RE: مبلغ مهریه چقدر باید باشه؟
سلام دوستان
راستش مشكل امروز منم به همين موضوع مربوط ميشه
در حين تعريف كردن ماجرام و پرسيدن سوالم نظر خودم روهم ميگم
چندماهي هست كه با پسري آشنا شدم
توو اين مدت بخاطر درگيريهاموون زياد راجع به ازدواجمون صحبت نكرده بوديم
تا اينكه امروز من راجع به سوالي كه دوستم راجع به مهريه گفته بود صحبت كردم و بعد يه كم گپ زدنهاي ديگه خواستيم راجع به شرايط و علايقمون توو ازدواج باهم صحبت كنيم كه وسطاي صحبتاموون يه دفعه گفت ميدووني مهرت چقد خواهد بود؟
از سوالش جا خوردم..مگه قرار بود اون تعيين كنه؟!؟! بهش گفتم نه
گفت حداكثر100تا
منم كه هميشه ميخواستم با ايمان خالص با كسي ازدواج كنم پس ميزان مهريه برام مهم نبود از نظرم مهر و علاقه اي كه به همسرم خواهم داشت رو اونم بايد با مهرو محبت خودش نشوون ميداد نه اينكه بخواد نقدا حساب كنه
دوست نداشتم اگه خدايي نكرده به مشكلي برميخورديم سريع به اين فكر كنيم كه قيمت سكه الان چنده!!
پيش خودم ميگفتم حتما ادمي كه انتخاب ميكنم منو ساپورت مالي ميكنه كه اگه خدايي نكرده براش اتفاقي افتاد اسير نشم
اينجاهم سريع به همه اون چيزا فكر كردمو گفتم 100تا؟
گفت زياده؟خب 14تا
منم گفتم خووبه(چون هميشه از نظرم ايده آل مهريه كم بوود بنظرم عشقمو اينجوري هم نشوون ميدادم هميشه ميگفتم 72تا عاليه چون امام حسين رو هم خيلي دوست داشتم)پس گفتم آره خووبه
هيجوقت فكر نميكردم به اين نظرم شك كنم اما الان بخاطر طرز رفتارش...
راستش از طرز صحبت كردنش و جوريكه موضوع رو مطرح كرده بود خوشم نيومد
مگه داشت چي رو معامله ميكرد كه اينقد محكم حرف ميزدو نميخواست كوچكترين مخالفتي كنم؟
يعني ارزش من واسش همينقدر بود؟؟
اون بين حرفاش يه بار گفت كه مهريه كم ميخواي پس منم ميخوام كه زنم بشي
راستش از حرفايي كه بينمون ردوبدل شد راضي نيستم اما غرورم اجازه نميده كه بخوام راجع بهش حرف بزنم
چيكار كنم؟
من نظرمو راجع به ميزان مهريه گفتم حالا شما نظرتونو راجع به برخورد او جواب من و طرز فكرم بگيد
نميدوونم او راجع به مهريه و اينكه چرا بايد كم يا زياد باشه چي فكر ميكنه؟نميدوونم اگه اون جاي من بود چه جوري فكر ميكرد به علاقش چقد اهميت ميداد؟
ولي من مطمئنم كه اگه من جاي او بوودم اينطوري رفتار نميكردم
و يه چيز ديگه رو هم بگم كه اون اهل تبريزه و ميدوونيد كه اونجا مردسالاريه
نميدوونم مهريه خواهرش چقدره؟مرد سالاريشوون كه ديگه تا اين حد نيست
عزیزم بهتر بود همون موقع نظر خودت رو اعلام می کردی البته با احترام. منظورم مقدار مهریه نیست بلکه اینکه به نظر شما مهریه جق زنه و مقدارش رو زن تعیین می کنه و مرد هم اگر موافق یا مخالف بود، موافقت یا مخالفتش رو اعلام می کنه.
سعی کن نظراتت رو به طور واضح قبل از ازدواج بیان کنی و با ابهام پیش نری. البته نظراتی که فکر می کنی صحیح هست و البته با حفظ احترام. اینطوری اون اقا هم نظراتشون رو به طور واضح می گن و شما از همدیگر شناخت بیشتر و بهتری پیدا می کنید.
براساس تجربه: سعی کن از رفتار و عقاید یک پسر تبریزی حتماً شناخت درستی داشته باشی، مثلاً اگر مغرور بود بعداً نگو چرا :305:
سارا جان مهریه باید بر اساس توافق دو خانواده تعیین بشه.البته بهتره که شما و اقای داماد این مسئله رو به عهده بزرگترها بزارید و خودتون در مجلس در این مورد صحبت نکنید.مهریه باید بر اساس شان و عرف خانوادگی دختر تعین شود.البته قراردادن مهریه های سنگین-ناخواسته ارزشگذاری دختر رو تو ذهن خانواده داماد تداعی میکنه و این اصلا قشنگ نیست.و اگر در توان خانواده پسر هست بهتر است ملک یا زمین را به عنوان مهریه تعیین کنید.
برایت ارزوی خوشبختی دارم