RE: بازی توصيف تصاوير محتوايي
سلام
اگر در بند ظاهر باشی و اعتبارات ظاهری و موفقیتت فقط از این جهت ترا راضی کند ، و رضایت و شادابیت وابسته به این اعتبارات بیرونی باشد که ترا با آن ببینند . وقتی یکی را که سطح و توانش و اعتبارش را از خودت پایین تر می دانی را ببینی که سر و گردانی در انظار و در ظاهر از تو بالاتر دارد سر به هوا می شوی و حسرت و رنج می کشی که من بالاتر هستم اما او بلندتر و همه اون رو از من بالاتر می ببینند ، و برداشت دیگر اینکه باز اگر به این ظواهر دلخوش باشی ، هستند کسانی که بلدند چگونه بدون اینکه در مرتبه تو باشند خود را در منظر نظرها قرار دهند و تو رنج بکشی که ..... .
و از طرفی نشان از ظاهر بینی در این مرتبه ها است ، یعنی اینکه توانمندی و موفقیت فرد با سکوهایی نشان داده شده که بلند ترینش جای موفق ترین باشد و وقتی مردم به این عادت کردند که اینرا نشان موفقیت ببینند ، پیش میاد کسی که این نگاه ظاهربین مردم را بدون آنکه در موقعیتی که نشان بلند مرتبه بودنش باشد را با موقعیت سازی پر کند و سرخوش باشد و تو که در مرتبه حقه قرار داری دیده نشوی و با حسرت اورا نظر کنی .
در یک کلام >>> به این اعتبارات ظاهریه دلخوش نباشیم و مرتبه و اعتبار خود را به نسبت با حقیقت و رضایت درونی و الهی بسنجیم .
.
چاه کن همیشه ته چاه میمونه!!!
خود کرده را تدبیر نیست
برداشت اول : هر كس خربزه خورد ، بايد پاي لرزش هم بايسته ...
برداشت دوم : چاه نكن بهر كسي ، اول خودت ، بعدا كسي ، ( يا دوم كسي )
برداشت سوم : از ماست كه بر ماست ...
برداشت چهارم : اين جهان كوه است و فعل ما ندا ... سوي ما آيد نداها را صدا
برداشت پنجم : هر چه كني به خود كني ..... گر همه خوب و بد كني
برداشت ششم : الدنيا مزرعه الآخره ..... هر چه بكاري همان درو خواهي كرد
برداشت هفتم : اگه يه لب زيبا و بوس كشيده بود ، الان چه ميشد ؟؟؟:46::46::46::46::46:
:72:
وای چه ترسناکه.http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...e2ef9d23fb.gif
آقای جرجیس بگو دستشو ول کنه:163:
نظر من:نکن کاری که باز آرد پشیمانی
آقای مهاجر بینشان چقد شعر و ضرب المثل نوشته تازه دیدم ولی خب پست من تکراری نیس:227:
وای جرجیس ترسیدم..با قلب و روح ما بازی نکن..تو رو خدا ازاین به بعد ملایمتر و لطیفتر بذار
چیزی که برداشت کردم که شاید تکراری باشه:
بترس از روزی که اعمالت یقتو بگیره و ولت نکنه...
منظورتون اعمال ما و اون دنیا نیست احیانا یا همین دنیا وقتی نتیجه کارای بدمون دامنگیرمون میشه؟؟
یه چیز دیگه ام هستکه تو زندگی خیلیامون نمود داره
با اینکه کاری که کرده یقشو گرفتها ما بازم داره ادامه میده به کارش!!!
1 - توهم نزن
2 - هر کاری می کنی به عواقبش خوب فکر کن ، مبادا همان کاری که فکر می کنی خوبه ، بشه دردسر برات .
3 - مواظب باش ساطور دست کی میدی ( این ضرب المثل فرشته ساخته فی البداهه هست ها )
4 - نترس ، شجاع باش و با شهامت کارت رو به پایان برسون حتی اگر ظاهرش پر خطر باشه ، مهم اینه که عنان کار دست خودته .
5 - ناسپاسی ( گاه به همونی که به ما هویت و جرأت و توان بخشیده بد می کنیم و نمی بینیم که اونه که به ما خدمت کرده )
6 - گرفتار خیالات خود نشویم .
همیشه باید به اثری که از خودمون به یادگار می ذاریم دقت کنیم که ممکنه روزی اثرمون بر علیه خودمون باشه و ما رو نابود کنه