RE: خونه نمیاد و مي گه بايد از هم جدا شيم (لطفا راهنماييم كن
]سلام دوست عزیز .
ببخشید که رک حرف میزنم,۱۱ صفحه دوستان راهنمایی کردن شما رو ولی شما همش حرف خودتون رو میزنید .
چرا براتون انقدر مهم هست که بعد از طلاق مادر شوهرتون و شوهرتون در موردتون چی میگند و چه فکر میکنند .
شما بیشتر از اینکه دلتون برای شوهرتون بسوزه برای خودتون بسوزه .
یعنی چی که من میام زیر ورقه رو امضأ میکنم اینطوری با این حرفا بیشتر خودتون رو در برابرش کوچیک و از خودتون
ضعف نشون میدید .
خواهش میکنم یه مقدار به حرف دوستان گوش کنید .
در ضمن شاید یه مقدار محکم وایستی در مقابل همسرت و انقدر خودتو کوچیک نکنی شاید شوهرت به خودش
بیاد .
اين كه زير اون ورقه رو امضا كنم چرا منو كوچيك مي كنه متوجه نمي شم به خدا . واقعا شايد خيلي نفهمم ولي نمي دونم چه مشكلي داره .
دوست عزیز مشکل شما کاملا جدیه و حتما نیاز هست برید مشاوره:305:
دوستان اینجا فقط میتونن باهات همدردی کنن و پیشنهادی بدن اما چون هیچکدام از ما شوهرتو نمی شناسیم و حرفهای اونو نشنیدیم ، نمیتونیم کاملا درست و اصولی راهنمایت کنیم برای همین ممکنه شما با توجه به صحبتهای ما کاری بکنید که دقیقا به ضرر خودت و زندگیت تمام بشه:305:
اینجا همه دوست دارن کمکت کنن مشکلت حل بهش و به آرامش برسی اما چون مشکل شما بحث طلاق و جدایی هست صد در صد لازمه حضوری بری پیش یه مشاور خانواده و حتی مشاور حقوقی و مثل اون وکیل بگیری
تا دیر نشده اقدام کن عزیزم ضرر نمیکنی
مرسي . فكر كنم اين بهترين راهه چون خودمم گيج شدم و نمي فهمم دارم چيكار مي كنم . از حرفاي دوستانم يه موقع هايي برداشت اشتباه مي كنم .
منم با حرفاي فرانك1389 كاملا موافقم!
تو رو خدا اينكارو بكن شايد بعدا پشيمون شي!
در ضمن عزيزم تو چرا فكر ميكني با اين نوع حرف زدنت در مورد پول و اينكه من پول نميخوام و خودم پول به اندازه ي كافي دارم و ... ايشون ميفهمه كه شما هنوز به زندگيت علاقه داري؟؟!!
تو اتفاقا با اين نحوه ي حرف زدن و اينكه هي به روش مياري كه پول داري و پولتو ميكوبوني تو سرش از خودت متنفرش ميكني! شايد خداي نكرده تو زندگيم همين كارارو كردي كه شوهرت ازت بيزار شده يا خانوادش فكر ميكنن تو همش چشمت دنبال پولشه! :305:
دوست عزيزم ببخشيد كه ناراحتت كردم اما باور كن مردها و زنها با هم فرق دارند همه ي دوستان بهت ميگن هم بهش نشون بده به ادامه ي زندگي علاقه مندي هم عزت نفس خودتو از دست نده اما شما ...
حتما حتما حتما اگه خواست بهت پول بده و... ازش بگير وبعدش هم ازش تشكر كن (چون بهش علاقه داري و دلت ميخواد بفهمه) با اين كارت هم غرور و اعتماد به نفستو حفظ كردي و حقتو گرفتي هم همسرت از اين كار تو لذت ميبره (چون تا اونجايي كه من مردها رو شناختم عاشق اينن كه براي خانمشون كاري انجام بدن كه احساس "مفيد بودن" كنند و مردهايي كه زنشون در تمام امور مستقل برخورد ميكنه پولشو خودش درمياره و هر جاخواست بره خودش ميره و هيچ وقت از شوهر درخواست كمك نميكنن پس از گذشت مدتي علاقشون رو به زندگي از دست ميدن) من احساس ميكنم شما در زندگيتم دچار همين مشكلات شدي متاسفانه!
حتما برو مشاوره حتي نتيجه ي اون اگر جدايي از اين آقاست لااقل در ادامه ي زندگي كمكت ميكنه كه ديگه اشتباهاتت رو تكرار نكني!
ياد خدا رو هم فراموش نكن و از خدابخواه كمكت كنه و دل همسرت رو نسبت بهت نرم كنه!:72::72:
فردا تولدشه . نمي دونم چيكار كنم نمي خوام بهش زنگ بزنم تا پررو بشه ولي نمي دونم كار درست چيه ؟ شما فكر مي كنيد زنگ بزنم بهش يا نه ؟ خودم فكر مي كنم با اين شرايط درست نباشه زنگ بزنم .
سلام
سبکتین گرامی رنج نامه ات رو خوندم
من هم این مراحل رو گذروندم شوهر منهم اصرار به جدائی داشت و همین رفتارهائی که شوهرت انجام میده اونم با من داشت
من تقریبا دو سال هست ازش جدا شدم بهتره اصلا به سمتش نری چون خودت رو کوچیک کی کنی ضمنا اشتباه من رو هم تکرار نکن حتما مهربه ات رو بگیر چون منهم مثل تو فکر می کردم بزرگواری می کنم و مهربه ام رو نگرفتم اما الان فهمیدم اشتباه محض بود باید حقم رو می گرفتم و اون می فهمید که نمیتونه با سرنوشت و احساس یک زن راحت برخورد کنه و اونو زیر پا له کنه
به نظرم اگه پیش مشاور بری عزت نفست بر می گرده و درست می تونی تصمیم بگیری الان در شرایط بدی قرار داری خواهش می کنم زود تصمیم نگیر و اصلا به طلاق توافقی راضی نشو که مثل من بعدها پشیمون می شی
به خدا توکل کن
هر چی پیش بیاد حتما صلاحت خواهد بود
به امید حل مشکلاتت :72:
يه سوال ديگه ام كه چند بار پرسيدم و جواب نگرفتم اينه كه اگه مي شه يه مشاور خوب بهم معرفي كنيد . اصلا نمي دونم اين مشاوره ها چي هستند روانشناس باليني برم . مشاور خانواده برم . نمي دونم كدومش الان بيشتر بدردم مي خوره .
چون به غير از اينكه خودم خيلي از لحاظ روحي ضربه ديدم كه فكر مي كنم بايد برم پيش يه روانشناس فكر كنم پيش مشاور خانواده هم بايد برم . درست مي گم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
شما می توانید به مراکز ذیل در تهران مراجعه فرمائید:
مرکز مشاوره پویا
تهران خيابان انقلاب، ابتداي خيابان وصال شيرازي، جنب بيمارستان البرز، پلاك 23
تلفن 66963946 ، نمابر 66963947
مرکز مشاوره توحید
تهران خیابان نصرت شرقی - روبروی دانشکده پرستاری شماره تلفن66938833
مرکز مشاوره راه بهتر
چهارراه پاسداران خیابان دولت خیابان شهید کلاهدوز- خیابان شهید یارمحمــــــدی بن بست بهار تلفن 22541434
این مراکز متخصصین برجسته ای در مورد مشاوره خانواده دارند به خصوص مرکز مشاوره پویا.
در ضمن بنده خانم دکتر اسماعیلی که از اساتید برجسته دانشکده هستند و از نظر سابقه و تخصص بسیار حاذق بوده، را در مراکز فوق می شناسم و به شما معرفی می کنم.
واقعا ممنونم و سپاسگذار واسه وقتي كه واسم گذاشتين .