RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!
آنگاه که غرور کسی را له می کنی،
آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران می کنی،
آنگاه که شمع امید کسی را خاموش می کنی،
آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری ،
آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی،
آنگاه که خدا را می بینی و بنده خدا را نادیده می گیری ،
می خواهم بدانم،
دستانت را به سوی کدام آسمان دراز می کنی تا برای خوشبختی خودت دعا کنی؟
قارون گرامی
لختی تأمل.......
ریشه اصلی رنج شما بیشتر متوجه نارضایتی شما از خودتان است که چون درکش نکرده ای و نفهمیده ای آنرا ، نوک پیکانت متوجه طرف مقابل است .
به نظر میرسه این نارضایتی از خود در کنار احساسات رمانتیک و تصور جفا دیدگی به اضافه وابستگی احساسی و حتی جنسی . شما را غلیظ احساسی کرده و شاید میل به مرثیه سرایی و غوطه وری در دنیای احساس مورد بی وفایی و جفا قرار گرفتن و عاشق رنج دیده و.... بودن کشانده و نوعی لذت پنهان از این حال دریافت می کنید تا درون ناراضی از خودتان بتواند خود را مخفی نگهدارد .
کمی روی حرفهام تأمل کنید ، اگر چنین است به خود آیید که این وضعیت شما را آسیب می زند بی آن که بخواهید . لذا مراجعه حضوری به روانشناس و دریافت مشاوره حضوری برای تغییر احوالات را توصیه دارم .
اجالتاً از مطالعه اشعار رمانتیک بی وفایی محور ، توجه و تمرکز بر جفا دیدگی و عاشق دلخسته و... بودن و یاد آوردن طرف مقابل و خاطرات با وی با بهره گیری از تکنیک توقف فکر جداً دوری کنید .
موفق باشید
.
سلام فرشته مهربان
من درست متوجه منظور شما نشدم اما من خیلی وقته دارم سعی می کنم آدم خوبی بشم . سعی می کنم که خاطرات گذشته رو فراموش کنم .
اما از آینده می ترسم !
من در گذشته چیزهایی رو از دست دادم که دیگه نمیتونم بدستشون بیارم. من اینقد عوض شدم که بعضی وقتا حالم از خودم هم بهم می خوره !
خدایا کمکم کن !
تغییر درست ، درس گرفتن از واقعه را در پی دارد نه حال از خود به هم خوردن .
احساس گناه شما طبیعیه ، اما ماندن و پوسیدن در آن طبیعی نیست .
فکر کرده ای چرا خدا از ما می خواهد گناهانمان را به خود او باز گو کنیم و طلب بخشش کنیم ؟؟؟ آیا این از خود خواهی خداست یا خوشش می آید ؟
این که خدا توابین را دوست دارد و توجه خاصی به آنها دارد تا جایی که وقتی حضرت موسی (ع ) با هزار و یک اسم از اسماء الهی خدا را صدا زد ، در جواب هر اسمی که آن حضرت خدا را می خواند خداوند ندای " لبیک " سر می داد ، وقتی رسید به یا الله الآثیم خداوند پاسخ داد ، " لبیک لبیک" ، یعنی دو بار پاسخ داد ، حضرت را سئوال پیش آمد که این چه حکمتیه که با اسماء دیگر هر کدام یک بار حق متعال لبیک گفت و تنها در برابر این اسم ( ای خدای گناهکاران ) دو بار پاسخ داد ، ندا از طرف حق آمد که موسی ( ع ) بندگان گناه کار من کسی غیر از من را ندارند و....
فکر می کنی اینها چه می گوید ؟؟
می گوید وقتی بنده ای خطا می کند و و جدانش نهیبش می زند و شرمنده و احساس عذاب می کند از کاری که کرده ، احساس تنهایی او را در بر می گیرد ، غمگین و افسرده می شود نیاز دارد با کسی درد دل کند دردش هم گناهی است که مرتکب شده و بارها و بارها نزد خود می گوید کاش هرگز چنین نمی کردم و احساس آلودگی می کند .
خدا این بنده را نهی کرده از این که از گناهش با دیگران بگوید ، چون بیش از خود بنده آبروی این بنده اش را دوست دارد و نمی خواهد در مقابل بنده های دیگر سر افکنده شود ، نمی خواهد ورزی طعنه بشنود ، نمی خواهد با این گفتنها شیطان قیح زدایی کند برایش و گناه عادی شود و دوباره مرتکب شود و ..... لذا از ما خواسته که گناهمان را نزد خودش باز گو کنیم ( اعتراف ) و توبه کنیم .
چرا اعتراف ، مگر خدا خود نمی بیند ؟ این هم به خاطر خود ما هست ، چون نیاز داریم تخلیه شویم و درد دل کنیم و بگوییم که چه کرده ایم تا سبک شویم و آرام ، و خدا ما را گفته که برویم به درگاهش به گناهمان اعتراف کنیم و طلب بخشش کنیم . برای توبه هم پاداش قرار داده از جمله تبدیل گناهان به حسنه ( اگر گناه را تکرار نکند ) یعنی در پرونده اعمالش گناه تبدیل به صواب می شود و پاداش توبه کردن را هم می دهد و گفته که توابین را دوست دارد و وقتی صداش می کنند دو بار به آنها لبیک می گوید و....
می بینی چه خدایی داریم !! آیا ما بنده ها چنین رفتاری با هم داریم ؟؟ با کسی که نمک ما را می خورد و نمکدان را می شکند چگونه رفتار می کنیم ؟؟ و خدا با ما که این همه نمکش ( نعمتها ) را می خوریم و نمکدان را می شکنیم ( گناه ) چگونه رفتار می کند .
پس از رحمت خدا نا امید نشو . از این واقعه درسش را نگهدار و بقیه را با خدا باز گو و یه توبه عمیق داشته باش ( یعنی هیچ وقت با هیچ کس این تجربه را تکرار نکن ) مطمئن باش پاک پاک خواهی شد . و آرامش می یابی .
از فکر او خارج شو ، راه های ارتباطی را قطع کن ، و با خدا راز و نیاز کن و به او نزدیک شو
موفق باشی
ای خدای مهربون , یکی این گوشه ی دنیا دلش شکسته و امیدش به رحمت توست !
ای خدا , .... منتظرم ! همین !
سلام دوست عزیز
بحث خیلی طولانی بود اما ارزش خوندنشو داشت همه گفتنیها رو گفتن امیدوارم از راهنمائیهای دوستان استفاده کنی درسته که شما هم اشباهاتی داشته اما بزرگترین گناه ناامیدی از بخشش خداوند است فرق شما با چنین انسانهایی شاید در این باشد که از کرده خود پشیمان هستید وبه دنبال بازگشت وتوبه امیدوارم دیگه تا الان مشکلتون حل شده باشه این موضوع رو فراموش کن که اصلا سرانجام خوبی در ان نیست شک نکن ... خداوند هیچ زمان بندگانش را تنها نمی گذارد یادت باشه که خدااااااا غفار الذنوب است .ازصمیم قلب برایت آرزوی نجات سعادت وخوشبختی دارم [size=medium]
شما چطور حاضر نمیشی نامزد خواهرت با خواهرت بخوابن ولی خودت با نامردی تموم با دختر مردم بدون هیچ قیدو بندی س/س داشته باشی بعد حالا بیای بگی میترسم وفادار نباشه.:324:
واقعا که بابا تو دیگه کی هستی.
سلام ekia جان
عزیزم معلومه که وقت نکردی کلا بخونی این آقا از کار کردش پشیمونه و سعی می کنه راه درست رو پیدا کنه خوب بهتره کمک کرد وامیدواری داد لطفا دیگه از این حرفها نزنین همه حرفها رو دوستان گفتن با تشکر
منم مثل شما با اینجور فردی رابطه دارم تنها فرق من اینه که طرف من ازدواج کرده بعدش رفته سراغ دوست پسر قبلیش ولی الان ادعا میکنه که با هیچکس نیست ، کاری ندارم به نظر من ازدواج با این خانم برای شما درست نیست چون وقتی به تمام نکاتش فکر میکنی به بن بست میرسی من کاملا شما رو درک میکنم اون تونسته شما رو مجذوب خودش کنه به قولی براش وجود شما مهم نیست بهتر ازش فاصله بگیری ولی میدونم که رابطه جنسی که باهاش داشتی بعد وابستت کرده و بیشتر دلیل ازدواجتم همینه .
بیخیالش بشو چون اصلاً نمیتونی باهاش کنار بیای من الان خودم زدم به بیخیالی برام مهم نیست میخواد چکار کنه الان فقط دنبال سکس با اون هستم چرا دروغ بگم به خودم چون وقتی اون برای خودش ارزش قائل نیست چرا من بهش شخصیت بدم . تصمیم با تو فقط یه نصیحت بهت دارم به فکر ازدواج باهاش نباش یا دوستی یا ترک اون نگرانش نباش .
هیچ اتفاقی برای اون نمیافته . تا حالا از خودت پرسیدی چقدر برات وقت گذاشته ، چقدر آرومت کرده بیخیال ازدواج بشو تو هیچ گناهی در حق این دختر نکردی چون خودش خواسته پس خودتو سرزنش نکن
ثمین1360 جان
آخه بعضی چیزها فقط پشیمون بودن کافی نیست کسی که خودش اینکارو میکنه نباید دنبال دخترای پاک و معصوم بگرده.