RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
نقاب آخرشه! بیست بیست:104:
فقط فکر میکنم روانشناسا یه خورده دل گنده تر از بقیه باید باشن:163:
البته به شرط اینکه حرصشونو یک روانشناس دیگه در نیاورده باشه!:311:
:163::160:
به هر حال چند وقتی بود از وجود این عضو در تالار بی نصیب بودیم انشا اله من بعد بیشتر سعادت زیارت نام کاربریشان را در تالار داشته باشیم.
اما قبل تر تر ها وجود آقای نقاب پر از خیر و برکت بود برای تالار هم با مقالات مفیدشون هم با مشاوره هایی که به اعضا میدادند.
ما كي باشيم در مورد نقاب عزيز نظر بديم:82:
نقاب محكم و استوار، بينشي صحيح و آگاهانه؛ اهل تجزيه و تحليل و يك دوست خوب و دوست داشتني
با احساس مسئوليتي كه نسبت به اعضاء داره؛وجودش رو در تالار همه حس ميكنند، و واقعا" مفيد بوده؛ چه به لحاظ فعاليت كلي و چه به لحاظ مشاوره به مراجعين ؛ با دقت نظر خاصي كه در پاسخ به مراجعين دارد به نظر من در بسياري از موارد راهگشا بوده و خواهد ماند؛
طاهره عزیز >>> گم گوی و پخته گوی . هم تاپیکهاشون هم راهنمائیهاشون کاملاً سنجیده و عالمانه هست ، من به شخصه هر فردی که طاهره عزیز در تاپیکش حضور پیدا می کنه ولو فقط با یه تشکر می گم خوش به حالش. چون واقعاً عمیق و دقیق و متفکر و عالمانه راهنمایی میده یا تاپیک میزنه . همچنین در راستای مدیریت کاملاً خاموش و بی ادعا ایفای نقش می کنه بی آن که بخواد نمودی داشته باشه . من ایشان را از سرمایه های فکری و علمی قوی تالار می دانم . و نقدی هم بهشون دارم اونم اینه که ای عزیز فقط پستها و تاپیکها را از نظر نگذرانید ، راهنمائیهای مفیدتان نیاز تالاره ، به نظرتون دریغ کردن این راهنماییها حیف نیست ؟ ، به مهربانی شما این دریغ کردن نمیاد شاید غفلتی باشه یا دلیلی منطقی که من نمیدانم .:163:
نقاب >>> همون نقاب که بود ، حقیقتاً راهنمائیهاش قوی بود و سازنده من نقاب را اینگونه دیدم ، که در عین توانایی در مشاوره با سن کمش ،روند تعاملش با مراجعین همراه باتواضع بود و همراه با آموختن ، لذا با جرأت میگم با این که سالها از من کوچکتره اما به شخصه همیشه از راهنمائیهاش به مراجع بخصوص هم حسی ها ، و صبر و حوصله اش در رابطه با مراجع یاد می گرفتم .
در مدیریت هم وظیفه شناس و جدی و محکم ، هر وقت درخواست میکردم فلان پستم را حذف کن خیلی محکم و جدی می گفت دلیل بیار و اغلب هم دلیلمو نمی پذیرفت :311: و من رو به کیوان میاوردم اما از قاطعیتش در مدیریت خوشم اومد ، امیدوار بازگشتش با همون نقاب باشد و همچون گذشته بداند که همدردی موقعیت خوبی است برای تجربه اندوختنش پس استوار و توانا در راستای اهداف تالار نیرو بخش دیگر اعضاء باشد
.
نقاب عزیز ،تعداد تشکرهایی که ازش شده و خوشحالی زایدالوصفی که اعضا از بازگشتش دارند ،خودش همه چی رو به ما میگه که نقاب با سن پایین و درابتدای جوانی چقدر پخته عمل میکند ، واقعا درست گفته اند دانایی به سن نیست
مسولیت پذیر ،منطقی ،متین ، خوش فکر ،مهربان
از همه مهمتر فردی از خطه آذربایجان:227::227::227:
با سلام
در مورد طاهره همين بس كه او سابقه حضورشان از من در تالار بيشتر هست.:300:
اما چون به خاطر فروتني اشان تمايل به مطرح شدن ندارند. من هم به همين مقدار اكتفا مي كنم. و راجع به ايشون هيچ توضيحي نمي دهم.
در مورد نقاب عزيز هم بايد اشاره كنم. يكي از فعالترين اعضايي هست كه جوابهاي تخصصي به مراجعان مي دهد. او بسيار عالي با سرعت عمل، همراهي و همدلي با مراجعان به كمك آنها مي آيد.
حجم فعاليتهايش مخصوصا در ارتباط با مراجعين ستودني هست. انتخاب مقالات مفيدشان براي تالار به غناي علمي تالار كمك زيادي كرده است.
او وقتي قبول زحمت مديريت كرده بودند ، هماهنگي و همراهيشون در انسجام و يكپارچگي ارتباط با مراجعين كمك فراواني كرد تا با وحدت رويه به آنها كمك كنيم.
البته مانند هر رشته تخصصي، تفاوت نظر يا ديدگاه و رويكرد در بعضي مسائل بين ما وجود دارد كه ايشان بزرگواري كردند. براي اينكه مراجعان دچار تعارض نشوند، در اين موارد نيز با مديريت تالار هماهنگ باشند.
با سلام و تشکر از لطف تمامی شما دوستان و بزرگان عزیزم :72:
البته شایسته این همه تعریف نبودیم....... هرچند هر که خود اهل دل باشد :310: دیگری را این گونه می بیند (خداکنه من هم اهل دل باشم)
در برخی از نوشته های شما دوستان دیدم اشاره کردید مشاور..یا راهنما.... در صورتی که من مشاور یا فرد مجربی در راهنمایی نیستم تنها نظر می دهم و بس. این را گفتم خدایی ناکرده توقع به عنوان مشاور نباشد و دیگر اعضاء دچار سوء برداشت نشوند.
در مورد برخی اختلاف عقیده ها هم بله قبول دارم در هر سیستمی هست من هم همواره گفته ام: ما با افکار هم مشکل نداریم نه شخصیت هم.
بازهم سپاس از لطف تک تک شما بزرگواران کوچک شما "نقاب" :46:
در آخر تا یادم نرفته از محمد ابراهیمی عزیز بخاطر راه اندازی چنین تاپیکی قدردانی کنم ایشان به واقع یکی از خیرخواه ترین افراد تالار هستند دوستت داریم محمد جان
من خییلی عقب موندم از این تاپیک
گل مریم عزیز : مثل اسمش گل هست و صاف و یک رنگ . احساساتی پاک و بی ریا . عضو دلسوز تالار که حضورش باعث دلگرمی است .
سارا عزیز : فعال و سرزنده و شاداب ، احساساتی. یکی از اعضاء شادی بخش تالار هست . عروس خانمی که این روزها کم پیداست . به دنبال رشد و پیشرفت در زندگی .
غزاله عزیز : دختری شاد و سرزنده و همچنین بسیار رک و صادق و فوق العاده احساساتی .یکی دیگه از اعضاء فعال تالار که حضور پر رنگی داره و نظرات مفید .
بالهای صداقت عزیز : عضوی که از اول به دنبال تغییر و پیشرفت بود و موفق هم بوده . اکثر مطالبش مفید هست و سرزنده و شاداب و پر انرژی و احساساتی . وقتی میبنم اومده تالار خیلی خوشحال میشم البته حضورش کم شده و سخت سرگرم زندگی است .
کیوان گرامی : از افراد پرتلاش تالار که در زمینه نظارت به راستی بسیار دقیق و تیزبین هستند و تالار واقعا به حضورشون نیاز داره . واقعا خسته نباشید .
مدیر گرامی : دیگه جای گفتن نداره بزرگ ترین هنرشون همین فضای پر از صمیمیت که ما رو دور هم جمع کرده و سبب شده هر روز درسی تازه بیاموزیم .در این تالار از ایشون بسیار آموختم و همچنین صبر و تلاششون برای حفظ تالار ستودنی است . ممنونم بابت این همه تلاش وهمتتون.
مهتاب عزیز : از اعضاء فعال و پر انرژی تالار و مهربان و صادق . یکی از افرادی است که باصداقت تمام حتی اشتباهات خودش رو هم بیان می کنه . برات آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در راه تغییر موفق شوی .
بی بی گرامی : یکی از افراد با تجربه تالار که راهنمایی هاشون بسیار مفید و کامل هست و تجارب شخصیشون رو در اختیار دیگران قرار میدن و بسیار دلسوز هستند . همینطور شادی بخش تالار هم هستند . نمیدونم چرا جدیدا سایه شون سنگین شده .
طاهره عزیز : از مدیران دلسوز تالار هستند که مشخص هست به این تالار عشق می ورزند .پست هایی که از ایشون خوندم خیلی پخته هست و واقعا مفید و آموزنده حداقل برای خود من آموزنده بوده . از حضورتون ممنونم.
نقاب گرامی : تاثیر و حضورشون در تالار واقعا مفید هست ومشاوره های مفیدی دارند که از روز اول پیگیر پست هاشون بودم و از این پاسخ های دقیقشون لذت میبردم . ممنونم که باز هم برگشتین تا با مشاوره هاتون به مراجعین این تالار کمک کنید .
سلام وجود اين عضو خانم پريوش در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم پريوش عضو همراه دلسو ز مهربان و با تجربه است تاپيك خانم پريوش در تالار خيلي عالي و مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است براتون ارزوي سلامتي موفقيت دارم:72::72::72:
پریوش عزیز: نمادی از صبر و پشتکار هستند برای تالار.... نشان دهنده اینکه امید به تغییر همواره راهگشاست.
شاید برترین تاثیر وجود ایشان بر تالار درک این جمله است که اتفاقا امضای پریوش هم است:
اگر ميخواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض كن
امیدوارم همواره شاد باشند:72:
پریوش عزیز همیشه دقت خاصی روی مقالات دارن و به دنبال بهره گیری از اون هستند ، به دنبال پیشرفت در زندگی هستند و از تغییر کردن برای بهبود زندگی استقبال می کنند . یکی دیگه از افراد تالار که برای حفظ زندگیش تلاش می کنه .