RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خیر، من حاضر نیستم حتی یک سکه به عنوان مهریه بدهم. البته مهریه همسرم را نهایتا 14 سکه قرار می دهم. ولی یکی از آنها را هم حاضر نیستم تا زمانی که ارزشمند بودن همسرم را متوجه نشده ام به او بدهم.ولو به زندان رفتن!!
البته حاضرم تمام جانم را برای زنی که برای زندگی مشترکش تلاش کرده بدهم! ولی یک سکه هم حاضر نیستم برای زنی بدهم که هنوز وارد زندگی من نشده. مگر من کم برای زندگی کار می کنم؟ مگر من کم جون می کنم که وقتی خواستگاری اون خانوم رفتم باباش به من نگه جناب مهندس!! خونه دارید؟ ماشین دارید؟ می تونید خونه رهن کنید. و منو زیر بار تحقیر له کنه؟ که کار خانه را به رخ من می کشید؟ چطور من باید در قبال زندگی مشترک!!!ی که ایشان هم باید واردش شوند و مشترک ایشان هست یکجانبه مسئولیت دارم و باید از سالها پیش از ازدواج فکر آن را کنم؟!! در کدام یک از دغدغه های یک دختر در مورد ازدواج حتی گوشه ای از مشکلاتی که من پسر دارم به چشم می خورد؟
دم از مساوات بی معنیست! سربازی گوشه ای از آن فاجعه ایست که مردان تحمل می کنند. مردان کشته می شوند ، آب از آب تکان نمی خورد. در خبرها می آید که" 10 نفر زن وبچه هم بین کشته ها بودند" انگار خون زنان رنگین تر از مردان است!!
شما زنان جامعه رسول خدا را که با خرما بچه های خود را بزرگ می کردند با زنانی که ماشین ظرفشویی اولین چیزیست که طلب می کنند یکی می کنید؟
یکی از دوستان جمله خیلی خوبی می گفت در وصف توقعات زنان! می گفت انسانها هرچقدر کمتر کار کنند و سختی بکشند به دلیل اینکه نمی دانند ذره ذره دارایی های شما از کجا و به چه سختی بدست آمده سهل انگار می شوند و متوقع!!
البته با آقا محمد خیلی حال کردم(خلایق هر چه لایق)
سورنای گرامی ؛ اینطور که من متوجه شدم ، اگر الان شما با دختری آشنا بشید که بیش از 90% با معیار های شما هم خوانی داشته باشد و شما او را بپسندید و او بخواهد مهرش 114 سکه باشد ، شما رابطه را بهم میزنید و از ازدواج منصرف میشوید ؟
یکی از معیارها ی بسیار مهم که 30-40 درصد معیارهای مرا شامل می شود دیدگاه دختر و خانواده او در مورد جایگاه زن و مرد در زندگیست. اگر او یا خانواده اش برای خود قیمت تعیین کند خیر! ایشان معیارهای مرا ندارند. من موقعیت ازدواج بدی ندارم. کار دائمی دارم. . درآمد نسبتا مناسبی هم دارم. ولی متاسفانه سواری دادن بلد نیستم یا یادم رفته!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
محمد جان شما که اینو(دوست من sorena_arman من در بلاروس بودم.:43:ты дурачок!пашёл ты........:73:...) گفتی چی شد پاکش کردی؟
البته که تو خارج مهریه ای وجود نداره! نه؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
سلام خدمت عزيزان،:43:
دوست عزيزم صلاح كار بر اين بود كه نوشته ي فعلي جايگزين نوشته ي قبلي شود:72:
دوست دارم:16::46::43::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad P
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
محمد جان شما که اینو(دوست من sorena_arman من در بلاروس بودم.:43:ты дурачок!пашёл ты........:73:...) گفتی چی شد پاکش کردی؟
البته که تو خارج مهریه ای وجود نداره! نه؟
موفق و شاد باشید.
سلام خدمت عزيزان،:43:
دوست عزيزم صلاح كار بر اين بود كه نوشته ي فعلي جايگزين نوشته ي قبلي شود:72:
دوست دارم:16::46::43:
منم دوست دارم عزیزم.:46:
موفق وشاد باشید.
ببخشيد يه سئوال داشتم !!اينجا همدردي مسنجره ؟!!!hamdardi masenjer
از دوستان عزيز خيلي محترمانه خواهش ميشه فضاي تاپيكهايي كه قابل بحث و ارائه نظرات كارشناسي و علمي هست رو به حالت چتگونه و پرسش و پاسخ خصوصي تبديل نفرمايند .
ممنون و مچكرم
من با نظر ارمان دوست خوب موافق هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
از دوستان عزيز خيلي محترمانه خواهش ميشه فضاي تاپيكهايي كه قابل بحث و ارائه نظرات كارشناسي و علمي هست رو به حالت چتگونه و پرسش و پاسخ خصوصي تبديل نفرمايند .
ممنون و مچكرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
ممنون و مچكرم
من که بحث علمی ندیدم!
ولی بنده قصد چتو ... نداشتم. بازم چشم.
موفق وشاد باشید.
اگر دید به زن چون مرد گردد در حقوق زوجیت آنها همه چیز حل است و در این میان نکته اصلی که راه حل قطعی است این است که حقطلاق خیلی راحت و قانونی به زن هم داده شود و نه اینکه تنها به مرد و تازه او هم هر وقت عشقش کشید زنش را با پرداخت پول طلاق دهد و البته جالب است که ما مردان هر چقدر دلمان خواست صیغه بگیریم.
من هم اگر در موقعیتی بودم که اساس ازدواج بر مبنای ریاست طرف مقابلم باشد و او هر وقت خواست با پرداخن پول به من بدون توجه به احساسات و عمر و جوانیم طلاقم دهد،میلیارها سکه مهریه ام می کردم،هزاران سکه که سهل است.
پس:حق طلاق هم برای مرد باشد و هم باری زن=این است راه حل این اوضاع اسفناک ازدواج ها و جدایی ها.
بدرود./
دقيقا با شما موافقم گرد آفريد عزيز
زنان به دنبال حقوق نداشته ي خود هستن و مهريه رو به عنوان اهرمي ميدانند براي جبران حقوق نداشته ي خودشون و براي پشتيباني از خودشون ، چون قانون حمايتي از زنان وجود ندارد(به جز مهريه )
موفق و شاد باشيد :72: