پست ها و مطالبی که فرشته مهربان قرار میدن مثل نامشون آرامش دهنده و کمک کننده هست...
یک انسان دلسوز و مهربان و قاطع هست
حضورشون توی تالار برای من که باعث آرامش و دلگرمیه
فرشته مهربان از بودنتون بسیار ممنونم....:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
پست ها و مطالبی که فرشته مهربان قرار میدن مثل نامشون آرامش دهنده و کمک کننده هست...
یک انسان دلسوز و مهربان و قاطع هست
حضورشون توی تالار برای من که باعث آرامش و دلگرمیه
فرشته مهربان از بودنتون بسیار ممنونم....:72:
کل تالار به یه طرف فرشته مهربان هم به یک طرف.
وقتی توی تاپیکی فرشته جان پستی می ذارند همون یک پست کافیه . البته بستگی به مراجعه کننده هم داره که چقدر همراهی کنه.
تالار بدون فرشته جان صفایی نداره.
تحلیل های شناختی دقیقی دارند و فوری می زنند توی خال.(نشونه گیری شون فوق العاده هست)
خیلی از خود گذشته هستند . من الله توفیق
سلام
خانم فرشته مهربان مدیر موفق تالار است ایشان به مراجعان تالار خیلی کمک می کند تاپیک پر محتوایی در تالار ایجاد می کند مطا لب مفید پر محتوایی اموزنده است خانم فرشته مهربان حضور شون توی تالار باعث ارامش دلگرمیه
خانم فرشته مهربان منطقی ترین فرد توی تالار هستندایشان بهترین و عا لی ترین مشاوره هستند مشاوره به مراجعان تالار خیلی عا لی بی نظیر تک است خانم فرشته مهربان محترم گل تالار هستی همه اعضا تالار خانم فرشته مهربان خیلی خیلی دوستت داریم امیدوارم در تالار موفق باشید ایشان شبانه رو ز فوق ا لعاده با قدرت در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم من از خانم فرشته مهربان خیلی چیزهایی در تالار یاد گرفتم خانم فرشته مهربان محترم از تجربیات در تالار خیلی استفاده کردم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72:
سلام وجود این عضو خانم بهار 66 در تالار چه اثری داشته:72::72::72::72:
خانم بهار 66 محترم عضو فعا ل تالار است عضو با تجربه بادانش مهربان دلسو ز خیرخواه است ایشان به مراجعان تالار راهنمایی خوب عا لی می دهدمشاوره به مراجعان تالار خیلی عا لی است ایشان به مراجعان تالار خیلی کمک می کند تاپیک پرمحتوایی ایجاد می کند با اعضا تالار صمیمی خوب مهربان است مطا لب پر محتوا مفید اموزنده است مشاوره در تالار خیلی عا لی است براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
والا بهار خانوم همیشه یکی از اعضایی بوده که در تمام تاپیک هام منتظر حضورشون بودم و همیشه خیلی خوب تونسته مشکلات منو بشناسه ، من همین جا ازشون بابت راهنمایی هاشون تشکر می کنم .
فقط یه سوال بهار خانوم ، چه جوریه کسی که روانشناس نیست ، این همه اطلاعات داره ، در واقع منشاء این همه اطلاعات شما کجاست ؟ ؟؟؟ (سوال جدی هست ، چی خوندین که این همه اطلاعات دارین؟)
اقای ابراهیمی عزیز و امید جان لطف دارین.واقعا ممنونم.
امید عزیز من رشتم مهندسیه و ربطی به روانشناسی نداره،متاسفانه زیاد هم اهل مطالعه نیستم البته دارم رو این موضوع کار میکنم که بهتر بشه.اما من ازروز اول که با اینجا اتفاقی اشنا شدم تصمیمم این بود که فقط یاد بگیرم.هر پستی که تو این تالار نوشته میشه حکم یه گنج هست چون ادما دارن از تجربیات و اطلاعاتشون میگن.
و من معمولا فقط تجربمو میگم،گاهی مطمئن نیستم که واقعا نوشتم به درد اون شخص میخوره یا نه؟اما همین که احتمال بدم ممکنه ممکنه حتی ذره ای فایده داشته باشه مینویسم.چون درک میکنم منم حال بد داشتم ،نا امیدی داشتم،روزای سخت داشتم،شکست داشتم،هنوزم ابهامات زیادی دارم چون میبینی که تاپیک هم زیاد باز میکنم،اونچه که یاد گرفتم رو میگم با این فکر که بیشتر دریافت میکنم.
اعتقادم دارم برای اینکه چیزی رو صاحب بشیم باید از همون به دیگران ببخشیم.
واقعا اینجا یه مدرسه بزرگه همه میتونیم استفاده کنیم به شرط این که بخوایم.
ببخشید طولانی شد.
موفق باشید.
بهار عزیز بهترین دوستیه که توی تالار با کلی اطلاعات خوبش همه ما رو خیلی خوب راهنمایی می کنه و بارها از پستهای او به نکات ظریفی پی بردم که برایم مثل یک تجربه بوده .
بهار خیلی خوب فعالیت می کنه و خیلی دوست داشتنی هست و از هوش خیلی خوبی برخوردار هست که من می گم درکش بسیار بالاست و همیشه می تونه اطرافیانش رو خیلی خوب درک کنه و بهشون کمک کنه .
بهار جون خیلی دوستت دارم :46:
سلام
من هم از بهار عزیز تشکر میکنم بابت پستهای مفیدی که ارائه میده.
اوایل فکر میکردم بهار جان متاهله (به خاطر پختگی پستهاش) اما بعدا فهیمدم که مجرده.
امیدوارم با این اطلاعات و این سیاست در زندگی اینده خودش هم موفق بشه:72:
سلام
خانم بهار 66 محترم شوخی طنز در تالار می گوید من خودم در تالار لذت می برم
خانم بهار 66 محترم روحیه لطیف و طنز پردا ز و شوخ طبعی داره که باعث محبوبیتشه در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
یک کلام: بهار جون معرکه است.