RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام به تمام عزیزان هم تالاری:72:
من دیگه سوال ندارم سرافراز جون:)فقط اعلام کنم که همه دوستان تا ساعت 21 امشب میتونن از سرافراز عزیز سوال بپرسن و بعد از اون خواهشا کسی سوال نپرسه چون قراره نفر بعد رو نفر بعد رو اعلام کنیم.سر افراز جان از 21 به بعد صندلی متعلق به شماست و اگر خودتون سوالی هست که دوست داشتید پرسیده بشه و کسی نپرسید رو از خودتون بپرسید:72:
دوستان دقت بفرمایید،لطفا از گذاشتن پست های چت گونه که مسیر صندلی داغ رو عوض میکنه خودداری کنید.اگر هم نیاز بود جوابی داده باشید تا توی دلتون نمونه لطفا در همون پستی که سوال میپرسید یه کوچولو کل کل هم بکنید http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...b58546cb7b.gifاونم فقط یه کوچولو ها:305:چون هدف صندلی داغ کاملا مشخصه و آلاچیق کل کل آدرسش یه کوچه بالاتره:)
ممنون از اینکه لطف دوستان لطف میکنند و این مورد رو مد نظر قرار میدهند.:72::72::72:
نفر بعدی خودمم چون شارژم یه ماهه هست و تا تموم نشده باید بشینم :311::311:
ولی خوب چون دختر خوبیم و دلم واسه این آقا شیره می سوزه نوبتمو می دم به شما ( پر رویی رو دارین دیگه!)
خواستم زنبیلمو از الان بذارم تو صف تا نوبتم بشه
قبل از هر چیز بگم سرافراز جان اسمتو از کجا انتخاب کردی چون اسم یکی از عزیزترین افراد زندگیمه که اسم کمیابی هم هست
بعدشم می خوام بپرسم به نفر بعدی که می خواد بشینه صندلی داغ چه توصیه هایی داری؟چیکار کنه کمتر بسوزه؟؟
تو این مدت که روی صندلی بودی از کدوم سوال بیشتر خوشت اومده؟ کدوم خوشحالت کرده؟ کدوم به فکر واداشته تو رو ؟ کدوم هوشمندانه ترین بوده؟ کدوم آبکی ترین بوده ( نگی سوالات من بود ها :302: ) و کدوم عصبانیت کرده؟
نظرت راجع به شعر توی امضای من چیه ؟ جام می و خون دل ...
نهایتا واسه هرکدوم از اعضای زیر چه آروزیی می کنی در سال جدید و دوست داری چه جمله ای بهشون بگی که انرژی مثبت داشته باشه( فله ای جواب ندی ها ، دونه دونه !)
بلو اسکای
بهشت
سبکتکین
سابینا
بالهای صداقت
یاسا
m25teh
green
hamed65
فرشته مهربان
ani
gh sana
مینای
سحر ( نامزدم بی دلیل میگه دوستم نداره .. )
رامین زمانی
و هر کی که به ذهنت می رسه
سلام. كجا با اين عجله؟ من چرا انقدر عقب ام... من چرا سؤال نپرسيدم... من چرا چند روز نيومدم... من چرا حول شدم... من چرا سرم درد ميكنه.... من چرا بستني دوست دارم... (ببخشيد اين يكي تو سؤال هاي ذهنم بود يهو قاطي شد:43:)
خب. لطفا براي دريافت سؤال ها كارت خود را وارد كنيد:
http://www.aftab.ir/news/2008/mar/17...fe511c905c.jpg
1. تا حالا سيزده بدر سبزه گره زديد؟ چنتا؟
2. اگر خواستگاري داشته باشيد، همه چيزش بيست باشه، فقط دماغش مثل شكل زير باشه، آيا بهش جواب مثبت ميدين؟
http://www.forosha.com/images/news/damagh3.JPG
3. اگر هنگامي كه تمركز كردين، شخصي كنارتون مشغول جويدن آدامس باشه، هي بادش كنه و بتركونه، چقدر وقت ميتونيد بر اعصابتون مسلط باشين و هيچي نگين؟
4. از بين شكلك ها يه شكلك براي كودكيتون انتخاب كنيد كه نشون بده كودكيتون چه شخصيتي داشتين.
يه خورده جدي شيم. پاسختون به سؤال هاي زير لطف زيادي به من ميكنه تا با خودم كنار بيام. پيشاپيش ازتون ممنونم:
5. نظرتون راجع به اين جمله چيه؟
حضور ما روي زمين هرچند دمدمي اما ناگزير ميباشد.
6. اكثر انسانها پشت نقابي پنهان شدن و به جاي زندگي، مشغول بازي اند. فكر ميكنيد دليلش چيه؟
7. فكر ميكنيد چند قدم بايد برداشت تا خوشبختي؟
8. چطور ميشه بين اعتماد به نفس و خود بزرگ بيني مرز گذاشت؟
9. كدوم جمله از كدوم آهنگ خيلي متاثرتون ميكنه؟
10. يه مناجات در يك جمله ي كوتاه ادبي از زبان خودتون برامون مينويسيد؟
حتما اينو ميدونيد كه من بايد به هركسي رو صندلي داغ ميشينه جعبه ي شانس بدم.:311: شما كدوم رو انتخاب ميكنيد؟ (با رنگ و جهت مشخص كنيد)
http://bia2-love2love.persiangig.com...1270318084.jpg
خسته نباشين. من كه مطمئنم سؤال هام به استاندارد هاي جهاني نزديك بود، اصلا هم داغ نبود. حتما شما هم نظرتون همينه.درسته؟ :311: عمليات با موفقيت انجام شد. لطفا كارت خود را برداريد.:43::46:
http://www.aftab.ir/news/2008/mar/17...fe511c905c.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
سلام
سرافراز خانوم بیکار نشین بیا اینا رو جواب بده :D
چشم
1.چرا فک میکنی شیمیست کارش فقط تو ازمایشگاست؟
خب درساشون مربوط به آناليز مواد و ماهيتشونو اخيرا هم نانوتكنولوژي است. مگر اينكه اون شيميست خودش نخواد توي رشته خودش كار كنه.
2.دانشکدتون با شیمی ها یکی بود دیگه؟با هم کل کل هم میکردین؟
آره يكي بود. از اول نبودن. بعدن اضافه شدن. دانشجوهاي بيچاره كه تقصيري نداشتن. از استاداي شيمي زياد دل خوشي نداشتيم. درضمن دانشكده ما شيمي رو فقط در مقطع ارشد داشت.
3.فک میکنی چرا سارا بانو اون سوالای خیلی سختو ازت پرسید بنظرت خوب تونستی به سوالاش جواب بدی؟
مي خواست فتيله رو بكشه بالا صندلي رو داغ كنه اما خودش از جوابهاي چپرچول من يخ كرد! :311:
4.نظرت نسبت به پسرایی که زیر ابرو برمیدارن؟
شرمنده! حتي دلم نمي خواد نگاشون كنم.:163:
5.مرد ایده الت چه تیپی دوس داری بگرده؟
درجاي رسمي كت و شلوار. درحالت عادي تي شرت و شلوار جين. :43:
6.مجری و گوینده مورد علاقت؟
فردوسي پور نيست!
7.چرا اکثر خونه ها ماهواره دارن؟ فک میکنی چند درصد استفاده درست ازش میکنن؟اصلا میشه استفاده درست ازش کرد؟
به علت برنامه هاي آبدوغ خياري صدا و سيما. البته بيچاره تلاششو مي كنه ولي بيشتر از اين از دستش برنمياد. بنابراين مردم ميرن دنبال ماهواره. استفاده درست كه مي شه كرد اما نمي دونم چند درصد استفاده درست مي كنن.
8.دوست داری تلویزیون خصوصی بشه؟
فكر كنم خيلي خوب باشه. اما هيچوقت نمي شه. مطمئن باشيد.
9.استخدامی هستی یا قراردادی؟
استخدام
10.بهترین شغل برای یه خانوم؟
اگر به معلمي علاقه داشته باشه بهترينه اما خودم دوست ندارم.
11.جزایر لانگرهانس میدونی کجای این دنیاست ؟
فكر كنم يه جايي داخل بدنمون.
12.طلا جواهر علاقه داری؟اگه پول اضافه داشته باشی طلا میخری یا از اون جاییکه به سفر علاقه داری میری مسافرت؟
يه مدت كوتاه هي گير مي دادم طلا مي خريدم اما الان ديگه از سرم افتاده. مسافرت رفتن برام راحت نيست چون فرصت نمي كنم ولي دوست دارم برم.
13.غروبای جمعه چرا انقد دلگیره؟به نظرت واسه خارجیا هم همین طوره؟
شايد براي اينكه فرداش شنبه است و بايد بري سركار!:302: براي خارجيها احتمالا غروب يكشنبه دلگيره!
14.توام شنیدی یا دیدی اقایون با افزایش سن رفته رفته جذابتر میشن ولی خانوما شکسته تر؟
آره. آقايون بهشون خوش ميگذره جوون مي شن خانمها هي حرص مي خورن شكسته ميشن :(
15.چند بار امتحان رانندگی دادی تا بالاخره قبول شدی؟تو پارک کردن مشکلی نداری ؟
آيين نامه بار اول. شهر بار دوم. اتفاقا هروقت اين ماشين بيچاره رو لت و پار كردم موقع پارك بود. :311:
16.میتونی با یه سیاه پوست ازدواج کنی؟ چرا؟
نه! بچه مون سياه ميشه!
17.سیزده عدد نحسیه ؟اگه راس میگی عروسیتو سیزده بدر بگیر :311:باشه؟
نه بابا! كجاش نحسه. منكه قبول ندارم! باشه هروقت شوي رو پيداش كردم سيزده بدر ميام توي تالار عروسي راه ميندازم!
18.نظرت درباره :گشنگی نکشیدی عاشقی از یادت بره ؟
راست ميگن. من كه گرسنه باشم عاشقي كه سهله اسم خودمم يادم ميره!
19.جنجالیترین تاپیک و عضو تالار رو بگو ؟
فكر كنم تاپيك سبكتكين بود. الان خداروشكر پيشرفت كرده ديگه انقدر جنجالي نيست. تاپيك اون دختر هم كه داداشش بهش نظر داشت خيلي ناراحت كننده بود.:(
20.سرافراز ادم پولداریه ؟دوس داره سرپرستی یه بچه رو به عهده بگیره؟
پولدار نيستم اما اميدوارم بشم. يه مدت از حقوقمون براي بچه هاي بي سرپرست به درخواست خودمون كم ميشد اما دوست دارم كه كامل تحت نظارت خودم سرپرست بچه اي بشم.
21.چرا پای همه سوالا تشکر زدی بغیر از مال من و اقای ابراهیمی،هااان؟؟؟ :302:
--- ديگه ببخشيد
افرین هزا ر افرین به خانم سر افرا ز:72::72::72:
خانم سر افرا ز به زییایی به سو ا لات اعضا پاسخ میدهد:72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
نفر بعدی خودمم چون شارژم یه ماهه هست و تا تموم نشده باید بشینم :311::311:
ولی خوب چون دختر خوبیم و دلم واسه این آقا شیره می سوزه نوبتمو می دم به شما ( پر رویی رو دارین دیگه!)
خواستم زنبیلمو از الان بذارم تو صف تا نوبتم بشه
قبل از هر چیز بگم سرافراز جان اسمتو از کجا انتخاب کردی چون اسم یکی از عزیزترین افراد زندگیمه که اسم کمیابی هم هست
جدي؟ چه جالب! خوشحالم. البته اسم واقعيم نيست ولي اسم بامسماييه. قبلا گفتم چجوري شد انتخابش كردم! كاملا بدون فكر!:311:
بعدشم می خوام بپرسم به نفر بعدی که می خواد بشینه صندلی داغ چه توصیه هایی داری؟چیکار کنه کمتر بسوزه؟؟
اتفاقا بايد بسوزه تا بفهمه من چي كشيدم!(منظورم همون آقا شيره است!)
تو این مدت که روی صندلی بودی از کدوم سوال بیشتر خوشت اومده؟ کدوم خوشحالت کرده؟ کدوم به فکر واداشته تو رو ؟ کدوم هوشمندانه ترین بوده؟ کدوم آبکی ترین بوده ( نگی سوالات من بود ها :302: ) و کدوم عصبانیت کرده؟
از سوالهايي كه تونستم توش مزه بپرونم بيشتر خوشم اومده! چون گل لبخند رو بر روي لبان خودم و شما دوستاي گلم شكوفا كرده! راجع به سوالهاي سارابانو مجبور شدم بيشتر فسفر بسوزونم و خنده بر لبان محو گرديد!(بخصوص بخاطر همون پسر نون خشكي). همه سوالها هوشمندانه و خلاقانه بوده اما جالبش مچگيري آقاي حامد بود! آبكي هم كه ...معلومه ديگه! زير اون بسته سوال نوشتم!
نظرت راجع به شعر توی امضای من چیه ؟ جام می و خون دل ...
خيلي وقتا به عنوان درك واقعيت زندگي اين شعر رو زمزمه مي كنم!
شنيدين ماجراي ملا نصرالدين رو؟
سه نفر با هشت تا گردو ميان پيش ملا و ميگن اينو بين ما تقسيم كن. ملا ميگه به شيوه الهي يا زميني. پيش خودشون ميگن حتما شيوه الهي خيلي شيوه بهتري هست ديگه! ميگن شيوه الهي!
ملا 7 تا گردو ميده به اولي يك دونه مي ده به دومي و يه سيلي مي زنه توي صورت سومي. مي پرسن اين چه وضع تقسيم كردنه. ملا ميگه خدا هم اينجوري نعمتاشو بين بنده هاش تقسيم ميكنه.:311: البته اين جوك بود اصلا حكمت خداست كه ما ازش سر در نمياريم.
نهایتا واسه هرکدوم از اعضای زیر چه آروزیی می کنی در سال جدید و دوست داری چه جمله ای بهشون بگی که انرژی مثبت داشته باشه( فله ای جواب ندی ها ، دونه دونه !)
بلو اسکای
مامان مهربون و خوب يك ني ني خوشكل و سالم و صالح
بهشت
آرزوي بهترين لحظات و داشتن حس مثبت
سبکتکین
پيدا كردن خود واقعيش و دستيابي به خوشبختي در كنار همسرش
سابینا
خارج شدن محمد از پيله افسردگي و پيوستن به دنياي عشق همسرش
بالهای صداقت
تداوم خوشبختي كه با زحمت بدستش آورده
یاسا
پيدا كردن كار و همسر شايسته
m25teh
خوشبختي در كنار خانمش
green
فكر كنم با يكي از اعضاي خانم رابطه عاطفي داشتن ايشاءالله به خير و سلامت با هم گذر كنن.
hamed65
با نمرات خوب فارغ التحصيل بشه و يك كار خيلي خوب پيدا كنه با آينده روشن
فرشته مهربان
يه جا خوندم كه سفر كرده اي داره. غير از آرزوي لحظات خوشبختي، به اونچه كه در دلش داره برسه.
ani
آرامش پايدار و رسيدن به خواسته دل
gh sana
آرامش و خوشبختي در كنار دلبندش
مینای
صبوري و موفقيت در دستيابي به خوشبختي
سحر ( نامزدم بی دلیل میگه دوستم نداره .. )
اميدوارم شوهرش قدر زندگي رو بدونه و باهم يك زندگي شاد آغاز كنن.
رامین زمانی
فراموش كردن خطاي همسرش در گذشته اي كه خودش حضور نداشته.
و هر کی که به ذهنت می رسه
مدير همدردي
آرزوي توفيق و سعادت و پايداري در اداره تالار
زندگي من
پيدا كردن آرامش زندگيش و فراموشي شكست قبلي
سارابانو
تداوم خوشبختيش با همسرش
فرهنگ
آرزوي خوشبختي و موفقيت
شيدا حاتمي
گذر از رنجهاي زندگي و پيدا كردن عشق واقعي
محمد ابراهيمي
آرزوي سرافرازي و خوشبختي و موفقيت
ببخشيد كه نمي تونم اسم همه رو ببرم
شنا بلدی؟
کیش و قشم رفتی؟
دیوار اتاقت چه رنگیه؟
شغلت دفتریه یا عملیاتی؟
قهوه تلخ می بینی؟
بستنی یا فالوده؟
تا حالا برای گرسنگان آفریقا گریه کردی؟
وقتی تی وی داره رازبقا نشون می ده شیر دنبال گوراسب افتاده (شماره نمی خواد بده ها) طرفدار کدومشونی؟
مدل مانیت چیه؟
در تعقیب جو رو یادت میاد؟
رکس رو می دیدی؟
سیمز بازی می کنی؟
چند وقت سابقه کار داری؟
از حقوقت راضی هستی؟
بچه چندم هستی؟چندتا خواهر برادر؟
کادو تولد چی دوست داری؟
تولدتو جشن می گیرن یا به یه کادو کیک ختم می شه؟
نمرت پیش خدا چنده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
سلام. كجا با اين عجله؟ من چرا انقدر عقب ام... من چرا سؤال نپرسيدم... من چرا چند روز نيومدم... من چرا حول شدم... من چرا سرم درد ميكنه.... من چرا بستني دوست دارم... (ببخشيد اين يكي تو سؤال هاي ذهنم بود يهو قاطي شد)
:shy:
خب. لطفا براي دريافت سؤال ها كارت خود را وارد كنيد:
1. تا حالا سيزده بدر سبزه گره زديد؟ چنتا؟
سیزده بدر پارسال یه دونه گره زدم تأثیر نداشت...:311:
2. اگر خواستگاري داشته باشيد، همه چيزش بيست باشه، فقط دماغش مثل شكل زير باشه، آيا بهش جواب مثبت ميدين؟
http://www.forosha.com/images/news/damagh3.JPG
فرم بینی خوبه فقط سایزش بزرگه. با اجازه بزرگترها بله! :72:
3. اگر هنگامي كه تمركز كردين، شخصي كنارتون مشغول جويدن آدامس باشه، هي بادش كنه و بتركونه، چقدر وقت ميتونيد بر اعصابتون مسلط باشين و هيچي نگين؟
هیچی... با یه چشم غره مشکل رو حل میکنم:163:
4. از بين شكلك ها يه شكلك براي كودكيتون انتخاب كنيد كه نشون بده كودكيتون چه شخصيتي داشتين.
:301:
يه خورده جدي شيم. پاسختون به سؤال هاي زير لطف زيادي به من ميكنه تا با خودم كنار بيام. پيشاپيش ازتون ممنونم:
5. نظرتون راجع به اين جمله چيه؟
حضور ما روي زمين هرچند دمدمي اما ناگزير ميباشد.
نظری ندارم. از خودتون گفتین؟ در یک شب بارونی سرودین؟(راستی کوچه علی چپ کدوم وریه؟)
6. اكثر انسانها پشت نقابي پنهان شدن و به جاي زندگي، مشغول بازي اند. فكر ميكنيد دليلش چيه؟
برای اکثر ما آدمها انگار دروغ شیرین بهتر از حقیقت تلخه. وقتی با نقابهامون مقبولتر میشیم تشویق می شیم که نقابهای قشنگتری بزنیم و این روند ادامه پیدا میکنه و حتی اونو به بچه هامونم یاد میدیم!
7. فكر ميكنيد چند قدم بايد برداشت تا خوشبختي؟
وقتی اوضاعمون روبراهه و همه چیز سر جاشه احساس خوشبختی می کنیم. وقتی چیزی بهم می ریزه ما هم بهم میریزیم. اگر درک کنم دکوراسیون زندگیمون با این تغییر داره قشنگ تر می شه حس خوشبختی رو از دست نمی دیم. هرچند حتی توی اوضاع بهم ریخته هم میشه خوشبختی رو احساس کرد اگر باور کنی همیشه شادی در یافتن چیزهای بزرگ نیست بلکه در لذت بردن از هرچیز کوچکی در زندگیه. مثلا همین حالا خوشحالم که دستام سالمن و قادرم حتی به سختی تایپ کنم. چون می دونم دوستای خوبم می خوننش!
8. چطور ميشه بين اعتماد به نفس و خود بزرگ بيني مرز گذاشت؟
اعتماد بنفس امری درونیه و رفلکس بیرونی داره اما خود بزرگ بینی فقط وجه بیرونی داره و در درون آشفتگی به بار میاره چون مدام در حال کشمکش برای اثبات خودش هست.
9. كدوم جمله از كدوم آهنگ خيلي متاثرتون ميكنه؟
متأسفانه چیز خاصی یادم نمیاد اما آهنگ "خالی" از "ابی" بنظرم تاثیرگذار بود.
10. يه مناجات در يك جمله ي كوتاه ادبي از زبان خودتون برامون مينويسيد؟
خداوندا! یا رب من! معبود و سرور من! تو خودت خوب می دانی که چاره ای جز تو ندارم. از تو بجز تو به که پناه ببرم؟ مرا دریاب که دیرگاهی است کویر خسته دلم لب تشنه جرعه آبی است! سیرابم کن که سخت در انتظارم!
حتما اينو ميدونيد كه من بايد به هركسي رو صندلي داغ ميشينه جعبه ي شانس بدم.:311: شما كدوم رو انتخاب ميكنيد؟ (با رنگ و جهت مشخص كنيد)
http://bia2-love2love.persiangig.com...1270318084.jpg
جعبه سمت چپ .رنگش نمی دونم آجریه یا گل بهی.
خسته نباشين. من كه مطمئنم سؤال هام به استاندارد هاي جهاني نزديك بود، اصلا هم داغ نبود. حتما شما هم نظرتون همينه.درسته؟ :311:
بله دیگه فسفری برام نمونده!
عمليات با موفقيت انجام شد. لطفا كارت خود را برداريد
ممنونم عزبزم موفق باشی :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
شنا بلدی؟
تا حدودی!
کیش و قشم رفتی؟
کیش آره اما قشم نه.
دیوار اتاقت چه رنگیه؟
کرم رنگ
شغلت دفتریه یا عملیاتی؟
دفتری
قهوه تلخ می بینی؟
نه
بستنی یا فالوده؟
هنوز مهران مدیری نساخته
تا حالا برای گرسنگان آفریقا گریه کردی؟
گریه که نه ولی دلم گرفت
وقتی تی وی داره رازبقا نشون می ده شیر دنبال گوراسب افتاده (شماره نمی خواد بده ها) طرفدار کدومشونی؟
طرفدار گور اسب:163:
مدل مانیت چیه؟
یعنی چی؟ مگه چند مدل مانی تو ایران داریم؟
در تعقیب جو رو یادت میاد؟
یه چیزهایی یادمه
رکس رو می دیدی؟
آره سگ باهوشی بود
سیمز بازی می کنی؟
چی هست؟؟؟
چند وقت سابقه کار داری؟
پنج شش سال
از حقوقت راضی هستی؟
بد نیست شکر
بچه چندم هستی؟چندتا خواهر برادر؟
سوال تکراریه
کادو تولد چی دوست داری؟
هرچه از دوست رسد نیکوست
تولدتو جشن می گیرن یا به یه کادو کیک ختم می شه؟
قبلن جشن بود الان فقط کادو
نمرت پیش خدا چنده؟
نمی دونم. هنوز ورقه ها رو تصحیح نکردن :43: امیدوارم قبول شم...
از آخرین بسته سوال امتحانی هم متشکرم. موفق باشید. خیلی خوش گذشت :43:
دوستان عزبز و گلم! خیلی این چند روز بهم خوش گذشت. واقعا از همتون ممنونم.
متاسفانه چون فردا مراسم ختم برادر یکی از دوستان نزدیکم هست از حضور در تالار معذورم. اما قبل از رفتن دوست دارم سوالهامو بگم و این صندلی بی وفا رو به نفر بعدی بسپرم :)
من سوالی از خودم ندارم چون سوالهای دوستان کامل بود اما از شما دوستانم چندتا سوال دارم که امیدوارم با جوابهاتون به بهتر شدن من کمک کنید:
- از مجموع جوابهای من چه حسی نسبت به من پیدا کردین؟
- بنظر شما نقطه ضعف و نقطه قوت من کجاست؟
- فکر می کنید من چند سالمه؟
- تو ذهنتون من چه شکلیم؟:)
- یه انتقاد سازنده ازم بگید.
ممنون و هزار بار ممنون... همتونو دوست دارم! :43:
اگر 19 سالگی وارد دانشگاه شده باشی + 4 سال لیسانس + 3 سال فوق + 1 سال بیکاری + 5 سال سابقه کار،
می شی 32 ساله. یکی دو سال بالا پایین.
شکل گل های باغچه.
ینی منو داغ نمی کنی؟اگر نباشی منم نمی شینم.:160: