نميدونم چرا نظر من پاك شده!!!!!!!!؟؟؟؟
خانم يكي يه دونه مگه خودتون نگفتين كه شوهرتون گفته كه مواد مصرف ميكرده!!!؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نميدونم چرا نظر من پاك شده!!!!!!!!؟؟؟؟
خانم يكي يه دونه مگه خودتون نگفتين كه شوهرتون گفته كه مواد مصرف ميكرده!!!؟؟
یکی یه دونه عزیزم
واقعا" برای شرایط جدید خوشحالم و امیدوارم با مهارت و رفتار صحیح نهادینه بشه ولی فقط میخواستم به یه نکته ای اشاره کنم خیلی خوبه این روزها رو و این حس جایی واسه خودت یادداشت کنی و از طرفی ام بدونی مساله تو تمام زندگی هست جر و بحثم پیش میاد و گذراست مهم نحوه مواجه ما با این مسایل . گفتم این روز هارو یادداشت کنی که اگه روزی مساله ای پیش اومد مثل تاپیک های قدیمت که اینقدر بهم ریخته شده بودی بهم نریزی و بدونی همسرت یک عالمه نکات خوب داره
امیدوارم بقیه تاپیک هات مثل الان پر از خبرهای خوب باشه :227::43:
سلام به همه دوستان خوب و عزیزم
مرسی از لطف همه
هنوز خوب بون شوهرم ادامه داره و امروز روز 7 ام . خیلی امیدوارم . اگر گاه گاهی حس کنم که ناراحت شده یه جوری درستش میکنم و زیاد اهمیت نمی دم .
مهرداد عزیز اره درسته ، گفتم که شوهرم خودش بهم می گه که بعضی اوقات و فقط به خاطر اینکه بتونم سکس طولانی تری داشته باشم یه کم مصرف کردم (قرص یا مواد ) البته نه همیشه ...... ولی من هنوز پیگیر این مسئله هستم و با کمک داداشم دارم روش کار میکنم و زیر نظر دارمش . مرسی دوست خوبم
سلام خواهرم
خوشحالم که خوب هستید
در رابطه با افکار منفی به شما گفتم
نکته دیگه در رابطه با نکته ظریفی هست که در بالا گفتی " یه جوری درستش می کنم"
چه جوری؟
برام توضیح بده که چجوری درستش می کنی چون این جور مواقع برای اینکه اوضاع اروم بمونه شاید محبتهای شما بیش از اندازه و عدم کنترل احساسات موجب بشه مسائل قبلی با سرعت بیشتری بر گرده
الان بهترین موقع است برای پایداری و کسب مهارتها
سلام دوستان خوبم
مرسی از همراهیتون
هنوز هم رابطه بین ما خوبه و خیلی صمیمی هستیم .
اما یه نکته : به نظر خودم این بهبود رابطه بیشتر به خاطر تغییر رفتار شوهرمه و من فقط دارم ادامه می دم .چون مطمئنا اگر شوهرم نمی خواست که اروم بشه من هر چقدر هم که تلاش میکردم فایده نداشت و شاید جواب برعکس هم می گرفتم .
تو این مدت یک سال بارها شده که این تغییر رفتار پیش اومده . مثلا یکی دو ماه خیلی رفتار های شوهرم خوب بوده و همه چیز عادیه ولی سر یه مسئله کوچیک که دعوامون میشد چون من خیلی بهش دامن میزدم از روز دعوا به بعد شوهرم تهدیدم میکرد که از این به بعد می دونم چکارت کنم و دیگه همه چیز تموم شد و و خلاصه تا یه مدت خیلی اذیتم میکرد و تقریبا هر روز دعوا داشتیم تا یه مدت مثلا یک ماه .... بعد باز کم کم حالت رفتاری شوهرم عوض میشد و همون رفتارهای خوب و محبت و از این چیزا . خب ولی قبلا من اصلا به خواسته و تمایلات شوهرم توجهی نمی کردم و تو مدت زمانی که اخلاقش خوب بود تلافی اذیتهاشو در میاورم و بهانه زیاد دستش میدادم و باعث میشدم زود تر به همون حالت عصبانیتش بر گرده . تو این یک سال خیلی کم پیش اومده که من بخوام بدون دردسر به شوهرم رابطه بدم و اکثر مواقع با قهر و اعصاب خوردی و این مدل رفتارهای انتقام جویانه بوده . و اصلا سعی نکردم که خودم بخوام درگیر رابطه بشم و فقط میخواستم که زود تر کارشو تمام کنه و سرش هزارتا نق می زدم به همین خاطر خوب بودنش زیاد دوام نمی اورد و فکر میکنم به این نتیجه میرسیه که این خوبی بهش نیومده و بزار برگردم به همون حالت قبل ...
اما الان همه چیز فرق کرده و من خیلی مراعات اخلاق خواسته های شوهرمو میکنم و کمتر به اصطلاح پا روی دمش میزارم (اخه قبلا خیلی بهش گیر میدام ) و اگر چیزی از جانب من ناراحتش میکنه برطرف می کنم .
شوهرم هم خیلی مراعات منو میکنه و وقتی بخواد بیرون بره ازم اجازه میگیره و حداکثر یک ساعته بر میگرده . اگر ببینه حوصله نزدیکی ندارم میگه که انجامش نمیدیم ولی من به خاطر شوهرم این کارو میکنم .
یکی یدونه ی عزیز
برات خوشحالم بازهم میگم ان شالله این آرامش ادامه داروهمیشگی باشه:323:
ولی بازم میگم ازاون ور بوم نیوفتی الان که شرایط ارومه سعی کن بفهمی باید چکارکنی توجه بیش از اندازه هم به نظر من دردسره تو باید به خودت اهمیت بدی باید بدونی بعضی وقتا نه گفتن تو هرچیز س ک س و.... اصلابد نیست وچون شوهرت دلش میخواد پاروخواسته خودت نزار اینجوری هم بعد ازیک مدت خسته میشی هم چیز باید درحد تعادل باشه اینقدر محبت کن که دریافت میکنی الان حالش خوبه راضی هستی کافیه دوباره به خاطریه مسئله ناراحت بشه میگی من به خاطرت اینکارو کردم و.... اونوقت مقصر فقط خودتی
نکته دیگه اینکه دو طرف خواستین که رابطه خوب شدی هیچوقت یک نفر نمیتونه رابطه رو درست کنه توهم خواستی اونو درک کنی پس نتیجه گرفتی نقش تو هم اندازه اون پررنگه
این همه کتاب هست که میتونی الان بهت کمک کنه مثل رازهائی که درباره مردان باید بدانیم من چند بارخوندمش توهم شروع کن به خوندنش خیلی خیلی خیلی تو این شرایط که آروم هستی بهت کمک میکنی که رفتاردرست انجام بدی
محبت بیش از اندازه هم اشتباهه :305:
اقای SCI عزیز.
چجوری توضیح بدم . مثلا الان وقتی میاد دنبالم بهش لبخند میزنم کاری که قبلا خیلی کم میکردم و شوهرم هم ازش متنفر بود که چرا همیشه بهش اخم میکنم . روزانه توی موقعیت های مختلف بهش میگم که دوسش دارم و شوهرم هم در روز چندین بار به من ابراز محبت میکنه . توی جمع تائیدش میکنم و ازش دفاع میکنم و اصلا به زبون نمیارم که فلانی اینجوریه تو هم باش ولی قبلا فقط از بقیه تعریف میکردم و از شوهرم انتقاد و توی جمع از بقیه طرف داری میکردم . شوهرم همیشه میگه تو هیچ وقت به حرف من نیستی ، الان دارم سعی میکنم که این مشکل و برطرف کنم . حساب و کتاب و گذاشتم به عهه خودش اونم دفتر حساب روزانه تهیه کرده و خرجی رو توش مینویسه و من فقط کنارش میشینم و بهش کمک میکنم . اگر یه کاری برام انجام میده ازش تشکر میکنم و بهش گفتم که تو تنها امید زندگی منی و و و و .... خیلی چیزای ریز و درشت دیگه که قبلا اصلا بهش توجه نمی کردم ولی حالا دارم انجامشن میدم .
امیدوارم همچنان ادامه داشته باشه .
سلام سارا جون و مرسی از لطفت
درسته عزیزم نباید زیاده روی کنم . الان شوهرم خیلی داره به من محبت میکنه و همه جوره هوامو داره . اصلا دلم نمی خواد باز به روزهای قبل برگردم . در کنار همه کارهایی که دارم انجام می دم اونم به من سرویس میده عزیزم و قدران کارهام هست و به نظر خودم فعلا که رابطه یه طرفه نیست . ( البته این از دید منه )
در رابطه با مطالعه دارم کتاب رازهایی درباره مردان می خونم و فصل چهار هستم و اتفاقا نکاتی که گفته چند موردش خیلی شبیه زندگی من بود و دارم رعایت میکنم . (مخصوصا اون موردی که گفته واسه شوهرتون مثل مادر نباشین).
باز هم ازت ممنونم دوست خوبم .
این جملمو تصحیح میکنم
"محبت بیش ازاندازه ونابه جا اشتباهه":305:
خواهر خوبم
كار شما كاملا درست است... بهت تبريك مي گم
سعي كن تحت هيچ شرايطي عصباني نشي
تمرين تنفس رو اصلا فراموش نكن/
يك مراقبه تو برنامه روزانه يا شبانه ات بذار...
پستهاي قبلي رو بخون
یکی یه دونه عزیزم
واقعا" از صمیم قلب برات خوشحالم امیدوارم همیشه این روزهای شاد پایدار باشه و البته همراه با ایجاد خلاقیت های جدید واسه بهبود رابطتون فقط نذار یکنواخت و عادی بشه
بازم بهت تبریک میگم:104::43::227: