RE: شوهرم با خونوادش همدست شدند
سلام سابینا جان خوبم ممنون
من از تمام حرفای همسر دزده مطمئنم و اونم از من نخاست تا بخام بر علیه شوهرم حرفی بزنم چون من خودم با اختیار کامل میخام تا کمکش کنم چون نمیخام شوهرم که یک دزده ازاد و خوش باشه
اون میخاست نون حرام بیاره تو زندگیم چطور میتونم وایسم و نگاه کنم
شوهر من شوکر و گاز فلفل اورده بود خونه و حتی منو تهدید میکرد که چه صلاح خوبیه جاش نمیمونه رو بدن و منظورش به من بود
تمام حرفاش با چیزایی که من دیده بودم مطابقت داشت
از همون جایی سرقت شده بود که شوهر من از اونجا جنس میخریده تو اون مغازه روزی 700 800 میلیون پول جابه جا میشده در ضمن فقط یک نفر اعتراف نکرده 3 نفر اعتراف کردن که شوهر من طراح این سرقت و مسبب این سرقت بودن
چشم وارد پلیس بازی های خطرناک نمیشم تمام کارای من زیر نظر خانوادم انجام میشن دوستای عزیزم
چشم من منتظر میشینم تا حقیقتو بشنوم با اینکه میدونم جز این نیست چون من این حرفا رو از زبان چند نفر مطمئن شنیدم
الان داشتم تو اینترنت سرچ میکردم علائم شیشه کشیدن .علائمش:
بسیار مهربان و صمیمی می شوند! خیلی مهربون میشه خیلیییییییییییییییییییییی ی گاهی اوقات
پرحرف میشه
اختلالات روانی دیشب منو کتک زد چون سرش داد زدم گفتم تا 1 نصفه شب کجا بودی اونم گفت به تو چه
و نشسته بود در یک اتاق خالی تخمه میخورد
مصرف حتی مقدار کم شیشه منجر به بی خوابی می شود: شب تا صبح نمی خوابد دایم در حال عوض کردن کانال تلویزیون یا گوش کردن موسیقی است! بی قرار می شود و یک جا دوام نمی آورد شبا خاب نداره
و فقط یک مورده که میل شدید جنسی اصلا نداره ولی در عوارض مصرف شیشه است
قدرت تمرکز و اعتماد به نفس در چنین فردی به شدت بالا می رود، خطر را از خود دور می داند. ( به قول معروف دل و جراتش زیاد می شو د)
علائمو که داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شاپرک جون
شوهر من شوکر و گاز فلفل اورده بود خونه و حتی منو تهدید میکرد که چه صلاح خوبیه جاش نمیمونه رو بدن و منظورش به من بود
اختلالات روانی دیشب منو کتک زد چون سرش داد زدم گفتم تا 1 نصفه شب کجا بودی اونم گفت به تو چه
شاپرک اصلا درگیر کارهای شوهرت نشو، اصلا کاری به کارش نداشته باش فعلا، ببین غیر مستقیم تهدید میکنه، کتک میزنه، وای به اون روزی که بفهمه تو در دستگیریش سهیم بودی، اگر دست خودش هم بهت نرسه از طریق دوستاش ممکنه بهت آسیب برسونه، تو یه جای حساسی قرار گرفتی تو زندگیت، فکر کن داری بند بازی می کنی، یه حرکت اضافه باعث سقوطت میشه، خیلی مواظب باش...
من گفتم علائم مصرف شیشه رو هم اگر داشته باشه بازم نمیشه گفت صد در صد معتاده، نری بهش بگی تو معتادی هاااااا، هیچی نگو فعلا
چشم من به تمام حرفاتون گوش میدم ولی با این همه دلی و مدرک نگید هیچکارست
شاپرک جان راستش اینقدر نگرانت شدم نتونستم هیچی نگم
همه این مسایل خانوادت میدونن؟ ببین خصاصت و... خیلی قضیش با دزدی و... فرق داره ها تو با طرح مشکلات کم اهمیتت همه بچه هارو به اشتباه انداختی
الان مساله خیلی خیلی جدی و من جات باشم ازین دزد و پلیس بازی میام بیرون میرم پیش خانوادم و اجازه میدم مساله خیلی جدی بررسی شه؟ که اگه خدایی نکرده همه این مسایل درست باشه بهتره تا سنت کمه و بچه نداری ازین زندگی بیای بیرون پس خیلی عاقلانه تصمیم بگیر و چون این حرفهایی که تو میگی بچه بازی نیست این تعقیب و گریزها از سمت تو هم نه لزومی داره نه درست بهتره بری پیش خانوادت تا امنیتت اول حفظ شه و بعد اونا مسایل حل کنن
پدر و مادرت نظرشون چیه؟؟
سحرجونم ممنون از محبتت
چشم به خدا تعقیب بازی در نمیارم چقد من اینجا دوست خوب دارم :43:
بچه ها شوهرم از خداشه که من برم و الان کاری به من نداره تا من راجع به کاراش نپرسم
خانوادم ازم خاستن بمونم تا شوهرم تکلیفش روشن شه یعنی برم بهتره؟اونا میگن بمون و کاری بهش نداشته باش تا دادگاه اونا تشکیل شه و حکم شوهرم بریده شه اگه باز نپیچونه
از همه چی خبر دارن
شاپرک جان سلام
خوب اگه خانوادت خبر دارن و بسته به شرایط گفتن بمون بمون چون اگه بری شاید بعدا" حکم عدم تمکین بگیره . ولی تورو خدا هیچ بحثی ایجاد نکن اصلا" کاری به کارش نداشته باش فقط خودت سرگرم کن و هوس پلیس بازی به سرت نزنه انشاالله که خیر باشه :323:
راستی شاپرک اگه بیکار بودی یه لیستی از جهازت بردار شاید بعدا" به دردت بخوره