-
RE: آشپزخانه همدردی >>>
ترانه فکر میکنم غذاهای بچه مثبت علی الخصوص اون سالاد ماکارونی اش رو بدیم به پدر بزرگتون امتحان کنه بد نباشه. اخه میخوام ببینم بازم میگی پدر بزرگت بنده خدا چشایی و بویایی ندارن؟ مطمئنم غذای بچه مثبت و این پدر بزرگ خودمونو با اون ابتکارات عجیب و غریبشون بخورن حتما چشاییشون اساسی تحریک میشه بدجووووور:311:
مریم جان اونیکه شما امروز خریدی رو من موقعی میخوردم که تو به سیب زمینی میگفتی دیب دمینی :) در ضمن میخوام بدونم شما کجای تهران زندگی میکنی که به کیلویی شش تومن میگی گرون؟! الان دیگه میوه کیلویی شش تومن جزو اون چیزهاییست که ما خیلی وقته در پذیرش اش هستیم! من خوبم، تو خوبی، دلار سه هزار تومنی خوبه، پوند پنج هزار تومنی حرف نداره، میوه کیلویی شش تومن عالیه، همه چی آرومه، کی خسته است؟ دشمن!
در ضمن اتفاقا ما هم با پوست میخوردیم (جهت استحضار پدر بزرگ!) آخه پدر بزرگ من میخوام بدونم شما چه جوری پوست اونو میکنی؟ بیکاری؟ یا خیلی حوصله داری؟
و اما دوستان عزیز! یه برنامه بذاریم از همین شیرینی های خونگی خودمون که به مواد مضری مثل بکینگ پودر و اینا آغشته نیست و عوضش سرشاره از مواد معذی مثل کشمش و دارچین و عسل و هل و زعفران و ... اینا، اینجا معرفی کنیم که سلامت خانواده هم تامین بشه. راستی میدونستید که شیرینیهای حاوی این مواد مفید و سنتی خودمون که گفتم آدمو چاق نمیکنه؟ ولی عوضش شیرینی فرنگی ها که توش شکر و بکینگ پودر و خامه و مزخرفات (مخلفات) دیگه است، تا دلتون بخواد هم چاق میکنه و هم بکینگ پودر جذب ویتامینها علی الخصوص ویتامین ب رو متوقف میکنه و ...
-
- دیروز رفته بودم قنادی ، یکی به شیرینی فروشه می گه این شیرینی کشمشیا چرا توش کشمش نیست؟
قنادیه بهش گفت شما شیرینی ناپلئونی می خرین لای هر کدومش ناپلئونه؟ :58::58:
اینقد از گرونی و اینا حرف نزنین ، اصن تو آشپزی نباید به قیمت توجه کنیم که !!! الانه با موز املت بپزي ارزون تر تموم ميشه :311:
تا حالا با موز املت نپختید ؟؟؟
ا چرا ؟
واقعا نپختید ؟؟
.
.
.
.
.
-
وای من این تاپیکو ندیده بودم خب خواهرانو برادران در کنار تبریک عروسی این تاپیکو بهم معرفی میکردید:316: این شوهر بنده خدای من سوتغذیه گرفت تو این یک ماه:311::311::311:
جنابbyby من املت موز درست نکردم ولی یه بار به پیشنهاد این آقای سامان گلریز :160:موز سوخاری درست کردم........
بقیشو نمیگم که چی شد خودتون تصور کنید دیگه
-
حتما حتما درس کنید ، برا صرفه جویی بیشتر هم می تونید با پوست موز شروع کنید ،
یه نکته کوچیک ، حتما اول طرف بیرون پوست موزو بذارید تو ماهیتابه :D این باعث میشه که گوشت داخلیش به کف ماهیتابه نچسبه :D
می دونید که آشپزی یه کم سلیقه می خواد ، یه خورده هم خلاقیت و نوآوری :311::311: باقیش کشکه :P
-
بی بی داداش موز که گرم بشه یا سرخ کالریش از بین میره .
چرا این کارو کنیم. موز رو میخوریم میریم شکم رو میچسبونیم نزدیک بخاری الباقیش خودش
داخل شکم ساخته میشه . اینجوری حالت تهوع هم نمیگیریم. :311::311:
بی بی بیبین با این غذای که گذاشتی میتونی همه بچه هارو راهی بیمارستان کنی .
اون وقت تالار سوت کور میشه مدیر میاد مستقیم بن میشی ها :311: از ما گفتن بود .
اعتراف کن که شوخی بیش نبود . من ضمانتت میکنم بن نشی . :311:
-
بازم سلام
بی دل جان گرونی هست ..درسته..اما دیگه میوه کیلویی 6 تومان ندیده بودم والله ! ده بار از جلو مغازه اش رد شدم تا بالاخره با خودم کنار امدم که ولخرجی کنم و بخرم !!!!
پس خیلی هم میوه جدیدی نیست ! اما ما تو ولایتون از اینا ندیده بودیم تا حالا !
http://www.pic4ever.com/images/confetti.gif
ضمنا بی دل جان !
پایه کیک و شیرینی هایی که گفتی هستم اما میخوای اون زعفرونشون حذف کن.میخوریم انقدر میخندیم که میمیریم ها !!!!
فکر نکنی به خاطر گرونی میگم ها ! به خاطر اینه که زیادی نخندیم بیفتیم بمیریم !
من اصلا زعفرونو این چیزا میخورم این شکلی میشم !
http://www.pic4ever.com/images/SEVeyesC08_th.gif
لامصب نمیسازه بهم !
جناب بی بی و سایر دوستان !!
شما دیگه مال کدوم شهرید بابا !؟
مگه پوست موزو میگیرن اصلا ؟؟! جل الخالق !
خب دیگه !
خنده و شوخی بسه !
اما شیرینی امروز به سفارش خانوم بی دل که توش بکینگ پودر و ...نباشه
شیرینی مرنگ
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 10 عدد
پودر شکر یک پیمانه
وانیل به مقدار لازم
آبلیمو چند قطره
پودر هل در صورت تمایل
طرز تهیه
مرحله 1 :
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کشدار به خود بگیرد.
مرحله 2 :
آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداختهاید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله میتوانید رنگ را اضافه کنید )
مرحله 3 :
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نکات :
1 - برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
2 - مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که میتوانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.
3 - به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده میکنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
4 - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo853.jpg
منبع:سایت بیتوته
-
آخ گفتی کیک نکنید اینکارو بابا دلمو غش رفت
نمیگید یکی شاید دلش خواست فر نداره . چیکار کنه .
من الان چند روزیه هی بوی کیک میاد هی میرم جلوی مغازه ببینم این بو از کجا میاد
کشفش نکردم.
نمیدونم کجا درست میکنند .
شنیدم یه کیک پزی اومده محلمون اما کجاسسسسسسست چرا هرچی میگردم پیداش نمیکنم
:302::302:
من دلم کیک میخواد از اون گندهاش با شیر بخورم وای چه میشه .
بیا ببین مریم چیکار کردی دل پدربزرگ رو آب کردی :302:
حالا من از کجا کیک پیدا کنم آخه .
اینجا هم که برقوته نه شهری نه آبادی هیچی نیست . نوک کوه نیستیم اما نیست دیگه
اووووو چند کورس ماشین باید برم تا برسم به آبادی اونم معلوم نیست کیک داشته باشه یا نه
انشالله مریم امروز ماکارونیت بسوزه هان هان هان:311::311:
-
پدربزرگ یه پیشنهاد ساده یعنی خیلی ساده میدم:310:
برو مغازه یه پودر کیک بخر همین دیشب اقا خریده بود 1600تومن.بعدش 2 تا تخم مرغ نصف لیوان اب یا شیر نصف لیوانم روغن.فر هم نبود بریز تو پلوپز.خیلی خوشمزه و زیاد میشه.همین دیشب جاتون خالی...البته همسرم فرمودن:شماخسته نشدی یه وقت.عرض کردم خیرhttp://upload.tehran98.com/images/av...rwzf315cd8.jpg
-
خانومیییییییی شما حقیقاتا خانومییییییییییییی ها:72::72:
بابا کد بانو:43:
بابا هنرمند:43:
بابا هرانگشت چیلیک چیلیک هنر میریزه :43:
خوشا به حال همسر محترمتون:72:
فقط فکر نمیکنی داره به خانومایی که اقایونشون در این سایت فعالند کمی فشار روحی و گاها جسمی وارد مکنی
الاناست پدربزرگ بره سروقت همسرشونو بگه من کیک زن پز میخوام آهای نفس کششششششششششششش:311::311::311:
-
املت هواپیما با سوخت موشک رو هم امتحان کنید !
بدچیزی نیست . ( وقتی که پای مردان به عرصه آشپزی باز می شود !!:311::311:)