفتن که به هیچ وجه جای دیگه نمیتونستن بگن!!
و اتفاقا دوستان تو این جور مسائل بهتر مشاوره میدن چون واقعا درک میکنن که شما به خاطر رنجی که میکشین پناه اوردین به اینجا!
اینجا کسی کسی رو بازخواست نمیکنه! بریزن سرم چیه!! آدما بالغ و متاهل می یان اینجا مشکلاشون رو میگن و ..........
دیگه اتفاقی که تو 5سالگی افتاده...................
ولی هر جور راحتین.
-
مشکلت رو راحت باید بنویسی و خوبی اینجا هم اینه که چشم تو چشم نیستی و راحت و بی درد سر مشکلت رو میتونی بگی... پس راحت باش و نترس که سرزنش بشی.
اینجا راحت از خیانت به همسرشون به بدترین شکل ممکن صحبت میکنن و از بدترین رفتارای خودشون پس مطمین باش کسی از یه بچه 5 ساله توقعی نداره و مطمین باش اگر حتی مشکلت حل نشه لااقل سبک میشی و شاید یک نفر و فقط یک نفر درکت کنه
پیشنهاد میکنم بگی.. اصلا بشین و روی کاغذ برای خودت بنویس گذشتت رو و اگر دوست داشتی اینجا هم بیانش کن
-
سلام ممنونم از همتون
واقعا حالم خوش نیست.نمیدونم بایدچی بگم و چی نگم
فقط میدونم که غرق در غمم:47:
- - - Updated - - -
کاش میشد به اون دنیا برم تا ببینم اونجا زندگی چه جوریه؟