RE: باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
به به آقا کامران
مبارکه ایشالله ، خب داشتیم برادر ؟؟!! یه موقع هائی که میگفتی هیچ چیز در دنیا ارزش موندن نداره !!!!
الحمدلله یه موردی پیدا کردی که ارزش دنیا و زندگی رو برات مجسم کرد. مبارکه
راستی اگه کار چسب و چسب کاری و .... داشتی رو دربایستی نکن ها ، دربست درخدمتیم.
خیلی خوبه که جشن تولد و عقد و..... تو یه روز باشه ، بعدها از لحاظ اقتصاد خانواده کلی جلوئی :D
یه مطب هم به خواهرای گل تالار که بوی دماغ سوخته به مشامشون رسیده
شناخت زن جماعت ، ژنیه و ارتباطی به مجرد و متاهل بودن نداره ، یعنی آقا کامران ما هم می تونه متاهل باشه و هم بهتر از قبل نقش آفرینی کنه :P:D
حالا هی بیائید آلاچیق درست کنید
باغ به این گندگی ، که هم ویلا داره ، باغ وحش داره ، کوه و دشت و رودخونه و ......(خودش یه کلاردشته به اضافه کلی مجتمع تفریحی دیگه رو کرد باغچه :302:
، :327:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
این اختراعات و اکتشافات مال اون عده از مردا بوده که از عقلشون استفاده کردن و زن نگرفتن
مردا یا متاهل میشن و یا مخترع ، فیلسوف و ...
شما اگه این جنس رو میشناسید تعریف کنید ماهم بشناسیمشون ، اتفاقا بد نیست یه تعریفی از خانمها توسط خودتون در این تالار داشته باشیم ، جمع بندیش هم با شما !!
فرشته جان ! اینا رو منتقل کنید تو آلاچیق ، من که از پا افتادم هی برم باغ هی بیام اینجا:199:
اقای بی بی خیلی زرنگ تشریف داریا:160:
نمی شه که همه کارا رو ما خانما انجام بدیم ،اون وقت شما یه وقت از کار کردن خسته نشی!!!!!!:311:
لطف کن وظایفتون رو خودتون انجام بدیم ،کم کارارو نسپردین به ما ، خسته نباشین:163:
-----------------
موعود جان کجایی بابا
دوتا عروسی رو سپردین به من که تنهایی انجام بدم؟ !!!!!!!
به این میگن سوءاستفاده ابزاری
یا یه کمک حال واسه من تعیین کنین یا اینکه من از مسئولیت هام سرپیچی می کنم
از پا افتادم اخه
بی دل و باران عزیز
از من می پرسید چرا اومدم پائین ، از مامان جونتون (حوا) بپرسید چرا هی تو گوش بابامون (آدم ، وه! که چه اسم با مسمائیه :104::104:) خوند که بیا از این درخت (ممنوعه) بخوریم و.....بقیه ماجرا ...و الان که تو آلاچیقیم :104::227:
آخه اون چه نابغه ایست که با خوردن چیپس و کنسرو ماهی اصلا فکر اختراع به مغزش خطور کند؟
مردان مجردی که از سوء تغذیه همشون دچار دو بینی و وهم زدگی میشن! خوب بایدم توهم اختراع بره سراغشون!
بیا دیدی بی بی خان
طبق کدوم سند و مدرک حوا گفت بیا از این درخته بخوریم هااا!!!!
اسم آدم با معناست اما چه معنایی
آدم اگر خیلی آدم هم باشه بدون حوا میمیره اینو یادت نره :311:
خوبه خدا زن رو خلق کرد تا شما یکی رو داشته باشی تا بگی تقصیر من نبود این گفت از این درخته بخور
(یه بامشاد نامی بود که آدم فروش بود و هرکاری که میکرد می گفت من نبودم این بود)
سر کار نرو باران جان!
این آقایون هر جا کم میارن صاف میرن سر این توهم که شیطان اول حوا رو فریب داد!
تازه گیریم که حوا آدم را از راه به در کرد! آدم اگر آدم بود چرا گول خورد!
بعدشم با این صغرا کبری چیدن ها از زیر بار آدم بودن نمیتونید در برید!
تازه هر چقدر هم که آدم باشید و گیریم که شما فرزند بر حق همون بابا آدم! و گیریم که شما راست بگید و حوا آدم را گول زده باشه! خوب پس بازم از گفته هاتون علیه خودتون استفاده میکنیم و میگیم: از روز ازل تا حالا دختران حوا قدرت اینرا داشته اند که پسران آدم را گول بزنند اما آدم زاده ها اونقدر استعداد نداشته اند که یک خورده این موجود نازنین را بشناسند تا از این موجود نازنین رو دست نخورند!
چرا حالاگیر دادین به آدم و حوا ،
بنده عرض کردم یه زمانی بوده که عرش بودم (البته شماها هم بودید) ، ضمن اینکه آدم از اول آدم بود ، آدم زیست و الان هم آدمه (به حول و قوه الهی).
راستی چرا این کلمات "گول زدن" ،"رو دست زدن " و این قبیل صفات .... با نام خانمها عجین شده؟؟؟؟ :227::311:
ببینم شما غذا که درست نمی کنید (اینو می دونم) ، اما ناهار هم نمی خورید؟؟؟!!!:72:
به به !!
چه دخترای حرف گوش کنی !!! حالا تشریف داشتید تو آلاچبق. اونی که اینجا رو درست کرده لابد یه چیپسی ، تن ماهیییی هم میداد بخورید!!!
اگه یک صدم این ، از شوهراتون حرف شنوی داشتین ، بمراتب زندگیهائی بهتر از این رو شاهد بودیم .:227:
به طرف گفتن متاهل شدی یا هنوز لباساتو خودت می شوری؟
گفتش : هردو:311:
حداقل برا تمرین هم که شده هفته ای یه بار غذا درست کنید ، بن کل ! یادتون نره . بعد از چش مادرای زبون بسته تون میبینن فکر میکنن مادراتون بهتون یاد ندادن ها!:311:
مثل اینکه همه با هم رفته بودیم ناهار
بی بی خان کی ناهار و شام شما رو درست می کنه هاااا
آخه بی انصاف مگه از اول ازدواج تا حالا دست پخت خانم محترم رو نخوردید هااا
کاش همون ایمیل خانم رو داشتیم تا از شام و ناهار هم محروم میشدید
البته چنین مرد ضد زنی حقشه که خودش پای گاز وایسه و بپزه و بعدم بشوره و.......
خانم شما که هیچ وظیفه ای از این جهت در برابر شما نداره
من که راجع به خانمم صحبت نکردم ، ایشون ماشالله کدبانوه ، همین که با تالار آشناش نمی کنم یکی از دلایلش اینه که به کارهاش برسه ، ضمن اینکه تو روزهای تعطیل هم گاهی BABY پخت و پز میکنه . (حالا اینکه چی می پزه مهم نیست :311:، نفس کار مهمه ، متوجه منظورم میشید که ؟)
ببخشین. میشه این قدر بحث غذا نکنید، آخه من الان توی خوابگاه دانشجویی ام و سلف را هم به خاطر تابستان بسته اند و اصلا هم اوضاع غذا خوب نیست.
دیشب تخم مرغ خوردم و امروز صبحانه نخوردم و ناهار هم کیک و نوشابه!!! و شام هم پنیر و گوجه.
مامان:302: قول میدم دیگه پسر خوبی باشم. :302:
گشنمه:302: واسه ناهار فردا چی بخورم؟:163:
آهان فهمیدم. پفک و آبمیوه. نه نه نه خوب نیست. چیپس می خورم و بستنی.
وای دارم دیوونه میشم. این پروژه ها هم تموم نمی شه تا بریم شهرستان.:302:
سلاااااااااااااام دوستان عزیز
بازم میتونم در خدمتتون باشم .البته نمیدونم کی یا کیا پا در میونی کردن و باعث شدن من از زیر کار در نرم!
به هر حال خوشحالم که بازم میتونم در خدمتتون باشم:310:
امیدوارم حال همه تون خوب خوب خوب باشه و توی باغ حسابی بهتون خوش گذشته باشه .:310:
ورود دوستانی که تازه به باغ تشریف آوردن رو هم خوش آمد میگم
آقای tesoke.....غزاله....باران
......... و بقیه ای که انشاء الله در راه هستند و ما منتظرشون هستیم:72::
خانم دکتر و گل مریم عزیز خوبه من بیچاره پیشاپیش عرض کردم که دارم میرم اما نه از دست کار ،چرا
آبرومو میبریــــــــــــد ؟خب حالا اومدم.
ببینم عروسی آقای کامران هم هست ؟ جدی جدی ؟مبارک باشه انشاء الله.من که حسابی غافلگیر شدم آخه تا حالا چیزی نگفته بود اما خیلی خیلی خوشحال شدم امیدوارم جدی باشه و مبارک:104: