RE: لیلی بازم طلاق میخاد!!!!!!!!
آقا فرید دیدید دو روز نشده چقدر زندگیت تغییر کرد؟ پس تو این راه مصمم تر شو. اقا فرید زندگیت و زنت نیاز به احترام، آرامش و عشق متعادل داره. نه عشقی که توش فحاشی، شک، مالکیت و کتک باشه، عین یه زلزله هشت ریشتری.
فرید شما زندگیتون از بس زلزله دیده هر دوتاتون خسته شدید. به ویژه لی لی خانوم. چون هم سنش کمه و هم حساس تره و زنه. بیشتر زلزله ها هم از طرف قازان خان بوده. این همه کتاب خونده مطمئن باش همه راه های این کتابم امتحان کرده شما متوجه نشدی. یادته گفتی من اینجا دارم خودمو درمان می کنم لی لی داره با دوستاش بد تر هم میشه؟ دیدی برادر من؟ یه زمانی هم لیلی خودشو درمون می کرده شما روحتون خبر نداشته
خوب حرفهای لی لی رو میشه به فال نیک گرفت. اعتراف کرده خیلی دوستت داره و در واقع با گفتن طلاق خواسته تو بهش تعهد بدی که زندگیتون دیگه مثل قبل نمیشه و شما کارهای قبلی رو نمی کنید.
آقا فرید یه چیزی رو بگم بهتون؟ هیچوقت نترس که اگه زنتو آزاد بذاری ( البته در حد معقول ها ، زنتون هم باید بدونه ازدواج کرده و محدودیت هایی در حل متعادل داره ) بره دنبال خلاف، یه سر به تاپیک من بزن، ببین شوهر من چجوریه، همه جوره هم می تونم برم دنبال خلاف روحش هم خبر دار نشه، ولی این کارو نمی کنم چون شخصیتم اجازه نمی ده، چون تو وجودم نیست
اگر هم تو وجود زنی همچین چیزی باشه هزار تاهم براش مامور بذاری کار خودشو می کنه باور کن
آقا فرید من به درست شدن زندگی شما امیدوارم. الان نرو کیش، هیجان زده نشو و آروم و متین و سنگین برخورد کن، بهش بگو باشه عزیزم تو حالا مسافرتی این چند روزو خوش باش، اومدی با هم صحبت می کنیم، پشت تلفن نمیشه ( همونطور که دوستان هم گفتن )
تا اون بیاد یه سر هم برو مشاوره که بیشتر کمکت کنه تا واسه برگشتنش و حرفهای احتمالیش آماده آماده باشی
بعد که اومد یه سری خواسته های منطقی رو تو مطرح کن، مثلا بگو تو شهر می تونی با دوستات بری بیرون ولی قبول کن که هر مردی باشه دوست نداره زنش تنهایی با دوستاش بره مسافرت، یا هر چی ، حرفهای اونم بشنو و بهش بگو که تصمیم گرفتی تو کارهات تجدید نظر کنی، فقط تغییر که یه روزه نمیشه، یه کم صبر داشته باشه و کمکت کنه که تو هم خودتو اصلاح کنی...
ناراحت نباش همه چی درست میشه، توفقط به این راه ادامه بده:104:
آقا فرید تا حالا پستی براتون نذاشته بودم؛ اما تاپیکت رو دنبال می کردم. می خواستم بگم یه زن به همون اندازه ای که به عشق و محبت احتیاج داره به احترام هم نیاز داره! و شاید حتی احترام براش ارزش بیشتری هم داشته باشه! آخه! احترام نذاشتن رو نمیشه براش جایگزین پیدا کردن؛ اما دوست نداشتن و محبت نکردن رو میشه براش توجیحی پیدا کرد! مثلا اگه بهش نگی دوست دارم، شاید به این موضوع فکر کنه که حتما کاری کردم که از دستم ناراحته و بهم این کلمه رو امروز نگفت. اما یه زن و شوهر حتی توی بدترین شرایط هم دلشون میخواد که طرفشون بهشون احترام بذاره؛ فقط به این دلیل که هر کدوم یه انسان هستند قبل از اینکه تعهدی نسبت به همدیگه داشته باشن!:72:
و نکته ی بعدی اینه که الان شما با درست عمل کردن می تونید به لیلی ثابت کنید که دارید تغییر می کنید!:72:
سلام به اقا فريد
اقا فريد از مكالمتون خوشحال شدم ديدي با كمي تغيير ليلي باهات راحت شد ه و تونست حرفهاي دلش را بهت بزنه سعي كن بدبيني ات را كنار بزاري ( البته به شما هم حق ميدم چون خانم برادرت منحرف بوده شما هم از اول واسه ليلي سخت گرفتين كه مثل زندگيه اونا نباشه غافل از اينكه ليلي عاشقته و دوستت داره و براي بهبود زندگيتون چقدر وقت گذاشته و كتاب خونده )
سعي كن بهش محبت كني خانمها عاشق محبتند اگه ليلي از محبت سيراب بشه دليلي نداره كه به سمت مرداي ديگه كشيده بشه
اگه توجه كني اكثر خانمهايي كه به سمت خلاف كشيده ميشند به خاطر كم توجهي شوهراشون بوده
اقا فريد گل در حال حاضر شما براي تغيير شخصيتتان رل بازي ميكنين اما سعي كن اين فريدي كه رل بازي ميكنه اقا فريد واقعي و هميشگي باشه
اقا فريد ببين لازم نيست زياد زور بزني فقط با كاراي كوچيك ميتوني كلي دلش را بدس بياري مثلا يه مثال كوچيك از خودم ميزنم
همسر من تو مهمونيها هميشه پيشم ميشينه غذاي منو اون واسم ميكشه اين برام خيلي خوشاينده چون تو جمع منو بيشتر تحويل ميگيره و من حال ميكنم
موفق باشي دوست من
یه نکته طی این مدت که تو تالار گشتم بیدا کردم.تابیک سابینا و حرفه شما باییز خزانوچند تابیک دیگه.خانمها ابرازه علاقه تو جمع یا مورده توجه بودن از طرف همسر در هر حالت چه خیابون چه بیابون چه تو جمع بسیار بسیار حساسن.وبارها گلایه کردن(کاری که لیلی هم میکنه)اما چرا هیچ وقت درک نکردید اینکار برایه یه اقایی که هیچی از زندگی مشترک از دنیایه بیچیده ی شما از فکرا ورویاهاتون نمیدونه سخته.چرا ببخشیدا مستقیم نمیگید؟چرا لقمه رو دوره سر میبیچونید؟وقتی میگید بیا یعنی نیا.وقتی میگید باشه یعنی نباشه(خودمم متوجه نشدم چی گفتم)این همون معنایه نازه؟
راستش مطالبه زیادی رو این چند روزه خوندم.خانمها احساس میکنن اقایون باید(تاکیید میکنم باید)افکارشون رو نگفته بدونن.
لیلی هم بسیار دوس داره تو جمع بهش ابراز علاقه کنم بی توجه به اینکه اون جمع کاریه یا خانوادگیه یا دوستانس(فک میکنم این واسه ی خانم ها بسیار مهمه)به نظر خودم ابراز علاقه بیشتر باید تو رفتارو کردار باشه واینجور کارا ببخشیدا لوسو بی معناس.(مثلا فک کنید من نزده همکارانم بخام دسته خانمم رو بگیرم یا ....اصلا معنی نداره)البته بحثه زز نیستا.اما هرچیزی جاومکانی دارد.
راستش امروز راجع به ناز کردنو حرفاورفتارهای واقعی که دقیقا برعکسشو میگه اما ته دلش چیزه دیگس متمرکز شدم.راستش خیلی از لیلی عقبم.اون وارده دنیایه من شده اما من هنوزاوله کارم.یه خورده سخته(هم کار میکنم هم دارم وارده دنیایه خانوما میشم هم لیلی ترکم کرده وتنهام هم باید کلی مقاله وکتاب بخونم وفقط چند روز وقت دارم)یه همکار دارم که میگه هر وقت تونستی رو اب راه بری اتیش قورت بدی بشته گوشتو ببینی یا رو ابرا بخابی اونوخت میتونی زنارم بشناسی!!
امیدوارم با مثالها وتجربیات شما این مباحثو بهتر درک کنم.
با تشکر فرید
سلام آقا فرید
این درسته که میگید خانومها به توجه کلامی و غیر کلامی آقایون بسیار حساسند و خوب دوست دارن واسه همسرشون ناز کنن و همسرشون نازشونو بکشه
اولا درمورد شخص من تاپیک منو کامل بخونین می فهمین که کلا مشکلات من خیلی گسترده و عمیقه و با زندگی شما خیلی فرق داره
ثانیا من شونصد بار به همسرم گفتم این حرفها رو ولی کو گوش شنوا
درسته ما خانومها بعضی جاها مرتکب این خطا می شیم که دوست داریم شوهرمون یه جاهایی فکر ما رو بخونه، ولی خوب به مرور زمان و با زندگی مشترک فک کنم آروم آروم این چیزا جا میافته و شما به مرور یاد میگیرید که انتظارات خانومتون ازتون چی هست
توجه کردن و توجه خواستن این شکلی نیست که ما انتظار داشته باشیم شوهرمون جلوی همکارش قربون صدقه مون بره و یا جلوی مادرش ابراز احساسات شدید مثل در آغوش گرفتن و ... نشون بده
ما خودمون میدونیم هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
ابراز احساسات جلوی یه همکار میتونه یه تحسین کوچولو یا یه توجه ظریف باشه : مثلا به همکارتون بگید ( تو جمعی که خانوم همکارتون هم هست البته ) یه روز تشریف بیارین خونه ما لیلی قرمه سبزی هاش حرف نداره!
یا مثلا بگید : لی لی یه چایی دیگه سفارش بدم برات؟ لیلی خسته نشدی عزیزم؟ یا مثلا موقع راه رفتن خانومها مقدمن رو رعایت کنی و سرتو نندازی پایین راهتو بگیری بری با دومتر فاصله، دستشو نگیر ولی سعی کن همگام باهاش راه بری
یا مثلا تو جمع فامیل توجه داشته باشید که خانومتون کجا نشسته هر دم یک بار بهش سری بزنید و بگید : چیزی لازم نداری؟ غذاتو خوردی؟
ببین دراین حد
وقتی هم که خونه خودتون هستید یا باهم دوتایی خب اونموقع شدت بیشتری بگیره
نیاز نداره شاعر باشید یا نویسنده، همینطور با حرکاتتون و رفتارتون و گاها مثلا وقتی تلفن میزنید کیش آخر مکالمه بگید: عزیزم هوای دل ما رو هم داشته باشه که برات تنگ شده
اینها زن رو از این رو به اون رو می کنه ، ابراز احساسات درست در حد نه زیاد که تبدیل به لوس بازی و چاپلوسی بشه و نه در حد کم!
به اینها میگن مهارت های کلامی
شما لازم نیست که خیلی باهوش و دانشمند باشید که بفهمید زنی چی می خواد، باور کن ما پیچیده نیستیم ، شما دو تا کتاب خوب درمورد تفاوت های زن و مرد بخونید خیلی راحت نقشه ذهن یه زن دستتون میاد
مگه لیلی رو دوست نداری؟
خوب پس دست به کار شو:72:
به هرحال یه سری صفات به طور ذاتی در خانومها هست.مثه نیاز به توجه.جهت اطلاع خودم یادگیری خودم.کسبه تجربه از شما ها وصرفا سوال بود.چه مثالهایه خوبی زدید.بارها شده که سر همین مباحث که مثال زدید ازم رنجیده.ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid.lili27
یه نکته طی این مدت که تو تالار گشتم بیدا کردم.تابیک سابینا و حرفه شما باییز خزانوچند تابیک دیگه.خانمها ابرازه علاقه تو جمع یا مورده توجه بودن از طرف همسر در هر حالت چه خیابون چه بیابون چه تو جمع بسیار بسیار حساسن.وبارها گلایه کردن(کاری که لیلی هم میکنه)اما چرا هیچ وقت درک نکردید اینکار برایه یه اقایی که هیچی از زندگی مشترک از دنیایه بیچیده ی شما از فکرا ورویاهاتون نمیدونه سخته.
اقا فرید خب این دیگه کار شما مرداست که برید دنبالش ببینید نیازهای یه زن و دنیای یه زن چه شکلی هست و چه جوری باید باهاش رفتار کرد.همون کاری که الان دارید میکنید و نتیجه بخش خواهد بود.
چرا ببخشیدا مستقیم نمیگید؟چرا لقمه رو دوره سر میبیچونید؟وقتی میگید بیا یعنی نیا.وقتی میگید باشه یعنی نباشه(خودمم متوجه نشدم چی گفتم)این همون معنایه نازه؟
این مطلب بارها توی این تالار و کتب روانشناسی اومده که خواسته هانونو به همسرتون مستقیم بگید اما وقتی لیلی رفته این همه کتاب خونده و با دنیای شما اشنا شده طوری که میگه نگفته فکرتو میخونم حب طبیعیه که انتظار داشته باشه شما هم تا حدی از نیازهاشو خودتون برید بخونید و باهاش اشنا بشید نه اینکه همشو بخواد مستقیما بهت بگه که خیلی مواقع هم با چاشنی ناز قاتی میشه و میخواد شما اینو غیر مستقیم متوجه بشید.
لیلی هم بسیار دوس داره تو جمع بهش ابراز علاقه کنم بی توجه به اینکه اون جمع کاریه یا خانوادگیه یا دوستانس(فک میکنم این واسه ی خانم ها بسیار مهمه)به نظر خودم ابراز علاقه بیشتر باید تو رفتارو کردار باشه
پس باید هنوز خیلی بیشتر راجع به زنا بدونید و این دقیقا یکی از تفاوت های زن و مرده که مرد میخواد توی عمل نشون بده اما زن میخواد کلامی باشه یعنی لیلی نیاز داره در کنار همه ی کارهایی که براش میکنید در فالب کلام و گفتار هم بهش بگید " دوستت دارم "" تو زن رویاهای منی " پس باید مهارت کلامیتونو بالا ببرید
(مثلا فک کنید من نزده همکارانم بخام دسته خانمم رو بگیرم یا ....اصلا معنی نداره)البته بحثه زز نیستا.اما هرچیزی جاومکانی دارد.
مطمین باشید لیلی هم اینو درک میکنه که هر چیزی جا و مکانی داره و انتظار نداره شما پیش همکاراتون به قول خودتون از این لوس بازیا در بیارید اما این انتظارو داره که حداقل تو جمع خونوادگی خودتون و خونواده ی خودش تحویلش بگیرید و هواشو داشته باشید و طبیعی هو هست.
راستش امروز راجع به ناز کردنو حرفاورفتارهای واقعی که دقیقا برعکسشو میگه اما ته دلش چیزه دیگس متمرکز شدم.راستش خیلی از لیلی عقبم.اون وارده دنیایه من شده اما من هنوزاوله کارم.یه خورده سخته(هم کار میکنم هم دارم وارده دنیایه خانوما میشم هم لیلی ترکم کرده وتنهام هم باید کلی مقاله وکتاب بخونم وفقط چند روز وقت دارم)
نگران نباشید وقتی رو قلتک افتادید میبینید که لیلی هم همراهتون میشه وکمکتون میکنه
یه همکار دارم که میگه هر وقت تونستی رو اب راه بری اتیش قورت بدی بشته گوشتو ببینی یا رو ابرا بخابی اونوخت میتونی زنارم بشناسی!!
انقد واسه خودتون سختش نکنید فقط کافیه اطلاعاتتونو تو این زمینه بالا ببرید و بخواهید که به دانسته هاتون عمل کنید.
ممنون میشم کتابایی رو که گفتید چند نمونه نام ببرید.(کتابایی که به فرهنگ وعرفو خصوصیاته اخلاقی رفتاری بانوانه ایرانی بخوره)
تمامیه لینکهای کودک درون وکنترل گری و....مطالعه کردم.راهکارهایی که داده شده امتحان کردمودایم تمرینشون میکنم.تنها نگرانیم خاموش بودنه گوشیه لیلی.البته با دوستش در ارتباطم.که ایشونم میگه حاله خوبی نداره.(نه غزاله)
فک نمیکنید بهتره برش گردونم تا باهم درمان شیم؟باهم بسازیم؟(راستش بدرو مادرش هم فشار میارن بهم)
فريد جان
همين كه رفتار اخلاقي و انساني و سالم را ياد بگيري همه جا به كارت مياد والبته با رعايت حد اعتدال . افراط و تفريط بلاي روابط است .
درست است كه زنان روحيه ي لطيفي دارند و نكته سنج و جز نگر هستند اما اين دليل نيست كه مردي چنين روحيه اي نداشته باشد . بستگي دارد كه فرد ، چه زن و چه مرد ، بخش مردانه و يا زنانه ي وجودش فعال تر باشه .
كلا تو هر آنچه كه بر خود نمي پسندي بر زنت هم مپسند و اگر روزي آن را پسنديدي ديگر جاي گله از واكنشهايش نمي تواني بكني . فكر كن كه خودت جاي ليلي هستي و يكي درست همين رفتارهايي كه تو مي كني با تو بكند . حالت به هم نمي ريزد از اينكه تا اين حد تو وتوانايي هايت ناديده گرفته مي شود و....
از ديد من بهتر است كه تو در كنار مطالعاتي كه در سايت داري در گوگل هم سرچ كن و با توجه به منابع قابل اعتماد مباحث مورد نيازت را سرچ كن .
در همين سايت از توقعات زنان مي تواني آگاه شوي و ياد بگيري كه چه چيزي همسرت را ناراحت يا شاد مي كند .
و البته خواندن اين چند كتاب را هم بهت پيشنهاد مي دهم .
كتاب هفت عادت مردمان موثر
و
17 اصل كار تيمي
بله گوگل رو سرچ کردم البته برایه مشکله بارانوییدی.مطالبه خوبی هم داشت واستفاده کردم.تالار هم تابیک هایه بسیار بسیار خوبی داشت وچون تجربی بودن وهرکس حرفه دله خودشو زده بود.مطلبه جدیده کودکه درونو هم مطالعه کردم نتایجش خیلی برام جالب بود.باتمامه وجود کودکمو ناراحتیاشو درک میکنم.
راستش این تمامه لیستیه که تا اینجا از توقعات بانوان به دستگیرم شده=
1ابراز علاقه وتوجه(جایی خوندم که اگه متوجه تغییره ظاهری چه میدونم رنگه مو نحوه ی ارایش چاقی لاغری نحوه ی بوشش و... نشیم احساس عدم علاقه و عدم مقبولیتودلشکسته میشن)(بس به خاطره همین بود صب موهاش یه رنگ بود شب یه رنگه دیگه!!انقد رنگوارنگ کرده بود که تشخیصه تغییرش واسم سخت بود.چقد حرص خورده تفلک!!)
2مبحثه زیبای سوربریزینگو کادو(سالگردا تولده خودش باباش مامانش همسادش همسادمون خلاصه همه وهمه البته قیمتش مهم نیس زحمت ووقتی که واسه خریدش یا ساختش میکنیم مهمه.باید بدونن دوسشون داریم)(خوده من از اون دسته هستم که سرو تهشو با ادکلنی چیزی هم میارم.)
3احترام وامنیت.(تو این زمینه مشکله اساسی دارم.)
4رمانتیک بودن در عینه حال مرد بودن مقتدر بودن.(1کتاب خریدم کارهایه عاشقانه ورمانتیک مخصوصه اقایان.اما هر صفحه شو میخونم تهوعم میگیره چقدر جلف چقدر لوس.!!!بابا زنایه قدیم میبختن میشستن بچه بزرگ میکردن فرش گلدوزیو.....اوف انتظاره رقصه تانگو تو نوره مهتابم نداشتن!!)
5اقاخانومت اومد اشتباهشو با گریه تو بغلت گفت نزن تو سرش.نگو گفته بودم اشتباه میکنی نگو خاک تو سرت نگودیگه کاری به تو نمیسبارم نگوزنا یه تختشون کمه(این اصطلاحو شخصا زیاد به کار میبرم)وقتی زنی مشکلشو گفت راهکار نمیخاد انتقاد نمیخاد.1شونه واسه گریه یه گوش واسه همدردی میخاد.(اینو واقعا نمیدونستم)
6مسایل جنسی.فقط میگم که فقط خودت نیسی به ایالتم برس(سانسورینگ)
گزینه ی 7و8و................درانتظاره خانومای محترم بسم ا....