همه چیز دوباره خراب خراب شد...........
زندگی من درست نمی شه..................
فکر می کنم همه جیزو تموم کنم
هم اون راحت میشه هم من
4 سال بسه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
همه چیز دوباره خراب خراب شد...........
زندگی من درست نمی شه..................
فکر می کنم همه جیزو تموم کنم
هم اون راحت میشه هم من
4 سال بسه دیگه
اقليما خواهر عزيزم
زندگي تو كه چيزي نيست! بد تر از تو درست شده،يعني چي زندگي من درست نمي شه!
مي خواي زندگيت رو بذاري يادگاري براي كي، تمومش كني؟
بگو ببينم چي كار كردي؟ خراب شد يا خرابش كردين؟
سلام مرسی که....
خرابش کردم
دوباره این جمعه لعنتی اومد امامزاده نرفت و خونه بودیم از شب قبلش هی بهم میگفت ازت کینه دارم ازت خیلی کینه دارم ازت دلخورم تورو به خاطر اینکه پدر و مادرم رو 3 هفته است ندیدم نمی بخشم منم برو خودم نیوردم فرداش یعنی جمعه بهش گفتم چرا به خانواه ات زنگ نمی زنی اونم گفت حالا می زنم اون عادت داره هر روز به خانواده اش پدر و مادر جدا جدا زنگ می زنه داشت می رفت بیرون که بهش موبایلشو دادم و گفتم بهشون زنگ بزن
اومد گفتم خوب بودن گفت آره باورم نمی شد اون جلوی روی من زنگ نمی زنه بعد میره بیرون بهشون زنگ می زنه
پاک قاطی کرده بودم میگفت به خاطر تو بیرون زنگ زدم چون تو ناراحت میشی
دیگه داشتم منفجر میشدم دعوامون شد
شدید شدید زد چند تا چیزم شکوند و ...
به منم گفت برو دیگه نمی خوام باهات باشم و زندگی کنم
گفت دوستم نداره
منم وسیله هامو جمع کردم که برم دلم نیومد ول کنم برم هی مثل خولا تو خونه می چرخیدم و گریه می کردم
ولی بازم نرفتم و موندم گفتن همه چی بدتر میشه
آخرشب یه کم باهم حرف زدیم بهم گفت دوست نداره زندگیمون بهم بخوره ولی با این شرایطم نمی خوام که زندگی کنیم هم تو و هم من داریم آسیب می بینیم
حالا من موندم یه دنیا غم
واقعا نمی دونم چی کار کنم
من قابل تغییر نیستم
شرایط من خیلی داغونه..................
خواهر خوبم آرام باشيد!
نمي دونم چرا نمي خواي زندگيت خوب بشه؟
آيا فكر مي كني توصيه هايي كه بهت مي شه، حرفهاي بيهوده است كه براي زندگي تو هيچ تاثيري نداره؟
ببين با اين روندي كه پيش گرفتي و نه به حرف گوش ميدي و نه به توصيه ها عمل مي كني و نه مي خواي كه تغييري كني روز به روز اوضاع بد تر مي شه!
پست ها رو بخون.. مي تونم بگم هر دفعه گفتي كه مي كنم و هيچ كاري تقريبا نكردي!
خب حالا ناراحت نباش...
بگو ببينم چرا كمك نمي كني؟ چرا نمي خواي تغيير كني و مهارتهاي زندگيت رو افزايش بدي؟ فكر كردي آخرش چي ميشه؟ بيا تمومش كنيم.. اون هم بگه باشه! تمومش مي كنيم نه من اذيت بشم و نه تو! تو هم بگي خب من كه نمي تونم! با اين حرفها و گفتگو ها آخرش به كجا مي خواي برسي؟ طلاق؟ اين هنر بزرگ ؟
من معتقد نيستم كه بسوزي و بسازي... اما اول تلاش مي كني! اگر نتيجه نداد... اون وقت باشه! حرفي نيست! برو! ايشون هم بره!
دست از اين حرفها برداريد خواهرم! شما يك آپشن داريد و آن هم تلاشه!
پستهاي قبلي رو با دقت بخونيد و نت برداري كنيد
امروز شنبه است! تا شنبه آينده تكاليف و توصيه هايي كه در پستهاي قبلي مشخص شده رو مو به مو انجام دهيد
شش تا کارو تا آخر هفته باید انجام بدم
-بداخلاقی ممنوع
-کاری به خانواده اش ندارم
-کاری به امامزاده رفتن یا نرفتنش ندارم چون به اقلیما هیچ ربطی نداره
-کاری به کینه ای که ازم داره ندارم و یه مدتی رهاش می کنم
-طاقتم رو تا می تونم بالا میبرم
-تاییک های قبلی رو دوباره می خونم.........
فکرای منفی هم چراغش رو خاموش می کنم
سلام خواهر عزيزم
اضافه مي كنم/ من جاي شما رفتم و پستهاي قبلي رو خوندم/ شما بخونيد و نت برداري كنيد
- مشكلاتتون رو بررسي كنيد با قسمت نهايي پست 50
- شرطهاي پست 62
- توصيه هاي پست 67
- تمرين و توصيه پست 73 (حتما تمرين رو انجام دهيد يك بار در روز)
- تمرين تنفس يك بار در روز براي خاموش كردن ذهن سطحي
معمولا گفتگوهای ذهنی هجومی عمل می کنند... یعنی آرام شکل می گیرند به سرعت حمله می کنند!
در این مواقع دست از کار بکشید... یک عطر خوشبو به خود بزنید (خیلی کم در ناحیه گردن) ... در يك اتاق خلوت و تميز كه موبايل/ تلفن/ تلويزيون و غيرعه نباشد/ ماننند يك نوزاد آرام و رها روي تخت بخوابيد/ همه عضلات شما در حالت آرام باشد/ چشمان را ببندید و آرام تنفس کنید... فقط به فرایند تنفس فکر کنید و بگذارید نفس مانند نوری وارد وجود شما شود... با بینی با یک شماره هوا را به ریه ها وارد کنید... 4 شماره نگاه دارید و با دو شماره خارج کنید! هوا را وقتی نگه می دارید تصور کنید که نوری رنگي به رنگي كه دوست داريد، وارد ریه ها کردید به تمام بدن شما رخنه می کند و در سر شما جمع می شود... نور رو نگاه داريد و بگذاريد با شما بياميزد... و با بازدم تمام تصورات منفی خارج می شوند... مانند دودی سیاه
- يك ورزش هوازي يا رقص 30 دقيقه در روز (ورزش الزاما غير از دويدن/ همراه با موسيقي با هدفون)
- همدلي كنيد مطابق پست 76
- توصيه هاي پست 83
- توصيه هاي فوري در پست 93 بخصوص رديف دوم ( روابط زناشويي : اگر نمي دونستي بگو بهت بگم)
- فيلتر نكنيد مطابق پست 100
اينطوري پستهاي قبلي رو مي خونند خانوم!
با ظرافت زندگي كن...
با تمام وجودم براتون آرزوی بهترین ها رو می کنم
امشب فرصت خوبیه چون تنها هستم
می خونم اگه سوالی بود ازتون می پرسم
اقلیما جون
خواهش میکنم برای نجات زندگیت تلاشتو بیشتر کن. باور کن دوستان خوبی اینجا میان و بهت نظر میدن. بخون بخون بخون تا مطالبشون بشن الهه ذهنت.
نگران زندگیت نباش.
تو باید اول به خودت کمک کنی تا بعد بتونی به شوهرت و زندگیت کمک کنی. باید اول خودتو دوست داشته باشی. استرس و دلشوره تو پست هات موج میزنه خواهری گلم.
خودتو بذار جای همسرت. هر موقع بیاد خونه و شما رو رنگ پریده و داغون و مضطرب ببینه، همیشه در حال ارزیابی اوضاع پدر و مادرش هستی ، خوب معلومه همه انرژی منفی خودتو میریزی تو وجود همسرت . خسته میشه.
خودت باید چراغ خونتو روشن کنی. گرم کنی خونتو. شادیها رو بیاری. چرا یه مهمونی نمی دی؟ چرا به تقویم نگاه نمی کنی ؟ شاید مناسبتی باشه که ارزش به یاد موندن داشته باشه.
ترس رو از خودت دور کن. از هر چیزی که بترسی به طرف خودت جذبش میکنی ناخوداگاه.
نگران نباش. دعوای زن و شوهریه دیگه . قرار نیست زندگیت به خاطر اینا به هم بخوره. شوهرتم دوستت داره. اینو مطمئن باش. اگه یه تار مو از سرت کم بشه بهت میگم شوهرت چقدر دوستت داره.
شاید بهترباشه کمی رهاش کنی. پاپیچش نشی. بزاری با خودش خلوت کنه. تو فقط محبت کن. محبت بی دریغ و صادقانه و بی توقع.
به حرفهای sci دانا هم گوش کن. به خدا حرفاش جواب میده.
منم برات دعا میکنم گلم. نگران نباش.
sci عزیر پست های شما نه فقط واسه خانم اقلیما بلکه واسه منم خیلی عالی بود. می خواستم تشکر کنم. مراقبه هاتون خیلی خوب و قابل دست یابی هستن. ممنون.:72:
جناب sci عزیز درباره روابط زناشويي اگه مطلبی یا مقاله ای هست برام بزارید ممنون میشم
سلام دوست عزیزم و ممنوننم بابت راهنماییت تمام سعیم رو می کنم برام دعا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrabooni
میخوام یه مدت رهاش کنم
خواهرم
يك رابطه كامل عملا سه مرحله داره... شما بايد در هر يك از مراحل نكات مربوط به اون مرحله را ياد بگيريد
و در مورد خانومها يك مورد وجود دارد و آنهم تاييد طرف مقابل است...خانوم با تاييد فعاليتهاي طرف مقابل مي تواند خود را از رابطه راضي نشان دهد..و رابطه رو تقويت و هدايت كند
يك . نوازشهاي آغازين از طرفين
آشنايي با نوازشها/ موضع يابي بدني و حسي نقاط حساس جنسي/ لذت بخش/ آرام بخش/ ماساژ و نوازش جنسي از موقعيت آرام بخش به لذت بخش و سپس نقاط حساس جنسي/ اين ماساژ را با روغن ماساژ خوشبو انجام دهيد بهتر است (در داروخانه ها موجود است)
دو . انجام عمل اصلي و ارضا جنسي
آشنايي با پوزيشن ها و موقعيتهاي راحت و متنوع
سه . نوازشهاي پاياني
مهارتهاي سه مرحله فوق تا حدودي فردي است اما بايد طوري در نظر گرفته شود كه مورد تاييد طرفين باشد
يكي از عوامل مهم يك رابطه موفق محيط رابطه است:
رابطه جنسي در هر فضايي نمي تونه شكل بگيره و راشي كننده باشه
-- فضا بايد امن باشد و از هر نظر ديداري، شنيداري براي افراد مطمئن باشد
-- تلفن بايد كشيده شود/ موبايل خاموش شود/
-- فضا بايد عاشقانه و رمانتيك با بهره گيري از نورهاي كم روشن شود/ نور هاي شمع صرفا مي تواند يك راهكار باشد/ يك شمع روشن نكنيد : از شمعهاي كوچك تزئيني/ شمع هاي شناور روي آب مي توانيد استفاده كنيد/ يك ظرف آب برداريد و چند شمع (از نوع شناور) روي آن رها كنيد
-- حتما براي اتاق خواب چراغهاي ديمر دار (آباژورهاي نور كم) استفاده شود كه بتوانيد نور را كم كنيد...
-- محيط رابطه شما الزاما اتاق خواب و يا جاي مشابهي نبايد باشد... مي توانيد محيطي را در منزل براي اينكار آماده كنيد حتي اتاق خواب رو!
-- استفاده از رنگها چه در لباس... چه در فضاي اتاق مثل پرده ها... حتما در رنگ ملحفه ها و رو تختي دقت كنيد/ استفاده از رنگهايي كه هر دو دوست داريد با تركيب رنگهاي كرم و قرمز معمولا بسيار نشاط آور است/ در مجموع بايد فضا نشاط آور باشد/ گاهي لازم است شما فضا را متفاوت كنيد: يعني براي شبي خاص رو تختي را تعويض كنيد
-- استفاده از اسانسهاي خاص و بوهاي مطبوع در فضاي اتاق ( گاهي عودهاي خوشبو بسيار موثرند
-- بوي خوشايند كه از الزامات يك رابطه موفق است.. حتما عطر بزنيد و از اسپري ها براي بدن استفاده كنيد
-- آراسته باشيد و در زيبا ترين حالت ممكن به نظر آييد. مثل اينكه براي يك مهماني مهم خود رو آماده مي كنيد
-- موهايتان آراسته باشد
-- تميز باشيد ...از همه نظر
-- حتما دهان خود را با دهانشويه بشوييد يا مسواك بزنيد
-- پخش موسيقي ملايم در كل فضاي خانه بسيار لازم است ( مي شه گفت الزامي است چراكه به خاموش كردن ذهن سطحي طرفين كمك خواهد كرد)
-- لباس... لباس بايد براي رابطه مناسب باشد! هرگز لباس خواب، لباس مناسبي نيست!!! لباسهاي تكراري مناسب نيستند...بنابراين بايد در انتخاب لباس حتما دقت كرد... لباس بايد ساده و زيبا باشد/ مطابق سليقه طرفين باشد/ در مرحله پيش نوازي لباس بكار مي آد چون ترجيحا لباس در اين مرحله كم كم حذف مي شود/ در مورد لباس زير نيز دقت كنيد/
-- همه چيز دم دست باشد... وسائل ضروري تا نوشيندني ، آب و آب ميوه و ميوه و ... تا هر چيزي كه لازم مي شود/ حتي بعد از رابطه... مثل ميوه هاي فصل!
-- به هيچ وجه بعد از پس نوازي مكان رو ترك نكنيد و به تميز نمودن محل و .. بپردازيد. مدتي آسوده باشيد
تمام مسائل بالا به همراه بسيار مسائل ديگر موجب بوجود آمدن احساسي براي طرفين مي شود كه آنرا ارضا مي گويند... در هر مرحله خانوم موظف است تاييد كند
-- زمان: زمان رابطه رو هرگز به انتهاي شب موكول نكنيد... زمان خستگي زمان مناسبي نيست!
موراد فوق مي تونه به همراه خلاقيت شما رابطه اي دوست داشتني رو براي زوج رقم بزنه
خلاقيت : مثل گلبرگهاي رز سرخ كه جايي ريخته شده اند/ استفاده از نور و ...
قبل از بر قراري رابطه تمرين تنفس بطوري كه به شما گفتم توصيه مي شه
خوردن غذاي سبك توصيه مي شه
خريد كردن زوج براي رابطه توصيه مي شه... شمع بخريد... خوشبو كنده بخريد... نه به منظور كلي! براي همين رابطه
البته شايد لازم باشه كه ابتدا شما همه كار ها رو انجام بدهيد...