RE: ابطه تیره من و استاد و تمایل به ازدواج با دخترش
آقای خارپشت عزیز
من میخوام یه خرده هم ازتون بگیرم و اونم اینه :
مدام دنبال جواب دادن و دفاع از موضع تون در این تالار نباشید چون این باعث میشه انرژیتون فقط در همین جهت صرف بشه در حالیکه دوستان اینجا ( خصوصا پیش کسوتان ) روزانه با چندین و چندین مساله از نوع مشکل شما با خرده تفاوتی در هرکدوم سرو کار دارن و تجربشون بیش از این ایناست
به جای اینکه در موضع دفاع بربیاید لازمه گاهی سکوت کرده و به نظرات فکر کنید
[color=#FF0000]( دقت کنید این به این معنی نیست که همه ی نظرات را بپذیرید ، نه ، بلکه فکر میکنید و با توجه به شرایطتون که خودتون بهتر از هرکسی به اون واقفید تصمیم میگیرید و جاهایی که فکرتون به هیچ جایی قد نداد میاید و تنها در خصوص اون مساله مشورت میگیرید)
سلام
آقا جان مگه من استاد شما رو می شناسم که میگی چرا جناحبندی می کنی !!! من از توی متن حرفهای شما به این رسیدم :311:
درست که کسی در اون موردا که من گفتم حرف نمی زنه !! دلیلش چیه بنظرتون !!!
اینم که گفتی چرا امام حسین و یزید می کنی ! می خواهم بهت بگم این چیزی که دوستان طرف مقابل باب کردند خودی و غیر خودی !! فکر می کردم ماشالله با این داستانها آشنا باشید،چون ادبیات سیاسی روز جامعه هستش ،4 تا روزنامه ای که الان منتشر میشند رو ورق بزنین امثال این کلمات رو زیاد خواهید دید. از خودم که در نیاوردم
تا حالا فکر کردی اگه یک بار دیگه استاد نگون بخت دوباره گیر بیافته ،احساسات یک دختر در مورد شما که موافق این افراد (چه خوب چه بد ) باشین چی میشه ، زنانی که دشمن خونین انسانهای بزرگ تو تاریخ بودن رو ببینید، همشون توهم این رو داشتند که فلانی سبب قتل فلان کس من شد . دیگه تو مخش هم نمی ره که بابا اون ادم خوبیه ، دیگه خوب خوبش رو گفتم برات
قسمت آخر کامنت من رو نخوندی
من 4 سال عاشق کسی بودم که دو سال باهام قطع رابطه کرده بود، اینقدر احساساتی بودم که از یک کیلومتری یک عاشق احساساتی رد شم ،از حس عاشقیش مست می شم :310: ،امیدوارم که عاقلانه فکر کنی و به نتیجه خیر برسی !! مهمتر از رسیدن به عشق اینه که بتونی خوشبختش کنی .
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سبزه
آقای خارپشت عزیز
من میخوام یه خرده هم ازتون بگیرم و اونم اینه :
مدام دنبال جواب دادن و دفاع از موضع تون در این تالار نباشید چون این باعث میشه انرژیتون فقط در همین جهت صرف بشه در حالیکه دوستان اینجا ( خصوصا پیش کسوتان ) روزانه با چندین و چندین مساله از نوع مشکل شما با خرده تفاوتی در هرکدوم سرو کار دارن و تجربشون بیش از این ایناست
به جای اینکه در موضع دفاع بربیاید لازمه گاهی سکوت کرده و به نظرات فکر کنید
[color=#FF0000]( دقت کنید این به این معنی نیست که همه ی نظرات را بپذیرید ، نه ، بلکه فکر میکنید و با توجه به شرایطتون که خودتون بهتر از هرکسی به اون واقفید تصمیم میگیرید و جاهایی که فکرتون به هیچ جایی قد نداد میاید و تنها در خصوص اون مساله مشورت میگیرید)
حرفتون رو کاملا قبول دارم اما همونطور که توی اولین پستم گفتم دلم میخواد از همه جوانب به قضیه نگاه بشه تا در موقعیت های مختلف تصمیمگیری برام راحتتر باشه
محسن جان بنا به نصیحت درست سبزه عزیز خیلی اجمالی توضیح میدم
تمام این درگیری ها این دلخوری ها این پس رفت ها نتیجه همین نگاه یک جانبه است
برای اینکه تحلیل مسائل رو برای خودمون راحت کنیم
همه نظرات و دیدگاهها رو میخوایم به زور توی دو دسته جا بدیم
و با ذهنیت قبلی و اغلب نادرست در مورد این دو دسته قضاوت کنیم
تا وقتی که نگاهمون اینجوریه به هیچ جا نخواهیم رسید چون به محض رسیدن به قدرت فرصت نفس کشیدن به هم نمیدیم
نتیجه اش این میشه که همش همدیگه رو با این تعابیر غلط محکوم میکنیم (شمر و . . . )
بله متاسفانه منم با این دست محملات توی مطبوعات کشور اشنایی دارم
بهترین استفادشون اینه که تبدیل به روزنامه بشن برای پیچیدن سبزی خوردن (ریحون :72:)
من هیچ ترسی از اینده ندارم
اینده خیلی بهتر از امروزه و من مسئولیتی در قبال رفتاری که در اینده با استادم میشه رو ندارم
واقعا نمی فهمم چرا درکش اینقدر سخته برات
من مسئول تامین امنیت ملی این کشور نیستم
من مسئولم که ازادانه اما درست فکر کنم تحلیل کنم و ازاد تصمیم بگیرم با عقیده و بدور از عقده
خیلی اجمالی شد نه :311:
تصحیح میکنم :مهملات به جای محملات
گفتم بداموزی نداشته باشه
این تاپیک به علت طولانی شدن ، قفل می گردد
جناب خارپشت :
تا اونجایی که من مطالعه کردم راهنمائیهای اصولی به شما داده شده ، به اضافه اینکه قدرت درک و تشخیصی خوبی برای نحوه رفع سوء تفاهم با استاد در شما می بینم . توصیه ام این است که شما برید فعلاً به راهنمائیها عمل کنید ، هر جا که خیلی نیاز به راهنمایی داشتید و واقعاً نتونستید تشخیص دهید چه کنید بیایید و در تاپیکی جدید راهنمائی بخواهید ، منوط به اینکه با ارسال پستهای غیر ضرور و پاسخهای تکراری دوستان ، تاپیک را با سرعت جلو نبرید ، که در آن صورت مجبور به قفل آن می شویم .
برایتان موفقیت نشاط برانگیز را خواهانم
پاورقی
======
در همدردی ، وزن تخصصی تاپیکها برای مدیران بسیار مهم است ، و موظفند تاپیکهایی که از این جهت وزن قابل اعتباری ندارند را تعطیل کنند حتی اگر طولانی هم نشده باشد . لذا در تاپیک جدید به این توجه داشته باشید که مسئله را هرجا نیاز به راهنمایی فنی و تخصصی دارید طرح کنید و در باقی موارد روی پای خود بایستید و همچنین از موارد مشابه که در تالار مطرح شده با جسجوی سابقه موضوع ، بهره بگیرید که قطعاً موجب رشد فکر و عملی و درایتی و خلاقیتی شما خواهد شد و این چیزی است که ما از صمیم قلب برای اعضاء عزیز همدردی خواهانیم و خود را موظف به جلب توجه و هدایت مراجع به این جهت می دانیم .
.