به به به...استااااااااااااااااد گل مریم نازنین قراره روی ضندلی داغ جلیز و ولیز کنه
اختیار دارید ، ما در مقابل شما شاگرد اکابر هم نیستیم:311::46: ، بنده با اسپیلت تشریف آورده ام ، فکر نمی کنم بجلزونید منو :cool: (اقای بی بی لطفا ایراد نگارشی نگیرید:311:)
بنده میخوام اولین نفری باشم که هیزم میذارم زیر صندلی شما استااااااااااااااد عزیز
(میخواستم ولی انگار کنجکاو پیشدستی کرد) پس آماده باش!
ممنونم:72:
1. کمال معرفت را در چه میدانی؟
خودشناسی که به خداشناسی منجر می شود
2. فرقی بین صبر و بیخیالی هست؟
بدون شک بله هست ، البته برای صبر نیز بر حسب شرایط انواع مختلف داریم
بی خیالی گفتن هر چه آید خوش آید است ، ولی به معنای منفعلانه اش ، یعنی تحمل غیر مسئولانه
ولی صبر پذیرش همراه با اقدام مسئولانه است ( حالا این اقدام مسئولانه یا با رها کردن و خودسازی همراه است ، یا با تلاش عملی)
3. برای پیشرفت در امور زندگی نهایت جاه طلبی ات (نگیم ارزو) تا کجاست؟
البته شخصا با کلمه جاه طلبی مشکل دارم ، ولی اگر منظورتون تلاش برای پیشرفت است ، فکر نمی کنم انسان کمالگرا حدومرزی برای پیشرفت قایل باشد . ولی قبل از هر چیز وجدان آسوده برایم مهم است
4. همسر ایده آلت چه خصوصیاتی داره؟
بهتره بگم معیار های همسر از نظرم چیست ، چون هیچ ایده الی واقعی نیست
مهمترینش ایمان قلبی به خداست ، ایمانی که با شعار همراه نباشه
اخلاق نیکو
هم کفو بودن از همه لحاظ
(جریان چیه؟ کسی رو زیر نظر داری برام؟:311:)
5. بنظرت چرا نسبت اعضا ذکور تالار به مونث ها اینقدر اینقدر اینقدر کمه؟
به نظرم چون خانم ها بیشتر به مشاوره اعتقاد دارند تا آقایون ، آقایون معمولا دوست دارند تو غارشون مشکلاتشون رو حل کنند.
6. چرا اعضا قدیمی بعد از یک مدت دلسرد میشن و غیبشون میزنه یا اینکه فعالیشتون رو کم میکنن/
بی دل جان خودت که بهتر از من میدونی ، منو وارد حاشیه نکن عزیز دلم:311: ، کلا یا اینجا باید خاله خانباجی جان در بیاری یا کمتر حرف بزنی و یا کلا بری
7. چرا بعضی ها همزمان بیش از یک آی دی درست میکنن؟
این یکی رو توش موندم چرا؟واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8. چه تغییری در مدیریت تالار میتونه به بهبود کیفیت تالار کمک کنه؟
هیچ تغییری ، تغییر اصلی باید در مسیری که آقای سنگتراشان در پیش گرفته اند صورت بگیرد.(با همه احترامی که برای آقای سنگتراشان و مسیرشون قایل هستم ، این فقط نظر شخصی بنده است،ببخشید که انقدر رک صحبت می کنم)چون مدیران صورتی رنگ نقش آنچنانی در مسایل ندارند و کاملا زیر نظر آقای سنگتراشان انجام وظیفه می کنند. کما اینکه خود آقای سنگتراشان بارها ذکر کرده اند.
9. گل مریم چند سالی است که در تالار عضویت دارد، چه تاثیر/اتی این چند سال حضور در تالار بر زندگی شما گذاشته؟
اولین تاثیرش آشنایی با دوستان بسیار عزیزهمدردی بوده (بخصوص آنی عزیزم که بیشترین تاثیر رو در زندگیم داشته)
بالا بردن مهارت های زندگی چه با تمرین های عملی در تالار ،چه با مطالعه مقالات و مشکلات کاربران
و ......
10. بنظرت چرا کنجکاو اولش متوجه نشد که نفر بعدی کیست؟
به نظرم کنجکاو هم مانند گل مریم کمی عجول است.
11. چقدر در رسیدن به نتیجه امور عجولی؟
در خصوص زندگی روزمره بسیار عجولم ، ولی در خصوص اهدافم تلاش می کنم ولی زود ناامید نمیشوم و زیاد عجول نیستم
12. رابطه ات با دین چطوره؟
رابطه ام با دین رو نمی دونم ، ولی رابطه ام با خدا عالی هست ، باز هم اینجا بستگی به تعریفمون از دین داره ، دوست دارم بیشتر به دین محمد عمل کنم تا دینی که الان در جامعه مون رواج داره و یک مسیر انحرافی ایجاد شده است.
13 . در کدام یک از فصول سال احوالات بهتری داری؟
هر فصلی زیبایی های خودش را دارد ، و نکات مهمی را به انسان یادآوری می کند ، ولی من راه رفتن روی برگ های خزان و صدای خش خششون رو دوست دارم
14. نظرت راجع به اس ام اسهای تبلیغاتی که فرت و فرت میاد چیه؟ (همین الان یکی رسید)
کاش می تونستیم اسپمشون کنیم
15. سوالات صندلی داغ از چه جنسی باشد بهتر است؟
به نظرم از جنس سوالات روانشناسی باشد بهتر است ، اینطوری به من در جهت شناخت بیشتر خودم کمک می کند
16. کتابهای مورد علاقه ات؟ فیلمهای/کارتونهای مورد علاقه ات؟ تفریحات معمول گل مریم چیست؟
کتاب های تاریخی رو خیلی دوست دارم و کتابی که ازش خیلی خوشم اومده سه تفنگدار بود که متاسفانه موفق نشدم هر ده جلدش رو بخونم(6جلدش رو خوندم)
کارتون خانواده دکتر ارنست خیلی حس خوبی بهم می داد
بیشتر وقتها مطالعه ، اینترنت و خواب و البته بودن در کنار خانواده
17. شبها معمولا ساعت چند میخوابی؟ چند بیدار میشی؟
من عاشق سکوت شب هستم ، تازگیها 4 صبح می خوابم معمولا ، ولی خیلی زود بخوابم 12.5 می خوابم ، فعلا که سرکار نمی رم متاسفانه نمی تونم زود بیدار شم
18. رابطه ات با مسافرت چطوره؟ کجا ها رفتی؟
مسافرت رو خیلی دوست دارم ولی چون مقید به این هستم که حتما باید با خانواده مسافرت برم ، خیلی پیش نیومده ، همون شمال و مشهد و آذربایجان رو رفته ام
19. نظرت راجع به تصویر زیر چیست؟
http://speedcap.net/img/08ba0df5af68...8967/c393a.png
گاهی وقتا تالار هم باید استراحت کنه ، خسته شد از دست ما ، ولی جدا وقتایی که این تصویر میاد ؛ می خوره تو برجکم:311:
فعلا بسه
ممنون از اینکه وقت گذاشتی و سوال پرسیدی ، بفرما قهوه خانومی:82: