به نظر من هم فعلاً درباره جهیزیه و پول صحبت نکن بیشتر در رابطه با ادامه زندگی و مشکلاتی که با همسرت داری صحبت کن نزار کار به لج و لجبازی برسه چون دودش اول تو چشم خودت و همسرت می ره
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من هم فعلاً درباره جهیزیه و پول صحبت نکن بیشتر در رابطه با ادامه زندگی و مشکلاتی که با همسرت داری صحبت کن نزار کار به لج و لجبازی برسه چون دودش اول تو چشم خودت و همسرت می ره
ممنون از پاسوخاتون دوستان نه هنوز هيچ خبري نشده ازشون برخوردشون با اين قضيه خيلي جالبه انگار يادشون رفته مشكل ما سر چي بوده (ترياك كشيدنو اخلاق بدو دخالتاي برادرش)يه طوري قيافه گرفتنو محل نميذارن كه انگار من ترياك ميكشيدمو خانوادم تو زندگيم بودن.البته بهتر چون هر چي زمان داره ميگزره من بيشتر با مسئله جدايي كنار مييامو قانع ميشم كه اين ادمو خانوادش بدرد ادامه براي 50 سال ديگه نميخورن ادمايي اينقدر پرو بي توجهه و بيشتر منطقي دارم فكر ميكنم تا احساسي گاهي ياد خاطراتم مييفتم ولي احساس ميكنم همش خواب بوده همچين كسي تو زندگيم نبوده 5 ماهه نه ديدمش نه صداشو شنيدم كسي كه هر 1 ساعت بايد باهم تماس ميگرفتيمو حرف ميزديم اما حالا.نه خودش درك داره نه خانوادش باورتون نميشه وقتي دادخواست طلاق توافقي دادم عقدمو بخشيدم اين قضيه اصلا براشون مهم نبود كه زندگي پسرشون داره از هم ميپاشه وقتي گفتم عقدمو ميخوام باباش سختش شد و ميگفت چرا عقد ميخوايي شما خودتون اشنا شديد با هم نميدونم حالا ربطش چي بود.در مورد جهزيه ام اصلا ليستي تهيه نكرديم و امضايي نگرفتيم چون اصلا فكر نميكرديم كارمون به جدايي برسه و اعتماد مطلق داشتيم بهشون.ولي فعلا نميخوام دربارش باهاشون تماس بگيرم تا ببينم چي ميشه و خودشون حرفي نميزنن.
سلام مینای عزیزم :46:
خبری نشد ؟؟
ما رو از خودت بیخبر نذار
سلام پرديس جان نه خبري نشده ازشون فقط پيش دوستامون گفته خودمم از اين وضعييت و بلا تكليفي خسته شدم گفته ميخوام با خواهرامو پدر مادرم بريم خونشون ديدن پدر مادرش اخه مكه بودن.در مورد خودمونم حرف بزنيم من نميدونم چه طوري 13 نفري ميخوان بيان بعد تو اون جمع درباره ما هم حرف بزنن.اصلا ميشه تو اين جمع حرف زدو مشكلاتو بيان كردو شرطي گذاشت؟دوستش ميگفت من تا 2 ساعت باهاش حرف ميزدم بهتsmsبده نداده گفته روم نميشه احتمالا ميخوان همشون بيان به هواي ديدن پدر مادرم درباره ما هم حرف بزنن كه تو شلوغي و رودربايستي من نتونيم شرط خاصي بزارم البته اگه اينم در حد حرف نباشه و عملي بشه.ديگه از دستش خسته شدم و كلافه نميدونم حرفاش راسته يا دروغ
دوستان سلام همگي خوبيد دلم براتون تنگ شده كلي.دوستان يه مسئله جديد برام پيش امده كه نظره شما هم خيلي برام مهمه خواهش ميكنم جوابمو بديد.همسرم بلاخره بعد 6 ماه بيخبري و بيتوجهي ساعت 11 شب sms داده برنامه ات چيه ميخواي چيكار كني؟همين 2 جمله نه سلامي نه احوات پرسي هيچي.من هنوز جوابي ندادم بهش اصلا نميدونم بايد چه جوابي بدم بهش بعد 6 ماهم كه sms داده اين طوري بي معني و طوري برخورد كرده كه تمام مسئوليتو بندازه گردن من و خودشو كشيده كنار اين sms يعني من برام فرقي نداره تو ميخواي چيكار بكني.خانوادم ميگن تو كه 6 ماه صبر كردي چند وقت ديگه هم تحمل كن تا يه اقدام رسمي تري بشه از طرفشون اين طوري بيشتر به نفعته البته خانوادم ميگن اين ادمو خانوادش به درد تو نميخورن و بهترين راه اينه كه قيدشو بزني.اعتقاد دارن كسي كه اينقد جسارت نداره بياد جلو حرف بزنه و اينطوري sms ميده اونم بعد 6 ماه بيخبري ارزش زندگي نداره.حالا ديگه من موندمو كلي دودلي يه اعصاب داغون.در ضمن داماد بزرگشونم كه روانشناسم هست امروز بهم sms داده و سال نو ميلادي رو بهم تبريك گفته قبلا از اختلافمون هميشه بهم smsميداد و اعيادو تبريك ميگفت خيلي هم تلاش كرد كه ما رو اشتي بده ولي تو اين 6 ماهم هيچ خبري از اونم نبود حالا اونم smsداده.نميدونم چه طور بايد برخورد كنم
مینا جان سلام
بنظر من هم صبر کن. چیزی که اتفاق افتاده، اینه که شوهرت 6 ماه ازش خبری نبوده و این اصلا خوب نیست مخصوصا اگه بخواد مجددا تکرار بشه. پس باید عکس العملت معقول باشه تا اگه خدا خواست و مشکلاتتون حل شد و برگشتی سر زندگیت، دیگه چنین مواردی پیش نیاد.
حالا اگه شما سریع جواب بدید و بعد هم برگردید سر زندگیتون، این رفتار باب می شه.
پس خانمی به این اس ام اس جواب نده و اجازه بده خودش و یا خانوادش رسمی تر تقاضای صحبت کنن.
مینای عزیز سلام:72:
خوبی؟ دلمون واست تنگیده بود بابا کجا بودی؟
به نظرم براش بنویس بعد از 6 ماه یه اس؟؟ بیا جلو رو در رو بحرفیم.
البته بذار بقیه بچه ها هم یه نظری بدن.
اخه اگه هیچ جوابی هم ندی شاید فکر کنه که من غرورم و شکوندم و این اس و زدم حالا یه جواب خشک و خالی هم که شده باید دریافت می کردم .
عقل من می گه مثل خودش کوتاه طوری بنویس که تشویق بشه بیاد جلو . حالا رو در رو یا حل می کنید یا تمامش می کنید. اون مال مرحله بعدیه.
ما رو هم بی خبر نذار.
ممنون از جواباتون بچه ها امروز پيش مشاورم بودم اونم اعتقاد داشت بهتره يه جواب كوتاه بدم مثل خودش مثلا بگم اين مشكل ماست ما ميخواييم چيكار كنيم.ولي خانوادم راضي به جواب نيستند و اعتقاد دارن خودش و خانوادش خيلي سرد دارن برخورد ميكنن و قضيه رو دست كم ميگيرن و اگه من الان جواب بدم باعث ميشه كه اين نوع برخورد عادتشون بشه و اگرم بيان جلو طوري مييان كه بخوان از بالا بهم نگاه كنن و اونا شرطو شروط بزارن برات.حالا واقعا نميدونم چطور برخورد كنم احساسم يه چيز ميگه منطقم چيزه ديگه.نميدونم كاره درست چيه ميترسم جواب ندادن من دليل بر سرديم بشه و اين تصورو درش ايجاد كنه كه ديگه نميخوام ادامه بدم و جواب دادنم به ضررم تمام بشه و بيعث ميشه اون فكر كنه من همه بديهاشو فراموش كردم و اون بازم هر كار ميخواد بكنه.
به نظر من هم یک جواب کوتاه بده که حداقل باعث بشه که سر صحبت را با هم باز کنید و خودتون دو نفری با هم صحبت کنید خیلی راحت و بی شیله پیله نیازی نیست که بزرگترها برای شما تصمیم بگیرند این مشکل خود شماست نه شخص دیگری حتی پدر و مادرتان چون شما بعد از جدایی با مشکلات و ناراحتی ها و خیلی چیزهای دیگر باید کنار بیائید نه آنها پس اگر می خواهید که جواب بدید حتی اگر هم بقیه می گویند اشتباه است جواب بدید تا کی می خواهید موش و گربه بازی کنید شما و همسترتان دونفر آدم عاقل هستید پس بشنید با هم صحبت کنید نزار همسرت از ترس اینکه شما که می خواهد برگرده به طرف شما از اینکه باید حالا به شما امتیاز بده از آمدن به طرف شما بترسه و به طرف شما نیاید از این فرصت استفاده کن یواش یواش می تونی آن امتیازهایی را که می خواهی از اون بگیری ولی نه با عجله می تونی ایمیل بفرستی به هر حال بهتر از بی خبری است تا کی می خوای جوابشو ندی مگر آنکه تصمیم قطعی به طلاق دارید که من بعید می دونم چون اگر تصمیم داشتی خودت اقدام می کردی و اینقدر منتظر حرف بقیه و بزرگترها نبودید بیشتر می خواهی که همسرت تربیت بشه و دیگه اینکار را باهات انجام نده با خودت روراست باش اگر نمی خوای جدا بشی به خانواده ات بگو و نگران اینکه شما را مورد سرزنش قرار بدهند نباشید.با آرزوی موفقیت
ممنون از پاسختون ستاره عزيز امروز دوباره همسرم sms داد پس يعني هيچ برنامه اي نداري؟خانوادم گفتن جوابي ندم تا زنگ بزنه تو sms كه نميتوني برنامه هاتو بگي خانوادم اعتقاد دارن اينگونه sms دادن نشونگر اينكه هيچ تغييري درش ايجاد نشده نميدونم چيكار بايد بكنم ميترسم جواب دادنم بيشتر به ضررم بشه اونم اينقد جسارت نداره زنگ بزنه يا بهتر سر صحبتو باز كنه همش از من توقع داره.