RE: چرا خانم ها آرایش می کنند؟
از وقت زیاد و حوصله زیاد و بیکاری رو به این چیزا میارن مردی که فکر کرایه خونه آخرماه یا پول پیش سال آینده و گروونیه گوشت ونون و .... توی سر داره وقت نمیکنه بره حمام درست و حسابی !!!حسرت به دله یه سونا خشک و استخره چه برسه به اصلاح ابرو و مش مو و خط ریش مدل لوکاسی!!!
در مورد خانمها هم که وضعیت معلومه!!! یه جوری حس کم بینی یا عدم اعتماد به نفسی که تکه یخ گفت و بیکاری و یه دلیل بزرگتر نگاه کردن همین مردای بیکارتره که وقتی یه دختری آرایش جیغ داره و تیپ فشن زده دنبالش راه میفته تا شماره دختترو نگرفته و قرار ملاقات باهاش نذاشته ول کنش نمیشه!!
و حرف آخر عیسی به دین خود موسی به دین خود!
موضوع جالبي را مطرح كرديد. برخلاف اينكه معمولا آقايان با اين مسئله به سختي كنار مي آيند اما اين فرايند عليرغم تاثيرات مثبت آن بر روحيه خانمها و نيز اطرافيان از حد اعتدال خارج شدنش جالب به نظر نميرسد، اخلاق زيبا ميتواند معمولي ترين چهره ها را برايمان زيبا كند پس بهتراست اين دو را بااولويت زيبايي خلق و خو و چهره اي مناسب با هم داشته باشيم.
زندگي زيباست اي زيباپسند زيبه انديشان به زيبايي رسند
سلام منم آرایش و رو مد بودن رو دوست و از مد تا آنجا که به اعتقادهای مذهبی آسیب نرسونه پیروی میکنم تو خونه و مجالس آرایش میکنم ولی بیرون چون گناهه اصلا آرایش نمیکنم بازم به خاطر اعتقادهای مذهبی که برام خیلی ارزش داره
حیف که من اون شکلک (غش غش )میخنده رو ندارم.....
خیلی قشنگ بود...اتفاقا جای خانومی رو دیدم والا بگم شوهرش(زنش)بیرون دست در دست هم!آخ اخ همچین(مثلا شوهر) زیر ابرو برداشته بود!
به نظر من مرد با تیپ مردونه و رفتار مردونه خیلییی جذابه نه اندامه زنونه!کمر باریکو دستبندو ماشالا کرمپودر!
در ضمن حاجی فیروزعزیز یعنی آقایون این قدر حرف گوش کنند!!!
(نقل قول بالا اشتباه شد)
ولی حاجی فیروز عزیز به نظر من اسمشو نذار" مذلت"
به نظر من که مردونگیه...
اینو که قبول دارید قوای بدنی زن نسبت به مرد حتی هم هیکلش هم کمتر...حالا اگه ماشینش پنچره کمک میکنه به نظر من که مردونگیه...
ولی حرفتونو قبول دارم خیلی از کار هایی که گفتینو مردان انجام میدن ولی مذلت نیست والا دیگه انجان نمیدادن...مردونگی و محبت.
اما فرض کنیم الان به خانوما بگن"شما وقتی کلتونو کچل کنید خیلی خوشگل میشیدااااااااااااا" کدوم خانوم عاقلی این کارو میکنه؟؟؟؟ مگه دیوونه باشه!
آقایون هم همین طور...به فرض که زنا هم گفتن..اه اه سیبیل داره...اه اه ابروهاشو ...مگه باید گوش بده؟پس اراده خودشون چی میشه؟ مگه عروسکن؟...من اینو قبول ندارم.....
با سلام به همه دوستان و حاجي فيروز...
حاجي فيروز جان ميشه بگي اين ژن كجاست؟؟؟؟ ما كه نديديم؟؟؟؟؟؟ (بيا بگرد!!!)
بجاش تا دلت بخواد يه نوع ژن مردونه دور و برمون زياد ميبينيم....
كافيه سرتو بگردوني و قلدري ببيني كه چي ؟؟؟ كه اونا مردن و ما زن؟؟؟
تا دلت بخواد حاجي جون حق ضايع ميشه .... تا دلت بخواد راست راست حق خانومها تو همه امور خورده ميشه و يه ليوان آب هم روش .... تا دلت بخواد دست بزن وجود داره....
حاجي جون .... يك كلام!!! زن جدا مرد جدا ...؟ نه ؟ ما همه آدميم به خدا....
هم تو مرد جماعت هم تو زن جماعت خوب و بد هست.... درهمه حاجي .... بايد خوباشو سوا كني ....
بيخودي هم كارهاي بد آقايونو گردن خانوما ننداز....
خدا وكيلي شما مردا خدا رو هم بنده نيستين... تا چه برسه كه حرف گوش كن خانوما باشين.....
راستش اينجا با مدير همدردي عزيز موافقم.....
از همه عذر ميخوام ..... مثل اينكه بحث اصلي " آرايش كردن خانومها" بود....
منهم آرايش ميكنم اماااا به اندازه.... به نظر من هرچي از اعتدال خارج بشه قشنگيشو از دست ميده....
من آرايش كردن ملايم رو دوست دارم چون احساس ميكنم اينجوري زيباتر ميشم....
و چه كسي هست كه بگه زيبايي رو دوست نداره؟؟؟ من كه عاشق زيبايي و بوي خوشم....
مگه نگفتن مسلمون بايد هميشه ظاهري آراسته داشته باشه و بوي خوش بده.....؟؟؟
ناگفته نمونه كه زيبايي در سادگي هم هست.... پس هرچه ساده تر باشيم زيباتريم....
من كاملا با آرايشهاي وحشتناك مخالفم و مطمئنم كه آرايشهاي تند و غليظ زياد طرفدار نداره....
و يه جورايي واسه جلب توجه و پوشوندن كمبودهاست.....
سلام عمو حاجی فیروزی از شما انتظار نداشتما؟
چقدر تو این تاپیک بداخلاق شدید؟
چون مردها هم آرایش میکنند .......
منتها نوع آرایش در مردان و زنان متفاوت است .
مردان نیزمرتب موهای خود را کوتاه میکنند و فرم میدهند .
مردان هم ریش و سیبل خود را مرتب ...کوتاه و یا از ته میزنند این آرایش نیست ؟بهرحال پیرایش و آرایش است.
و در زمانهای قدیم پادشاهان یا درباریان به ریشهای خود سنگهای گرانبها آویزان میکردند.
بعضی موارد هم مشترک است مثل تاتو که از زمانهای قدیم تا بحال چه مردان و چه زنان از آن بعنوان نوعی آرایش استفاده کرده اند.
اما از آنجا که طبیعت زن رو به ظرافت بیشتر دارد ....و مرد به نمایش قدرت ؛ مرد سعی دارد طبیعی تر جلوه کند و زن به خودنمایی بیشتر می پردازد ...
و فکر نمیکنم این عمل زنان تنها نمایش برای مردان و یا جنس مخالف باشد زیرا زنان در مجالس زنانه هم برای هم جنسهای خود آرایش میکنند ..
ضمناً این مورد را هم اضافه کنم که فرهنگ نقش مهمی در میزان آرایش در مردان و زنان دارد . بطور مثال زنهای هندی یا عرب خیلی زیاد و پررنگ آرایش میکنند...اکثر زنان ایرانی ها معتدل هستند و در اروپا و غرب بطور معمول آرایش نمیکنند .
خیلی ساده است. چون انسان فطرتا زیبایی را دوست دارد چه مرد و چه زن. منتها چون از قدیم رسم نبوده مردها آرایش کنند کمتر می بینیم مردی آرایش کند. البته جدیدا آقایون هم همه جور آرایش و پیرایشی می کنند.
خانمها هم دوست دارند در نهایت زیبایی را داشته باشند و چون به صورت خدادای ندارند متوسل به لوازم آرایش می شوند. عامل دیگرش هم خود آقایان هستند که خانمها را خواسته یا ناخواسته محبور یا حداقل تشویق به این کار می کنند.
عامل دیگر هم برخی رذائل اخلاقی است که اکثر ما داریم و متوجهش نیستیم که اینجا جای صحبت در مورد اخلاقیات نیست.
سلام
آرایش دو نوعه .یکی اون آرایشی که دین ما اسلام برای زن مجاز کرده یکی هم آرایشی که چند سالی میشه جای خودشو تو دل دختر بچه های 14 ، 15 ساله باز کرده و جزئی از زندگی شون شده.
اولی رو خدا و اسلام مجاز کرده برای اینکه زن فطرتا" و ذاتا" زیبایی طلب و تنوع طلب و ظریف تر از جنس مرده.البته آرایش زن تنها و تنها برای شوهرش و در محیط خونه نه به بهانه اون بنده خدا که شاید بعضی از مردا اصلا" خوششون نیاد.مثلا" با هم که بیرون میرن زن هفت قلم و البته کمی بیشتر خودشو آرایش می کنه و دلیلش هم اینه که خوب برای شوهرم کردم و با اون هستم .اما اونا شونه به شونه هم راه میرن و این مردان بیگاه دیگه هستن که ازنمایشگاه نقاشی های اون لذت میبرن !دخترهای کم سن و سال هم که این چند سال اخیر قربونشون برم برای اینکه ثابت کنن از بقیه چیزی کم ندارن ، پولهای توجیبی شونو به جای کیک و شکلات میدن لوازم آرایشی و حالشو می برن.
هر دختری که آرایش نکنه و بخواد برای حفظ و مصونیت خودش و اینکه مورد سوءاستفاده مردان چشم چران و هرزه و فرصت طلب و ... قرار نگیره ، امل محسوب میشه و عقب مونده!
یه زمانی زن و دختر رو هر کسی با چهره شون میتونست تشخیص بده اما امروزه همه مثل همند و گاهی زنها در مقابل دختر بچه های کم میارن.
آرایش زن برای شوهر خودش خیلی خوبه .چون باعث میشه اون مرد از زن خودش لذت ببره و به دنبال ناموس مردم نره.تو خونه خودش و از همسر خودش ارضاء بشه نه از دیگران.اما متاسفاه اینو اکثرا" نمی فهمن و چوبش رو هم در آخر بیشتر زن می خوره.