سلام خدمت آقاصابر:72:
پارسال دوست امسال....!!!!!!
درسته این آقاصابر گاهی ترسناک میشه، ولی من که اومدم نشون بدم ازش نمی ترسم! و جرئت نقدش رو دارم!
یه طلبی هم ازش دارم سعی میکنم تو نقدم تاثیری نداشته باشه! سعی میکنم! وگرنه که سایه اش رو با تیر میزنم،نه!!! به رگبار می بندم:101:
خب حالا نقد!
فکر میکنم بارزترین خصوصیتشون مهربانی و عطوفتی هست که به خرج میده
یکی دیگه هم انتقاد پذیری خوبی داره
پسری سرشار از احساس. ولی خوشبختانه در مواردی که باید و لازمه عقلانی ترین تصمیم رو میگیره
چند وقتی هست که تحولاتی خوبی درش اتفاق افتاده. چون همیشه دنبال پیشرفت هست.(در همه موارد زندگیش) در مورد خوش هم بسیار تلاش میکنه که ضعف هاش رو به قوت سوق بده.
جزو تعداد انگشت شماری از مردان هست که به دنبال عیب وعیوب خودش هست، وسعی در رفعشون داره. و بسیار جای تحسین داره:104:
کمی زودرنجه
اما شخصی که احساساتی باشه و مهربان، مسلماً ناراحتیش از دیگران خیلی طولانی نمیشه. در مورد ایشون هم فکر میکنم همینطورن(البته در مورد بعضی افراد نه! که امیدوارم من بدشانس جزو این دسته نباشم!!):303:
ولی این موضوع در موردش پدرش شاید خیلی صدق نکنه. البته چون ما تو زندگی دیگران نیستین نمیتونیم قضاوت خیلی خوبی داشته باشیم، ولی امیدوارم تا الان پدرش رو هم بخشیده باشه
با ادب و با فرهنگ هستن
مسئولیت پذیری خوبی داره.
صبر خوبی داره. ولی از طرفی گاهی بسیار بی تابی میکنه
گمونم بسیــــــــــــار لجبازه!!
زود تحت تاثیر شرایط استرس میگیره. باید سعی کنه همون کتابی رو که میخوند و برای ما هم تاپیکش رو زد، بتونه خوب روی خودش اجرا کنه. تا انشاله هر چه محکمتر بشه:72:
پسر فعالی هست. با اینکه وضع اقتصادی نسبتا خوبی دارن، ولی شخصیت تنبلی ندارن، مثل اکثر بچه پولدارا!
میدونه که نباید به پول پدر تکیه کنه!
برا همینه که میتونه به زودی ازدواج کنه و مستقل بشه(دیگه خودش میدونه این به زودی میشه 1سال یا کمتر یا بیشتر ...)
پسر با اعتقادی هست. و همیشه حواسش هست که پاش نلغزه. ولی فکر کنم گاهی هم وسوسه میشه!! و گوش شیطون کر میخواد داداش ما رو به خطا ببره... (که البته همه وسوسه میشیمااااااا) مهم اینه که محکم باشه
مغرور نیست.
اعتماد به نفس نسبتا خوبی داره
ولی
عزت نفسش کمه!
یه چیز دیگه هم اینکه، در روابطش گاهی زیادی احساساتی برخورد میکنه. این میتونه خیلی بهش لطمه بزنه. مثلا در مورد همون دوستی که ازش ناراحت بود(تو تاپیک حال واحوال) نباید اینقدر خودش رو اذیت کنه. اون دوستش میتونه برای رفتارش هر دلیلی داشته باشه.
یا اینکه اصلا شاید شایستگی دوستی با تو نبوده ! اینکه میگم شایستگی نمیگم شما بهتری یا اون، ولی هر فردی مناسب دوستی نمیشه مطمئنا برای همه...
میخواد ازدواج کنه و بهمون شیرینی بده! ولی امیدوارم وقتی اقدام جدی کنه که دیگه همه بیشتر شک و تردیدهاش رفع شده باشه. ما هم آرزو میکنیم خدا همسری که شایستگیش رو داره بهش بده.
ما رو هم که مطمئنا عروسی دعوت نمی کنی! اینم دسته گل ما پیشاپیش!
http://www.hamdardi.net/imgup/49079520bd645d9320.jpg
خب آقاصابر اگه نقدم ناراحتتون کرد ببخشید:72: