سلام صندلی داغ از الان نوبت اقای حامد عزیز محترم است به زییایی به سو الات اعضا خوب تالار پاسخ دهد ممنون:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام صندلی داغ از الان نوبت اقای حامد عزیز محترم است به زییایی به سو الات اعضا خوب تالار پاسخ دهد ممنون:72::72:
سلام،
با تشکر از مدیران صندلی داغ (محمد ابراهیمی و نازنین 1)،
ممنونم که من رو انتخاب کردند.
البته از پدربزرگ درخواست شده بود که روی صندلی بشینه، ولی ظاهراً فعلاً فرصت ندارد و محمد جان به من پیغام داد و من هم خوشحال شدم و قبول کردم :)
من حدود یک سال و نیم پیش یکبار روی صندلی داغ نشسته بودم.
امیدوارم که برای دوستان تکراری نباشم :)
پیشاپیش از سوالهاتون ممنونم
به من اجازه میدید که تو برنامتون شرکت کنم؟
.
.
.
.
حالا من سوالاتم رو می پرسم اگر غریبه راه نمیدید بر میگردم:
در ضمن من سوالات قبلی رو نخوندم نمیدونم تکراری هستن یا نه
سلام حامد جان؛
1- خاکی بودن با خاکی شدن فرق داره یعنی چی؟
شما جزء کدامیک از اینها هستی؟
2- اگر کسی از شما نارحت بشه اولین چیزی که به خودت میگی چیه؟
3- در جواب دوستان که از شما میپرسند" اگر شما در این موقعیت بودی نارحت نمی شدی؟" چی میگی؟
4- واژه های زیر:
خدا
عشق
دروغ
عقل
5- وقتي صحبت سفر ميشه اولين جايي كه به ذهنت ميرسه كجاست؟
6- سفر را با چه وسيله اي بيشتر دوست داري؟(ماشين شخصي؟اتوبوس؟قطار؟هواپيما؟ كشتي؟)
7-اگر سوار كشتي باشي و كشتي در حال غرق شدن باشه و براي نجات كشتي تو يا همسفرت يكي بايد خودش رو بندازه تو آب اقيانوس چكار ميكني؟
8- آخرين موزيكي كه گوش دادي چي بود؟
9- چرا آدم قلقلک اش می یاد؟
10- پشه ها روزا كجا ميرن؟
11- فاصله ستاره قطبي تا زمين؟
12- آيا آب از هوا سنگين تره؟ اگه جوابت بله هست چرا ابرها سقوط نمي كنن؟
13- چرا میگن عدد 13 نحسه؟واقعا نحسه؟
فعلا این 13 تا باشه تا بعد
به به سلام..اقا حامد
خوش اومدین رو صندلی جیز..امیدوارم حسابی بهتون خوش بگذره.:310:
اول یه خدا قوت بهتون میگم و تشکر میکنم ازتون چون من شخصا راهنماییاتونو خیلی دوست دارم چون علاوه بر اینکه مدیریت تالارو به عهده دارین به موقش راهنمایی های خوبی میدین و هم حسی خوبی با مراجع دارین..افرین
من سوال زیاد دارم دیگه..گفتن صندلی داغ نگفتن کاناپه خونه دیگه.:)
قسمت تالار
چرا حامد65؟چرا حامد؟
به نظرتون نقطه قوت و نقطه ضعف تالار چیه؟
شده یه دوره ای از راهنمایی کردن خسته بشین؟یا مثلا بگید ای خدا چرا انقد اینجا تاپیک تکراری هست؟مثلا وقتی چندین نفر پشت سر هم یه موضوع مشابه بازمیکنن؟
تا حالا پیش اومده مشکلی پیش بیاد براتون که دلتون بخواد جایی بگید مثلا تو تالار اما ازترس اینکه وجهه ای که دارین خراب بشه،مثلا بهتون بگن اقا حامد شما چرا؟؟!!! منصرف بشین ازاینکار...(یادم نمیره نصف تاپیکای اولم همه میگفتن بهار تو دیگه چرا..اما من ازرو نمیرفتم انقد ادامه دادم تا به ثبات رسیدم..بگذریم)
نظرتون راجب این دل و قلوه هایی که تحت عنوان رتبه و تشکر رد و بدل میشه چیه؟مثلا عزیزم این دو رتبه مال تو...یه ساعت دیگه ازطرف همون عزیزم..فدات شم این دو رتبه هم برای تو:)
هر چند وقت یه بار مدیر همدردی میان و به اون اقایی که در حال اغفال خانومای تالار با پیام خصوصی هست اخطار میده..ما که نفهمیدیم کیه؟چی گفته؟نکنه ما هم طعمه بودیم:)...حالا جناب مدیر میشینه دونه دونه پیامای خصوصی رو میخونه یا خانوما خودشون گزارش میدن بهشون؟
تلخ ترین و ازاردهنده ترین تاپیک براتون کدوم بوده؟اونی که بیشتر از همه ناراحتتون کرده.
شده از دست کسی تو تالار دلخور بشین؟
نظرتون درباره ترکیب بهار.زندگی چیه؟
قسمت شخصی
تاریخ تولد:D:Pشوخی کردم..سکرته.
دیدم زیاد به رعایت تعادل بین احساس و منطق تو شناخت قبل ازدواج دقت کردین..به نظرتون سخت نیست اینکار؟گاهی طرف به دل میشینه و حالا باید زحمت بکشیم که این احساس رو منطقمون چتر نکنه..یا برعکس.
معیاراتون برای ازدواج چیه؟
یه نگاهی به صندلی داغ قبلی کردم اتفاقا اولین نفر شما بودین..گفته بودین تنهایی رو ترجیح میدین..هنوزم همینطوره؟اگه اره چرا؟(خودمم همینطورم ولیمیخوام دلایل شما رو بدونم)
هنوزم تعصبی و غیرتی هستین؟
خواهرتون ازشما بزرگتره یا کوچیکتره؟رابطتون چطوره با هم؟
شما که ازبچگی خارج ازایران زندگی کردی چطوره که انقد به معارف دینی علاقمندی؟
گفته بودی قدیم رو بیشتر ترجیح میدی..هنوزم همینطوره؟
یه نفر چیکار کنه شما خیلی عصبانی و خیلی خوشحال میشی؟
یه خصوصیت مثبت و منفی خودتو بگو.
تا حالا دوست داشتی خدا رو عینی منظورم چیزی شبیه جسمانیه ببینی و کل سوالای زندگی تو ازش بپرسی؟بگی خدا چرا...چرا..
الان چه راه حلی واسه این موضوع پیدا کردی؟
اگه شما از دختری خوشتون بیاد.و بعد ازگذروندن دوره شناخت با تموم صفات مثبت و منفیش کاملا خواهان ازدواج باهاش باشید و دوسشم داشته باشید اما اون دختر بهتون بگه که باید با هم حرف بزنید و حرفش اینه که بکارتشو طی یه رابطه ازدست داده..و بهتون اختیار بده اونو همینطوری بپذیرین یا تموم کنید و برید..شما چیکار میکنین؟
ایا مردا واقعا غار تنهایی دارن؟اگه دارن ایا فقط مختص مرداست؟یعنی این راسته که یه مرد وقتی با موضوعی مواجه بشه میره تو غار تنهاییش تا وقتی حلش کنه..
فقط مختص مرداس؟اگه اره پس چرا منم اینطوریم؟:(
به نظر شما یه زن واقعی چه جور زنیه؟تصورت اززن واقعی یا زن دلخواه چیه؟
ازاون عشقای دوره نوجوونی داشتی؟که براثر افزایش یه باره هورمونهای بدن دل ادم با دیدن یه جنس مخالف تاپ و توپ کنه وخیال کنیم عاشقیم.
گفته بودین به شعرای حافظ علاقه دارین..من همش برام سواله که مردم که انقد حافظو دوست دارن معنی شعراشو واقعا میفهمن..اخه من عمرابدونم چی میگه..حتما باید یه ترجمه یا معنی ازش بخونم تا بدونم چی به چیه؟شما چطور؟علاقتون به اشعار حافظاز چه نوعه؟
یه شعری که مدام تو ذهنتون میچرخه و دوسش دارین؟البته به جزیاکریمه...:)
یا خدا..خیلی سوال شد
در اخر ازتون میخوام منو یه نقد منصفانه کنید.
ممنونم.
موفق باشید
احتمالا حامد عزیز داره جواب سوالارو تو اینترنت سرچ میزنه. :300:
سلام آقا حامد خوش اومدید
ممنون از اینکه دعوت مارو قبول کردید.........
:310::310::310:
0. حامد می گم اون دختر که منصرف شد!گفتید زیاد اون جورم باب میل شما نبود ...ببخشید واقعا سوالم خیلی خیلی شخصیه خیلی!می دونم سوال خوبیم نیست .دوست نداشتید جواب ندید.می خواستم بدونم چه ویژگی های ظاهری مد نظر شما بود که اون نداشت.
1. رفتار همکارتون با شما خوبه با اینکه دین شما فرق داره و ایرانی هستید؟در مورد اینکه می دونند روزه هستید اصلا مراعات نمی کنند؟هیچ وقت شده جایی تو موقعیتی مسلمون بودن یا ایرانی بودنتون رو مخفی کنید؟
2.حاضر هستید با ی خانم انگلیسی خوب و با ایمان ازدواج کنید؟
3.دوست دارید برگردید ایران بمونید؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان حدالمقدرو سوالای زیاد زیاد و سخت سخت از اقا حامد نپرسید خوب می دونید که جون ندارن الان بااین وضعیت ماه رمضون ...:72::72::72::72:
این آقای ابراهیمی که انقد منو دعوا کرد که چرا نظم صندلی داغو به هم زدی که من دیگه میترسم اینجا سوال کنم :302:
اینم ریز نوشتم یه وقت نبینه
دوستان عزیز در صندلی داغ باید تمام پست هایی که ارسال می کند سوال از مهمون باشه
یعنی باید قوانین صندلی داغ رو رعایت کنید همون جور که آقای ابراهیمی گفتند نظم صندلی داغ رو رعایت کنید ....
باشه؟
ممنونم از همکاری شما :72:
سلام آقا آرش!
بله! شما که غریبه نیستی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
1- خاکی بودن با خاکی شدن فرق داره یعنی چی؟
شما جزء کدامیک از اینها هستی؟
فکر می کنم منظور از "خاکی بودن" متواضع بودن باشه.
خاکی شدن احتمالاً همان خاکی یا گلی شدنه :)
و یا آلوده شدن.
من سعی می کنم متواضع باشم. ولی یک جاهایی هم مغرور هستم. البته سعی می کنم غرورم رو نشون کسی ندهم. نمی دونم تا چقدر موفق هستم.
2- اگر کسی از شما نارحت بشه اولین چیزی که به خودت میگی چیه؟
بستگی داره. فکر می کنم که تقصیری داشتم یا نه. اگر احساس کنم تقصیری دارم خیلی ناراحت میشم و سعی می کنم هر چه سریع تر عذر خواهی کنم. و اگر احساس کنم تقصیری ندارم میگم من که کاری نکردم! البته این عکس العمل اوله. چند ساعت که بگذره، با دقت بیشتری به قضیه نگاه می کنم و اگر ببینم تقصیر من بوده، میرم از طرف عذر می خواهم.
3- در جواب دوستان که از شما میپرسند" اگر شما در این موقعیت بودی نارحت نمی شدی؟" چی میگی؟
حقیقتش سوال شما رو متوجه نشدم.
اگر کلاً منظور این هست که اگر کسی یک موقعیتی رو برایم توضیح بده و بپرسه که من توی اون موقعیت چه احساسی دارم، سعی می کنم خودم رو تو اون موقعیت قرار بدم و جواب سوالش رو بدم.
4- واژه های زیر:
خدا: خدا مهربان ترین و بهترین است. در همه حال امیدم به خداست و فکر می کنم با خدا به همه جا میرسم و بی خدا هیچ چیز رو نمی خوام.
عشق: زیباترین حسی که انسان می تونه تجربه کنه.
دروغ: اگر خودم دروغ بگم، از خودم بدم میاد. اگر کسی بهم دروغ بگه، ازش بدم میاد و شاید دیگه سخت بتونم بهش اعتماد کنم.
عقل: اگر ازش استفاده درست بشه کمک می کنه تا انسان مسیر درست رو طی کنه و به کمال برسه.
5- وقتي صحبت سفر ميشه اولين جايي كه به ذهنت ميرسه كجاست؟
بچه تر که بودم شمال. بعدها که مهاجرت کردیم، سفر برام ایران و دیدن اقوام بود.
الآن دوست دارم کشورهای مختلف و جاهایی که نرفتم رو برم ببینم.
6- سفر را با چه وسيله اي بيشتر دوست داري؟(ماشين شخصي؟اتوبوس؟قطار؟هواپيما؟ كشتي؟)
با ماشین بیشتر کیف میده. ولی با هواپیما میشه به کشورهای دورتر و مناطق جدیدتر سفر کرد.
7-اگر سوار كشتي باشي و كشتي در حال غرق شدن باشه و براي نجات كشتي تو يا همسفرت يكي بايد خودش رو بندازه تو آب اقيانوس چكار ميكني؟
الآن می تونم بگم که من پرم تو آب اقیانوس، تو خودت رو نجات بده و خوشبخت بشو! :311:
ولی فکر می کنم واقعیت اینه که آدمیزاد اگه جونش در خطر باشه، همه چیز رو یادش میره و فکر نجات دادن خودشه! شاید اگه همسفرش یک شخص خاصی باشه و پیوند قلبی زیادی بینشون باشه، از خودگذشتگی کنند.
8- آخرين موزيكي كه گوش دادي چي بود؟
امروز در راه برگشت به خانه آلبوم سرو چمان از شجریان.
9- چرا آدم قلقلک اش می یاد؟
پوست آدم حساسه دیگه. به هر حال وقتی پوست لمس میشه فکر می کنم این حس منتقل میشه به مغز. البته مغز می تونه این حس رو به صورت قلقلک یا حس دیگه ای بفهمه. فکر می کنم تا حدود زیادی هم تلقین هست. یعنی آدم می تونه به خودش تلقین کنه که مثلاً اگه الآن کف پام رو دست بکشم، قلقلکم نمیاد! و همینطور برعکس.
من که خیلی قلقلکیم!!! :311:
10- پشه ها روزا كجا ميرن؟
پشه ها روزها هم هستند! البته فکر می کنم شبها چون بیرون تاریکه و داخل روشنه، بیشتر میان.
ما بیشتر مگس و زنبور داریم! روزها هم میان اتفاقاً :)
یک پروانه های زشت هم داریم که شبیه سوسک می مونند. اونها ولی شبها تشریف میارن. :311:
11- فاصله ستاره قطبي تا زمين؟
نمی دونم چقدره ولی اندازه فاصله زمین تا ستاره قطبیه :)
12- آيا آب از هوا سنگين تره؟ اگه جوابت بله هست چرا ابرها سقوط نمي كنن؟
من از فیزیک و شیمی سر در نمیارم! :)
آب از هوا سبک تره.
ابرها بخار آب هستند و چون حالت گازی دارند، سقوط نمی کنند. ولی وقتی مایع میشن، سقوط می کنند که میشه باران :)
13- چرا میگن عدد 13 نحسه؟واقعا نحسه؟
خالی بندیه بابا. اینها خرافاته.
داموس الملک اینطوری پول در میاره :)
شما گوش نده.
از سوالات شما ممنونم. :72:نقل قول:
فعلا این 13 تا باشه تا بعد
آخيش ، بدور از چشمان سائر مديران ، بلاخره شما رو تنها گير آورديم ... آماده براي انتقام گيري :160:
سلام بر يگانه مدير عزيز همدردي ( البته بعد از ................................. :311: )
انصافا يكي از مديران منصف و دلسوز مي باشيد و من خودم از رفتار زيباتون لذت مي برم ، و از همين بابت تشكر ميكنم ازتون ... :46:
بريم سراغ سوالات :305:
1 . اگر بهتون بگن عنوان اين تايپيك نامفهومه ، لطفا يك عنوان بهتر انتخاب كنيد ، چي انتخاب ميكنيد ؟؟؟
اگه بخوان عنوان تالار همدردي رو عوض كنن ، پيشنهاد شما چيه ؟
2 : اگه بشه و قرار بشه ايران رو منتقل كنن به يه نقطه ديگه از كره زمين ، شما كجا رو پيشنهاد ميدين ؟؟؟
3 . اگر بعد از 200 سال زندگي ( انشاالله باربركت ) ، اگه موقع از دنيا رفتن ، نوع اون رو به دست خودتون بدن ، زبونم لال ، چگونه مرگي رو انتخاب ميكنيد ؟؟؟
4 . :311: اين به چي مي خنده و اين يكي چرا گريه ميكنه :302: ؟
5 . از قديم گفتن هم خدا رو مي خواد و هم خرما رو ، حالا اگه فقط يكيشون رو بخواي انتخاب كني كدومشون ؟ چرا ؟
6 . نظرت در مورد اين علامت ( ؟ ) چيه ؟؟؟
7 . چرا وقتي از كسي ميگيم يه خونه نقاشي كن ، درحالي كه ممكنه هرگز خونه با سقف شيرواني نديده باشه ، اما سقفش رو اونجوري ميكشه ؟؟؟
8 . ملاكت براي رتبه دادن به اعضا چيه ؟؟؟ انصافا در رتبه دادن چند درصد اسم عضو در رأيت تاثير داره ؟؟؟
9 . نظرت در مورد اعضاء زير ...
كنجكاو :
بي دل :
محمد ابراهيمي :
مهاجر بي نشان :
داملا :
كيوان :
پدر بزرگ :
بالهاي صداقت :
بي بي :
اون عزيزاني كه اسمشون از قلم افتاد :
10 . اگه غول چراغ بياد پيشت و بهت بگه 4 تا آرزوهات رو برآورده ميكنم ، چه آرزوئي ميكني ؟
11 . نظرت در مورد اين تايپيك چيه ؟؟؟ در محضر اميرالمومنين (ع)
12. به نظرت ما شما رو خيلي دوستتون داريم ؟ :311: