باشه آره فكر بهتريه . چون وقتي تلفني باهاش حرف مي زنم يه خورده استرس دارم . البته الان خيلي بهتر شدم ولي اين روش بهتره .
مرسي .
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه آره فكر بهتريه . چون وقتي تلفني باهاش حرف مي زنم يه خورده استرس دارم . البته الان خيلي بهتر شدم ولي اين روش بهتره .
مرسي .
منم همینو میگم
تازه میشه سلام هم نکنی تا فکر نکنه منتظر جواب سلامش هستی و باید جواب بده!
حتی ممنون هم لازم نیست
فقط شماره حساب و اسم بانک و شعبه اگه لازمه
اون كه نمي خواد جواب سلامه منو بده . فكر نكنم زياد مسئله مهمي باشه سلام دادن يا ندادنم . اون براش مهم نيست اين چيزا . انقدر دقت نمي كنه .
من نمی دونم ما هنوز هم مجاز به پست زدن نیستیم ؟
با اجازه، فقط یک توضیح.
همسر ایشون به درآمد و تحصیلات سبکتکین حساس بودند و بخشی از بحث هاشون مسایل مالی بوده. من فکر می کنم لازمه سبکتکین اینقدر استقلال مالی یا درآمد بیشترش را به رخ همسرش نکشه. مثلا قبلا هم اکثر دوستان گفتند وقتی حرف پول زد، بگیر. نگو خودم دارم. حتی مورد یارانه قبلا بحث شده بود و گفتیم هیچی نگو و قبول کن. اما باز سبکتکین گفته اگه لازم داری پیشت بمونه.
ایشون این را به معنی لطف و محبت شما نمی بینند. بلکه فکر می کنند منظورت این است که تو لازم داری و من اینقد پول دارم که این را لازم ندارم و می خوام به تو کمک کنم.
تحقیرش نکن.
فرانک جان از شما بعیده.
واسه چی به همسرش سلام نکنه؟
فکر کنم لازمه ما باز این بخش را ترک کنیم. داره راهنمایی ها منحرف می شه.
راست مي گي بهشت جان . البته خوب اگه كسي به شما هم يه پولي بخواد بده بالاخره يه حرفي يه تعارفي چيزي مي كني ؟ نمي كني ؟ همين جوري سريع مي گي باشه بريز به اين حساب ؟
نمي دونم كار درستي كردم يا نه . ولي منظورم ايني كه شما گفتي نبوده . فقط يه تعارف بود . من هميشه از اين تعارف ها باهاش داشتم .
سعي مي كنم حساس نباشم . اتفاقي نيفتاده . بنده خدا مي خواد از نظر خودش حق منو به خودم بده . بهتره انقدر حساس نباشم بهش .
سبک تکین
کارت درست بوده
تردید نداشته باش
افرین
حتما هم توی اس ام اس سلام بکن و اخرش هم یه تشکر بذار
نه به خاطر اینکه داره یارانه ات رو میده واسه اینکه زحمت میکشه وقت میذاره پول رو به از حسابش برمیداره به حساب تو واریز می کنه
اینها همه نکات مثبت هست
بذار یه مدت رشته ارتباطتون اینگونه باشه
ذوستان محترم
هنوز هم كسي اجازه ي پست زدن ندارد . ممنون كه رعايت مي كنيد .
نه عزيزم
سلام مي كني بعد مي نويسي : عزيزم، محبت كردي و از من شماره ي كارتم را خواسته بودي و اين شماره ي كارت من .
و در ادامه : تشكر مي كنم از محبت و توجه ات .
همين . نه كمتر و نه بيشتر .
منظورتون اينه كه بهش اس ام اس ندم و تلفن بزنم بهتره ؟ باشه .
من که گیج شدم
دیگه نمیدونم چی بگم ؟ قصد بدی نداشتم
سلام کردن که معلومه خوبه و نشونه ادب اما تو این مورد طوری که سبکتکین میگه میگم شاید سلام کردنش رو به این منظور بدونه که میخواد مجبور بشه جواب بده در حالیکه اون تمایلی به صحبت کردن نداره، همین.
در مورد تشکر هم همینطور
اخه من با چنین کسانی برخورد داشتم و دارم میدونم مثلا تو این مورد این برخورد بهتره البته شاید شوهر سبکتکین با همه متفاوت باشه!
ببخشيد آني جان من دوباره پستتو خوندم . ولي فكر كنم درست متوجه نشدم اس ام اس بدم و اينا رو بگم يا تلفن بزنم ؟